България и Индонезия ще увеличат стокообмена двойно за 5 години

Българските пристанища могат да бъдат врата за индонезийските стоки на европейските пазари, каза Екатерина Захариева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да не стане некой сакаатлък после Уточнявам - хвалбата е с "ЩЕ" и "ВЕРОЯТНО", а ББ (БашБосът) беше забранил да се употребяват тези думички от неговите обожатели и слуги. Да се свети Името Му.

Ама тая освен да се перчи с неща от рода ''ще'' нещо реално може ли да направи??? Та колко години властвате ама сега се сетихте че ''може по голям стокообмен да имаме''...Омръзна ми тази нарцистична ''мисловна'' дейност на герберасите дето след като ''станаха'' основен разпределител на газ сега вече и пристанищата ни???ще да стават врата за еврогейския че те горките до сега нищо не успяваха да си внасят без тази ''врата''...

Иде ми да запея: Я изкарай Като говедата. Тая поне веднъж да беше сменила тия ярки летни тоалети с брутално излъчване на земеделска работа на къра, или най-много на селска вечеринка, след потната работа на къра.

А защо не го удвоим с Русия, която е на 250 км а търсим майка си на 10000 км? Ще им подскажа на герб, майката не там, загуба на време и пари

Защото от Козяк така разпореждат.....мънкайте фантазиите си а ние ще оправяме реалността...

За съжаление такива калинки като набедената ни министърка са налазили цялото управление на държавата. Коя срещната на бензиностанция, коя на кръстовище, коя не знам къде си. Да не забравяме и дамите ни евродепутати с чужди фамилии, за които не можем да сме сигурни мислят ли въобще за изоставената от тях България. Т. нар. български еврокомисар Мария Габриел беше буквално назначена от кума си Жоузеф Дол, независимо че за същата не може да се каже, че няма конфликт на интереси (справка съпруга й). Така че всичко е пределно ясно и както е модерно да се казва - прозрачно.

Браво на министър на външните работи Екатерина Захариева

За какво бе Щерев?

Очилата са фалшиви , иска да се изкара Голяма Калинка ! Но защо се хили така противно ,не се ли усеща и не знае ли че е най -мразения „ човек “ от командата / шайката / на Борисов ! Как лъжеее , не се ли усеща че знаем че лъже , или не е свършвала Университетите за Лъжци като Борисов ! Какъв стокообмен ??? Да и кажа че когато се хили така като болна си личи !

Нашта хахавела се хили като пача!

Внос на палмово масло. Туризмът до Бали също се води БГ внос. Какво ли изнасяме наистина за тях? Да не би да инвестират у нас?

Защо не се спомене стокообмена в момента?Това е като кажат ,че през 2019 туристите от Зимбабве в Бг са се увеличили 500%,но не споменават ,че са били 4 човека през 2018

Индонезия ще изнася боклуците те получават от САЩ и Канада.

двойно, та значи от 100 хил на 200 хил. :)

godini sa mnogo vreme ,nqma da ste na vlast !

Външен министър говори за стокообмен, министъра на икономиката за външна политика ли ще говори? Обещаваме пълна подкрепа по европейски въпроси, дето още не са поставени на масата, ама обещаваме. Това сериозно отношение ли е? Лаф да става -екскурзиите да вървят, форуми да има, танц със саби и накрая резултата е плачевен.

Кухи лейки е имало винаги.Екатерина обаче щяла да изнася заедно с Индонезия толерантност!!! По-голяма глупост за последните месеци не бях чувал.

Да им организира един гей парад! Това го може

Питам се само, те индонезийците, които са мюслимани как се отнасят с педалите, опс. с геуьовете и геуьофкините.

"Индонезия е най-голямата мюсюлманска държава в света ... "Можем да изнасяме заедно познания за толерантност", заяви външният ни министър..." Катерина З. ЩЕ ИЗНАСЯ ТОЛЕРАНТНОСТ... :))) Дрескодът на Износителката кърти мивки...

И тази се усмихва като една Министърка на Здравето която ББ я намери на някакъв бостан и тя викаше : Усмихвам се , усмихвам се и замина в Наречен и не се върна , тази се хили и върви към Карлуково че е близо ! Ха наздраве , болния си е болен , дори и в зайчарник !

А Индонезия не са ли голям производител на така полезното палмово масло?! С това ли ще увеличат стокообмена... ужас

Тази добра женица, Захариева казва и прави всичко което й наредят. Ще стане човек от нея, както се казва. Всичката друга работа оправи та и търговията ни с Индонезия ще цъфти и върже.

Значи се надяваме да проагитираме Индонезия да плаща такси за преминаването през Босфора и Дарданелите за да си стовари стоките в нашите пристанища... при условие че до нас е Констанца с отдавна изградено мултимодално пристанище, ей, велики са;)

То в България освен крадливи некадърни и продажни политици нищо друго не се произвежда на Индозенийците надали ще потрябва такава стока за друго не се сещам кво произвеждаме

Искате да изкарате допълнителен финансов доход, без да отделяте много време? Ние сме това което търсите - едни от най-добрите анализатори на спортни събития с дългогодишен опит в инвестирането на спортни пазари. Всички наши прогнози се записват в статистика на сайта ни, така че всеки може да се убеди в доходността им. Регистрирайте се безплатно на https://TIPSTERIUM.COM или ни намерете във фейсбук и туитър.

Абсолютно съм убеден в това ново завоевание на нашата високо интелигентна, невероятно красива, обаятелна и гениална министърка! Дори вече има точни данни! Износа ще нарстне от половин на цял килограм розово масло, а вноса от 5 кг замразени скариди ще стане цели 10. Малко повече от същите са били изконсумирани при настоящите преговори + още дестина тона пиене, ядене, тоалетна хартия и др. консумативи. За някакви си там 300-500 хиляди $ за път, командировъчни, заплати и масрафи, няма да говорим. Урааааа!!!!

това е прекрасно!! индонезие е държава с около 250 000 000 население изнася петрол, природен газ,шперплат, текстил, каучук и тнт., предимно от япония, щатите, сингапур, хонконг, и китай внася машини и оборудване, химикали, промишлени масла, предимно от япония , щатите, сингапур,германия австралия корея тайван, китай та коя ниша ще заемем ние,какво ще купим от тях, и какво ще им продадем??

Звучи ми като комсомолско поръчение.Пък прехода уж го минахме.

очилати звезди