Коментари - България е с коефициент на раждаемост над средния за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако махнем с,и,г,а,н,е,т,а,т,а и сме на минимума

Плюсовете са от цигани турци

Ето така манипулират обществото. Хората ди мислят, че разданиятан са в норма за страната. А страната умира. И то със невероятен темп от порядъка на 1 млн. на десетилетие. България умира. Най бъро намаляващото население в света. Официални данни на ООН, проверете гугъл за 5 сек. Мнооого повече хора умират и емигрират, отколкоото се раждат. Ама тази статия не казва това, а тази част, която й е изгодно. След 30 до 40 г. бълграският народ ще е около 2 до 3 млн. Предимно старци. А държавата ще е в забвение. Пълна разруха.Никой сега няма да ни завладяванщ сега, ще ни изчакат 40г. сами да си измрем. На тази земя друг народ ще дойде. И България ще остане само спомен в историческите книги. Съдба.

Това е ясно. Не случайно всички страни в Европа, дори и скандинавските, внасят мигранти. Всички го правят елегантно. Само ние се правим на велики и не щем никого. И докато другите страни си избират качество, включително и от България у нас поради липса на държавна политика и наличие на прост народ остават само неграмотници каквито си имаме достатъчно. Хиляди чужденци завършат образование у нас(особено медицина) и никой не прави нищо те да останат у нас. Затова сме определени да станем буферна зона между циганията и цивилизацията. И това и ще стане.

България бавно и славно отива към 4 милиона население, което се концентрира в столицата и още 5-10 града. От позитивна гледна точка ставаме по-богати, защото БВП се дели на по-малко...

Да благодарим на м@нг@лите за това постижение.

Циганките раждат по 4-5-6 деца.. Да се чудиш за кво са им....

Дори и те вече не раждат по много, а и много от тях се ориентираха към Западна Европа, защото не им се седи в махали с мизерни условия.

Това, което пишеш се отнася поне за 5-6 страни от бившия соц. Това с емиграцията няма как да се навакса с раждаемост. Вижда се как го правят другите страни в Европа. Статията си е вярна тъй като касае раждаемостта, а не обезлюдяването. Другите страни са намерили начина, а ние не. Да политиците са виновни, но са виновни и българите, които приемат турци и цигани, но други не щат. Е затова ще се обезлюди страната.

За българи в България ли говорим или така въобще обикновено семейство без или с едно дете, учили, работещи. Та кой българи са с висока раждаемост, щото майка с две, три деца се гледат като извънемни, а зад гърба им щъкат като "швейцарски часовници" Като видиш много деца и знаеш че си в Кумлука, в Каменар, в Горно Езерово, Траката или Христо Ботев, Столипиново.....

Има области, в които качеството е по-важно от количеството. Сетих се и за вица, дето рома правил на лорда лордчета, а лорда на рома - ромчета.

Успокоихите ме, таман да не ме занимават повече да правя деца. Мерси ДИР за доброто журналиство.

Аз имам три деца, и братовчедите ми също имат по 3 деца. Явно сме наследили нещо от дядката, той беше назадничав патриархален консерватор , и както изглежда това днес е печелившия генетичен маркер. А на глупаците дето се успокояват "по-добре качество отколкото количество" - хубаво, ама качеството на вашите деца ще ме прощавате е как да го кажа по-тактично.... разглезено. Свикнали са всичко да е за тях, света се върти около тях, тропат с крак и очакват ефект. Но това не е най-лошото, има една тънкост около "количеството" която ви убягва - в демографията "нулата" не е нула, а е две. Необразованите ви прапрабаби имат такава поговорка "едно дете не е дете", явно без да могат да четат са усещали математиката зад демографията по-добре от вас, със всичките ви магистратури и мастурбатури. Айде, това е от мене, цъкайте минуси, и занесете поздрави на динозаврите

Гледайки данните за "случайно " подбрана 2020 може и да са верни данните. Ама като цяло Франция и Германия си оправиха демографията. А България и Хърватия като разпределение на населението по-възрастови групи сме на изчезване.....

Разходи се из Европата, и намери страна без мангали. Нашите поне сортират боклука и чистят улиците, а в "нормалните" страни само цоцат помощи и формират радикални ислямски анклави.

Да си оправиш демографията с внос на тъмнозелени е като да си оправиш жената с плащане на жиголо

Избирателите на ГЕРБ държат висок коефициента

Мизерните условия се създават от самите тях! В западна Европа, мечтата на българина чуждопоклоник да не са при други условия? Като ги настанят в блокове там и като ги осерат ,като не поддържат пак ще говориш за мизерия. Т Ж построи Столипино с всички условия и резултата е НУЛА.

По прогноза на ООН за периода от 2020-2030 РБ ще е първата страна в света по ОБЕЗЛЮДАВАНЕ!!!!

Деца лесно се правят, виж кон, бивол, та дори и коза да направиш е трудно.

В общество, в което програмистите станат повече от ебачите, раждаемостта е ниска.

Страната умира - факт, но е важно да се проумее че всъщност ЦЯЛА ЕВРОПА УМИРА, защото това е всъщност ключа. Лечението, ако го има изобщо, задължително включва откъсване от умираща Европа, ако трябва и с цената на бедност.

Да, намерили са начина - внос на мангали. Мерси за такова "решение" , предпочитам да се обезлюдяваме докато намерим друг начин

Първи в раждаемостта, но първи и в смъртността. Наистина и сред българките има тенденция да раждат на по 20-25 години, но са в нестабилни връзки, които бързо се разпадат и тези деца остават да се отглеждат от един родител или баба и дядо. А родителите, които ги оставят и заминават да работят в чужбина? Там е още по-страшно. Това са деца, които не израстват в стабилни семейства, за голямо съжаление. Това води неизменно до големи проблеми.

какви ли не предложения ще се излеят сега, но да ви кажа аз как преценявам - хора които ги е страх да напишат "циганин" за мен са въздух. Честност, откритост, смелост - това са истинските стойности , а не "логиката" и "аргументите". Всеки проблем си има супер дупер логично решение, което обаче не работи. Смелите променят света, а не "логичните"

А ти искаш овчарчетата ли да станат повече от ебачите, а? Ами давай тогава..

А коефициентът на смъртност е още по-голям в сравнение с ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПО СВЕТА!!!

Всъщност програмистите имат повече деца от ебачите, точно защото са задръстени и не ги бива в секса. Смисъла на секса е точно да НЯМА деца. Отвори някоя книжка по сексуално образование, ще намериш ли в нея съвети за забременяване? Точно обратното - половината обяснява как да ПРЕДОТВРАТИШ забременяване, другата половина как да се пазиш от болести, а в по-новите издания и как да си смениш пола.

Ще ме прощавате, но едно време е имало и качество и количество. В едно семейство три деца и от тях един юрист, един учител, един инженер. Сега от три деца, в най-добрия случай едно от трите ще има някакво желание да учи, и най-вероятно ще иска да учи психология или икономика. Не е едно и също.

Аз нищо не искам. Само констатирам.

Браво на циганите.

Има нещо вярно. Половината програмисти, които познавам са с по три деца. Другата половина са стари ергени без деца.

Кога е било това?

раждаемост на долни и тьпи политици

2032 година: 1.Българи в трудоспособна възраст - 2.5 млн. 2. Пенсионери 2.3 млн. 3. Непълнолетни под 1млн.

По нареждане на господарите развъждаме и хрантутим за наша сметка любимите им евро роми. Както и псевдо бежанците благодарение на техните цветни революции и демократизации от Афганистан през Африка та до Украйна. Виж за българите е друго, тях кучета ги яли, те не са евро-атлантически интересни.

Раждат мигрантите и ромите…

Миме, ти що остана стара мома?

Преди има няма 30-40 години, когато ни учеха, че ще трябва да се потрудиш, за да имаш хубава професия, а не да разчиташ на далавери и измами. И семействата бяха стабилни с железни ценности, патриархални консерватори, както казват в коментара по-горе.

А ти защо не се отчете?

България е с най-голямата смъртност и най-малката раждаемост.НЕОФАШИСТКА ЕВРОПА ТОВА НАПРАВИ ОТ НАС С ХРАНИТЕ ИМ,БЕЖАНЦИТЕ ИМ И БОЛЕСТИТЕ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ИМ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО АЛЧНИТЕ НИ ЛЕКАРИ КОИТО ПРЕБИРАХА ПО 30БОНА ЗА ТРУП ОТ СЗО ЗА СТИМУЛ НА ОТДЕЛЕНИЕТО ЧЕ ВАДИ УМРЕЛИ БРОЙКИ ЗА СТРАХ НА НАСЕЛЕНИЕТО.НАТИСКАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ ТЪПАЦИ В ТАЗИ ЕВРОПУМИЯ ДО КАТО ТЕ НИ ИЗБИВАТ И ПОСЛЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС КОЛКО СМЕ ЗЛЕ

Дааа. А пък комунистическа Куба с 12$ заплата и Венецуела с 2$ са много добре. Най-добре да сме като тях.

Защо такъв като тебе седи в европа? След всичката платена пропаганда дето си я изписал, би трябвало отдавна да си се махна от европа.

На тебе някой пречи ли ти да създадеш семейство и да нарушиш толкова деца като циганите????

Чамадан вокзал, Москва. Бах та в русофилския обитак.

При смъртност на хора над 70-80 години???

Абе дебил, коя ваксина не отива в кръвообращението??? Кое инжектирано лекарство не се просмуква в кръвообращението?

Я кажи не уважаеми тролче, на каква възраст са починалите? Това че, е пълно с възрастни хора и пенсионери не значи че можеш спокойно да водиш платена пропаганда.

Спокойно дрогаре, ако рускинчетата продължат да мигрират в същия темп към България, всеки ще си има харем с по 3-4.

За ваксинираните антиваксъри от възраждане.