България е изпълнила 21 от 22 условия за първото плащане по Плана за възстановяване

Правителството ще придвижи първото искане за получаване на средства по плана до края на месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато разни Муньовци, Гълъби и нагли гларуси тикат каруцата на изток и гледат да си заврат по дълбоко езика в задника на Путя, няма да видим и един цент.. Да не говорим, че си продължава произволът на тъпака Гешев и безцеремонният отказ от правосъдие, неграмотният банкяски помияр все още не е под следствие, и т.н..... Така че хората на Муня да спрат да се правят на улави, ами да си събират багажите, да се качват по москвичите и кой откъде е.....

Глупости на търкалета. Докато аз и останалите Мунчовски помияри сме на власт ще видите плащане от ЕС през крив макарон. Не може да има план за възстановяване или да се осъществи такъв план в България поради факта, че нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Мунчо”! Въпросният план е политическа измислица, хвърляне на прах в очите и на без това слепите българи.

И аз имах 3-ки на 21 от 22 изпита. И двойка на последния. Така и не завърших.

ДЪРЖАВАТА ИМА НУЖДА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ !

И какво общо има тая система с короната?

Проблемът при поръчка на всички тези системи са калинките, които не могат да дефинират заданието - и като функционалност и 100% сигурност да бъде осигурена.. Това обяснява липсата на кандидати - системата на МВР не е сайтче на някоя псевдо-научна организацийка под шапката на някое министерство.

Когато взехте властта бяха 21 от 22 законопроекта.За 20дни ,пак са 21 от 22..Хайде работи нещо,само брифинги.

Еех да имаше повече минстри като Киро Лихмуса. Мунчо след година. Киро Шарлатана Вън!!!

ОТКЪДЕ ГО ИЗКОПАХА ТОЯ ТАЛИБАН ПЕКАНОВ????? ТАКИВА ОТКРОВЕННИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКА. СЯКАШ ГЛАВАТА НЕ ГО СЛУША.

Спуснат е от ЕЦБ, за да гарантира, че финансовите помощи се харчат "ефективно". Това е критичен въпрос, особено когато има голяма инфлация. Ако помощите не достигнат до хората, следват бунтове и риска за политическата система става непоносимо висок. Затова идва пеканов и започва да раздава кинти на хората. Това ще стане почти задължително.. вкл. с поемане на ангажименти за някаква проектна дейност. Системата не е предвидена все още да работи, чрез раздаване на пари без проекти. След като се настрои системата достатъчно прецизно, това разбира се, ще се случи. Но засега още сме на ниво проекти, планове и петилетки.

Ще изпълнявате! Ще изпълнявате не ами, и чалми ще сложите,и исляма ще приемете, и кючеци ще играете!!

Двайсет и второто е - да налапат хуйщата на еврогейците! И съм 100% сигурен, че нашите национални предатели - политиците , ще го изпълнят.

Пекана се провали в предишните слж. правителства и някой невнятник още вярва че точно сега ще успее. Сега спокойно можем да кажем че през последните 13 години целия политически спектър е бил в управлението и всичко извън ГЕРБ се е сгромолясало заради некадърност и корупция. Стана пределно ясно модела ГЕРБ е с най голяма експертиза. Къде е Томислав Динчев къде Пеканчо Логореята!

Трябва да се спазват принципи,защото иначе всеки може да си намери органи по другият начин.Нормално е ,когато нямаш пари, а детето умира без донор, да усветкаш някой богаташ и да имаш пари за орган и операция.

Този пеканов какво работи,когато не е сложен за министър?

Клати млади муде у некоя канцелария.

Пеканов лапацалото не може да спре да дрънка врели некипели. Че той беше Зам. Мин. председател когато му върнаха първия план със 120 страници забележки. Откъде ги намирате тези гьонсурати бре?

Пеканов е спуснат от ЕЦБ, за да гарантира, че напечатаните пари достигат "максимално ефективно" до крайните си предназначения. Пеканов е тук, за да маскира новия "цветен" комунизъм като капитализъм + целеви помощи за "бедните" (енергийно, хранително, полово, всякакви и други работещи бедни).

Тези титани на интелекта дали знаят,че Гърция получи първият транш- милиарди, още през декември 2020 год. и под засилен контрол го реализира за това,което трябва.Нашите главоци знаят ли през коя година системата Тетра беше отхвърлена от МВР, като безполезна? Или сега ще внедяват същата система след, като е била в складовете 14 години.А,ве в тази държава няма ли прокурори,които освен,че са се сдобили с някакви дипломи могат да прилагат закона.И знаят ли,че са длъжни да го правят.Дреме им на каскетите.......

Ако изобщо има някакъв план за възстановяване то в съкратен вид съдържанието трябва да е поне 1000 страници.

Когато решенията се взимат извън парламента, гласуването (демокрацията) се превръщат в "просто формалност". Плана за възстановяване на какво от ковид? На системата ТЕТРА? Че кога сме имали такава система, че да я възстановяваме? От ковид ли ще я възстановяваме? Плана за възстановяване е кражба. К Р А Ж Б А !

Харесва ли ти, народе? България е една просякиня, която изпълнява нарежданията за поредния транш подаяния.

"Плана за възстановяване" на комунизма върви по план! Венсеремус, Слава на комунистическият ЕС.

22 koe e ? Правителството да се назначава официално от Брюксел/Козяк?

Не ходихте ли вие да го избирате това правителство дето щял да ви донесе промяната? Ами ето получихте си промяната-нито Европейския съюз нито Америка са ви виновни че сте идиоти.

Какво означава withmi Низнам и ни мога да го приведа и у село никой ни знае

БЪЛГАРИЯ ИЗПЪЛНИ НАЙ ВАЖНОТО УСЛОВИЕ ...А, ИМЕННО, ЧЕ ПЕНСИОНИРА КИРИЛ ПЕТКОВ, ДАМАДЖАНЪ И АНАРХОКОМУНИСТИ НА ПАРАПЕТА.. ...

Интересно,какви ли са условията за да получим тези пари?! Явно последното условие е приемането на Истанбулската конвенция,за която не остана време да се приеме,какви ли са другите - продажбата на историята на България на Македония,санкциите срещу Русия,закриване на ТЕЦ-овете и подобни,които са все в ущърб на България,това ли са условията?!?

Питай евродепутатът от БСП Елена Йончева.

Кур за вас само, мама ви мръсна продажна.

Понеже нашите атлантически помияри реализират всяка простотия 100 от 100, мога да ги подсетя за още една за която да крякат и да се тръшкат ГЕРБ, ПП и ДБ...... че: Естония и Латвия, под натиска на САЩ, се оттеглиха от сътрудничеството между Китай и страните от Централна и Източна Европа (China-CEEC Cooperation), което според анализатори е „късоглед подход“ и означава ще загубят дипломатическата си независимост в полза на САЩ и ще пожертват възможностите си за развитие и благоденствие. .. ....... Хайде атлантически долни лайна, изоставате в продажния си американо атлантически слугинаж.....бъдете завършени олигофрени и започвайте да вряцате   

Contemporary Amperex Technology Ltd (CATL), най-големият производител на батерии за електрически превозни средства в Китай, обяви, че ще построи завод за батерии на стойност 7,34 милиарда евро (50,79 милиарда юана) в Унгария.

България всичко изпълнява. От 100, 100 простотии. За това сме на това дередже .

Междувременно цената на 1000 куб. м. газ стигна 2500 доларчета. Голямо развитие ни чака след 2-3 месеца.

#ГаzWithMe. Бахти простите парчета. Ама като няма вече психодиспансери така е

ДИР се чуди как да ни упоява с положителни новини за служебните недоразумения на Радев. В същото време Епицентър акцентира върху назначенията в Булгаргаз, а ДИР оглушително мълчи... "Назначената от служебното правителство на Румен Радев Деница Златева за изпълнителен директор на "Булгаргаз" е манипулирала биографията си. Радев сякаш е абониран да слага на възлови постове в държавата хора, които или пренаписват или откровено лъжат с биографиите си." И още "Таско Ерменков: С назначението на Деница Златева се финализират усилията за ликвидиране на Булгаргаз" "Скандално! Радев назначи Деница Златева с нулев опит в енергетиката за шеф на "Булгаргаз"" Аре.

А план за възстановяване след санкциите срещу Русия ще имаме ли?? На мен отговора ми е ясен, набутването е яко!

Питанка: Лицето вдясно, набор '91, колко и какво е работило и постигнало, че да ръси мозъци по всичкология. Занимавах се 17 г. с еврофондове и на моменти ми щръква косъмът, като случайно чуя неадекватниците, които си играят на държано управление, какви ги ръсят. Оня другият, озъбеният, пък, вече се бил научил да ръководи, след като нанесе на националното стопанство огромни и многомилиардни щети. След като е така, да ходи да преподава на бай Ставри микроикономика, всяка вечеер ще е звездата на пилона, извинете, на чака-рака дансинга. Приятен ден.

#ГаzWithMe. ........да се чете "шибай ме"....пасмина от соросоидни атлантически помияри ще се събират да си пипат дупарите разлуфтани.

Да се чете ДайГъзWithMe

Помним го, на дяда от ДС - внучето. Помним какъв план за възстановяване написа - върнаха ни го със 60 страници забележки... Интересно, кило ли страници е бил самият план

И Киртаци и Герберасти и бесепари.

Кппейкин лъже като гагауз

Поредно издание на #ГаzWithMe. Така са озаглавили събитието си днес от 19 до 23 часа организаторите на събитието в социалните мрежи. Пред Фонтана на Президентството ще се съберат хора, които са недоволни и са срещу връщането на България в преговори с "Газпром“ при условията, при които "Газпром“ предлагат да се случва това. "За съжаление, от страна на служебното правителство не получихме директни отговори на нашите въпроси". Това каза в интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" един от организаторите на протеста Атанас Шарков.

Какво означава ГазWithMe.... Нагъзи се с мен или? Обикновено поне са креативни в лозунгите, но не и този път. Това е лозунг от типа:ТъпWithMe

Който ще манипулира изборите ли?

.... условия по плащане от Плана за възстановяване не може да има. Нека някой ги покаже в подробности точка по точка в нормативен документ на ЕС или ЕК. Кой го е разписал? Публикувайте го ако въобще съществува.

Добре- щом Дерменджиев казва че това е остаряла технология защо тогава ПИЯНИЦАТА Рашков въобще я е включил в Плана ????

Развитието на радиокомуникационна TETRA система (съкратено от TErrestrial Trunked RAdio) в България oт 2007 г. насам е подкрепено с безвъзмездна финансова помощ от Кралство Норвегия за проекти на обща стойност около 10 милиона евро

Мъкаа..

изпълнила 21 от 22 .......кво НЕ е изпълнила разбрахме , въпроса е да научим как кво е изпълнила ? Тея 21 точки, до колко са полезни за хората?.....

Ето това е да си в Евросъюза- има криза помагат ти финансово по всякакъв начин. Същото е и с Нато- гарантират ти сигурността. Нещо което ако човек е с Русия няма да получи никога- аванта при Путин няма само мизерия!

Споделям мнението ти оптай да го напишеш с 10 думи теста е труден

Те тези аванти трябва предварително да си ги внесъл по сметка в Брюксел от нашите данъци. Коефициента на възвращаемост по фондовете за възстановяване е 85%, т.е. от 100 внесени лева, България ще получи максимум 85. Разбира се, ако не решат че трябва да плащаме някаква глоба или да си плащаме въздуха, който дишаме.

Я кажи тъпо парче колко пари ние внасяме в Европейския бюджет и колко получаваме?

Айде американофили клекнете и се молете на великия вожд Берлин да ни отпусне пари. По същия начин както болшевици де се молеха на Москва преди 30 години...

Имам се за средно интелигентен ама тоя в лево нещо милиционер ми се види ако греша лошо

Та това ми било възстановяване. Да може нато да командва полицията. Ако Турция реши да ни присвои да няма дори шанса, който имаше Ердоган, когато му спретнаха атентата.

Браво бе! Ако пуснете финансовия поток от ЕС, ще ви кажа едно голямо браво. Струва ми се там младия Пеканов беше силен коз, но и другите замесени ще заслужат похвали.

Това не е финансов поток а разрешение за да вземем назаем пари. Как ще върнеш парите като ги дадеш за връзка между армия и полиция? Това е невъзвращаем заем за разходи по безотчетни сметки.

Финансов поток е. Ние така или иначе си плашаме масрафа на членството. Ако не вземем кинтите, ще се окажем в ролята на хора които плащат и не получават нищо насреща. Дали сме повече на далавера иу загуба е друг въпрос. Сега тези пари трябва да влязат в страната и няма по-подхоидящ момент от този есенно-зимен сезон.