Коментари - Българите в Одеса пред БТА: Важно е да се чува гласът ни и в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не казвате ,че в Българските села сега под руска окупация ,в Украйна забраняват изучаване на Български език официално,свържете се с Бесарабски фронт и ги питайте,обаче нашите орки тук лъжат като дърти мангали че не е вярно,това подсказва нашите московски микерета колко са пропаднали,това са долни хора безмозъчни които иначе не отиват да помагат на тяхният Господ Путя даде запишат чмобики в марадюрская армия

Кирил Вълчев - бивш журналист в рсьио дарик - радиото на доносника Радосвет Радев , основано и финансирано с мръсните крадени пари на нашите хора в началото на промените. И сега там работят хора, ,,достойни,, за морала на шефа си - мракобесни подлизурки копаещи гроб за България.

Чак Сега се сетиха нашите помияри за Бьлгарите в Украйна и Молдова веднага да Ти че Дава БГ гражданство и да сё махат от тая фашистка кочина Украйна

Костадинов зададе подобен въпрос на тогавашния премиер петков в парламента, какво правят за българитя в украйна, петков извика "като си голям мъж иди в Одеса" и той отиде, там го пое полиция, българските власти уведомили украинците, че е руски агент, да не говори че и президентът е на каишка на тях - ядрено гориво непременно американско, реактори непременно американски, изпрати официално оръжие за украйна и ако нинова може до известна степен а се оправдае, че не България а полша изпраща българското оръжие в украйна, за президента оправдание няма, да не обяснява, че парламентът бил решил, парламентът не може с нищо да задължава нито него нито служебното правителство, то трябва да осигури провеждане на изборите и решаване на текущи задачи, а не да изпраща министъра на отбраната да се прегръща и целува с украинския и да го пита какво искат, който между другото беше уволнен от зеленски за некадърност и корупция и като награда вече президентът е редовно освиркван от "шарлатаните", а толкова се стараеше да им се хареса. че сле "Крим е руски" следващите санкции може да са за него че работи за руско влияние у нас.

Вчера слушах по бнр 3 българки и един българин от Украйна. , живеещи в България не знам от кога. Занимават се с бежанците в България. Направи ми впечатленир, че украинците не искат децата им да ходят в бълг. училища, организират им се украински. Тези българи говореха със силен акцент и не можеха да се изразяват. Но все едно слушаш Зеленски. После отделно говори българин от Молдова на ясен български и ясно изразяване. И другояче звучеше, мскар че също беше против войната

Ами то тия от Молдова са повечето от Тараклия и са масово на страната на Русия та вчера тая от ЬНР сё опитаида провокира един от тях слугах но Ьорисечков учтиво Я покани да не намесва политика а на 3март

затова говорят добре български ли

Само Господ да ни пази

Защо ли ми приличат на селски Ко речи от бедни украинско село?

""""Ко речи от бедни украинско село """""" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защото си глупак!

наште хора дано да не взимат страна. крийте се не взимайте страна. оставете ги да се бият помежду си.

Лесно е да се каже , ама те ако се чустваха българи досега да се бяха изселили в България !!!!!!!!!!!!!!!!!

Не, изобщо не е важно. Кви българи пък там? Няма такова нещо. Айде да се предават и да приключи тая измислена драма, че ми писна само за това да се говори..

Добре дошли на черноморието, имате петзвезден хотел на 100 метра от плажа

А хотелите са запазени за укропите и не трябва нищо да плащате !!!!!!!!!!ДЕПМ УКРОПСКА .

усещаш ли какъв дебил си?

Ти усещаш ли какъв евродебил си със сороски насран задник !!!!!!!!!!!

Какъв глас имате вие бе , от сутрин до вечер по медиите говорят как защитавате укропите от руснаците !!!!!!!!!!!!!! Що не се определите накрая , вие укропи ли сте или българи !!!!!!!!!!!!!!!!!

Защитават Украйна, защото там са се родили, там живеят и то не лошо. Бесарабските българи в Украйна и Молдова не са потискани от правителствата, напротив има български училища, читалища, библиотеки, български университет. Но за да знаеш това трябва да се интересуваш и да четеш!

Имаха от как дойдоха прозападным политици е точно обратно затова чети и иди и виж аз бях за разлика от теб

Гербери дванайсет години крадохте , превърнахте България в страна с най ниски доходи в ЕС и отгледахте общество от маргинали вярващи че Русия ще ги спаси от мизерията !

Стоп. Място за реклама на списание Лик.

Няма такова животно като българския русофил , готови са да предадат и майка си и баща си , а камо ли род и отечество.

качествен дебил е пламенен русофил.

е русофоб! Обратното също е вярно :-) .

ВЯрмо няма. Продават България зс връзка БАНАНИ

Ще премахне укропския цирей от този прекрасен град!

Русофилите отдавна са се отказали от вас , за тях отечеството е Мацква.

Защо нищо не говорят и не пишат за двамата Българи изгорени живи от Укро-Нацистите в Домът на Профсъюза на Площад Коликово Поле ? СТРАХ ?

Истината е друга не лъжата която ти представят руските фашисти

Щото няма такива , мурзилке

Защо ли:?Защото на Защото и Джоко Наибани са им пръснали минзухарите от лашкане и тотално им се е сбъркал мозъка.

Защото не е политически коректно. Украинците са добри, а руснаците са зли. Точка по въпроса. Друго не ти е позволено да говориш, ако работиш в голяма медия

Усеща се страх като говорят, внимават какво и как го казват, Ами страх ги е от Хунтата, току виж ги вързали за някой стълб.....

Руслямски патриот си ти

Защо никой не говори за Българите който ги запалиха ??? Те семейства нямат ли ?

Поклон пред паметта на Цветомир Гетов - един достоен българин от Плевен, загинал за Донбас в битка с нацистката хунта на Зеленски и показал на света, че България ражда и достойни синове, не само глигита и ибрикчии!

Присъединявам се и Моите съболезнования към родителите и Близкките на Загиналия ! Бог да го прости !

Го славиш тоя руски нацист бе ,отишъл да убива българи.

Защо съм виждал грозновати българки само извън пределите на България? Не можаха ли някоя бесарабска красавица да намерят. Водката не е простила на генофонда.

Значи, ако не си умен и красив, не заслужаваш човешко отношение ли?

Тука пишат самовлюбени глупаци, които се мислят за много нещо, а са селски нерези ксто тоя д-р Луд

Много комплексари съм обидил.

Първо трябва да се чуват българите от България..после другите ..Живи и здрави..

това на Снимката не са Българки!

Не знам дали знаеш как се подбират снимките. Важното е да се чуе/прочете какво казват.

Българи в Одеса няма, има хазарски дегенерати с роднини в България, роднини на харковския гей.

Важното е българите там да знаят и помнят, че дедите ги е приела приемната им майка Русия, а Окрайна е мащехата която ги насъсква срещу приемната майка!

Те еба в буклука, руските фашисти са се опитали напълно да изтрият българския им корен. А ти гнидо русофилска ли си, производно на руска курва и дърсекач ли си ,ходи си при бащицата цар путка ако много ти харесва

И нито Дума за Изгорените Живи в Одеса Българи ? Явно тези са съучастници .

“Гордите” украинци мобилизират руското и българското население с терор и ги изпращат да мрат докато зеленските етноси се крият на запад

Тука е половин Украйна

БРОВОС! България се грижи за БЪЛГАРИТЕ в УКРАЙНА и за УКРАИНЦИТЕ в България. А за БЪЛГАРИТЕ в Крим?! "През 2014 г. държавните органи на Република България преустановиха подкрепата за неделното училище към Българския културен център "Извор" в Симферопол и до момента сме лишени от възможността да привличаме квалифицирани преподаватели от България, които да преподават на нашите деца родния им език. " А кога ще излъчите документалния филм за КРИМСКИТЕ българи "Кримските българи. Животът като танц"?! ... ДВОЙНИЯТ аршин отвращава.

Тия трите дърти грозни кощрамби на снимката ако ми паднат ще ги осеменявам три дена и три нощи докато станат майки. Много се възбуждам от грозни жени. С красиви не ми е интересно.

Шефе, а тоя Димитър Терзи ще му простиш ли или и него ще го лашнеш няколко пъти - е така - за здраве да има ...

Абе дали сте русороби, евроджендъри или щатски гъзоташаци, все сте една стока. Все тая е на кой го развявате на Путин или Байдън като се срамите, че сте българи.

В Одеса е най- голямата общност от бесарабски българи. Има културен живот и центърът е в доста прилично състояние.

И кви българи са тия с физиономии на улични блядки.

Интересно къде бяха тия "българи" преди 3 години?

пропаганда! Но истината няма да я спрат! Идва Видов ден!

До вчера украинците избиват българите в Украйна, репресирали ги. Днес - що за Българи били тези. Ей русоробите не знаете какво е логика. Ако дедите ви знаеха каква измет сте и чуждопоклонници, щяха да останат бездетни. с такъв жалък народ не е чудно че сме били 5 века под робство.

При русоробите логика няма , има само лизане на руслямски гъ..ве

тва лафче за русоробите е плоско пич , сляп ли си , аде земи ъпгрейтни с гейса че дори не е скука ми си е просто досада.глей ся друго си е да фраснеш нещо като ХОМОФИЛИК да речем ммммм?

Русофилситици по-ли те кефи ? муахахахахах

имат късмет че са живички още че бандера скама гори човечета на ред със папска благословия и тая на блинкен също

Стана ми интересно, и влязох в сайта на списание "Лик": http://lik.bta.bg/ Там на началната страница чета: "брой Декември 2013 Направо с лошата новина – и онлайн версията на ЛИК спира. На първо време – временно." Кво става бе?!

Честит празник, българи! Похвално, много хубава инициатива.

Някой от нацистка Украйна сети ли се да поздрави България и българите по случай националния празник и освобождението? Някой от българите в Украйна благодарил ли е на Русия за дето навремето са били приети, бягащи от турския ятаган и земи са им били дадени!?

Този на когото укронацисткия режим не му пречи по никакъв начин да се чувства българин и да говори български, Димитър Терзи, Путин ли му отгризна от името?!

Не , майка ти русоробска му отгриза от х..я

ти си толкова тъп, че дори не подозираш колко много!

Точно па ми е през х..я оценката на руслямски роб муахахаха

Защо мълчите за унищожените български училища от Зеленски ?!

Щото са само в главите на русоробите

Пазете българското, да живее България, свобода за Украйна!

С напредването на вагнеровците ще изникват все нови и нови българи от покрайнината.

Важно е да сме противни на Русия но ще ги посрещнем като освободители ....

Да са живи и здрави и нека пазят българското в себе си!

Този не е никакъв Димитър, а е Дмитро!

мисирка, и кое точно е българското в тях?? Те освен София и Слънчака друго знаят ли за България и с какво точно са допринесли за просперитета на България. Коя е тяхната родина -България ли? Съмнявам се да са раждани тук.

А ти си просто тъпак русоробски

то хубаво, но тези българи какво точно имат с България , че да им се чува гласът тук? Те дали знаят къде е село Дунавци, или Дамяница? Едва ли, защо тогава да решават съдбата на тези бедни хорица ТУК след като не знаят нищо друго освен , че София е столица.

И аз не знам ни Дунавци , ни Дамяница . А тези хора са много по-бълагри , от палячовците , които почват да се пеняват , като чуят за българщина,

Еми незнаеш, защото си прост, ама не си Киро за твое съжаление. Ако беше чел поне в училище или бе пътувал, би знаел.