Младенов успокои Лондон, че няма да залеем Острова

Министърът на външните работи Николай Младенов заяви, че отдава емоциите на дебата във Великобритания срещу българите и румънците по-скоро на напрежението, което се предизвиква от лошото състояние на местната икономика и на трудностите заради безработицата.

Обратно в новината

Коментари - Младенов успокои Лондон, че няма да залеем Острова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, Мери от Лондон, вместо да даваш акъл да дойдеш да ни покажеш точно какво правим зле, и какво добре...А Великобритания като част от ЕС е длъжна да спазва това, което е приела като член..така че не се обяснявай кого ще приемат и кого не...и ние не им искаме пияните туристи в България, но те така или иначе идват!

Изказванията ти по темата са повече от глупави. В случая става дума за явна дискриминация в съвременна "демократична" Европа. Уважавам принципите на другите, но те да се прилагат еднакво за всички граждани на Европа. Никога няма да се съглася с двойните стандарти.

Европеец, пействам ти, за да видиш "нормалното" отношение на англичаните към чужденците: дам ( нерегистриран ) 01.02.2013 09:52 Ами, обществото приема с присмех и достойнство писанията в пресата. Но, Младенов пропуска факта, че в този момент нашите студенти в Англия търпят непосредствено враждебната политика на британското правителство. Това са българи, които не разчитат на социални помощи и безплатни удобства. Напротив, те плащат таксите си в училищата, квартири, храна, консумативи и всички тези пари остават там, на Острова. Но администрацията преднамерено създава пречки само за български и румънски студенти. При това, те не искат да ползват нещо безплатно, а искат да ползват правото на студентски труд, както всички останали местни и чужди студенти. Европеец, бъди здрав, явно успешно си се "присадил" към английския начин на живот.

Става дума за издаването на т.нар. "жълти сертификати". Англичаните признаха за забавянето и се извиниха. Причината е големият брой ФИКТИВНИ МОЛБИ, които се подават преобладаващо от граждани на България и Румъния, което ги принуждават да извършват допълнителни проверки. И не прибъзвай с извода, къде съм се присадил.

ся на тоя .... да му кажа , младенчу, ти за албиона не хортувай, само за .... мужеш да се изказваш шото .... от как си се родил.

Да господин Младенов смешно е но поняко хуморът не е достатъчен важно е да продължим кампанията за защита на нашите български интереси в Европейският съюз.

То твоята логика не важи ли и за тебе? В България от мръсни чинии ли ядете? Ти като станеш "старче, болно от деменция и алцхаймер", кой ще те гледа? На теб какво са ти позволили да работиш? Знаеш ли колко българи инженери, лекари, компютърни специалисти има в Англия? Или знаеш, и затова те друса жълта завист!

Виждам, че недовоството от позицията на английското правителство е съпроводена с оплюване на английския народ, култура, история и пр., типично по български. Като толкова ненавиждате Англия, защо така сте се разпалили? Не ходете там, и толкоз! Те нали точно това искат. Никой в Англия няма да зариде за вас. Вас впрочем не само в Англия, никъде не ви искат. За какво сте им, какво могат да научат от вас освен злоба, нетолерантност, обществена пъзливост. Защото по т.нар. форуми, които не са никакви форуми, защото са анонимни, ви избива пяна по устите, а в общественото пространство, където няма анонимност, сте хрисими като овчици и единственият звук, който може да издавате е едно треперливо блеене.

Недоволството е резултат от "стойте си у дома мърляви българи" и беше напълно нормална реакция. Ще е странно да ни плюят в лицето, а ние да благодарим с поклон. а като си такъв защитник на англичаните чел ли си техните форуми за нас? Да ти пейстна ли няколко мнения?

Луд човек ли си европеец. Че кой тука в България се интересува от Дългия Джон или от онзи Хенри Лудия женоубиец. Ще те разочаровам ли много ако ти кажа, че Българите са по-достойни от всички други. Защото с анти Българската политика докато сме били под Турско робство сега всяка друга нация би им избила зъбите на тия идиоти от острова.

На кой му се ходи там където убиха медицинска сестра, майка на две деца, само за това че е говорила по телефона,където убиха Даяна прекрасен човек, само защото имала връзка с арабин.

Няма да залеем острова. Кой иска ревматизъм или артрит от влагата и мрака.

Половината българки са по-хубави от английската принцеса, а останалата половина - много по-хубави от сестра и.

Точно така DJ. А да не говорим за Камила!

Къде ще ги сравняваш с Фидосова, Цачева и др. богини в България...

Ние нямаме претенции, че са най-хубавите жени в страната.

Гоиспожеце Мери от майната си.Платен клакьор. Не знам от скука ли се навря н тая тема. Не ти плащат за това. И ако искаш да знаеш повече британци са напуснали острова от колкото индийци и пр. са се заселили там. Щото им е много хубаво.

Е не е наготово ....откраднаха си го. Що се не върнеш да им бачкаш за 300 лева и да ти сервират общо 500 лв. разходи за ток, вода и придвижване. Заради такива брутално-грабливи нации сме на това дередже + безродната управляващо-опозиционна върхушка у нас и писукащи недоносчета и сополанки като теб. Аре бегай да се разходиш до пикадили, стига плещи глупости .МЕРИ от ЛОНДОН.. голееема работа. И ниее може да ядем бонбонки тик так и да пушим цигари кент

През времето на СИВ британите ревяха за демокрация, свободно придвижване на хора и стоки, то не беше "свободна" Европа, то не беше "Гласът" на Америка.... А сега смениха девиза Демокрация за нас, придвижване за нас и нашите стоки, Българите да го.....

тоа комплексар се взе на сериозно. Е не можеш да избягаш от сянката на тате.И той беше от ДС и благодарение на него подсмърчаш сега до бойко. Май беше и военен министър без да си виждал пушка. А да, забравих. 3 месеца смотаните англета дето ни ядоха х-я през Първата световна те учеха от коя страна да я държиш - пушката..

този така наречен от теб "комплексар" е български политик и се бори за българските интереси. Аз искрено му благодаря за правилната позиция!

Е нема що щом тоя е политик, ....държавата. Не те знам сестра ли си му, майка ли, ама не се напъвай, че се недоносени ще ги раждаш.

Че кой му обръща внимание на този грозник? Може да си плямпа каквото си иска, нали го знаят че е празноглав блюдолизец и подлога.

Аз му обръщам внимание и явно англичаните, защото взеха да се гънат страхливите лицемери.

На днешния ден (втори февруари) си е заслужил да му се обърне внимание и дори да се "уважи".

Без англичани в Евросъюза - какъв мир и спокойствие ще настане само. Омръзнаха ми ти я начело с бабушкерата. Алчни и безкрупулни крадци.

ъфкорс, йес....много си права. Тъпа английска пасмина, която я смазахме при Дойран заедно с франсета. Ух как искам това да се повтори

Леле, леле комунистическото ренегатче израпортува по комсомолски пред неоколонизаторите. Абе п--ко, на кой му дреме, боли ги к-ра какво си ги успокоил

Младенов успокоил! А Лондон успокои ли се? Или си го премести в другия крачол!

Англичаните много се притесниха. Защо иначе се разтърчаха напред, назад и ни обясняват, как не сме ги разбрали правилно. Като им жулнат глоби от Европейският съюз ще им изстинат усмивчиците.

Евреин син на върл комунист член на някаква си не знам дали е синя партия са ни го натресли за външен министър забележете ВЪНШЕН!!! тоест да отстоява нашите интереси в чужбина хахаха ще умра от смях и той милия тръгнал да успокоява англосаксонските крадци на десетки колонии че нашите циганета няма да ги притесняват чак толкова много!!!!!!!!!! хахахахахахахахахахахаха и жалко и много смешно

шашнат с репликата си защитаваш комунизма осъзнаваш ли ? 1. Всички в това правителство са комунисти 2. Синът на върлия комунист се оказа най-достойният министър от дрисливото правителство на Борис.OFF

Приятно ми е да видя един достоен български политик, като г-н Младенов.

Момко, една от истините, които всеки трябва да извлече /научи от живота е, че никой не уважава човек, който сам не уважава себе си! Във външната политика това, е задължителен принцип и условие, за да те приемат сериозно. Ако ние се държим достойно, рано или късно нашите островни братовчеди (по линията на прабългарина т.нар. крал Артур) ще започнат да ни уважават и да се съобразяват с нас...

Ако ние българите не се защитаваме, няма нито папата да ни защитава нито англичаните.

Мери, не си права, защото англичаните все нещо от ЕС не им харесва и само търсят някакви изгоди. Преди 2 седмици се пазареха за по-преференцирани условия, сега българи и румънци ги плашат. Вярно, че са си подредили държавата и има правила за всяко нещо, ама по-фалшиви и лицемерни хора едва ли има на друго място. Всичко в отношенията между хората и това любезничене е 100% неистина. Да не говорим за отношението към чужденците.... Халал да им е този начин на живот, българин трудно би издържал.

Има Крас много по-лицемерни и фалшиви хора, има, има-а-а... Търси ги по българските форуми, защото по т.нар. форуми, които не са никакви форуми, защото са анонимни, ви избива пяна по устите, а в общественото пространство, където няма анонимност, сте хрисими като овчици и единственият звук, който може да издавате е едно треперливо блеене. И ти малко бъркаш куртоазията между хората, с искреността в обществения живот. Но той Алеко е казал: За Ганьо, няма куртоазия, благородство в обноските, това за него е "лигавене"...

На крива английска ракета българите и румънците са им криви.

Абе верно Младенов е по-красив от тая крава Катрин.

Шест Макс ! Просто имаш 6 от мен !

този пак лъже

г-н Младенов казва истината българите няма да залеят острова.

Чобанин паси си спокойно овцете дипломатът не лъже.

г-н Младенов, благодаря ви!

в испания има 1 000 000 румунци и 120 000 булгари така,че суотношението в англия сте буде сустото!...но явно англичаните не са добре информирани...за сугаление! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много по-малко българи биха отишли в Англия отколкото в Испания. Защото Испания е южна страна, темпераментът е по-близък от нашият, испанците ни приемат по-добре, испания е по-красива и гостоприемна, испанките и испанците са по-хубави ит.н.

Благодаря на българските дипломати за адекватната позиция!

Спете спокойно англичани,нямаме пари за пътни и няма как да ви гостуваме.Не сме като арабите да бягаме от страната си с по няколко хиляди долара.

То и на стоп може да се пътува обаче явно няма желаещи българи. А иначе има българи и с милиони.

г-н Младенов, благодаря ви!

Може и грешка да е станала, но човека защитава българските интереси.

Тоя бек ли, тоя г-за си не мож зцащити

Аз пък предлагам да им се забрани на англичаните да купуват къщи в България!Макар,че мангалите се трудят по въпроса да ги изгонят!

"Приятелите" ни като англичаните ограбиха България и първи пострадаха най-уязвимите слоеве от обществото - циганите. Но това не им стига на англичаните искат да премачкат всички българи.

Блъгодаря на г-н Младенов за позицията.

Притеснилисе от Лондон,че българите щели да окопират Англия!Защо се притеснявате толкова?Щели да се възползват от социалните помощи!Аз моха да ви дам една идея!Тук в България Бойко Борисов им е забранил на Социалните да казват на какви соц.помощи имат право българите!Не казвайте на българите ,че имат право /ако имат/право на соц.помощи!Само ако много се интересуват в краен случай!Соц.лагерите и "Българската Демокрация" ще ви научи на много неща....

Да не се тревожат няма да ги окупираме.

Като усвояваха европейски фондове англичаните не се страхуваха и ги харчеха, а сега се правят на ощипани моми. Да спазват договорите, които са подписали.

еее, ама може ли такова нещо?! а да им се извини, че съществуваме въобще като народ?!

Англичаните са прави-фактът, че при тях се печели достатъчно добре, не се дължи на добри климатични условия или на нова, неусвоена територия, а само благодарение на тяхната политическа иикономическа и с-ма.

Което не озачава, че ще им залеем острова, нали? А за това иде реч в случая!

Не виждам нищо гордо в това, че не спазват поетите от тях ангажименти, това е по-скоро подло и жалко.

И те му повярваха??? Някой въобще вярва ли му на тоя сив мишок?

Аз му вярвам.

Толкова омраза в един толкова КОНСЕРВАТИВЕН НАРОД - НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ... БЛИЗКИ ЗАМИНАХА ДА УЧАТ ТАМ-СИГУРНО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СМЕ ЧУМАВИ ... Е ПОНЕ АЗ НЯМА ДА ОТИДА ТАМ И ДА МЕ ГЛЕДАТ НА КРЪВ И УРИНА ! НЕКА ДА БЪДАТ СИГУРНИ И ДА СПЯТ СПОКОЙНО - ЕДИН СЪС СИГУРНОСТ - НЯМА!!!!

Тъпо парче си Младенов трябваше ли едно момиче да напише писмо за да вземеш отношение!

По-добре късно отколкото никога.

ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА СИ ИГРАЕМ НА РЕФЕРЕНДУМИ-ТОЗИ ПЪТ ДАЛИ ДА ОСТАНЕМ В ЕС ИЛИ НЕ! ТОЯ ЕС СЛОЖИ СССР И КРЕМЪЛСКАТА ДИКТАТУРА В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ! НЕПРЕКЪСНАТО НИ РАЗМАХВАТ ПРЪСТ, БЪРКАТ СЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА -Я СТИГА!!!!!! ДА СЕ МАХАМЕ ОТ ТАМ ДОКЪТО ОВРЕМЕ!

много зле тоз министър.. що им се впряга на британците изобщо? те са си суверенна държава може да си правят каквото си искат.. а пък относно нарушаването на европейската директива за свободно движение на хора - е какво от това след като те искат да напускат ЕС???? Като искат да се изолират не виждам защо трябва да им се бъркаме - няма нужда да действаме като американци в близкият изток.

Те са суверенна държава, която трябва да спазва договорите, които е подписала ясно!

Ами да,успокойте ги,то до една година няма да има кой да се изнася,всичко ще се е изнесло.

Лузър не говори от мое име и от името на народа!

Mnogo sdrave na vsichki anglichani ot general Vasov i vsichki balgari!!!

Гледайте филма "Перла в короната" и ще си припомните, как англичаните се отнасят към тези които се опитват да станат и да се правят на англичани.

Да не ви се наложи да си припомняте, че са българи.

Тежка е съдбата на предателя, своите не го искат, а чуждите като го изконсумират го изхвърлят на боклука.

Високи сини планини, реки и златни равнини, небето нежно от коприна - Това е моята родина. / 2 Обичам те земя голяма тъй както си обичам мама. Тук мила ми е всяка прица и всяка мъничка тревица. / 2 Обичам българските думи що слушам по поля и друми. Обичам хубавите песни и наште приказки чудесни. / 2 Когато гледам планините и слушам как шумят реките. Шума на Рила и Пирина, аз чувам моята родина. / 2

Като са толкова уредени и подредени англичаните да не се държат като кифли./въртележки/, ами да вземат да спазват законите, които са подписали. И да спрат да убиват медицински сестри майки на 2 деца, затова, че са се обадили по телефона.

Я сега да ги бойкотираме тия англичани. Отказ от консумация и покупка на техни стоки в ЕО! Пълен бойкот икономически.

Hо парво ще спрем да говорим англияски, после ще им пратим само онази част от нашите хора, които сас сигурност няма да проговорят англияски - (Tа те за толкова години балгарски не научиха, камо ли езика на шеакспир!)

Знам английски по-добре от много англичани, признато от техни професори от Осфорд и Кембриж. И въпреки всикчко съм българин загубеняк!

Като усвояваха европейски фондове англичаните не се страхуваха и ги харчеха, а сега се правят на ощипани моми. Да спазват договорите, които са подписали.