Митов критикува мерките на Камерън за имигрантите

Даниел Митов настоя пред британския министър по европейските въпроси Дейвид Лидингтън за запазване правото за свободно движение на гражданите на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Митов критикува мерките на Камерън за имигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата лаят, кервана си върви .... Много насериозно се е взел нашия министър:)

Всеки божи ден пътувам с лондонското метро. За 6 години потокът от хора се е увеличил многократно. Многото хора не могат да си намерят работа, спят по няколко души в стая за да си поделят разходите... Мога много неща още да посоча, които показват, че когато една система е конструирана за определен брой хора, а в нея съществуват много повече тя започва да скърца като това е нейното предупреждение, че е натоварена. Всеки си пази къщичката, Камерън - също! Вместо да лаем срещу хората, изградили добра къща по-добре да се поучим от тях! Помощи за чужденци да се дават след като са живяли у нас повече от 3-4-5 години, да са работили и внасяли в хазната и др.

Това не е ли намаса във вътрешните работи на друга страна как ще рашава вътрешните си проблеми и от кого ? От най-бедната страна в ЕС, която трябва да е благодарна на Великобритания, че ги е допуснала в пределите си да изкарат някой лев защото тука е гладория до шия. Срещу кого-един от най-големите донори на ЕС от чийто парички разчитате сега ? И как ще помогнеш с такова изказване на българите на острова ? А и във външната политика ще си аут. нали онези дърпат конците навсякъде.

дидо митков,гледаи и се учи.как правят политика суверенните дърjaви а недеи да критикуваш...

Трябва да взимаме пример и от най отявлените патриоти на българските патриоти -господин другарят Сергей Станишев -елитен наследник наБКП,но на елитна служба в Брюксел,и Волен Сидеров който с любов към Русия също напираше всички представители от Атака на служба не в Масква а в Брюксел. Така че да живее еврото,доларите златото имотите и (Русия)!!!

За да напират българите за работа в в по добре развитите във всяко отношеие западни страни си има очевадни причини във самата държава и аз като другите напускам България за по добро заплащане и в по добра обстановка,предимствата за Бълария-няма човек-няма проблем!

Смешник.

Кой е тоя, та да критикува?! Койе е и какво иска да каже ? 25 години, подобните нему ни продаваха и превръщаха в губерния на запада ..... в блеещо общество, зяпащо разните му "сапунерки", в хора милеещи за "пепел от рози", в хора без ценности (да изключим КОЛАТА и КИФЛАТА". Или сега ЗАПАДЪТ ще му свият сърмите, или всичко ще "мине-замине" като медийна пушилка!

Я кажи собственика или управителя на една банка, пръкнала се в първите години след 89-та (и "рухнали" през 96-97); я кажи поне един "бизнесмен" от онова време; поне една знакова мутра - които да не са били партийна номенклатура, служители или агенти на ДС!!! Т.е. да не са ръководени от руските силоваци, мафия и олигарси?

Къде я отглеждате тази порода външни м-ри, всите като от филм за комсомолци? Все едно са правени по калъп в някоя лабАратория!

Митов, жаби не мое и не требе се изказват по въпроса как се подковава вол. смишншков......

Виж на (под)ковача Пут-ин - никога!

мисъл на свободен човек. Това мислене не е характерно и обикновения за българин (поне до 1944 г.)! Това си е класическа вековна философия на руския крепостник!

Какво е това недоразумение и политически клоун в Герб и то шеф МВнР? Дали не е мека китка? В последно време те са навсякъде по управленските вериги на България.

Англия е началото на края на ЕС и НАТО, като верен щатски пудел.Как искате метрополията да се отнася към колониите си ?Ще ни слуша ?? Много правилно си говори човека.Вън треторазрядните от Британия. Прозападната Пета Българска колона тръгна да прави и трета национална катастрофа.Е, ще я направи при 64% импорт !

Смешник. От къде се взея такива помия.и във външно ? Сегис Камерън и кралицата няма да мигнат цяла нощ утре куршум ще им леят.

На този швестер кой му обръща внмание?Що не го духа.

Виси! Въвеждат се визи, и няма да натоварваме социалната система на Англия. ПП: Визите да са само за БГ и Румъния! За англичаните не!

Кога патрицият е слушал какво ще каже робът ??

А Брежнев не само слушаше, а и даваше!

Така беше ! През 1979 г. опрости 63 млрд.преводни рубли дълг на НРБ към СССР, което е над 83 млрд.долара. Един ред няма никъде-абе товариш ли си, или господин, от благодарните българи. Е, Господ ни го връща тъпкано, след като сме неблагодарни. Дадоха ни изгнила царевица, сега чакаме изгнилите консерви Ейбрамс

Като ви чете човек остава с впечатлението, че България, благодарение на благодетелката СССР/Русия е била най-проспериращата, а българският народ - най-благоденстващият в света?!? Абе, мурзилки плиткоумни, не са ли ви учили, че за да мине една лъжа трябва да я пробутате с повечко очевидни истини?

се е разпаднал съветския съюз! Че той ни е дал (на практика) половината от собствения си бюджет!? И то в годината когато харчи яко за войната в Афганистан, за възкачването на Садам на престола, за "победите" на сандинистите... И за покриване на щетите от огромната епидемия от антракс в района на Свердловск заради изпуснати антраксни спори от секретното биологично оръжие. Българинът има хубава приказка: "Посмали малко!" - задължителна за случая. Истината е, че през 1979 и 1980 "съветските другари" са ни отпуснали (заем, разбира се) по 400 милиона за двете години за покриване на дотациите (???) за стоките и услугите, които "продаваме" на СССР.

Браво на Митов! Кой събори стената? Райгън и Тачър! Оставаха им година-две за да колабират! Сега англичаните да си поемат плащанията, щото америка не плаща! Няма само слава да имат!

Да ни вземат децата: Пази Боже сляпо да прогледне! Посвещава се на Лъки екстракта: Синът служеше в едно от чуждестранните агентства в Цариград. Бащата, дядо Петко Белокръвчанина, живееше в едно село в Северна България; ако и стар, неволята го нудеше да пори с ралото гърдите на майка България, за да поддържа бабичката си и своето бедно, жалко съществувание. Негово високоблагородие Христофор Белокровский беше едно време сополиво, одърпано, зацапано хлапе, което се валяше в нечистотиите на селското купище. Консулът мина през тяхното село в този ден, когато съвършено случайно детето беше изкъпано: изкъпано беше, защото прасето, като излязло из обраслата локва, детето се спуснало към него, хванало го с една ръка за ухото, с друга за четината и искало непремешю да го възседне; да го яхне не могло, но успяло да налепи на кълчищената си ризка всичките хубости, които прасето е могло да понесе от гнилото блато. Тогава чак майка му се е наумила, че детето има нужда от къпане, и след като му стоварва десетина оки бой на гърба, гурнала го в коритото с ризката заедно: първата вода се превръща на боза, втората на непрозрачна мътилка, че трета, че четвърта, та чак петата вода се избистря и из нея изскача едно чистичко, черноокичко, хубавичко бяло-червено момченце, с живи, хитри очички. Седи хубавецът в натура срещу огъня, седи и майка му отстрана и му суши ризката. Хем я суши, хем по-гледва чедото си и май-май че се съмнява дали е туй нейното чедо, дали не е. Облича му ризката и го изважда да се припече на слънце и да му изпощи главицата. Свършва и тази операция, причесва му косата и баш в тази минута се зачуват звънци; от завоя изскоква един файтон и спира до тяхната къща, на кръчмата. Консулът. - Хайде, мама, иди сега при оня чичо - учеше майката чедото си, - иди при него и му кажи: "Чичо, дай пет пари." И отиде момченцето. Консулът беше извадил от чантата си закуски и си подкрепяваше силите.

и ми се доплаква! Как можахме да го направим? Същото , точ в точ! И северна България!

Браво колега ! Прозападните след Освобождението бяха именно такива....Вкараха ни в 2 нац.каетастрофи, а сега в третата...

катастрофа - и военна, и икономическа, и социална, и (най-вече) ментална от социализЪма не е имало и не може да има!

Г-н Митов, изглеждате интелегентен а не се досещате за най-важното. Огромната разлика в цената на туда в БГ и Англиа е причината за икономическата емиграция. По-добре звъннете на Юнкер, ЕК да се заеме с този въпрос, защото иначе просто няма ЕС.

humfry

Никакви ограничения няма да спрат емиграцията, но ще направят единствено живота на нормалните и честни хора по-труден. Останалите отново ще намерят начин за далавера, както го правят винаги.

браво на министър митов! така трябва да се работи! не може заради циганите да страда името на цялата ни страна и всеки един нормален и почтен българин работещ честно и упорито в европа да бъде приравняван с тях!

humfry

"Според Митов част от представените днес предложения за изменения в областта на свободното движение на работна сила пораждат известни съмнения за тяхната съвместимост с принципа на недискриминация между гражданите на ЕС." За никакви съмнения не може да става въпрос. Всичко е чиста арогантност, дискриминация и лицемерие! Повечето хора не отиват, за да живеят на социални помощи, а за да се развиват и да работят, защото там има перспектива, докато в България няма. Отиват в една по-добре устроена и уредена държава, където има закони, ред и институции, където работещия и искащия да се развива живее добре!

Митов,кой те бръсне за слива бе,виж се на какво приличаш.Тебе в махалата не те знайат ,ти си взел акъл да даваш на енглезите.Ще ви призная за стока,когато тия европейци започнат да се редят за работни визи за БГ.С такива парвенюта като теб,които,сложили една вратовръзка,костюм и модррни очилца започват да се взимат на сериозно сме за никъде.

Интересно га се изсипаха 1 милион поляци с право на работа и помощи не реваха...... сега се сетиха...

Значи Англия като иска пазар за стоките си, плаче за тяхното свободно придвижване! Като трябва да търгувам с акции, ходя на Лондонското Сити, ама като ще оплащат помощи, не може!

За какво са им просяци и крадци на англичаните ?? !! Те и преди, трудно пускаха Българи в Англия. Така че е нормално , сега, след като там освен българи и румънци, ( които обикновено работят), започнаха да ходят и всякакви азиатски и африкански просяци, е нормално да огранчат възможностите за влизане в станата им. Иначе, скоро и самите англичани може да почнат да просят- просяците от чужбина ще са изяли всичките пари на държавата.

Да Колега. И считам, че както ние не искаме ромите да изсмукват нашата социална система, така и британците не искат. Проблема не им е България, а притока от румънски роми, а покрай тях и български.

Хаха, поредният некомпетентен министър на герб :))). Мерките както са анонсирани, не ограничават свободата на движение в ЕС, а ограничават ползване на социални придобивки от граждани на една страна-член на ЕС в друга страна-член на ЕС. Ако човек реши да се премести в ЮК, намери си работа, намери си училище за децата, личен лекар и зъболекар и т.н., никой няма да го спре!

така ли правят пакистанците, индийците, арабите, африканците и папуасите? Защо се правите, че няма двоен стандарт ?

Колониите и бившите колонии имат известни предимства пред останалите имигранти не само в ЮК, а във всички западноевропейски страни, които са имали такива...

май не е питал Марси Райс и ще му дърпат ушите за такива собствени изказвания...

Прави са англичаните!Все едно някой циганин да иска да живее във вашия апартамент, защото му е харесало да е чисто и подредено и е приятно място за живеене.

Че те циганите /пакистанци, индийци и т.н./ май са ви задминали като бройки, "британецо"... А вие за някакви мижави бройки българи сте загрижени!? Тъкмо ще ви облагородят малко генофонда! Или ви е страх от конкуренцията на трудовия пазар от белите хора...

Митов критикува мерките на Камерън за имигрантите След тази критика, Камерън си го е преместил от единия крачол в другия!

Само този ли не е разбрал, че за Европа сме трети сорт, почти брак?!

Оставка!Некадърник и чужд агент.Позор!

Момко, не се бутай на коня у краката. Че учиш попа как да се кръсти ? Кой си ти бре цървул..о ? Че се дървиш на империята ! Освен да усложниш дереджето на нашенци и да засилят репресията си върху тЕх.

Не не искат бе, Митов, не ни искат! Щот сме много убави. Тоя принцип за свободното движение- много държите на него. Че ако народа си остане в Българи, ще висите по лампите.