ЕК не знае, че Великобритания не иска наши работници

Европейската комисия не е получила от Великобритания искане за удължаване до 1 януари 2014 г. на срока на ограниченията за наемането на български работници в страната и не е информирана за подобно намерение.

Обратно в новината

Коментари - ЕК не знае, че Великобритания не иска наши работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен не ми разправяите как се пишат някои думички стото имам само осми клас ито много много отдавна сум уцил.много сум просто дете ама затова пак много претинциозно.аиде много поздрави от острова и дразте се,няма каде да идат теа сладури. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В дийствителност в дъното на проблема че към нас се отнасят зле в чужбина стои нашето правителство.Да има някой чувството че нашите управници ценят народа си.Или е обратното.Че как да ни ценят тогава другите.Аз ще разкажа един случай от Америка.Преди доста години вземах с голям зор и впечатляваш рушвет виза за САЩ.Тук млад човек или несемеен да вземе виза беше абсурд.И заварям там няколко младежи от Чехия.Попитах ги как са взели визи а те казаха много лесно защото нашият президент се казва Вацлав Хавел.Анадъму.Или андерстууд - по избор.До като на чело на държавата ни стоят такива боклуци така ще бъде.

бил съм в европа почти на всякаде да ви кажа честно има някаква средна дискриминация против нас .чист българин съм а зашто не зная .знаете ли от колко африкански страни работят в европа не мога дави опиша и легално и нелегално и то не на полето или по строежи а по фабрики чистят офиси и т.н.от европа най много са украинците да не говорим каква напст са италия англия испания и чехия даже и в швеция ги има.особено в АНГЛИЯ 80% ОТ украинците са с фалшиви полски паспорти давам абсолютна гаранция А ГОВОРЯТ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕСМЕ СИ ГЛЕДАЛИ РАБОТАТА ПО ГРАНИЦИТЕ. ИСКАМЕ ДА НИ ПУСНАТ ДА РАБОТМ. А КЪДЕ ДАНИ ВЗЕМАТ ДОКАТО НАШЕТО ДЕБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО МЪЛЧИ ТАКА ЩТЕЕ ЗА ШТОТО ЛЕГАЛНИ ТРУДНО СИ НАМИРАМЕ РАБОТА А ВСИЧКИ ТИЯ НАМАТ ПРОБЛЕМ ПОСЛЕ И ДОБИВАТ ЛЕСНО ДОКУМЕНТИ ЗА РАБОТА ОТ НАШИТЕ И Т.Н

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! Леле спукахте ме! Ще се пръсна...вижте home office сайта- всички формуляри са си там. Демек ЕС ще бъде уведомен в последния момент и толкова. Защо пускате такива сензационни новини, като не сте си проверили източниците?

Да бе то и миналия път беше така. Не знаели не знам си какво и хоп после ами то дошло в последният момент

бе трътляк и цървул неощавен , че да те пускат??? нещо си се пообъркал малко

шъ утпаднат автоматично дръжки ...най-много автоматично да станат 2018 г ))))

ЕК знае ли ,че българите умират от глад,за да пълнят гушите на дебелите ЕВРОЧИНОВНИЦИ.Омръзна ни да ни унижават!Десните националисти в Холандия и безхаберните англичани,които са с най-глупавата и порочна социална система ,тръгнали с българите да си пълнят новините!

Горкият Ласло, с това изявление ще започне и свърши и нищо не може да направи ЕС на Англия, която от самото начало си е изработила положение на държава в държава.

И какво правиме в този тъп ЕС? Плащаме си да ни мачкат, подритват и да ни се подиграват. Келепира е за мафиотските фирми източващи парите идващи от там, за гольо нищо!

За съжаление си прав. Колко ми е писнало от това отношение.. щом не ни искат, да излизаме! Щом няма да сме равноправни членове какво правим там? Отношението към нашата държава и съграждани е възмутително!

И мекаме "ей така", защото сме неграмотни по Български език :) Понеже няма да се сетиш, ще ти подскажа (правимЕ)!

Ей, шопски селяк. ПравимЕ е в шоплука. Понеже си неграмотен, аз ще ти подскажа - не се пише Български, а български.

Голями умове трябва да са стигнали до прозрението че там дето работят Българи и им съ плащат по две трети от минималните надници за региона далаверата за тях е двоина

Албански реотан с циганска грамотност - това "голЯми" как можа да го напишеш бе... неграмотник! :) Пише се "голЕми"!