61% от българите смятат бежанците за главен проблем

Над 60% от българите виждат в бежанската вълна и риска от тероризъм основен проблем и заплаха за държавата.

Обратно в новината

Коментари - 61% от българите смятат бежанците за главен проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро четох решенията на ООН и те се заразиха от безрасъдството на Меркел и подхванаха същата песен.Толерантност и глобализация!ТОЛЕРАНТНОСТ ПРОИЗЛИЗА ОТ ЛАТИНСКАТА ДУМА"tolere' което означава- търпя, понасям. Ето за това ни подготвят.Да търпим и понасяме всички малоумни решения на ЕС начело с Меркел.Да търпим и понасяме мигрантите НОООО Те трябва да знаят че търпимостта има граници.Турпението на источно европейците се изчврпа.Браво на фицо. Защо не беше и Борисов като него?

161% са българите ,които смятат приматите,които прииждат за бедствие,за чума,за умопобъркано.

СТИГА,СТИГА,СТИГА МАНИПУЛАЦИИ,проблема на ДЪРЖАВАТА ни са КОРУПЦИЯТА и НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Поправете ме ако греша, но май 61% е АБСОЛЮТНО мнозинство. Ако сладките приказки за "демокрация" бяха истина, то би трябвало да се вземат НЕЗАБАВНИ мерки срещу "бежанците"

Айде на предизборното лизан... пардон, предизборните нагласи

Абе..., тези в БОРКОР, какво работят?!?

ТАЯ МНОГО ЛЪЖЕ - ПРЕДАТЕЛКА Е

значи не е крадливото олигархично общество ръководено от ДС , добра работа за медиите

100 % вън на незаконните имигранти .Никакви бежанци не са

Лъжа!Други са проблемите:корупция,заетост,здравеопазване...

100% не ги искат.

Глупости. Изобщо не е главен. Има много по-важни неща. По телевизора ви показват предавания за войната и бежанците редовно, така ви промиват мозъците, отвличат ви вниманието от . Четете Мисленето на Канеман, там е обяснено много добре за начина, по който * ви промиват мозъците.

Не 61% ! 100% от народа не ги искат! Само вие "горе", "управляващите", които на брой не сте и стотна от процента изразявате съгласие! "Изразявате", защото реолно не ги искате! Защото това не са бежанци! И вие много добре знаете!

след 25 години преход бежанците, които не искат да остават в българия са най-големия ни проблем. не се учудвам, че не отлепяме от дъното

Тази анкета говори само за едно, че 61% са истински българи и 39% са в графата "други". И това малцинство иска да определя съдбата ни, боже!

Не 61%, а 99% са против тези мангали!

Все едно преди сагата с бежанците живяхме в същински Рай!

Лошото е, че не се дава гласност на това, което решават т.нар ни политици. Защо новината, че планират да заселват с мигранти обезлюдени народи, не е по всички медии? Докато ние с вас си пишем тук, разни имбецили ни бутат по нанадолнището, а най-лошото е, че ги търпим....

обезлюдени райони, не народи.

Някой знае ли този гунев и боркорката за какво получават заплати,какво работят?

Филип Гунев е роден на 21 март 1973 г. в София. Завършил е Националната гимназия за древни езици и култури в София. Бакалавър по специалността Бизнес администрация в Ийстърн Назарин Колидж, Бостън, САЩ; магистър по социална антропология от Лондонския икономически институт, Великобритания и по международни отношения от Колумбийския университет, Ню Йорк, САЩ. Гунев е доктор по социология на Лондонски икономически институт, Великобритания. Владее английски, френски, руски и испански език. Работил е като администратор на ценни книжа в Пътнам Инвестмънтс, Бостън, САЩ; финансов анализатор в Бийкън Хелт Стратеджис, Бостън, САЩ; управляващ консултант в Мейтрикс Нолидж Груп, Лондон, Великобритания. До март 2013 е експерт в Европейска комисия, член на Работната група по въпросите на корупцията, докладчик по напредъка на Черна гора в областта "Правосъдие и вътрешни работи" в преговорния процес за присъединяване на страната към ЕС. В периодите 2003-2006 и 2008-2013 Филип Гунев работи като старши анализатор към Центъра за изследване на демокрацията в София. От 2003 г. досега работи като мениджър и изследовател по проекти на Европейската комисия, Фронтекс, Центъра за изследване на демокрацията, Институт Отворено общество (Ню Йорк, САЩ), Координационния център за контрол над малките оръжия и лекото въоръжение в Югоизточна Европа (SEESAC) и други. Професионалист до мозъка на костите си. Хахаха

Както се вижда специалист. По българоунищожаване, защото май в България и за България не е работил никога.

,дали произхожда от прогресивно работническо или селско семейство, или трудовата интелигенция?

работи в "отровно общество","америка против България"

Щото толкова им е акъла,не си погледнат в правителството за кви измекяри иде реч

Г-не Антоний Гълъбов, опасно било викаш? Само гледай - ако продължавате в същия дух, скоро ще има парамилитари формирования с двойни цели - залавяне на мигранти и залавяне и наказване на място, такива като теб и ония които защитавате - т.нар. "български" политици...

Основният проблем в България е бедността и безперспективността за младите хора. Но Бойко толкова раздуха проблема с бежанците, че хората повярваха. Самите безжанци гледат да се махнат от България час по-скоро

боби обратното на острото ти каза " нема вече на къде да се отичат и си остават наши" посел отиде облиза мустака на ердоганя, пое го (ангажимента) да лобира за падане на визите им и накрая изпроси 160 мил за нови центрове и помощи за мигрантите. ей т'ва става! всички ревете, че отвличал внимението с тия мигранти, за кеото сте прави, но не сте прави, че те не са толкова голям проблем. щото утре като ни натиснат да ни колят и изнасилват жените, ще бъдат непосредствен проблем за теб и семейството ти и бойко и прасето ще могат да крадът още повече докато ти се оправяш и с тая глупост.

61% си признават. От останалите 39% има поне още 20%, които не си признават от неудобство да не бъдат изкарани "нетолеранти", "нехуманни" или недай си боже "националисти". Но дори и тези официални 61% са напълно достатъчни за застави правителството да спре с загробващата политика на строене на нови лагери и "интегриране" на мигранти. От сега да знаят - ако смятат да ми заселват мигранти в моята кооперация, могат да забравят. Аз съм теглил мътен кредит за да платя 560 евро кв/м и на всичкото отгоре ще ми сложат за съсед Осама и останалата паплач. Няма да я бъде тая!

...ш1% от българите смятат бежанците за главен проблем ---- а 91% от българите смятат европата за главен проблем. oстаналите са неизлечимо болни!

Ебати простия народ. Тва мафия, тва източени милиони от всички ведомства, изообщо не са основния проблем. Да знаете, всички управляващи са подставени лица на бежанците сигОрно.

внимание от същинските проблеми-безпътицата,мизерните доходи и живот тук,бежанците не са проблем,не мим се живее кучешки живот у нас,не им се стои тук,знаят ни прекрасно хала,че сме по бедни от тях,така,че не на нас герберастките простотии и лъжи!

като няма къде да идат и тука ще им е добре. нали виждаш европата откри топлата вода. затвори си границите и остави бай асан да дреме в България и им праща парички, които сега се водят помощ от 160 мил ама утре ще почнат да ги отпускат като нисколихвен заем. хем ще ни тормозят и хем ще си плащаме. ама така е като не хващаме за гушата оня дето не ръководи страната ами чака нареждане от брюксел.

Както се пее в една песен, Топ ще гръмне, знак ще блесне и Европа ще се стресне, пред Бенковски ще се сведе глава. Народа ще се обедини!

А 99.99 % от Българите не желаем никакви " бежански " центрове из китната ни Родина . Както решително заяви Орбан : Някои си въобразяват свят без граници .Аз съм от онези , които не искат да видят световната цивилизация променена . Ес трябва да залови и депортира всички нелегални имигранти извън пределите на съюза - на острови или по крайбрежната зона на северна Африка . Край на цитата . Кратко , ясно и точно ! Всяка различна позиция е национално предателство , безродна алчност и клинично малоумие . Със здраве !

Е баш 99.99% не, да не забравяме и циг.анското и ту.рското малцинство които нямат нищо против бежанците да бъдат заселени в България които се обединяват и арабското малцинство като се присъедини към тях, етническите българи трябва да се борят срещу три малцинства.

99.99% ОТ Българите , а не от Българските граждани !

тука грешиш-нито циганите са араби,нито турците са араби....арабина не хваща работа каквото и да стане-по голяма напаст са от циганите.

Ми от Орбан нищо не зависи. То е като да псуваш по потник в хоремага властта и после послушно да правиш каквото ти кажат. Та и Орбан по потник за аудиторията на хоремага.

Правиш един надлез или подлез под България и те ще минават транзит:))

Може и да се шегуваш. Но какво пречи българското правителство не да прави тунели, а да осигури коридор през България с европари за всички желаещи да приемат мигранти. Има заявка, вземат си ги от Турция с отговорен представител. Вагоните се запечатват и преминават с предимство по нашите железници. Железният път и районът около него се дезинфекцират. Но желаещите мигранти трябва да си платят. Никаква регистрация в България.

Е, аз съм от другите 39%, които с;ятат омразата и нетолерантността за основен проблем, които вярват, че душата няма цвят, раса, произход, религия, които са убедени, че неугледната гъсеничка ще се превърне в красива пеперуда! Може да съм само на 35 години и да не съм видяла много от живота, но съм сигурна в едно: има начин да решим световните проблеми и този начин е да обичаме еднакво всички човешки същества!

ИМАМ В ЕДНА ОТ КЪЩИТЕ КВАРТИРАНТИ 1 НЕГЪРЧЕ И 1 БЯЛО - МЛАДИЧКИ И БЕЗРАБОТНИ .... ТА ТЕ СИ ВАДЯТ ПАРИЧКИТЕ КАТО СЕЯТ ЛЮБОВ МЕЖДУ САМОТНИ И ДЕБЕЛИ 36 ГОДИШНИ "ЦВЕТЯ":)))) СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ :))) ЗА ВСЯКА БОЛКА СИ ИМА ЛЕКАРСТВО ... :))

Що не използваш другия си ник - Мелиха? Омръзна ли ти?

Айде, душка, получи си 5мин. слава, разбрахме, че си "толерантна", стига спами.

Утре като ти гръмнат дъщерят а докато гони покемони в мола друго ще говориш нали? Или докато те изнасилват 5 мигранти с неугледните си гъсенички в някоя тъмня улица, ти ще продължаваш да се надяваш че все още има надежда да се превърнат в красива пеперуда.

Иди в един бежански лагер и се пробвай, и пак ела да ни кажеш кое как е.

Всъщност Библията ни казва че най-големият световен проблем е вавилонската блудница, симовлизиращ духовният аспект на римокатолическат църква и звярът със седем глави и десет копрони (царства) символизиращ политическият и аспект, която организира този хаос в света като нейна контратеза, за да печели световно влияние и да трупа популярност на неговият фон призовавйки към мир и обединение, но не в Божият истина а в сатаниснките заблуди. Горделивите и суетни строители на валинон действат според девиза "Ordo ab chaos".

Да, много хора са обезверени, но не забравяйте, че всички ние - аз, ти, който четеш този коментар, твоите приятели - разполагаме с оръжие, по-силно от омразата и предразсъдъците - любовта!

Жалък трол..

Любовта е различно от намазан с вазелин задник. Любовта, често означава битка на живот и смърт за това, което обичаш.

Няма нищо по-силно от любовта... със сериозна армия зад гърба и

И тук ти го пиша същото Василено А вземи се един такъв брадат и мургав, да те бие, изнасилва и да те забулва от главата до петите, ей тогава ще усетиш "любовта"

ХХХ РАЗВАЛЯ , ХХХ ОПРАВЯ ТУРСКА ПОГОВОРКА :))) ... НА ТЕБ ЯВНО ХХХХ С ИЗВЪНЗЕМНИ ТИ Е ПОДЕЙСТВАЛ ТЕРАПЕВТИЧНО-ПОДМЛАДЯВАЩО :)))

Колежке по форум Василена Кочова, явно по свой оригинален начин сте почитателка и последователка на канцлер А. Меркел. Ако и сте бездетна като нея, потърсете за целта българин. Българските мъже са различни и все някой ще ви хареса. Очевидно не сте във час, но не е ясно в кое междучасие сте.

Като толкова ги обичаш халал да са ти. иди във едно гето от мигранти и ги люби подред. Не ни казвай кой да обияаме и кой не!НЕ НИ КАРАЙ ДА ГИ ОБИЧАМЕ ЗАЩОТО ТЕ НАС НИКОГА НЯМА ДА ОБИКНАТ.зА ТЯХ СМЕ неверници които са за избиване. Знаеш ли приказката за гостоприемно подслонената змия? Научи я!

Който люби врага е предател.

Народа е прав, но управниците цоцат мангизи от европата и не ги интересува проблема на народа. А той, простичкия, след месец пак ще се издъни, избирайки простаците, които постоянно псува във форумите! ... и които са несменяеми в Парламента!

Умничкият, нали знаеш вече, че не е важно кой как гласува, а кой как брои бюлетините.

Заради малоумните политици ще ни накарат да се борим срещу три малцинства ромско, турско и арабско, както знаем ромското и турското малцинство е обединено в България сега и арабското като се причисли към тях, политиците ще накарат и най-толерантния българин да грабне оръжието.

ОТ АФГАНИСТАНЦИТЕ? НАЛИ ТЪРСЕХТЕ БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ СРЕД ТЯХ? ИЛИ ВЕЧЕ ВИ МИНА...

Следи има, но хората не са останали там.Разрушеният конник подобен на този вМадара показва, че са стигали до там.

Повече от всичко на света най-много мразим нетолерантността, расизма и българите!

Главен проблем е, че народът спи и хърка юнашки със събути гащи, докато му точат ятаган и... такова над леглото.

Отказвам да робувам на нетолерантността и предразсъдъците! Душата няма цвят на кожата, а вярата в доброто няма нищо общо с религията! Хората са равни, така както са равни и всички живи същества (мравчицата е стотици пъти по-малка от слона, но е научно доказано, че ако не бяха мравките, екосистемите щяха да загинат) Всяко живо същество има потенциал и не заслужава грозните предразсъдъци (та нали точно неугледната гъсеничка се превръща в красива пеперуда, която грациозно разтваря крилете си)

Скоро толерастията ще бъде обявена за много злокачествено заболяване с летален изход.

Защо не си вземеш у дома едно такова "живо същество"... с брада? Стига предразсъдъци и нетолерантност!

Скоро толерастията ще бъде обявена за тежко заболяване с летален изход.

Мацо..я най-добре яхни малкото пони и отлитайте към страната на Оз :))

Ако искате ме наричайте мечтателка, но аз вярвам в доброто! Вярвам, че чистотата на душата ще победи предразсъдъците! Може да съм едно съвсем обикновено 35-годишно момиче и от мен да не зависят големите политически решения, но аз ще продължавам да се боря с най-силното оръжие - любовта!

Аз тебе обича. Аз иска при тебе:) Аз тебе оправя. Аз цяло семейство оправя. Отивам да купи бурка за тебе :)

Ами ожени се за Кончита Вурс! Ще има да се обичате... само по-далеч от хорските очи, че е много грозно да се гушкаш със същество като него. Именно толерастията направи едните да бъдат с "по-равни" права от другите.

Колежке по форум "Василена Кочова" явни по свой оригинален начин сте последователка и почитателка на канцлера А.Меркел. Ако сте и бездетна, като не я потърсете за целта българин, българските мъже са различни и все някой ще ви хареса. Вие истински ме развеселихте.

аз пък виждам българските политици и бюрократи като основния проблем на българия!...евър

това с тези 61% нетолерантност към "бежанците" си е чиста измислица - никой не ги иска тези смрадливи свини - не само българи, но и всички европейци - "толерантността" я измисли великата америка, като преди това разпердушини света от военни конфликти и войни с цел трупане на пари и продаване на оръжие - ако америка престане да съществува, със сигурност ще настане по-добър живот на цялата земя, а "бежанците" ще се приберат с подвити опашки обратно към ориента и азия - няма да има кой да ги финансира и да им мъти главите как ако отидат в европа само ще лежат, ще изнасилват бели жени и ще получават помощи

Виждат, че за присъствието на "бежанците" в България и произтичащите от това проблеми е виновна т.нар. "българска" политическа "класа". Затова искат забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

Че лошо ли е било през 1934-1939, когато Цалят е забранил партиите и е настъпил разцвет.... А крадливите политици са чукали камъни за направата на пътища.....

РАЗДЕЛЯЙ народа на партии (partis лат. части бълг.) насъсквай ги една срещу друга, гледай им сеира И ВЛАДЕЙ.

България скоро ще се преименува на Западен Афганистан, съдейки по демографските промени от последните няколко години...

По-скоро Южна Русия или Задунайка.

ОТКАКТО Е В ОФИСА ОБАМА Е ДЕПОРТИРАЛ ОТ САЩ 2.5 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ И ИМИГРАНТИ .. ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ДРЪГ ПРЕЗИДЕНТ В ИСТОРИЯТА НИ ..... Since coming to office in 2009, Obamas government has deported more than 2.5 million peopleup 23% from the George W. Bush years .. И НИКОЙ НЕ НАРИЧА ОБАМА ФАШИСТ ИЛИ АНТИ-ХУМАНИСТ :)))

Проблемите на България: 1. Инвазия на руснаци и изкупуване на България. 2. Стимулиран - финансиран демографски бум на циганите - особоно стимулирана раждаевмост сред малолетните. 3. Безобразната политика на ЕС за "бежанците". 4. Неясното бъдеще на Турция към диктатура. 5. Безобразната непрекъсваема власт на номуноидите 1944-2016.

И аз много ги обичам Афганистанците и Пакистанците. Много мразя Българите. На едно мнение сме

ГЛУПОСТИ ! главният проблем на държавата са управляващите /бивши и настоящи/ крадци.

Вчера в един сайт на водеща медия имаше съобщение, че председателката на сдружението на общините има разработен проект за трайно настаняване на емигрантски семейства в изоставени казарми и постройки в слабо населени селища. Сега го потърсих за да го цитирам, но материала е свален заради негативните отзиви. Едно е ясно, има българи, който не си дават сметка каква заплаха са мигрантите и дори се канят да печелят от тях и чрез тях.

изказване го има в сайта на БНР в раздел Политика! Всеки, който желае може да го прочете там и да разбере какво ни готвят от ГЕРБ! За жалост доста медии мълчат, както обикновено!

България има нужда от имигранти, защото: 1. Циганското неграмотно и нетрудоспособно население расте 2. Мюсюлманите също се размножават повече 3. Българите драстично намаляват. Но: нека дадем убежище на ПРЕСЛЕДВАНИТЕ ХРИСТИЯНИ, а не техните убийци, които ни натрапват!

От мигрантите 99.99 на сто изповядват исляма т.е. те са шиити, сунити и алевити. От всички тях 70 на сто са мъже. Не разбирам какво предлагаш - да им дадем нашите жени и дъщери или нещо друго.

А къде изчезна новината, че ще заселват бежанците в региони с "лоша демографска структура"? Европата щяла да даде пари... Вчера я имаше по едно време... сега никаква се не види... То комай само София не е с лоша демографска структура... да се готвят цяла Северна България, части от Южна и Югозападна България да бъдат заселени с пришълци - генетично, религиозно, етно-културно и цивилизационно ЧУЖДИ на нашия народ.... ще се напълни тука с агаряни...

аз пък мисля, че политиците са главен проблем! Ако го решим, и римляни няма да идват тук!

Много обичам новите Цигани. Също така обичам ГЕРБ и РБ. Най-много Кукунева. А за Чехъла и Мокета думи нямам.

С ОМРАЗА.

С ЮБОВ Драга моя С ЮБОФ