Президентът се среща с българите в Чикаго на 19 май

Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с българите от Чикаго и околностите му на 19 май, в Ботаническата градина в Гленкo.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ще разкаже тоя идиот в Чикаго, каква безработица спретнаха на българите или какво "златно" здравеопазване имамем, колко народ загина недолекуван от различни болести и колко деца умират от недохранване поради управленската му глупост и напълно згрешени приоритети.

ЕМИ ТО ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЯМА КОЙ ДА МУ СЛУША ГЛУПОСТИТЕ.

Тая крива комсомослка физиономия няма какво да каже в страната си та камоли в Америка, на тези които избягаха точно от него и от останалите сталинисти от шайката на Борисов. А и защо за пътуването се разбита от американски сайт а не от широко разгласяваната прозрачност на президенството

юлий

Нямах намерение да засегна. Просто и аз не избягах на точното място.

Unlisted

Е, дойде време и нашето Президент, да се покаже в общество! Става дума сред командващите армиите на държавите от НАТО! Ще е интересно! Това Президент обича да е показен. Срещата му с българската диаспора в градинката, покачен на камък, или пейка ще е от познатите такива за САЩ, градински оратори! Криза де, ама все пак, ако искаха да го чуят богатите българи в Чикаго, можеха да наемат едно закрито помещение за два часа!

юлий

Не сте избегали на точното место.