Двама българи са задържани в Либия, обвинени в контрабанда

Малтийският танкер "SUN OIL I" с петчленен екипаж, включително 2-ма българи, е задържан в Триполи на 3 януари. Те са обвинени в контрабанда на петролни продукти

Обратно в новината

Коментари - Двама българи са задържани в Либия, обвинени в контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нямаме посолство в демократизирана Либия?

крадат много гориво и го препродават. да видите нашенците в африка какво правят.

Трябва много да се внимава, някой джихадист да не "подхвърли" , че са роднини на медсестрите ни!?

в триполи са правителствените воиски!!! в бенгази са джихадистите!!! те продават ,,контрабандно,, нефт!!! тези са товарили от там но за нещастие са имали проблем и е трябвало някои да ги вземе на буксир!!! според морското право ,,буксиращият,, има право на част или целият ,,товар,,!!! като са разбрали от къде е ,,товарът,, са арестувани за ,,контрабанда,,!!! интересно кои не пише цялата истина и за къде е ,,нефтът,,??? а колкото за турция: ,,.Лидерът на радикалната салафитска групировка "Ансар аш Шариа" е умрял в Турция от раните си, получени по време на сблъсъци с правителствените сили в град Бенгази, на 1000 км източно от Триполи, съобщава сателитният канал "Ал Арабия"???

нищо ново от булгаристанците,дори гроба на чарли чаплин е изровен от българин с цел изнудване за пари....сган балканска

Стига си се надувал, като Турк?

Абе Османе,абе куче краставо,лаещо само за неокастрена дряновеца,България и народа отдавна осъдиха това оскверняване на гроба на Чаплин от тоя боклук,но вие кучета,кога ще признаете и осъдите пред света,безчинствата си тука.

Само искам да отбележа, че този който изрови от гроба Чарли Чаплин е официално предател на България, избягал от тогавашната Народна Република България, по собствените му думи пламенен анти-комунист, също като поляка, с който изровиха тялото на Чарли Чаплин. Т.е. този боклук не е никакъв българин и още тогава е заклеймен от официалните власти на НРБ!

Това, че е избягал от Комунистическа България не го прави предател, тъпако

Айде пак 100% невинни българи!Като онея дето избиха(срещу 50 000$на калпак!!!) над 459 деца(!!!???) заразявайки ги с генномодифициран СПИН бре!Водени от най-невинната между невинните-Кристиана Вълчева!!!пп-До ден днешен невинните не са оправдани от никой съд в Света,а единственно се водят ПОМИЛВАНИ от агент Гоце през 2007 г!Иначе бяха приети като 90% национални герои!Иначе са 100% невинни!!!Ха ха ха!!!Буууухаха!!!

ПЛЮЕШ от там дето пиеш и ядеш ?

Истинската истина бре!Тая дето е кофти бре!Като не си наясно-трай си и не цитирай манипулативните мас-медии от където си черпил инфо!Ха ха ха!Буууухаха!!!

заразени от ,,полският,, персонал сменен от българският!!! кои са ,,поляците,, знаем!!! какви връзки имат със ,,синаиските гущери,,-също!!! след тридесет години ,,присъствие,, на наши ,,медици,, без проблем , изведнъж се ,,създаде,, такъв!!! точно тогава ,,държавата,, ни не бе толкоз ,,послушна,, както сега!!! някои трябваше да ни ,,накаже,, морално и икономически пред целият свят!!! мислиш че ако бяха ,,виновни,, кадафи щеше да ги ,,пусне,,???

До некакъв провинциален сульо(или може би пульо!),дето не е ясно хаха ли е или е ХАХО??Само ми отговори бре невежо що делото по случая им е засекретено в БГ-то до 2032г бре-считано от 2007 г!Що не са оправдани от некакъв съд бре-вече 8 години??!Като не си чел мотивите и доказателствата по делото кво взимаш отношение бре!В адвокатските ни среди има една железна сентенция-"Не е важно кво се говори у селото а е важно кво има у делото!"пп-А Кадафи беше зверски изнуден и принуден(от жужето Сарко)да ги освободи срещу ангажимента да лежат доживот в БГ-пандиз бре!

Нека незабравяме че ББ обяви Либийския посланник за нон-грата през 2011г...както и други дипломати...

За такава евтина стока да рискуват, бива ли?

българите или заразяват с болести,или крадат,или убиват,а жените им са евтини проститутки

Murat, и виж своите преди да говориш за чуждите!

TИPAMИCУ

Що да си мие устата? Не е мляко това по нея.....

Говориш за турците и туркините, нали, Мурате? Грешно си изписал "българите" ...Яж свинско и си обръсни веждите!

На българите на които, смениха вярата им казват помаци! На българите, гагаузи на които им смених,а вярата май им казват български "турци"(пуйки в превод от английски). Ако СЛУЧАЙНО си се чудил, защо българските мюсюлмани, толкова се различават от тия в Р. Турция, Е е затова.

Мурате, да те просветя малко, а - без пари! 1. Turkey (английски) - Турция 2. Turkey (английски) - пуйка - т.е. най-глупавата птица. Дали съвпадението е случайно ?

В сегашна Либия цари безвластие и беззаконие ,на практика всеки,на който си му паднал в ръчичките,може да те "обвини" в каквото си иска ,а дали после ще му се наложи да го доказва,е спорен въпрос.Та аз засега не съм съвсем убеден ,че тези хора са толкова виновни.

Благодарение на тая контрабанда бензина е толкова евтин.

... хванали! и защо само контрата на бахдата са гепили? няма ли да хванат и самата банда? моряците карат танкерчето едва ли имат толкова мозък, че да организират дала-верицата им нечистичка! :))) Все едно да обвиниш пияниците, че произвеждат контрабанден алко хол...

Ах, каква изненада! Българин+ контрабанда е най-често срещаното словосъчетания в западната преса!

Е, как ще ги освободят, щом са контрабандисти?Или близките им смятат, че държавата ни трябва да се застъпва за престъпници?

Тези хора са обикновени работници, наети да осигурят предвижването на кораба от едно място на друго. Нали не са намерили тоя петрол в каютите им? А кой е чартирал кораба, кой е собственика! Това е важно.

Ясно е, че и те ще кажат така.

по български-да оправдаваме престъпника,ако крадем днес по малко(примерно 1000 лв.а не 1 млн. е добре и няма нищо),така и тези полакомили са се,както всичките си сънародници,защото лакомията в българия чудовищна и сега да си плащат,никой невинен няма в бг,всички(ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ,ДО ЕДИН)са от крадец нагоре

СЛЕД КАТО СВАЛИХА КАДАФИ-ТО ВСЯКА РАФИНЕРИЯ И ПРИСТАНИЩЕ В ЛИБИЯ СЕ ДЪРЖИ ОТ РАЗЛИЧНО ПЛЕМЕ И ВСИЧКИТЕ СЕ ОБВИНЯВАТ ВЗАИМНО В КОНТРАБАНДА ... МНОГО Е ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИТЕ И ВЪОБЩЕ ЗА ВСИЧКИ МОРЯЦИ ДА СЕ МОТАЯТ ПО ОНИЯ КРАИЩА !

Но явно ... доходно.

В Либия след англоамериканскафренската арабска пролет арестуват всички които не се занимават с контрабанда. Сега с това старо уж молдовско корито ще го натоварят с хиляда туземци и ще го пратят на самоход към италиянският бряг.