Имената на 30 българи изплуваха от “Офшорлийкс”

Имената на над 30 българи “излизат” до момента от така наречения списък “Офшорлийкс” - база данни с информация за 122 000 фирми, регистрирани в 10 офшорни зони, съобщава в. "24 часа". Повечето от тях са неизвестни за широката българска публика.

Обратно в новината

Коментари - Имената на 30 българи изплуваха от “Офшорлийкс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде е, а?

Не е незаконно да имаш офшорна компания. Тя е създадена изцяло според местните закони. Въпросът е, дали парите в офшорните сметки са от законна дейност или не.

Офшорните фирми са фирми като всички други, просто са регистрирани в офшорни зони. Не е незаконно да имаш такава фирма, не мога да разбера защо се прави новина от нищото?

Един вид, влагайте си крадените пари само в швейцарски банки.

А! 'Що ли го няма Президента, дето червените го плюят с пяна на уста!

ОБЯВА : Набирам безпартийни снайперисти с опит, на безплатен безсрочен трудов договор.Задължения - да се отстранява всеки криминално забогатял индивид. Само така ще спрем източването на парите от България :))

ГЕРБ - КАТО ПОСЛЕДЕН ЕШАЛОН НА НАЙ-ЗАКОНСПЕРИРАНИЯ КОМУНИЗЪМ - ТЕ ПРОСТО УНИЩОЖИХА ИСТИНСКОТО СИНЬО ДЯСНО! ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ГЛЕДАМ ПРИ СЛАВИ ТОДОР СЛАВКОВ - ЕДНО МОМЧЕ - ВЕЧЕ МЪЖ , КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ СМИСЛЕНО ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ - НО ТОЙ СЕ ПОДИГРА СЪС СИНИТЕ - ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЧНО СИНИТЕ ВЪРНАХА НА СЕСТРА МУ , БАЩА БЕ И ВУЙЧО МЕ ВСИЧКО И ПРЕУСТАНОВИХА СЪДЕБНОТО ДИРЕНЕ! ПЪЛЕН ПОЛУИДИОТ- ДА НЕ КАЖА - ИДИОТ! СЛЕД КАТО ЛЕЛЯ МУ Е ПСИХИАТЪРКА ЗАЩО НЕ ГО ЛЕКУВА!!??? ТА ИМЕННО - КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕЗИ ХОРА ДА ЗАМЪЛЧАТ - ЗАЩОТО СА СЕ НАСРАЛИ ОТВСЯКЪДЕ! КОЛКОТО ДО ЦЕЦО-ЛОВЕЦО-ФЛОРОВ-АНТОНОВ- ДАЖЕ И ДЕБЕЛИЯТ ГЕН.ТОНЕВ - ТРЯБВА ДА БЪДЕТ СЪДЕНИ ЗА ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ И СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ! А НАШИТЕ ЕЖЕДНЕВНИЦИ - АКО ИМА ТАКИВА - ДА ПОБЛИКУВАТ ПЪЛНИТЕ ИМЕНА НА БЪЛГАРИТЕ С ОФШОРКИ - ЕДИНИЯТ Е СЛАВИ - ДРУГИЯТ Е ДЕДИН ТОШКО- ЦВЕТАЛИНА БОРИСЛАВОВА - А ПЕТЯ СЛАВОВА - ОТКЪДЕ ГИ ИМА ПАРИТЕ - ????????????ТО БАЩА И БЕШЕ СВАРЗАН ЯКО С БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! ТА , ПРИЯТЕЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ЗАПАЗИМ ЦАЦАРОВ - ЗАЩОТО ДОСЕГА ИМАХМЕ ЗА ПРОКУРОРИ - АЛКОХОЛИК,ПОСЛЕ ПСИХОПАТ, ПОСЛЕ ГЕЙ- И НАЙ ПОСЛЕ НОРМАЛЕН ПРОКУРОР! БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ С ХОРА , КОИТО ПЛАЩАТ ЛУДИ ПАРИ И НЕЗНАЯТ ДАЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗЛЕКУВАНИ - БОРЕТЕ СЕ ЗА ТОВА! ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ - КОЛКО БЕДЕН ИМ СТАНА РЕЧНИКА - БОРЕТЕ СЕ ЗА ТОВА - ЗА ДА МОГАТ СВОБОДНО ДА УЧАТ! БОРЕТЕ СЕ СРЕЩУ ДРОГАТА, АЛКОХОЛИЗМА - БЕЗУМИЕТО НА ЕДИН НАРОД! БЪДЕТЕ ЕДИННИ И СЕ БОРЕТЕ - НЕПРЕКЪСНАТО ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСА - АБЕ ОТКЪДЕ ИМАШ ТЕЗИ ПАРИ - ТА НАЛИ ДЕДИТЕ ТИ БЯХА С ГОЛ ЗАДНИК - ПАРТИЗАНИ???? МАЙ ТЕЗИ КОИТО НАИСТИНА ПРИТЕЖАВАХМЕ ИМОТИ - ОСТАНАХМЕ СИ БЕДНИ - ПАРАДОКС! ТЕЗИ НОВОИЗЛЮПЕНИ МИЛИОНЕРИ-- НАЧЕЛО С МУТРАТА БОРИСОВ И ДИЛЪРА ЦЕЦО-ЛОВЕЦО - И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗРОДИ - ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ! ТРЯБВА ВИНАГИ ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ И ДА СМЕ ГОТОВИ ЗА ДЕЙСТВИЯ - ТЕЗИ ИЗБРАННИЦИ , КОИТО ПОЧТИ СЕ СБИХА КАТО АТАКА - ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ МОГАТ ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

Щом гледаш "шоуто" на дългото нещо, явно не си годен да мислиш, а само да повтаряш втълпяваното от такива, като него. Не знам дали става коментар за Тодор Иванов Славков, но ако е така, то той е доста интелигентен, а как си живее живота е отделен въпрос. Сега ще чакаме да видим от новото правителство как ще промени живота ни, щото хич не вЕрвам на станишев.

щом прочетох "гледах при слави" и спрях да чета

Хамсията не яде скумрията!! Осветлете акулите!!

Кой изплува, зло не мисли, кой се дави да му мисли!

А-БЕ ТЪПАЦИ!ТУК НЕ ВИЖДАМ ОСНОВНИТЕ ИГРАЧИ СТАНИШЕВ И СИ-Е КАКВО ПИШЕТЕ ИМЕНА НА ХОРА ДЕТО ДАЖЕ И НЕ ПОЗНАВАТЕ САМО ДА ГИ ОКЛЕПАТЕ? АЛО ТИКВАТА ДЕТО СЛЕДИ ЗА ГРАМАТИКАТА ТИ КАКВО СЕ БЪРКАШ КАТО КАЗАЦИТЕ СИ ГОВОРЯТ ?! ПАК ВИ СЕ МЪТЯТ ГЛАВИТЕ ЗА ДА НЕ СХВАНЕТЕ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПАК ЩЕ ПРЕЦАКАТ ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕДОКОСНАТ С ПОДЛИТЕ СИ НОМЕРА!А,ОНЗИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗАЩО МЪЛЧИ ВЕЧЕ 2СЕДМИЦИ ИМА СПИСЪК ИМА А ТОЙ СИ ТРАЕ!

ДА ДОБАВИМ И ОТРАЗЕНИТЕ ВЪВ ВЕСТНИК "БАНКЕРЪ" ОФШОРКИ НА БОКО ТИКВАТА : "Главбулгарстрой" и "ПСТ Холдинг" собственост на люксенбургската офшорка "Голдан кейп" !!!!! НЯМА ДА ИЗБРОЯВАМ ОФШОРКИТЕ НА Тор Бьорголфсон, на Симеон Пешов , Гриша Ганчев и още цяла плеяда БОКЛУЦИ, които не желаят да плащат данъци !!! ВПЕЧАТЛЯВАЩО Е НАМЕРЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ ДА НАНЕСЕ УДАР НА ТЕЗИ БОКЛУЦИ ЛИШАВАЙКИ ГИ ОТ ПРАВОТО НА УЧАСТИЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЗИЦИИ КЪДЕТО ИМА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ СРЕДСТВА , КАКТО И ТАКИВА КАСАЕЩИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ЕВРОФОНДОВЕ !!!!

"Главбулгарстрой" на Вълканов?

Изписала големи лъжи. Ама за вас комунягите истината никога не е била проблем.

Нали за туй лежахме по площадите да направим комунистите капиталисти. Ами при тях бяха всичките контакти вътре и вън от страната.Простака си е простак колкото и умен да иска да изглежда във форума.

ти от кои си?

хващам се на бас, че 90% от списващите глупендери не знаят какво е "офф шоре", яде ли се пие ли се или се ебе, но това не им пречи да исказват компетентни мнения?

Очакваме ТИ да ни просветиш!

Кажи де!

Първо се научи да пишеш правилно - иЗказват, пък тогава се надсмивай на другите!!! Ха, ха-СМЕШНИК и то неграмотник!

на българските професионални мафиоти офф шорки не са нужни тъи като държавата е в техни ръце и цела българия е една голема офф шорка за тях. затова българските имена в офф шорния списък са неизвестни, на мафиоти любители. нашите професионални мафиоти си държат капиталите ин порно, тоест в бълхаристан.

на българските мафиоти офф шорки не са нужни тъи като държавата е в техни ръце и цела българия е една голема офф шорка за тях. затова българските имена в офф шорния списък са неизвестни, на мафиоти любители.

Към Иречек - да много си прав така беше

Абре, ама вие наистина ли сте толкова изключително уникално прости и неграмотни??? ТА: 1. Пуснете си едно търсене в гугъл с думите Offshore leaks. Ако разбирате поне грам английски може да разберете, че досега тези имена не са публикувани, вадени, показвани НИКЪДЕ! Само журналисти си измислят КОЙ би могло да е вътре. 2. Откъде бе, малоумници, "24 часа" СА НАМЕРИЛИ КОИ БЪЛГАРИ БИЛИ В ТЕЗИ СПИСЪЦИ, ТОГАВА?

Тунджа, ако ти се вливаше в Дунав, а не в Делта, можеше да се сетиш, че са го научили от близкостоящия Букурещ. Не прогърмяха ли света, че данните за България се предадени на офиса на Офшорлийкс в Букурещ!!? Не всичко ти е в Делта-Гугъла...

Mekong Delta

Виж сега. Написах поста ТОЧНО заради такива пъпеши като тебе!Офис на Offshore leaks в Букурещ? Бе тва офшорлийкс да не е някаква организация? И къде, и КОЙ все пак е написал тази "новина" за офиса в Букурещ??? Просвети ни, моля!

пак за балами ни взеха- какви офшрки-фирми, даите инфо за сметки на бг граждани- физически лица сас сметки напр. над 100000 евро в банки в швеицаря,австря,лухембург,личтенстеин........ герм.правителство купува за няколко млн. еу комп.извлеченя на германци с дестки млн. в тези банки, като криминални деяня за бягане от данаци и деклариране, какви офшорки и острови,примера с кипар?!

А Боко и Цецо откъде се финансираха?Затова ли бай Цецо направи пътека до Европа и света!!!

А сега който има очи, ще види от къде е дошла световната икономическа криза. Аман от тарикати. ЕС или трябва да забрани офшорните зони и дейността на фирми, регистрирани в офшорни зони или нищо добро не го чака. Същото се отнася и за УСА.

Офшорните зони ще бъдат пожертвани за да спасят банките. А банките са зле заради кризата.

Ето Гоце откъде се е финансирал. Едва ли някой си е мислил, че е света вода ненапита...

Регистрираните в офшорни дружества,собственика е в сянка и не плаща данъци.От Европа е повдигнат тоя въпрос,че парите не остават в съответната страна ,а захранват други икономики.В България в никакъв случай не са само 30 човека,това е да се докаже че се върши някаква работа по въпроса,за замазване на очите на хората.Офшорни дружества според изнесени данни в някои медии преди са- Юлен,Витоша ски,някои топлофикации в някои градове,износа на енергия също е в офшорни дружества ,Виолия,притежаваща Софийска вода ,частни собственици на кораби и много други.

Тея офшорки са като детска игра за ББ с неговите 10 млрд.

Това са лъжливи слухове. ББ едва ли има повече от 1 млрд евро.

значи е настигнал Костов;)

и сите комунисти....

Бих казал капиталисти ама както и да е, то дори понятията са сбъркани а тарикатите се крият зад най-различни идеологии

Ако само 30 българи участват в офшорни фирми, това затвърждава мнението ми, че сме нация от задръстени, непредприемчиви, назадничави индивиди, чакащи някой да ги храни.

ами да, какво пречи всички да го направят?

Къде ги забравяте от ДПС-дружество за присвояване на средства?-Бисеров Й.Цонев,Доган с над 300 хотела-в черен списък за бели дни го пише,Етем-с цял комплекс в началото на Созопол, по голям от Цариградски комплекс и не само там ,мафиотският кръг на дървената мафия-Кръстника е Доган-Бесоолу,Местан,Чакъров,Доган и др.Бесоолу с огромно количество земи,транспортни фирми и дърводобив.Според "Черен списък на фирмите,организациите и личностите унищожаващи българската природа"ДПС държат първенството.ДПС се водят либерална партия,за такава се представят в Европа.Да дойдат от Европа да видят колко е либерална.

Защо да идват тук от европа?Тези са от хората на европа по места.И те са тук за да организират стригането,доенето,добива на месо и т.н.

прокуратурата какво чака ?!?

Чака да я подкараме!

Баш червените подводничари, кога да ги чакаме? Ще ги обявявате ли или за министри ги готвите??

majmuncho

ух, притесних се ... само хора са изброили ... добре, че не са стигнали още до маймуните :))))

Ама не така избирателно де! Я дай малко и от геРЪБ! Нищо че за някои тук, са все още "хранилка"! Като ще изброяваш далавери, не жали никого!

И ОТ ГЕРБ И ОТ БСП - СЕ СА ЕДНИ ПИЧ ??/ АКО ПРОУМЕЕШ ТОПВА -ПЕЧЕЛИШ БРОШКА ... ВСИЧКИ СА С ЕДИН ПРОИЗХОД- ЧЕРВЕН И КОМУНИСТИЧЕСКИ ... НОРМАЛНИ НАРОДНИ ХОРА - С ЧЕСТ ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ- НЯМА СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ ЗАСЕГА ...

......Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Иван Костов и тн и тн......те нямат нищо по офшорки ли ? хахахахаха

"Обикновени" бизнесмени в Бг НЯМА. Не помните ли 90-те години, когато едвам изхранвахме децата си, редяхме се по нощите за мляко, а изведнъж около нас се появиха луксозни коли, частни банки, издателски къщи, частни вестници, списания, а ние тъпо гледахме и се дивехме. ТОЯ НОМЕР НЕ ! "ОБИКНОВЕНИ" бизнесмени НЯМА. Чорапът трябва да се разплете.

Това е като вица за рокфелер как станал богат, с продажбата на ябълките. Днес една, утре две, други ден три и на четвъртия, дядо му му завещал милионите! Само че при нас в ролята на "дядото" беше елита на БКП /Луканов с куфарчетата/! Това беше маята, после вече можеха и без "дядо си"!

Нова не е виц, пробутват го за истина

Щом може защо пък не! Да се правим на патриоти в държава управлявана от предатели. Как не!

Ужасно си прав!!!

30 българи били изплували? А по-дълбоко потопените подводничари, кога ще излязат на повърхността? Я тия дъните и поддъните твари? Орешчето не е ли и то замесеном а хамстеро, нема ли нещо поне у Росия, Мониката, как е??

А крадливото нищожество с крадливото котило, да не би да плащат данъци????

За да си капсулират електората, провокаторите умишлено смесват комуноидния "елит" (генсек, политбюро, секретариат, цк, ок, гк, рк и производните им), с редовата партийна членска маса, която безропотно плащаше членски внос и се мъкнеше по събрания.

ако стане дума за кражби, измами неплатени данази убиства и т.н.все са кумонисти няма други ,бащите им и тяхните дядовзи убиваха открито а те наследнизите им избиват зели поколения отнемаики им правото на работа пенсии ит,н.

Ти първо се научи да пишеш, след това пиши небивалици, "кУмОнизма" не е измислил офшорните зони, нито данъчните измами, вземи се образовай малко а след това пляскай по клавиатурата

И защо се толерират тези офшорки тогава? Мен ме гонят до стотинка за данъци и декларации, а милионерите шапка на тояга, както винаги.

защото световния финансов елит си крие по-голямата част от парите там, а на теб ти обясняват, че трябва да гониш михаля, да мразиш комунизма и руснаците (примерно) и тем подобни неща...

1chovek

Това са в повечето случаи обикновени бизнесмени, поне както го виждам аз. Къде е истинският списък, къде са милионите и къде са истинските имена на бандитите от прехода? Това е по-интересният въпрос.

ЦАЦАРОВ да поразпита манчев, овчаров, герго1, герго2, райчев, донев, банев, славова, гоцев, марков, бориславова, божков, марешки, ковачки, велчев, василев1, василев2, пеевски, мишо данев, каменов, петров,... Най-добре е на Развигор, ама със старите изпитани дс методи и тогава немедленно ще позапеят.

Я новоизлюпения дептат от ГЕРП Красимир Стефанов - директор на НАП и осигурил данъчния чадър на Цв. Цветанов да каже какво стана със списъка който получи за милионерите в швейцарски банки ??

Напълно Ви подкрепям ! ... Всъщност - мигар Взисканото от Вас не е И Още-Едно Доказателство за Тотален Обществен Разговор ?!

Биволъ-води се сайт за независими разледващи журналисти.Но дали е така,като се има в пред вид собствениците?Биволъ-начело на компанията е Алберта Леон Алкалай-живее в САЩ.Представител на компанията за България е Асен Янчев Кузмов,има фирма ТрансатликФрейтърс България-получават на килограм защитени частни земи особено по Черноморието.Те не искат да им се разваля собствения интерес и за това плюят само по определени хора.Биволъ се финансира от компанията Айдиъс Форант Имидж.Всеки може да се разрови в интернет и да ги прочете тия работи.Лошото е,че заедно с разграбването на страната ни ,грабителите си създадоха и собствени медии,за да манипулират хората в една или друга посока.

Да, така Е - Алкалай Е ! ------ Да не би да очаквате ал-Джабури ?!

БЪЛГАРИ - ОТ ВСИ СТРАНИ ДА СЕ СЪЕДИНИМ! БЪЛГАРИ - ОТКЪДЕ ТЕЗ ИДИОТИ ИМАТ ПАРИ - ДО ВЧЕРА НАЛИ БЕШЕ СОЦИАЛИЗЪМ-КОМУНИЗЪМ !? ОТКЪДЕ ТЕЗИ ПАРИ - ЗАЩО ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ И ФАБРИКИ И ИЗГОНИХА НАС БЪЛГАРИТЕ ОТ ТАМ -ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТЕ?????????????? НЕПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ ТЪПЧАТ И ОБИЖДАТ ДОЛНИ -СЕЛЯНДУРИ И РАЗНИ КРЕАТУРИ НА ЗАПАДА - НАПРИМЕР ТОЗИ ИСЛАНДЕЦ В ДУПНИЦА - ЧОВЕК НА ЦЕЦО-ЛОВЕЦО И БОКО! КЪДЕ СА ЛЕКАРСТВАТА ЗА РАКОВО БОЛНИТЕ ?????? ЗАЩО В БОЛНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НА ЛЕКАРИТЕ ЛУДИ ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИИ И НАКРАЯ БЛИЗКИТЕ НИ УМИРАТ! ЗА ВСИЧКИ -ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ! НАРОДЪТ НЯМА ДА ТЪРПИ ПОВЕЧЕ - ИСКАМЕ НАШИТЕ ДЕЦА ДА УЧАТ В НОРМАЛНИ УЧИЛИЩА - А НЕ КАТО В 18-ТО - АКО СИ ПЛАЩАШ ИМАШ ОЦЕНКА АКО ЛИ НЕ - УЧИШ НЕУЧИШ - 3 ТИ ПИШАТ ЗАЩОТО НЕ СИ ПЛАТИЛ! УЧИТЕЛИ ОТ ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ СЕ ГАВРЯТ С НАШИТЕ ДЕЦА - ПОДСТРЕКАВАТ САМИТЕ УЧИТЕЛИ КЪМ УМИШЛЕНО ПАДЕНИЕ НА ДЕЦАТА НИ! КАК МОГАТ С УЧИТЕЛСКИ ЗАПЛАТИ ДА ХОДЯТ НА ЕКСКУРЗИИ ДО МЕКСИКО-ЯПОНИЯ ФРАНЦИЯ??????? НЕПРЕКЪСНТО КАЗВАТ НА ДЕЦАТА НИ - КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ - ЗАЩО СИ В 18-ТА ГИМНАЗИЯ? ЕТО ВИ ГРАЖДАНИ-БЪЛГАРИ ОЩЕ ЕДЕН МНОГО ВАЖЕН ВЪПРОС ЗА РАЗРЕШАВАНЕ

Говорите за Подхода с Работни Групи Глобално ли ? - ЗА !!!

Това е само нищожна част от хората с офшортки. По света има още много такива зони. И всичко е съвсем законно укриване на данъци. Това е доказателство, че на политиците и законотворците са част от престъпността.

само 30 имена и между тях липсват политици-браво

Не съм съгласен с мои пари да се субсидират партии, а да няма пари за образование, здравео пазване и да получа един ден мизерна пенсия. Затова плащам данъци само когато е неизбежно!

С твои пари се субсидират и подслушванията и полицията. Цялата тази техника за подслушвания, Blue Gene сървъра, който уж бил на БАН, но по-голямата част се използва от МВР. Държим най-голям брой полиция на % от населението в ЕС. Парите ни се харчат не за образование - бъдещето на нацията, а за полицейщина и интриганстване между управляващи.

ИМЕНАТА СА ПОБЛИКУВАНИ В БИВОЛЪ- НАЧЕЛО С УЧИНДОЛСКИЯТ ДЪРВОСЕКАЧ! ЗАЩО СЕ ПРИКРИВАТ ДАМБОВЦИТЕ И ГАЛЕВИТЕ - ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНЕ, НО ВЕРНИ НА ЦВЪКО-ЛОВЕЦО И БОЧКО НАРКОМАНО! ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЪЛГАРИЯ ИМА НОРМАЛЕН ВЪРХОВЕН ПРОКУРОР - ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ - ХОМОСЕКСУЛЕН КАТО Б.ВЕЛЧЕВ, ПСИХОПАТ КАТО ФИЛЧЕВ ИЛИ ПИЩОЛИЯ И АЛКОХОЛИК КАТО ТАТАРЧЕВ????? БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СИ ЗАПАЗИМЕ ТОЗИ ПРОКУРОР - ЗА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ВСИЧКИ НАРКОТРАФИКАНТИ И ИЗПЪЛНЯВАЩИ МОКРИ ПОРЪЧКИ - КАТО ЛОВНАТА ДРУЖИНКА ТА ЦВЪКО И ФЛОРОВ! МЕДИЙНИТЕ МАГНАТИ СЪЩО ДА БЪДАТ ДОБРЕ ПРОУЧЕНИ КАКТО И ЧУЖДЕНЦИТЕ - РАБОТЕЩИ В БЪЛГАРИЯ И СТАНАЛИ СОБСТВЕНИЦИ НА НАШИ РОДНИ БЪЛГАРСКИ ЗАВОДИ! ЗАВОДИТЕ ЗА ОРЪЖИЕ - СЪЩО!!!! АБЕ МНОГО СА ИДИОТИТЕ , ПЪК НИЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ МОНОПОЛИ - ВОДАТА -СТУДЕНА И ТОПЛА КАКТО И ТОКА С 40% СКЪП ! МОНОПОЛИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ ЩЕ БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ГАВРАТА НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! НО И НИЕ - БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН-ДРУГ А НЕ ДА СЕ ТОПИМЕ - АКО МИНЕ -МИНЕ НОМЕРА!

ЗА ! ------- Много Ви/ви моля - не ми пробутвайте перчемосалия-се ако обичате ! (Опитвам се. Да Стъпим. В ТВ. Ние-Всички. ...Чрез Конвертирането-му ррразбира се.)

БИВОЛЪ ГО ЯЗДИ РУМЕН ПИКЛЬОТО!

в някои други сайтове има и имена...

Мисля, че за българите това не е новина. Със сигурност имената са повече. Когато кажеш А, трябва и да продължиш. Иначе по-добре МЪЛЧИ.

Защо имената на българите не присъстват в статията...ЗАЩО ГИ НЯМА!!!!КАКВИ СА ТЕЗИ МЕДИИ

защо ли криете имената на българите, а публикувате имена на чужденци? защото наверно ви е страх от българската мафия или сте част от нея.

На държавата и предстои сериозна борба с мафията,сабиране на много крадени средства отвън и вътре в страната,спиране на кранчето/изтичането на средства,капитали и ресурси от държавата ни,а от там обезкръвяването и загубване идентичноста на държавата ни/.Ако това не стане..........може да има сбогом България,здравей Булгаристан!

Открийте приликите и разликите между Гоце и Цацаров ! И единият, и другият са близки до свинаря чрез секатата им, като последният е началник на първите двама по сектанска линия ; И единият, и другият мълчат за аферата ' Хохегер ', където Станишко се облажи със стотици хиляди лв от джоба на българския данъкоплатец ; И единият, и другият мълчат за източването на ' Кремиковци ' през 2005 - 2009 г. ; И единият, и другият мълчат за енергийната мафия ; И единият, и другият мълчат за нелегално изнесените 15 милиарда долара към офшорни зони през 2001 - 2010 г. ; И единият, и другият мълчат за отстрелванията на Е. Кюлев и М. Велев . Има една видима разлика относно отстрелванията на Е. Кюлев и М. Велев - ако за единия от тях евентуално е в сила закона за омертата, то другият по закон е длъжен да разкрие тази мистерия . Някой още ли си мисли, че Цацаров е достоен прокурор ?

Избърши си лигите и си пий хапчетата!

А ти ла....ната от твоята и заедно със хартийката си закуси, да не отиват зян. Не за друго, по ценни са от теб ловецо.