70% от българите се опасяват от нови конфликти в Турция

70% от българите смятат, че опасността от нови конфликти в Турция се увеличава, показват данни от експресен телефонен сондаж на „Галъп" сред 882 души.

Обратно в новината

Коментари - 70% от българите се опасяват от нови конфликти в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

70% от българите се опасяват от нови конфликти в Турция Плямпал с 882 души !!!! Ей така се промиват мозъци. Да отговори тогава този тъп ДИРник, написал маТриалчето колко са българите!

Има по голяма заплаха от случващото се в турция. Това е напълно импотентния български елит. Политически, културен и икономически. Цари тотално нежелание не само да се направи каквото трябва, ами даже и да се казват нещата с истинските им имена. Границата с турция трябва да се затвори. Напълно. И да по границата трябва да се стреля. На месо. В противен случай сме обречени, даже много по бързо от всички прогнози. Къде са българските, които са готови да поемат отговорност и да направят каквото трябва, въпреки натиска от брюксел? Нямаме такива. Вместо да тропнем по масата и да извисиме глас, ще мълчим и ще изпълняваме. И това всичко е заради е заради еврофондовете, които служат еди ствено за обогатяването на обръчите от фирми. За нищо друго.

Конфликтите в турция ВЪОБЩЕ!! не ме интересуват, напротив много ми е приятно реджеб ердоган и джихадисткото му правителство да бъдат унищожени ЗАВИНАГИ!! така че невинни хора да не страдат от тези ДЕМОНИ! много повече ме интересува отношението и поведението на българското правителство, което трябва да се даде под съд за пасивната му подкрепа към ердоган и за липсата на защита на българската граница с турция!!!

Тайип разтури рахата на доста генерали из многобройните им бейлици и хубаво направи. Сега като разтури президентската гвардия която обличаше ту като рицари, ту като туркменски черибашии с халати за баньо - още по-добре. То аслъ - той ги хранеше и поеше, те били в комлотаджийската организация.

Вече има картини изобразяващи Мустафа Кемал в кабинета си. На стената зад него - портрет на Таийп.

Галъп не са питали, но мен не ме притесняват батаците на Турция, а нашето правителство. Публикувано е Решение на МС 582 от 14 юли 2016 г. за приемане на Директива за привеждане на страната в готовност за работа във военно време. Военно време? Кога, срещу кого? Защо? С какви пари директивата ще се приведе в изпълнение?

Турците са имали винаги мъдри управници . Ердоган е един от тях ,вероятно с ранга на Кемал Ататюрк. В сюблимни моменти България е издигала най-калпавите на власт. Такъв е случая с Мутрата която си избрахме.

предполагам, че се изказваш от България. Вземи прочети споделянията и реакциите, както и отношението на турските граждани от турция към реджеб ердоган и неговото правителство за страха им от политиката му на натурален джихад! този коментар трябва незабавно да бъде изтрит от админите на дир.бг

Приятел/ка си много ама много прост/а!!! Турция е впъти подобре от нас!!! Живейте още с миналото си!!! Тапаци!!! Вместо да гледаш напред... Турция никога не се натискала за ЕС. Да не са балъци като нас!!! Ще строя и пак ще са 100г. пред нас!!!(за съжеление). Писна ми от зависливи млади хора, които не могат нищо друго да направят освен да са хейтъри по форумите и в мизерния им живот!!! Тъжна история...

Турците ще поддържат Ердоган, докато турската икономика работи. Ако дойде кризата и при тях, ще му обърнат гръб. В момента благодарение на очевидно адекватната политика на правителството Турция е икономически хегемон на Балканите, да не кажа и в Югоизточна Европа въобще, а ние сме на дъното на мизерията. Не знам защо все гледаме в чуждите копанки и като няма с какво да се похвалим го удряме на злорадство, обиди, ирония и избиване на стари комплекси

Ама тука наистина повечето сте болни мозъци и платени клакьори!

Престанете да плюете Турция и да бълвате от откровени лъжи до бясна пропаганда по наш адрес!!! Това няма да ви помогне с нищо!!

Не плюй,защото после трябва да лижеш!

Тези "патриоти " уж българи а всички с турски фамилии : Каракачанов, Джамбазки .... Сменете си първо имената на български и после се правете на патриоти-българи . Еврейски джуджета ! Ще се подрискате от страх от Турция. Но явно има защо ?! Въшки.

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС и НАТО . А Русия само това чака. !

Обясни ми кога народа ни ще излезе на улицата за да защити правата си по начина по който го направиха турците? НИЕ СМЕ СИЛНИ САМО НА ЕДНО МЕСТО - на масата въоръжени с чаша вино /може и уиски/

Странна работа: -във Франция е въведено извънредно положение със суспендиране на гражданските свободи ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА! А никой от великите демократи по света не протестира?!?!?! -в Турция е въведено същото извънредно положение ЗА ТРИ МЕСЕЦА! А светът е проглушен от викове за произвол и плач за потъпканите права на турците?!?!?! ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА ЕРДОГАН....НОООО ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ ПРОДЪЛЖАВА!!!

B Анталия, всичко е напълно нормално.Нямa проблеми.

Ако заделяме колкото турците за армия (ок.650х при към 76млн. население ), бихме го докарали без проблем до поне 60 хиляди, не като сега. Материалната част е отделна тема.

Разпадането не беше ли любимия приоритет на руснаците?

Разпада на държави е приоритет на тези с цветните революции.

Надявам се до нови конфликти в Турция до разпада и като държава.

То и Путята се надява, ама вече се разпада Раша! Чечня вече е почти напълно независима и командва Русия

Любовника на Путин чеченеца Рамзан Кадиров върти и него и Раша!

унищожаването на преврата не унищожава проблемите на 80 млн. турци. Тази нация няма бъдеще. Ние също сме под въпрос.

80 милиона турци - БВП 2.5 трлн. долара! 145 милиона руснаци - БВП 1.25 трлн. долара! А преди 2 години - БВП 2.5 трлн. долара! Е ква е тенденциятя? Коя нация има бъдеще! Бла-бла-бла, без цифри и факти - гола пропаганда на ТАСС и Путя!

А останалите 30% са от турски и ромски произход.

Тук някой празноглавец издаде книга на давитоглу за някакви хоризонти и тенденции.Властите не я забраниха.

Ми те бяха на представянето на книгата...........

Не щат да ходят войници депутатите, за това са против.

И на фона на новината - дупетатите отхвърлиха задължителната военна служба...

..ако ще тази служба да обхване всички мъже от 18 до 60 години, пак няма да сме военен фактор, какво остава за 20-30 хиляди младежи, дето за 6 месеца не могат да им налеят в главите от кой край се държи автомата и кой насочваш към врага.

да не правим нищо тогава. Поне да изтеглим някой нов заем, така или иначе най-вероятно турците ще го връщат...