Арестуваха трима българи у нас заради кораба с кокаина

Задържан е собственикът на фирмата-оператор на кораба "Свети Николай" Дойчин Дойчев. Той е бил извикан първоначално за разпит, а впоследствие е оставен в ареста, засега за 24 часа. По-рано у нас бяха задържани още двама българи във връзка с кокаиновата афера.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха трима българи у нас заради кораба с кокаина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изгният в затвора виновните това е най-страшното престъпление-разпространиението на наркотици да тровят децата ни. Изроди!

деер

Елементарно, както отказаха хората да си варят ракия. Планът е ясен, само времето е неизвестното. Днес съм в Русе - две момчета се подготвиха в колата си пред заведението Шатрата и се присъединиха към компанията си там. Един прост пример как момчета със нормален доход си подготвят доброто настроение. Колата беше бял голф 3 . ...И ако това в Испания не е инсцениран случай, трябва наказателна акция да се чака, а това няма да се случи.....Питаш ли се защо не се даваше "Долината на вълците" в нормално време и всичките сезони?.... Погледай и ще разбереш айсберга на днешния свят, а другото не се разбира от лесно....

А, за "Долината на вълците" изобщо не се питам ... знам го ..... защото ни писна от ЦИGАНИЯ!!!

Нещо се умълчаха за Боевски. А имаше и един нашенец със 150 кг.хероин в Иран.... С него к,во стана?

Тъй, тъй. Ще изловим или съдействаме да изловят вносната дрога и да направим място за анфитаминните които произвеждаме в България.

Скоро май ще излезе почин: "Форумът вреди на вашето здраве". Защо в България, нещо анонимно ли е, веднага се пресламчват всякакъв вид зомбита, които повтарят като облъчени все едно и също.Дори да става дума за ланския сняг, непременно ще се политизира. Дали наистина не плащат на няколко ненормалника, за да издават нечленоразделни звуци. по форумите...При това крайно неграмотно....

"Предишните са виновни"!!!

Бойко е знаел за наркотика, но не е знаел, че испанците ще правят показна акция... Иначе преди около 3 години, самолет на ЦРУ беше паднал с 4 тона наркотик.

Драги съфорумци,не си ли задавате въпроса,защо удариха така силно тютюневия бранш?Да не би "любимите"ръководители да са се загрижили толкова за нашето здраве?НАРКОТИЦИТЕ,наркотиците са онази ниша която трябва да се пълни за да превърне народа в маса удобна за манипулация.

Добре но как точно ще ме накарат да взимам наркотици ? До момента кокайн взимат отегчени богаташчета , циганите са си на лепило, нормалните хора на ракия :)

оо айде писна ми "присъстващият в секретни доклади на САЩ ,като "участник "през 90 те години да ми се прави на спасител ,за всички е ясно Мутрата с какво основно се занимава. кой е чадъра на всичко? и ккаво ли значени е има ,най-голямата беда и че мафията не можа да направи икономика ТУК ,за разлика от други държави.

ясно,кратко,точно

това е бг биснес от които зависи натионалната сигурност на булгария.тож е осугуржвал созялен мир.корупзя на местна и дарзавнвна власт,монополи, картели,контрабанда,фалсчифизяне на документи и пране на пари и узаконяването на сивата икономика поддарза булгарската дарзавност,кои тук не краде и мами и е преуспял?всички сме замесени,дарзавна сигурност от миналото е успяла в наж взното да деморализира хората-това което не успя ха да направят следвоенните бомбардириовки и мездународни унизения нагерманях.това с което бг-комунистите са наи способни.това са хора ампутирани за достожнсво ичест.парите над всичко! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А прочете ли ква идиотщина си публикувал???

Много пъти съм го казвал. Проблем с дрогата няма да има като стане легална. Това е стока като всяка друга - търсене - предлагане -пазар. Който иска да се друса, колкото си иска. А и няма да има игра на стражари и апаши и ще се сперстят мнооого пари на данъкоплатците.

А когато децата ти станат наркомани и ти кажат "ако беше вредно нямаше да е легално разрешено" какво ще им отговориш?

цигарите също са вредни, а за алкохола да не говорим. алкохолът е подействал за много катастрофи, убийства, побои, семейни скандали, падания със счупване на крайници, уволнение от работа, депресии. защо е легален? не казвам, че дрогата трябва да се легализира, но дрога е имало и винаги ще има. а това, че е забранена я прави още по-атрактивна за децата.

БГ, говориш с незнам кво си. На ВСИЧКИ цигари пише колко са вредни, който пуши - пуши, който не - не. На легализираната дрога също може да пише така. Виж също и в листовките на мноого лекарства - ще се хванеш за главата. Мого отрови също се продават в аптеките. Ама стига толкова ....

Много и изключително си прав братче. Аз отдавна съм го проумял, но малко сме такива. Все ще се намери някой който да избутва децата напред, като една циганка например, да играе на тази струнка. Като е легално ще се продава в аптеките със специална рецепта или като цигарите в лицензиран магазин. Черна борса като при цигарите пак ще има, естествено е. Но сега като не е законно много повече деца се зарибяват от специално обучени за това дилъли... Темата е голяма и спирам тук...

наш лъжло не може да не се набута напред и да не се похвали.

Е, сега вместо наркозависими ще мрът наркопласьори. Бог прощава, колумбийската наркомафия - не! Кои обаче от висшите полицаи и/или политици са създали и закриляли фигура, като Брендо пак сме прекалено малки, за да разберем. Партньорските служби знаят, но ... ние висши фигури не жертваме!

Международният накотрафик е изцяло политика на Федералните/Националните правителства...т.е. всичко се контролира на най-високото ниво...подобни акции са с цел да бъде манипулирано обществото, че има борба с наркотрафика...такова понятие не съществува. Има борба между отделните пазари и канали, но не и борба сруще разпространението му!

Батман, това означава ли, че ако имаше начин щеше да ги предупредиш? Т.е ако беше само БГ операция щеше ли да ги предупредиш? Що за коментар от министър председател?

Това е провал за много пари. Прошка няма за организаторите. Скоро ще има разплакани майки, вдовици и сирачета.

46-годишният Х.Х. с менинг ли се е занимавал или е наемал престъпници? И коя част от екипажа, българската или украинската е наета от него? Ако корабът е бил чартиран, кой е чартьорът? Чартьорът български ли е? Добре е да се знае, защото пак ще почнат кухи спорове.

Разбрахме че си много компетентен и какво от това.

Отговорът на тези и подобни въпроси ще доведе до следното: - Ще се избягнат кухи спорове и ще има яснота кой колко и защо е участвал? - няма да се политизира спорът - може и да не се срамуваме, че имаме моряци престъпници и това е много важно за хората които се препитават с тази професия, при конкуренцията която изпитват на пазара на труда си.

"По-рано днес премиерът Бойко Борисов коментира задържането на българите така: "Знаеше се, че ще работят с български кораб, много неща се знаеха, но нямаше как да им кажем на моряците: "Бягайте от кораба, защото ще го хванат". Дрън, дрън. Абе тоя има ли нещо, което да не знае? Ако нещо се е знаело, защо нашите власти или самите моряци не предупредиха испанците? Ами защото всички са вътре.Не забравяйте, че според чуждите медии (на нашите гащите им триперат) мутрата в миналото се е занимавал и с търговия на наркотици.

Вие от Позитано 20 не сте ли в отпуска ?!

А вие, от мгерп що не вземете да се гръмнете?

Бай Михале ,ето ти един "случай"за който са знаели момчетата на Цветанов.Как може да станеш неволно"муле"на наркотрафикантите.С цялата си челят ,тъщата и вечно мърморещата си жена тръгвате на море с потрошената си "трошка".Обаче наркопласьорите не спят,тайничко ти лепват някое килце наркотик да го доставиш на уреченото място.Цветановите хора знаят ,по следите им са.Но ти и тъщата от къде да се сетиш?Та ,улавят те и те разнищват до мозъка на костите ти.Отиде ти почивката след като жълтите медии те показват на светло.Волю ,неволю ти ставаш ОПГ на наркопласьорите и колумбийските им приятели.Като са знаели пазителите на реда ,защо ти съсипват живота ,та проклетата ти тъща да те кълне до десето коляно а невръстните ти деца да се срамуват цял живот от това което си "сторил"!Така и тук бай Михале ,ще си отиде някой наш моряк дето на пристанището го чакат изгладнелите му деца ,щото Цецо е знаел но не го е предпазил от такава прокоба.Прав ли съм бай Михале?

Много си прав.Няма как 21 човека екипаж да ги вкараш в заверата за пренос на наркотици.Ако някой е знаел, то това са 3-4 човека.Затова думите на Б.Б. звучат неадекватно.Сега излиза, според него, че те са знаели, че много невинни ще го отнесат, но неможели да ги предупредят.Ами тогава сега когато са заловени виновниците,отидете и издействайте освобождаването на невинните.

И защо са арестувани едва днес а не веднага след задържането на кораба и намирането на наркотиците на борда му? Дава се възможност на част от организаторите да се укрият или най вероятно нашите служби не са знаели нищо, защото не са им казали за да не изтече информация както първото разследване на Брендо.

Сега, тия дето са организатори на канала да си пишат завещанието.

Не се притеснявай,навън са Тиквата и Рапона-те ще ги оправят !!!!