Испанската полиция превзе български кораб с 3 т кокаин

21 българи са били задържани при спецоперацията "Спартан" на испанската национална полиция на борда на кораб, превозващ близо 3 тона кокаин от Южна Америка, предадоха световните агенции. Акцията е била осъществена на около 80 км от бреговете на град Кадис.

Обратно в новината

Коментари - Испанската полиция превзе български кораб с 3 т кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та това са неутрални води, 80 км от Кадис?

Преди време наркоканалите бяха държавна политика...Нещо май обърках в изречението!!! Дали думата "преди" не е излишна?

Daniel

Народа ни е толкова отчаян от нечовешката мизерия,че е съгласен да играе бушон в мръсните сделки отколкото бавно но сигурно да се самоунищожава в мизерията.

далаверата е на ганио химерата. андрешковци, тарикати, трагнали да правят лесни пари с цената на чуждото здраве и човешкия живот. за такива е малко и бесилка. сигурно са от бандата на опандизения шампион на кокаина в бразилия, които твардеше, че купил куфарите и не погледнал какво имало ватре, а то се оказало кокаин. докато хората по света работят добросавестно на няколко работи и саздават материялни блага, балгарските комунистически отрепки вилнеят по света и у нас. даа, ама не, безнаказаност има само в мафиот ска балгария, не и наван. разбоиникат гоце изплете като отровен паяк мрежата на червените садии бандити, които винаги нямат достатачно доказателства за колегите си от червената мафия. обаче ще доиде видов ден и червените хищници ще получат това, което заслужават.

Към тебе анти кога червените хищници,ще получат заслуженото??? Виждаш как напират. Заслуженото трябваше да стане 1989. Те се размножават като хлебарки.

4.5тона=1ш0000000евро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако беше вав варна щяха да докаят че е бил за лична употреба на екипая или че са го намерили в морето и не знаят кво има вутре..ама в испаня е по трудно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, песнионирано леке, какво пак си се напърчил? Първо - не се разбра дали заради бг журналя или заради българското МВР 3 тона или 4.5 били. Второ - на ден се ловят няколко десетки кила кока сборно по различни точки в ЕС. И? Това сигурно също са последователи на Гоце, ама от алтернативни компартии или? Клоун жалък си ти, моя пенсийо...

сър

Каква част от екипажа бе? Това е 100 %.Всички са в кюпа.