Наши пенсионери хванати с 9 кг хероин в Гърция

Двама българи са заловени от гръцката полиция на пристанище Игуменица с 9 килограма хероин, съобщи в. "Та неа".

Обратно в новината

Коментари - Наши пенсионери хванати с 9 кг хероин в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От простотия или нарочно. Не е в консулство, а в посолството. по-точно в по-малка сграда, пристройка към посолството. По сигнал на поланика. Арестът е извършен съвместно от аржентински и руски полицаи. Щото, влизането в чуждо посолство е само ако те пуснат. Що не четете, преди да пишете, бре?

Като си пенсионер и пред дилемата да умреш в мизерия и немилост или да направиш опит за удар ... то ясно правиш опит, най-много да се окаже че не мислиш какво ще ядеш, то затвора си го предлага. Единствено курви няма, ама то на тия години не ти и трябват.

българи просто

9 кила??? пренасяите по 900 нема да ви хванат...!!! след това ще си пишете ,,мемоарите,, на юг...!!!

Възможное да са ги подлъгали и да са ги използвали за "мулета" без те дори да знаят.Много е възможно да са намесени и роднини на пенсионерите.

""""Унуците !!!! """""

стават "маман" в Брюксел,тия двамата на 65 и на 72 години наркотрафиканти.... Оправете пенсиите в тая държава бе, пенсионерите почнаха да стават престъпници!

пари отде? То всеки иска да си клати краката в администрацията на някое соцзаводче за 300лв, а после да взима 2000 евро пенсия, ама няма как.

Маман си е законно. Проблеми няма. Пък и не е задължително, съвсем по желание си е.

Nai-veroyatno hal-haber si nyamat kakvo sa im dali da prenasyat ( ako izobshto znayat kakvo ima v kolata )

Като гледат тия имения построени с бело, що да не опитат. И те душа носят.

Милите те -дедо и баба - не са могли да изчакат за коледните добавки към пенцията!

Ако не бяха ги хванали, дали щяха да хвърлят изкараните пари през терасата?

С тези пенсийки какво друго да правят? Дотам са я докарали в Тикволанидя!!!

За търговци, дилъри или контрабандисти на дрога има само една присъда - 30 години затвор. Оправдание за това няма.

Мазното от Банкя се разхожда на свобода. Значи ОПРАВДАНИЕ ИМА

Аре аре, много надцени гърците... Колко ги хващат и пускат и в Гърция... Преди два месеца нейде направиха голяма акция в Атина, Родос и тн, сума народ, в Атина както товарят камион!! Половината вече са на свобода... Единият грък от Родос го познавам, първият път въобще не влезе, вторият влезе и излезе, сега още е вътре на предполагам до няколко месеца пак ще е навън ... Същите простотии са ...

това за една вечер цел Солун щяха да се почустват високи

Нека трупат опит хорицата... По- добре пенсионери трафиканти , вместо забогатяване на ченгета и мутри от ДС. Освен покачване на БВП за Б-я( кофичка мляко, хляб , в случая И ШПЕК!- пенсионерите ще придобият и съществен престъпен опит срещу набезите на мангустите сред кирпича. Другия път- умната!;)

Това не са обикновени пенсионери. Не се ли сещаш, че няма кой да повери на "бай Ставри" такава пратка, а пък и той надали ще се метне на колата и ще запраши за Гърция. Това са или цигани, или бивши пандизчии, а защо и не о.з. оперативни работници.

грам понятие нямаш как се прави този вид трафик явно:))) в поне 50% от случаите, тези, които пренасят дрогата дори не знаят , че го правят... приятелски съвет - ако някой, дори и близък те помоли да му помогнеш да му докараш една кола от еди къде си или да я закараш до еди къде си...не приемай!:)

възраст 65 и 72 години, точно хипари

Метай хероин през балкона

Хванали двама от 2-та млн просяци в Булгаристан.

2-та милиона просяци , дето изхвърлиха милиони левове през балкона .

Ей на тези им се вика - Бесни, Страшни, Пенсии или на кратко - БСП! :-D

Много плюсове от мен :)

Завалиите... Решили да изкарат малко парици,че с тия 180 лв. пенсия дето им ги дава държавата,мизерстват,ма ги хванали...

..направо да ти стане жал за наркотрафикантите прости, а? Що ги ловят, не може ли да ги оставят да носят дрога на внучетата?!

не, бе! направо да декриминализират трафика на дрога за пенсионери от България...нали сме социална държава по Конституция:)))

че какво като са пенсионери? я ги вкарвай в дрънголника!

С тези малки пенсийки,какво да правят хората-трябва да се живее по някакъв начин.

егати деградацията.. просто нямам думи..

Не е деградация а оцеляване , преходът докара по голяма част от населението до просяшка тояга. Хората просто търсят начин да оцеляват защото живеят в мизерия и не могат да си плащат сметките , ако бяхме нормална държава и се даваха добри заплати и пенсии никой нямаше да мисли за подобни неща.

и това е вярно, но пък честноста е лесна рабта, когато имаш голяма пенсия. честният човек най-много си личи когато е на зор.

Хайде, сега защитниците на пенсионерите, които гладуват, държавата е виновна, че не им дава пенсии, та затова решиха малко хероин да пренесат...., за внуците да има...

явно смяташ да не стигаш до ,,пенсия,,...!!!

Кой ще стигне до пенсия и кой - не, не определяш ти...., божа работа е това, няма как да излъжеш смъртта! При всички ще дойде, но трябва да се живее достойно!

Мисля,че са го направили за "хляба наш насушни",защото от недоимък на пенсионерите не им остава време да мислят и събират за внуците.

липсата на млада и квалифицирана ,,работна ръка,, удари и ,,трафикът,, ни...,,!!! -жалваха се от оод обединени наркотрафиканти...!!!

От мало до голямо всички са в джаза.До къде я докарахме немам думи.

не съди за всички по себе си и околните ти !!!