Българи продават оръжие на гръцки терористи?

Служители на бреговата охрана в гръцкия град Солун са задържали четирима българи, пренасяли оръжие и експлозиви.

Обратно в новината

Коментари - Българи продават оръжие на гръцки терористи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шматки, ще продават на гръцка теритирия !!! Сега 20-30 годинки не им мърдат.... Като продаваш поне се подсигури на собствена територия, с хора, с път за оттегляне, дори да те хванат - правосъдието в България е супер - условно или даже могат да изкарат че гъркът е продавал оръжието... А бе тъпа работа! И защо? За да трепят невинни хора? В затвора! И стига вече с тия гаранции!!! Дано гърците са по-свестни и имат ИСТИНСКИ закони!!! Гърчолята не си поплюват, ей сега тия нашенци ще видят какво е правосъдие. Минимум 30 години на калпак и после нека пак да се правят на търговци на оръжие!... Защо ли не се изненадваме вече когато във всички престъпления в Европа са замесени българи? Стана още по-срамно да кажеш, че си българин, след тази слава, която имаме. Заедно с албанците минаваме за най-голямите бандити, които не се спират пред нищо!... Мутри! Или работници на мутрите!... Гърците ще обявят ли за кого работят тия продавачи на оръжие? Имената им кажете!!! И снимки, да ги видим! Арести на главатари трябват! То да не са гащи и чорапи, продавани на черно? За търгуване с оръжие и експлозиви трябва организирана верига между Гърция и България. Ключовите фигури и организаторите трябва да бъдат изобличени и арестувани!!! Като започнах да чета, помислих, че както нашите, така и гръцките терористи са заловени, но всичко било ВЕРОЯТНО!...

Кажете сега, че и Осама бин Ладен е българин! Давайте нататък - и аллах е българин!

до Bat Mitko Доган да ти го начука на майкати смотана

NASHITE KORUMPIRANI MAGISTRATI DA VZEMAT UROK OT TYAH!

amerika dade orujie na evreite za 100 miliarda dolara...za6to li? evreite da ybivat jeni i deca-togava koi e terorista..

mnogo ot atentatite po sveta sa osustveni s orujie i explozivi kupeni ot bulgari ili direktno ot bulgaria.na Ali egiptenina koito izvurshi atentata v ispanskoto metro edinstvenno bulgari se naviha da mu prodadat orujie i explozivi.susto taka bulgarski voinici ot misiata v Iraq prodavaha avtomati i boepripasi na irakskite buntovnici.bulgaria e strana otkrito podkrepiasta terrorizma i terroristite-ot atentata srestu papata do zaraziavaneto na decata v Libia s spin !

Balgariq ot kray vreme podkrepq terorizma,prodavayki orajie na vsqkakv vid teroristi i teroristichni organizacii.Tova veche e trdicionno za Balgariq i balgarite.

Защо ли не вземеш мааалко да помислиш...?! Всичките терористични организации, въоръжени до зъби, все българи ги снабдяват с оръжие, сигурно. Я, се поогледай, че на някои братски страни това си им е политика, нищо че крещят срещу тероризма.

Че вие как мислите се снабдяваме с боеприпаси, бе? Световното правителство и там разни билберги, франкомасони, трилетари и други подобни нали и те трябва да се страхуват от нещо, няма само обикновеното човечество да живее в страх, мъгла и дезинформация.

Хей, дайте някво телефонче на такива дилъри, че отдавна съм мераклия да си набавя малко оръжийце. Няма да ви казвам какви фойерверки ще са после из родината. Ще се чуе зад девет планини в десета!! ....септем пак ще бъде май. Ноща ще стане ден !!

Шматки, ще продават на Гръцка теритирия !!! Сега 20-30 годинки не им мърдат.... Като продаваш поне се подсигури на собствена територия, с хора , с път за оттегляне, дори да те хванат правосъдието в БГ е супер - условно или даже могат да изкарат че гръка е продавал оръжието... А бе тъпа работа!

Гърчолята не си поплюват, ей сега тия нашенци ще видят какво е правосъдие. Минимум 30 годин на калпак и после нека пак да се правят на търговци на оръжие.

Защо ли не се изненадваме вече когато във всички престъпления в Европа са замесени българи? Стана още по-срамно да кажеш че си българин, след тази слава която имаме. Заедно с албанците минаваме за най-голямите бандити, които не се спират пред нищо.

zacapaha ia nashite slujbi - prezidenta da darji lichno otgovoren rakovodstvoto. tova e goliamo petno varhu stranata, a na tia biznesmeni im pojelavam dalag prestoi v grackite zatvori, zashtoto tam opravdanieto, che sa gi namerili tia neshta sa bili tragnali kam policiata da gi vrashtat ne minavat.

Мутри. Или работници на мутрите. Гърците ще обявят ли за кого работят тия продавачи на оръжие? Арести на главатари трябват! То да не е гащи и чорапи, продавани на черно? За търгуване с оръжие и експлозиви трябва организирана верига между Гърция и България. Ключовите фигури и организаторите трябва да бъдат изобличени и арестувани.

Ей, Грую Манафов е действителна личност, преди години преподаваше в юридическия факултет на СУ.

Куки някакви, вероятно. ДС-ари.

Нашенците са невинни! Подтикнали са ги към тази мътна интифа. Служител под прикритие да бъде съден за съучастие!

Е наиграле са се пичовете :)

Навремето Тексима разкарваше тирове с оръжие по целиот свет , та кво са тука 5-6 пушкала.

В новините по една тв казаха, че заловените са четирима. Последно - двама или четирима, а може и повече, а?! Все си мисля, че неуловимият и легендарен Осама бин Ладен се намира някъде у нас, скрит я в пещерата Леденика, я в Магурата, я в Темната дупка. Нищо чудно да е така, а може да си е обръснал брадата и да се казва Грую Манафов, примерно. Нещата са толкова мътни и объркани, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО. Така навремето казваше един сириец, смаян от нещата, които наблюдава. Това беше преди 10 години. Сега би бил направо слисан!

имената им кажете!!! И снимки, да ги видим!

Като започнах да чета помислих ,че както нашите така и гръцките терористи са заловени , но всичко било ВЕРОЯТНО. Журналистите защо не са написали че ВЕРОЯТНО ще убият президент на голяма държава което ще ше да бъде още по ЕФЕКТНО.

MRSNI GADNI KOPELTA

Кои ли ще лапа гръцки ...ве 30 години в затвора?