Лош ден за българските фалшификатори

Австрийският ежедневник "Курир" публикува днес голяма статия, свързана с България, под заглавие "Лош ден за фалшификаторите".

Обратно в новината

Коментари - Лош ден за българските фалшификатори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер сме по: контрабанда и подмяна на бензин; световна проституция; автоджамбазки изстъпления; мулетарстване с дрога; валутен дъмпинг и фалшифициране; директни крими-кражби;перверз посегателства над малолетни деца; агресия, нервност и взаимна нетърпимост; производство и пласмент на храни - боклуци; неграмотност и тотална простащина.....Сигур списъкът може да се продължи още много, но струва ли си? И това е предостатъчно, за да се замислят малцината останали и оцелели мислещи хора, какво ги чака на такова място! Като чета такива статии, за пореден път се срамувам от племето си и рода си, макар че нямам никаква лична вина!Докога, бе, народе? Толкова ли е трудно и наивно да си кажеш Стоп! С това - дотук, че станахме за смях! Какъв ти ЕС, какъв Брюксел, какво НАТО, какви ти 5 лева?!.......Поне пред децата си да не се излагаме, че виждат и попиват всичко!!! И един хубав ден...горко ни и майка!

Не мога да повярвам,че е такъв какъвто го изкарват и ще му дадат само 2 години. Че то толкова може да получиш и само за кокошкарски кражби. Явно и при определянето на наказанията се мери с двоен аршин.

Майката им се еба на българските фалшификатори!

Bravo na momchetata ! Skapani zapadniatsi - na rasizma otgovorut e - grabezh

И какъв е бил законът на Хан Крум за фалшифициране на Евро?

Super profesionalisti javno. Evala neka razkolebavat fiktivnite cennosti na obshtestvoto. Goliama rabota - pechatal suvmestimi hartijki. Evala. Samo taka.

Защо няма приложен закона на Крум? Май много хдруги от върховете на полицията са се облажили от фалшивите пари та сега им е в шише ако тоя го хванат

Такива хора не трябва да се съдят, а назначават за старши експерти в монетните дворове в БНБ. Това ще са хората който и първи ще надушат ако някъде нещо фалшиво се пръкне.

Само две години за толкова много провинения? И да ги излижи в Б.? Просто е невероятно! Има някаква грешка (сигурно в превода).

НАКАРАЙ МЪРЗЕЛИВИЯ БЪЛГАРИН НА РАБОТА, ЗА ДА ВИДИШ НА КАКВИ ИЗМАМИ И МОШНИЧЕСТВА Е СПОСОБЕН САМО ЗА ДА НЕ РАБОТИ!

Е как пък в Пловдив ще има най-много луксозни коли ?! Елате да видите в Сливен .

И защо само 2 години? Нали всяка втора фалшива банкнота в Австрия е негово производство. Каква е сумата тогава и каква-присъдата? Ол земете да си прегледате хубаво кви ги е насътворил тоя боклук и да му лепнете една доживотна присъда. Иначе с тия 2 години още утре нашите ще го пуснат от тука за добро поведение и тогава всяка първа фалшива банкнота у вас ще е негово производство...

Мда-аааа, отличниците ! .....искам да кажа отличниците по злепоставяне на България ! А къде са им тарторите, за да спасят ако не оперативните си работници, то поне разнебитената си шмекерия !? Между другото някой да е чул някога някъде да са хванали така нагледно такива специалисти, но имащи друг произход ? ...и къде са били пласирани банкнотите, ако въобще има такива ?

Тоя пич ги е правил на маймуни с години, сега брат му можел да отнесе 2 г., че и да ги лежи в БГ затвор /друг е въпросът какво лежане ще падне/. Е,и? Нито организацията са разбили, нито нищо. Голямата новина...

bravo bratle

Българският престъпник - най-престъпният в света! Българският престъпник - двигател на прогреса и техническото развитие в австрийските затвори! Дано да пукнат всички български престъпници и да престанат да ни срамят по целия свят!

този им е хакнал жестоко финикийската система...

Ei, unikalni sme. Jalko, che ne s hubavi neshta.

То заглавието е уникум. Вместо Добър ден за правосъдието се казва. Лош ден за него. Мисля, че разбирам какво ме мотивира за чужина.