17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях чела, че демокрацията е възможна само с разумно общество,което се стреми с всяка своя мисъл и действие към нея. Не могат да се създават генерални закони и забрани или ограничения. Дори и при закон - забрана на абортите, трябва да има клаузи с изключения. Не може да живеем в свят без правила, но не можем и без толерантност. Всичко друго е въпрос на възпитание и образование. Чрез натрупване на знания и правилното им използване биха се предодвратили много ситуации, в които прилагането на крайни мерки не би било необходимо. С други думи инвестирайте в образованието, а не в строежа на затвори.

Абортите са убийство. Ада съществува.

Убийството на плода е най-голямото варварство в съвременния свят.

Абе какво става във времената на светата инквизиция ли живеем вече, как може, това е пълен абсурд, пълен! Уроди!

Имаше един експеримент. В горяща сграда има 2 деца и 200 ембриона. Можеш да спасиш или децата или ембрионите. Кого ще спасиш?

Аз викам, ако някой е съвместим донор направо да му се отнема втория бъбрек. И един ще му стигне. Нали живота е най-важното нещо? Ако пък получателя е по-читав, направо може и сърце и дроб да се отнемат... Нямаме нужда от толкова население и без това. Е, това, че може вие да сте донора... Няма проблем. Случва се. п.п. Що не направят вазектомията задължителна? Много по малко аборти ще има.

"Абортът спасява животи" скоро не бях чела нещо по- извратено.

Потърси историята на семейство Търпин и ще разбереш

Излезнали с плакати My body my choice, а в същото време се опитват да принудят другите да се инжектират против волята им... да се смееш ли, да плачеш ли...