Коментари - Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати | Днес.dir.bg

Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати

"Не сме направили онова, което трябваше", заяви министърът на околната среда Майкъл Гоув

Обратно в новината

Коментари - Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати | Днес.dir.bg

Коментари

Право е момичето - нямат бъдеще, то беше откраднато, но е открадното от същите такива като нея, които пуснаха булото на "морала" и "спасяването на света" , докато унищожиха индустрията на запада и я изнесоха в държави, които замърсяват 100 пъти повече, но пък за това е по-евтино и човешкия живот струва нищо. Сега е наред новата пропагандна атака, за да накарат хората сами да искат да плащат в пъти повече за бензин, за ток, за вода, за топло, за газ, за храна, ще сложат и такса за въздух. За да спасят планетата. И ще я "спасяват", докато не спасят последната стокинка от джоба на хората!

подрастващо курве

чавдарчета и пионери ряпа да ядат

през 1540 година в Средна Европа настъпла небивала суша.. 11 месец е валяло леко само 2-3 дена... големите реки като Рейн, Елба и т..н пресъхват и даже на метър и нещо под сухото дъно няма вода... земята се напуква така че можело да си сложиш крака вътре... масово измират животни и хора, кладенците които не са пресъхнали се охраняват строго.. явно много са летяли тогава със самолети и всеки е имал по пет коли с дизелов двигател, та така да пострада климата, ако се вярва на това момиченце... и тогава явно някой е откраднал бъдещето на младите, така излиза... но спокойно, след милиард и нещо години Слънцето в нашата система ще свети с 10% по-висока интензивност и повечето континенти ще са пустини... след 3,5 милиарда години ще свети с 40% по-висока интензивност и океаните ще се изпарят.. след 6.3 милиарда години започва да става още по-интересно... в рамките на следващите 1.3 милиарда години Слънцето минава през стадия на т.нар. Червен гигант при което се издува до 150 пъти от прединия си размер.. Меркурий бива погълнат от слънцетп.. дали Венера и Земята ще са следващи, не се знае... но във всеки случай температурата на повърхността на Земята ще е около 1400 градуса.. та ако иска да протестира Грета, да почва отсега своя манифест против горното... дали Слънцето ще я послуша е друга тема

апокалипсис

Тая не млъкна ли бе... писна ми от глупости.

Нищо ново под слънцето. Навремето имаше активни комсомолци, които се изказваха пламено по всяка вкарана в устите им пропагандна тема. За награда голяма част от тях прогресираха. Един даже беше премиер, а друг президент на България. Че и тази девойка. Казала нещо и всички световни кукловоди взели, че и обърнали внимание. Сценарий, та дрънка.

щото комсомолците не са командорили родителите си да не раждат друго дете, да станат вегани, да не летят със самолет, за да "намали въглеродния отпечатък на семеството си". демек за да рахатясаме с климата тябва да не се възпроизвеждаме и да изчезнем от лицето на земята, за да има тя бъдеще без нас.

схванал си поантата за разлика от репликирания

Жалко ! Тази малката ако беше разбрала защо се случва BrExit въобще нямаше да се среща с никой който е в кое и да било правилтество в ЕС ! Много е наивна ! Ще бъде поредната използване от ЕС политиците за собствени цели !

- останалото никак. ако имаше понятие от политика, нямаше да прави петъчни стачки срещу глобалното затопляне. най-малкото щеше всеки петък да сади дръвчета или цветя и да събира боклуци, вместо само да приказва за откраднатото си бъдеще. тя пък най-малко може да се оплаква като дете на заможни родители, които издават цели книги за нея и се чудят как да я излекуват.

биографията също дава много отговори. навремето, още в началото, констатирах, че това е добре преценена кандидатура за този род активизъм. без да имам представата, която получих от прочита. зациклянето върху темата климат е наследствено. нобеловата е въпрос на време. нека други да решават семейния проблем на фамилията Тунберг - аз съм пас. да се оправят родителите й - богати хора са, но има неща, които не стават дори с много пари.

либерастите и без това нямат бъдеще, тъй че не виждам кво са им откраднали

всички източници са официални, това са факти - да не е срамно написаното? Не схващам фразата: "Нашето бъдеще беше откраднато всеки път, когато вие казвахте: "Човек живее само веднъж". какво ли се учудвам - ето част от биографията на Грета Климата в нашата уикипедия: Но първо ще започна с това, че баща й е далечен роднина познайте на кого, за да я слушат в ООН, Давос (където е отишла пътувайки с влак много дни) и разните депутати и прочее, с което си обяснявам, че няма случайни неща, трябва да имаш вуйчо владика, в нейния случай става дума за: далечния роднина на таткото на Гретхен Сванте Август Арениус (който не е забравил, предложена е за нобелова награда) Сванте Август Арениус е шведски физикохимик, известен стова, че създава теорията за електролитна дисоциация и с това, че е откривател на ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ, детенцето има в родата си шведски учен, ръководител на Нобеловия институт в Стокхолм и професор в Шведската кралска академия по физикохимия. А това е част от биографията й в бг уикипедия, където пише: "През ноември 2018 г. Тунберг заявява, че е била диагностицирана със синдрома на Аспергер, синдрома на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм . За да намали въглеродния отпечатък на семейството си, тя настоява те да станат вегани, да се откажат от летенето със самолет и да нямат повече деца. Като колективен архетип, Тунберг е сравнявана с френската средновековна жена-воин Жана д'Арк и със шведската приказна героиня Пипи Дългото чорапче, като необичайно и смело момиче, което редовно упражнява свръхчовешката си сила. " Обсесивно-компулсивното разстройство, също ананкастно разстройство е разстройство, свързано с тревожността, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Когато страдащият започне да приема тези натрапчиви мисли, тогава започва да развива тревожност, основана на страха, че нещо лошо ще се случи. Видове обсесии Обсебеност от мисъл или представа за смърт на някой близък човек. Обсебеност, че някой или нещо (Бог, дявола или болест) ще навреди на него или на някой близък човек. Страх от заразяване и болести (например СПИН) и т.н.

Как звучи цялата тая дандания: Ние знаем как да се оправи всичко! Веднага почвайте! Ние ще даваме заповедите, вие ще изпънявате и работите! Не ви харесва? Мръсни расисти, замърсители, сексисти и т.н. с измислени обвинения. За да е всико нормално и добре, трябва тая да е на големи цветни хапове, а кукловодите и да бъдат публично обесени.

dir - Стига сте поднасяли това болно дете, което го използват за политически цели. На тези в западна Европа, може и да са им промити вече мозъците, но тук все още не са много такива и предизвиквате само още по-голяма антипатия към зелените търгаши!

Фашизирани еко терористчета, които тепърва ще причинят много много вреди. Въпрос на време е да почнат и с атентати

Това момиче няма никаква идея в какъв филм участва.

Нищо за Брексит? - Явно бъдещето им е добре без ЕС, според Грета... Като се самоизолират незнам какво ще постигнат в Глобален свят, на едно островче ..

Ше ли катеричока?

Ама пък сте едни форумни тигри и тигри и, имате една цел днес - да се наплющите и изкендзате, ама разсъждава по проблеми извън вашия капацитет

Как ми липсва коментарът и по ....сичаклик.

У нас на цели поколения бъдещето беше откраднато! На тези нищо им няма.

Това че чашка няма да оправи света означава ли, че не трябва да правим усилия да не спираме със замърсяването и даже да увеличим унищожаването на мах? То по тойта логика, защо да не изхвърляме отпадъния уран в задния ти двор от аец, а да хвърляме толкоз пари за преработка и консервации? Защо да слагаме скъпи катализатори на ТЕЦ щом моем да фъргаме прах и сяра до второ пришествие? А да ще се сринат печалбите и лесните кинти ще свършат, а после потоп, ама пазарът ще остане и бизнесът ще продава надуваеми лодки дюшеци и противогази... А това, че другите не правят каквото трябва не е довод, че човешката дейност не е осрала тотално пейзажа.

Бъдещето на младите наистина е на път да бъде откраднато. Включително и чрез унищожаването на природата, но не само. Крадат физиката им с безбройните химикали във въздух, вода и храна, и липсата на адекватно здравеопазване. Крадат психиката им чрез джендъризъм, абсолютизирането на парите и консуматорската нагласа. Крадат разума им чрез интернет простотиите, калпавото образование и непрестанните пропагандни лъжи. Въпросът е кой иска да открадне някое евро, използвайки това девойче.

вай,вай....ама и на тез в шри ланка ли?

в този случй причина на циганка просекиня в ръцете с упоено дете взето под наем за да събуди повече съжаление. Грета има аутизум и вместо да я разкарват нагоре-надолу като панаиджийска мечка да си стои в къщи със семейството си и да се лекува.А,забравих-и семейството намазва около спекатакъла на Грета.Да се намеси БХК и да спаси детето от тази безмилостна експлоатация.

Ама много си прав, точно като при циганите, дето просят. Или вземат дете или сакати. Като май си ги купуват продават, имат си трансфери от банда в банда. Сакатите, а деца по-лесно се намират. Дали толкова са станали дебилни в Западните диктатури населението, че не могат да видят една такава манипулация.

Не бих казал че климатичните промени са най-големия проблем....най-големия проблем е замърсяванто с пластмаса, храната, земята, въздуха, водата с химикали, и боклуци....всичко друго е дрън дрън...Страничния ефект от капиталистическата алчност...важна е печалбата еви и майката на околната среда...важно е тълпата да купува стоки еднодневки....но рано или късно всичко ще ни приседне и Дедо Господ ще натисне отново бутона RESET.

Като чета коментарите, забелязвам една тенденция: хората от Дира живеят в тотално различно измерение.

"На 11 години се разболях. Изпаднах в депресия, спрях да говоря, да ям. Отслабнах с 10 кг за два месеца. По-късно ми откриха синдром на Аспергер, обсесивно-компулсивно разстройство и избирателен мутизъм. Това означава, че говоря само когато е необходимо – сегашният момент е такъв. Тук няма нюанси. За хората в аутистичния спектър всичко е черно и бяло. Мисля, че в много аспекти, ние, аутистичните, сме нормални, а останалите хора са много странни. Особено стане ли въпрос за кризата – всички казват, че климатичните промени са заплаха за съществуването ни, че са най-важният проблем, обаче нищо не променят. Не разбирам. Ако емисиите трябва да спрат, значи ние трябва да ги спрем. За мен това е черно-бял въпрос. Няма сиви зони, щом става въпрос за оцеляване. Цивилизацията ни или ще загине, или няма." Грета Тунберг

на 12 умрях и написах мемоари ! аре стига де !!!!

Не си спомням да съм я упълномощавал да става мой говорител.

Не е приемливо екоактивистите да използват деца, за да налагат програмата си на обществото. Очевидно е, че избори в Европа не могат да спечелят. Не е важно само какво искат, а и колко ще струва то на обществото и кой ще понесе разходите. Нека да направят изчисленията, да ги оповестят, а ако хората са съгласни, ще изберат зелените партии. Засега чуваме само искания, но правителствата да понесат отговорността за изпълнението им, а хората - съответните разходи.

Не 5, а 15 минути "слава", а после?

наште на отговорни позидии а тва дете където му е мястото ....

Винаги съм се възхищавал на хора със синдрома на Аспергер.

...направо смърди на реклама зад която алчни капиталисти се канят да им плащаме вече и за въздуха.

Всеки трябва да чисти и пази природата! Вчера събрах огромен чувал с боклуци в един от най-елитните УЖ квартали, където живея. Ако някой ден България осъмне чиста и подредена като скандинавските държави, ще съм много щастлива!

Егати и понятието ти за скандинавските държави- направо счупи тъпомера.

в Китай да им говори за екология! В Европа е лесно !

Европа трябва да даде пример!Започнаха с пластмасата,но има още много работа,токсичните отпадъци не са овладяни!Има неща и които се потулват заради икономически интереси,но вече е наложително света да се промени и изтрезнее!

ми работи де кой те спира ?!

Сорос в атака. Активираха децата. След Москва, Сърбия, сега и в Европа. Грозно е да използваш деца за собствените си егоистични манипулации.

Туй девойче до година две ще е направило първия си милион. Хубава тема е подхванало.

Смяташ ,че работи за пари?Много сте заблудени и продължавате да се самонавивате!Климатичните промени са факт,осъзнайте сте и излезте от кошарата!

Какво искаш да кажеш? Не се разбира идеята ти. Климатичните промени са отговорност на целуя свят. Децата трябва да ходят на училище. Такива са законите по ьял свят.

Не работи за пари, просто е поредната тинейджерка с промит мозък.

ЗА РЕКЛАМНИ ЦЕЛИ НЕ ЖАЛАТ И ДАЦА!!

С какво е пътувала до Англия с магаре или на платноходка?

Брекзитът е пред провал, страната е в политическа парализа, министър председателят се бори със зъби и нокти да остане на власт... Изведнъж се появяват едни “Екстиншън рибелиън” и една млада шведска комсомолка които вдигат врява в защита на белите мечки и не задават неудобни въпроси какво става с икономиката. Случайността е хубаво нещо, особено като дойде навреме. Не че имам нещо в предвид, просто размишлявам на глас.

Дааа. През 2008 Ал Гор разправяше че полярните мечки са застрашени от изчезване. Температурата на полюсите се затопляла, разбираш ли. 2017 биолози обявиха че броят на полярните мечки в Аляска и Канада е нараснал 4 (четири) пъти от 2008. Ей такива идиоти като Гор го бутат това инфантилно лапе да приказва глупости. И либералните олигофрени по цял свят му се вързват.

Страхотно дете,невероятно и силно!Като ,че ли е извънземно което иска да спаси планетата!Е успех!Дано се замислят по сериозно джендърите!Точно англетата все се правят на дръж ми шапката ,но ще видим!

Сериозно? Планетата ли има нужда от спасение... или собствените ни задници?

Тя е малка, но вече знае! Първо пионерче, после комсомолска секретарка, накрая комунистка (еколожка в случая). За какво ѝ е образование като системата ще я хрантути до края на живота ѝ. Най-голямата заблуда в живота ми е, че реших че сме се отървали от тия...

Да иде в САЩ и да им носи текста от Киото.Ама не и стиска.

И до там ще стигне, функционале, малка е на години, но не и на акъл. Лошото, че такива като нея и до Луната да стигнат, все ще има дребни душици да я гледат каква е, що е, къде ходила, става ли да я таковат, вместо да чуят какво говори и да гледат какво прави.

А всъщност това момиченце знае ли какво прави? Повиването на куклички, не е като да повиваш живо дете.

И какво точно прави? С какво е помогнала на околната среда до сега? С нищо, с приказки. Родителите и да стигнали от викинги-диваци до най- либералната страна в Света, направили са най- много за околната среда, а тя какво е направила точно?? И не е малка, на 16 години е, но е болна затова изглежда на 8. Ще видим нейните неблагодарни деца какво ще мрънкат по нейното поколение, ако има деца разбира се, че сега р модерно белите да не раждат.

Коментари - Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати | Днес.dir.bg

Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати

"Не сме направили онова, което трябваше", заяви министърът на околната среда Майкъл Гоув

Обратно в новината

Коментари - Бъдещето на младите беше откраднато, каза Грета Тунберг пред британските депутати | Днес.dir.bg

Коментари

Право е момичето - нямат бъдеще, то беше откраднато, но е открадното от същите такива като нея, които пуснаха булото на "морала" и "спасяването на света" , докато унищожиха индустрията на запада и я изнесоха в държави, които замърсяват 100 пъти повече, но пък за това е по-евтино и човешкия живот струва нищо. Сега е наред новата пропагандна атака, за да накарат хората сами да искат да плащат в пъти повече за бензин, за ток, за вода, за топло, за газ, за храна, ще сложат и такса за въздух. За да спасят планетата. И ще я "спасяват", докато не спасят последната стокинка от джоба на хората!

подрастващо курве

чавдарчета и пионери ряпа да ядат

през 1540 година в Средна Европа настъпла небивала суша.. 11 месец е валяло леко само 2-3 дена... големите реки като Рейн, Елба и т..н пресъхват и даже на метър и нещо под сухото дъно няма вода... земята се напуква така че можело да си сложиш крака вътре... масово измират животни и хора, кладенците които не са пресъхнали се охраняват строго.. явно много са летяли тогава със самолети и всеки е имал по пет коли с дизелов двигател, та така да пострада климата, ако се вярва на това момиченце... и тогава явно някой е откраднал бъдещето на младите, така излиза... но спокойно, след милиард и нещо години Слънцето в нашата система ще свети с 10% по-висока интензивност и повечето континенти ще са пустини... след 3,5 милиарда години ще свети с 40% по-висока интензивност и океаните ще се изпарят.. след 6.3 милиарда години започва да става още по-интересно... в рамките на следващите 1.3 милиарда години Слънцето минава през стадия на т.нар. Червен гигант при което се издува до 150 пъти от прединия си размер.. Меркурий бива погълнат от слънцетп.. дали Венера и Земята ще са следващи, не се знае... но във всеки случай температурата на повърхността на Земята ще е около 1400 градуса.. та ако иска да протестира Грета, да почва отсега своя манифест против горното... дали Слънцето ще я послуша е друга тема

апокалипсис

Тая не млъкна ли бе... писна ми от глупости.

Нищо ново под слънцето. Навремето имаше активни комсомолци, които се изказваха пламено по всяка вкарана в устите им пропагандна тема. За награда голяма част от тях прогресираха. Един даже беше премиер, а друг президент на България. Че и тази девойка. Казала нещо и всички световни кукловоди взели, че и обърнали внимание. Сценарий, та дрънка.

щото комсомолците не са командорили родителите си да не раждат друго дете, да станат вегани, да не летят със самолет, за да "намали въглеродния отпечатък на семеството си". демек за да рахатясаме с климата тябва да не се възпроизвеждаме и да изчезнем от лицето на земята, за да има тя бъдеще без нас.

схванал си поантата за разлика от репликирания

Жалко ! Тази малката ако беше разбрала защо се случва BrExit въобще нямаше да се среща с никой който е в кое и да било правилтество в ЕС ! Много е наивна ! Ще бъде поредната използване от ЕС политиците за собствени цели !

- останалото никак. ако имаше понятие от политика, нямаше да прави петъчни стачки срещу глобалното затопляне. най-малкото щеше всеки петък да сади дръвчета или цветя и да събира боклуци, вместо само да приказва за откраднатото си бъдеще. тя пък най-малко може да се оплаква като дете на заможни родители, които издават цели книги за нея и се чудят как да я излекуват.

биографията също дава много отговори. навремето, още в началото, констатирах, че това е добре преценена кандидатура за този род активизъм. без да имам представата, която получих от прочита. зациклянето върху темата климат е наследствено. нобеловата е въпрос на време. нека други да решават семейния проблем на фамилията Тунберг - аз съм пас. да се оправят родителите й - богати хора са, но има неща, които не стават дори с много пари.

либерастите и без това нямат бъдеще, тъй че не виждам кво са им откраднали

всички източници са официални, това са факти - да не е срамно написаното? Не схващам фразата: "Нашето бъдеще беше откраднато всеки път, когато вие казвахте: "Човек живее само веднъж". какво ли се учудвам - ето част от биографията на Грета Климата в нашата уикипедия: Но първо ще започна с това, че баща й е далечен роднина познайте на кого, за да я слушат в ООН, Давос (където е отишла пътувайки с влак много дни) и разните депутати и прочее, с което си обяснявам, че няма случайни неща, трябва да имаш вуйчо владика, в нейния случай става дума за: далечния роднина на таткото на Гретхен Сванте Август Арениус (който не е забравил, предложена е за нобелова награда) Сванте Август Арениус е шведски физикохимик, известен стова, че създава теорията за електролитна дисоциация и с това, че е откривател на ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ, детенцето има в родата си шведски учен, ръководител на Нобеловия институт в Стокхолм и професор в Шведската кралска академия по физикохимия. А това е част от биографията й в бг уикипедия, където пише: "През ноември 2018 г. Тунберг заявява, че е била диагностицирана със синдрома на Аспергер, синдрома на нарушение на вниманието с хиперактивност (ADHD), обсесивно-компулсивно разстройство (OCD) и селективен мутизъм . За да намали въглеродния отпечатък на семейството си, тя настоява те да станат вегани, да се откажат от летенето със самолет и да нямат повече деца. Като колективен архетип, Тунберг е сравнявана с френската средновековна жена-воин Жана д'Арк и със шведската приказна героиня Пипи Дългото чорапче, като необичайно и смело момиче, което редовно упражнява свръхчовешката си сила. " Обсесивно-компулсивното разстройство, също ананкастно разстройство е разстройство, свързано с тревожността, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Когато страдащият започне да приема тези натрапчиви мисли, тогава започва да развива тревожност, основана на страха, че нещо лошо ще се случи. Видове обсесии Обсебеност от мисъл или представа за смърт на някой близък човек. Обсебеност, че някой или нещо (Бог, дявола или болест) ще навреди на него или на някой близък човек. Страх от заразяване и болести (например СПИН) и т.н.

Как звучи цялата тая дандания: Ние знаем как да се оправи всичко! Веднага почвайте! Ние ще даваме заповедите, вие ще изпънявате и работите! Не ви харесва? Мръсни расисти, замърсители, сексисти и т.н. с измислени обвинения. За да е всико нормално и добре, трябва тая да е на големи цветни хапове, а кукловодите и да бъдат публично обесени.

dir - Стига сте поднасяли това болно дете, което го използват за политически цели. На тези в западна Европа, може и да са им промити вече мозъците, но тук все още не са много такива и предизвиквате само още по-голяма антипатия към зелените търгаши!

Фашизирани еко терористчета, които тепърва ще причинят много много вреди. Въпрос на време е да почнат и с атентати

Това момиче няма никаква идея в какъв филм участва.

Нищо за Брексит? - Явно бъдещето им е добре без ЕС, според Грета... Като се самоизолират незнам какво ще постигнат в Глобален свят, на едно островче ..

Ше ли катеричока?

Ама пък сте едни форумни тигри и тигри и, имате една цел днес - да се наплющите и изкендзате, ама разсъждава по проблеми извън вашия капацитет

Как ми липсва коментарът и по ....сичаклик.

У нас на цели поколения бъдещето беше откраднато! На тези нищо им няма.

Това че чашка няма да оправи света означава ли, че не трябва да правим усилия да не спираме със замърсяването и даже да увеличим унищожаването на мах? То по тойта логика, защо да не изхвърляме отпадъния уран в задния ти двор от аец, а да хвърляме толкоз пари за преработка и консервации? Защо да слагаме скъпи катализатори на ТЕЦ щом моем да фъргаме прах и сяра до второ пришествие? А да ще се сринат печалбите и лесните кинти ще свършат, а после потоп, ама пазарът ще остане и бизнесът ще продава надуваеми лодки дюшеци и противогази... А това, че другите не правят каквото трябва не е довод, че човешката дейност не е осрала тотално пейзажа.

Бъдещето на младите наистина е на път да бъде откраднато. Включително и чрез унищожаването на природата, но не само. Крадат физиката им с безбройните химикали във въздух, вода и храна, и липсата на адекватно здравеопазване. Крадат психиката им чрез джендъризъм, абсолютизирането на парите и консуматорската нагласа. Крадат разума им чрез интернет простотиите, калпавото образование и непрестанните пропагандни лъжи. Въпросът е кой иска да открадне някое евро, използвайки това девойче.

вай,вай....ама и на тез в шри ланка ли?

в този случй причина на циганка просекиня в ръцете с упоено дете взето под наем за да събуди повече съжаление. Грета има аутизум и вместо да я разкарват нагоре-надолу като панаиджийска мечка да си стои в къщи със семейството си и да се лекува.А,забравих-и семейството намазва около спекатакъла на Грета.Да се намеси БХК и да спаси детето от тази безмилостна експлоатация.

Ама много си прав, точно като при циганите, дето просят. Или вземат дете или сакати. Като май си ги купуват продават, имат си трансфери от банда в банда. Сакатите, а деца по-лесно се намират. Дали толкова са станали дебилни в Западните диктатури населението, че не могат да видят една такава манипулация.

Не бих казал че климатичните промени са най-големия проблем....най-големия проблем е замърсяванто с пластмаса, храната, земята, въздуха, водата с химикали, и боклуци....всичко друго е дрън дрън...Страничния ефект от капиталистическата алчност...важна е печалбата еви и майката на околната среда...важно е тълпата да купува стоки еднодневки....но рано или късно всичко ще ни приседне и Дедо Господ ще натисне отново бутона RESET.

Като чета коментарите, забелязвам една тенденция: хората от Дира живеят в тотално различно измерение.

"На 11 години се разболях. Изпаднах в депресия, спрях да говоря, да ям. Отслабнах с 10 кг за два месеца. По-късно ми откриха синдром на Аспергер, обсесивно-компулсивно разстройство и избирателен мутизъм. Това означава, че говоря само когато е необходимо – сегашният момент е такъв. Тук няма нюанси. За хората в аутистичния спектър всичко е черно и бяло. Мисля, че в много аспекти, ние, аутистичните, сме нормални, а останалите хора са много странни. Особено стане ли въпрос за кризата – всички казват, че климатичните промени са заплаха за съществуването ни, че са най-важният проблем, обаче нищо не променят. Не разбирам. Ако емисиите трябва да спрат, значи ние трябва да ги спрем. За мен това е черно-бял въпрос. Няма сиви зони, щом става въпрос за оцеляване. Цивилизацията ни или ще загине, или няма." Грета Тунберг

на 12 умрях и написах мемоари ! аре стига де !!!!

Не си спомням да съм я упълномощавал да става мой говорител.

Не е приемливо екоактивистите да използват деца, за да налагат програмата си на обществото. Очевидно е, че избори в Европа не могат да спечелят. Не е важно само какво искат, а и колко ще струва то на обществото и кой ще понесе разходите. Нека да направят изчисленията, да ги оповестят, а ако хората са съгласни, ще изберат зелените партии. Засега чуваме само искания, но правителствата да понесат отговорността за изпълнението им, а хората - съответните разходи.

Не 5, а 15 минути "слава", а после?

наште на отговорни позидии а тва дете където му е мястото ....

Винаги съм се възхищавал на хора със синдрома на Аспергер.

...направо смърди на реклама зад която алчни капиталисти се канят да им плащаме вече и за въздуха.

Всеки трябва да чисти и пази природата! Вчера събрах огромен чувал с боклуци в един от най-елитните УЖ квартали, където живея. Ако някой ден България осъмне чиста и подредена като скандинавските държави, ще съм много щастлива!

Егати и понятието ти за скандинавските държави- направо счупи тъпомера.

в Китай да им говори за екология! В Европа е лесно !

Европа трябва да даде пример!Започнаха с пластмасата,но има още много работа,токсичните отпадъци не са овладяни!Има неща и които се потулват заради икономически интереси,но вече е наложително света да се промени и изтрезнее!

ми работи де кой те спира ?!

Сорос в атака. Активираха децата. След Москва, Сърбия, сега и в Европа. Грозно е да използваш деца за собствените си егоистични манипулации.

Туй девойче до година две ще е направило първия си милион. Хубава тема е подхванало.

Смяташ ,че работи за пари?Много сте заблудени и продължавате да се самонавивате!Климатичните промени са факт,осъзнайте сте и излезте от кошарата!

Какво искаш да кажеш? Не се разбира идеята ти. Климатичните промени са отговорност на целуя свят. Децата трябва да ходят на училище. Такива са законите по ьял свят.

Не работи за пари, просто е поредната тинейджерка с промит мозък.

ЗА РЕКЛАМНИ ЦЕЛИ НЕ ЖАЛАТ И ДАЦА!!

С какво е пътувала до Англия с магаре или на платноходка?

Брекзитът е пред провал, страната е в политическа парализа, министър председателят се бори със зъби и нокти да остане на власт... Изведнъж се появяват едни “Екстиншън рибелиън” и една млада шведска комсомолка които вдигат врява в защита на белите мечки и не задават неудобни въпроси какво става с икономиката. Случайността е хубаво нещо, особено като дойде навреме. Не че имам нещо в предвид, просто размишлявам на глас.

Дааа. През 2008 Ал Гор разправяше че полярните мечки са застрашени от изчезване. Температурата на полюсите се затопляла, разбираш ли. 2017 биолози обявиха че броят на полярните мечки в Аляска и Канада е нараснал 4 (четири) пъти от 2008. Ей такива идиоти като Гор го бутат това инфантилно лапе да приказва глупости. И либералните олигофрени по цял свят му се вързват.

Страхотно дете,невероятно и силно!Като ,че ли е извънземно което иска да спаси планетата!Е успех!Дано се замислят по сериозно джендърите!Точно англетата все се правят на дръж ми шапката ,но ще видим!

Сериозно? Планетата ли има нужда от спасение... или собствените ни задници?

Тя е малка, но вече знае! Първо пионерче, после комсомолска секретарка, накрая комунистка (еколожка в случая). За какво ѝ е образование като системата ще я хрантути до края на живота ѝ. Най-голямата заблуда в живота ми е, че реших че сме се отървали от тия...

Да иде в САЩ и да им носи текста от Киото.Ама не и стиска.

И до там ще стигне, функционале, малка е на години, но не и на акъл. Лошото, че такива като нея и до Луната да стигнат, все ще има дребни душици да я гледат каква е, що е, къде ходила, става ли да я таковат, вместо да чуят какво говори и да гледат какво прави.

А всъщност това момиченце знае ли какво прави? Повиването на куклички, не е като да повиваш живо дете.

И какво точно прави? С какво е помогнала на околната среда до сега? С нищо, с приказки. Родителите и да стигнали от викинги-диваци до най- либералната страна в Света, направили са най- много за околната среда, а тя какво е направила точно?? И не е малка, на 16 години е, но е болна затова изглежда на 8. Ще видим нейните неблагодарни деца какво ще мрънкат по нейното поколение, ако има деца разбира се, че сега р модерно белите да не раждат.