След като свали хеликоптер, Баку забрани полети над Карабах

Азербайджан забрани полетите във въздушното пространство на Нагорни Карабах, след като в зоната на конфликта бе свален карабахски боен хеликоптер.

Обратно в новината

Коментари - След като свали хеликоптер, Баку забрани полети над Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветска Армения насъскана от нацисткия режим в Москва, се опитва да ескалира конфликта в Карабах. Армения винаги е била добър съюзник на Москва в региона и винаги е бъркала.

никога не е имало геноцид това е измислица на века с цел да омалов. евр-кия геноцид. прочете амер .проф. J.McCARTHY

още не съм виждал невъоръжен Ми-24. Арменски локуми.

А какво казва радио Ереван по въпроса?

Ад-зерите ще видят зор! Армения е под Военната и Икономическа Защите на Русия!! Който рита срещу Русия - Рита срещу Себе си!

Някаква драма ала Украйна ли се развива там?

Aрменckaта пропаганда се включи.Знаем едно, че лъжеш мощно. .Eй сиктир! голямaта лъжa (геноцид) на 1,5 млн, арменци в началото на 20 век...Aй сиктир б е...

Aрменckaта пропаганда се включи. Посмали Манго, т.е. . Лъжеш като дърт армец. Знаем едно, че лъжеш мощно. . В Европа вече ви знаем каки измамници сте. Защо се навирате там, където никой не ви кани.

по московската свирка. Там има и руска база.

Половината от Азърбайджан се намира в Иран,половината от Армения се намира в Турция- а сега де- явна уса бъзикат Турция- Азърб е тяхната мечтана Македония, да разпалват нови кризи и конфликти с прицел отново Русия и Кавказ,дългата ръка на чичо Сам няма умора.

Не УСА - шиба...т Путлер се еб..а с бившите си територии нали си чечтае за СССР 2 !!! Тъпото Путлеристко парче .!

Абе ти азерец на зор ли си или просто фес?

Много прилича на Кримската история.Винаги арменска земя,80%от населението арменци,изкуствен анклав в Азербайджан,разбирай Турция.И сега изведнъж се оказва,че по международните трактовки,разбирай американски,това ми била територия,населена със сепаратисти.Ай сиктир!Не се забравя лесно геноцид на 1,5 млн, арменци в началото на 20 век.Арменците,за разлика от нас импт родова памет и са готови с оръжие да отстояват интересите си!Браво!Позор на турско азерските провокатори!

от 1994 азерите нямат власт там, 80 % арменци... западът го дава ама много лицемерно... надявам се арменците да им го върнат яко!

СССР 2 с бащицата Путлер пак клати лодката ...

Пачему? Да сига, льотчките скачали при нас, пацелуйемся, И, пайбьомся?