Аятолах Хаменей обеща "безмилостно отмъщение" за смъртта на ген. Солеймани

Иранският президент Хасан Рохани също обяви, че Техеран и "свободните нации" в региона ще отмъстят за смъртта на военния

Обратно в новината

Коментари - Аятолах Хаменей обеща "безмилостно отмъщение" за смъртта на ген. Солеймани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех че време се отваря ,пак ще се къпе в кръв майката земя ...

Е сега вече и човешките ембриони в коремите на американските маѝки ще проплачат, а мъртвите ще прокълнат глупака ТРЪМП!!!!

Брадатият по добре да внимава и да не се показва под открито небе че и не що го завлекат рогатите заедно с чаршафа дето се е увил

Тоа брадатия последовател на онзи пророрк със сабята трябва да бъде следващия... А за жалост Русия си остава антихристиянска и промюсюлманска страна.

Аз пък мисля, че онзи, коѝто игра ТАНЦ СЪС САБИ със саудитците трябва да е следващия!

Тръм Велики , че ще се друса на Тръмповия... по-здраво от Мелания в събота вечер Мдааа

Е съюзник на аятоласите Отвратеняци, Сър....

Ирански генерал с армията си в Багдад?! За по-прозтите от вас това е столицата на Ирак. Нали според разбирачите Ирак е окупиран от САЩ?

на миналия век един американски политик казва за Анастасио Сомоса (никарагуански диктатор) : "Той е ку4и син, но е НАШ ку4и син!". Убитият ислямофашист се пада "рода" на Сомоса, само чакам някой да ме кандардиса, че е и "НАШ"...

монусописец: душата, с минуси НИКОГО няма да кандардисаш!!! Ако ти стиска - пиши и се мотивирай! Ма не ти стиска, нал'тъй????

"Мъченическата смърт е наградата за неговия неуморен труд през всички тези години " - аятолахът нещо бърка! И то няколко неща наведнъж: смъртта на генерала не е "мъченическа", а бърза и относително хуманна - и за себе си бих желал такава, когато ми дойде времето вместо да се мъча и страдам с години. Второ: след като е награда за заслуги, неуморен труд и прочие, аятолахът би трябвало да поздрави САЩ, че са почели и наградили верният му служител. Трето: като ревностен мюсулманин аятолахът трябва да моли Аллах час по-скоро да му изпрати и на него такава достойна смърт, за да се превърне и той в знаме на вярващите от региона. Пък той недоволен, че иска и да отмъщава!

Смъртта на генерала е ясна. Не е ясно с чия смърт ще бъде възмезден - С ТАЗИ НА ТРЪМП ИЛИ С ТАЗИ НА НЕТАНЯХУ ИЛИ И НА ДВАМАТА. ДЕМОКРАТИТЕ СА ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ В ТОВА ДЕЛО КАТО ПРЕПИШАТ УБИЙСТВОТО НА ТРЪМП НА ПЕРСИТЕ. НЕ ПО РАЗЛИЧНО СТОЯТ НЕЩАТА И В ИЗРАЕЛ КЪДЕТО БЕНИ ГАНЦ БИ ПРИПИСАЛ СМЪРТТА НА НЕТАНЯХУ НА ПЕРСИТЕ. ПО ТОЗИ ХУМАНЕН НАЧИН И ИЗРАЕЛ И САЩ БИХА РЕШИЛИ ПРОБЛЕМИТЕ КОИТО ВЪВ ВЪТРЕШЕН ПЛАН ИМ СЪЗДАВАТ ТЕЗИ ДВЕ ЛИЧНОСТИ. ЗАТОВА СЕГА И ТРЪМП И НЕТАНЯХУ СА СЕ СКРИЛИ КАТО МИШКИ СТРАХУВАЙКИ СЕ НЕ ОТ ИРАНСКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ , А ОТ ТОВА НА ТЕХНИТЕ ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ.

Абе трябвало е да го тровят с "новичок"Ама той пък не действа-уж бил най силната отрова??

Аятоллаха нещо се е разгорещил, вместо да се радва за генерала дето вече се развлича със 72 девственици - включващи сигурно и доставка рускини :)

да искат отмъщение! САЩ се имат за демкратична страна, а най-подло , без съд и присъда си позволяват да убият човек в друга страна! Ако всеки започне да действа така, какво следва?!?

И що ще ирански генерал в Ирак? Все едно български военен да бъде убит в напр Черна Гора докато подклажда безредици и вандалщина срещу руското посолство.

няма значение къде е бил! По същата логика какво правят САЩ тамот началото на века, нещо забравиха да си тръгнат, а никой не ги е канил там! Къд ее деморатичното в действият на Сащ ..този върпос разбраш ли ги или и това ти е сложно?

И така НАЧАЛОТО на третата световна война - исляма срещу останалия свят ОФИЦИАЛНО е обявена. До сега просто се водеше, но сега е обявена.

НЕ ЗАБЪРКВАЙ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ В ПРОСТОТИИТЕ НА САЩ!

САЩ съществуват от 177 и кусур година. Ислямофашизмът - от поне 1000 (ХИЛЯДА!!!) години по-рано. Ама, думаш, през тия хиляда и кусур години от ислямофашизма по-"мирна" "религия" никога не е имало, Ъ;-)? Обаче пръкнаха се хамериканците и... почнаха да нервят иначе "добричките" и "кротички" ислямофашаги;-), нал' тъй???

А бе, товаришчи, нали казахте, че мериканските ракети нщо не уцелват бе, едни ги свалят, други сами падат. Сега на какво да вярваме?!

На случайността!

Значи не американска ракета а някоя случайна керемида е хлопнала ислямистката чутура :)

между "ислямИсТка" и "ислямска" Е? Ако я има де???

Терористичната империя на злото направи нещо, за което ще съжалява за поредната си, а може и последна глупост, започвайки третата световна война, която започвайки с убийство на генерал, ще последна потапяне на самолетоносач с 5000 хиляди терориста, заедно с цялото командване на гемийките, които го съпровождат.

Айде ставай и отивай да метеш улиците, че няма да ти изплатят помощите.

Възможно е, теоретично. Но отговорът ще бъде не 5000, а 500 000. А за Техеран ще четем само в учебниците по история на древния свят.

Как ще убиваш чужди генерали бе И ще го крещиш пред целия свят това трябва да си не малоумен е дебилен не олигофрен а не знам какъв! и да си мислиш че ще ти се размине без никакви последствия!! Това е все едно крещиш пред целия свят обявявам война!!!!!

Как бе, а бе? Как така ще организираш и одобряваш нападение на посослството (територия на САЩ) и ще мислиш, че ще ти се размине бе? А бе, как бе? Осамата 15 години го търсиха и накрая пак го застреляха като куче в дупката му бе, а тоя бе, а бе, си мисли, че ей така ше му се размине бе, а бе, нали тъй бе, а? Защо руските тролове толкова много реват за тоя муджахидин, а преди 20+ години гледаха да ги изтрепят?

Оп по - полека, не се коси толкова другарю, че утре като почнат да падат руски и китайски генералски чутури съвсем ще я окършиш и ще минеш на диазепам.

Предупреждавам всички дето съм ги наел да работят за мен да знаят, че ако пишат коментар и после сами го репликират , това няма да се заплаща. При установени такива системни нарушения провинилите се ще бъдат отстранявани от работа. Заплаща се само коментар без реплика от писалия го. За коментар с много реплики заплащането е по-високо съгласно ценоразписа.

Спомнете си вица за врабчето, което се хвали че ще изчука слона.

Не го знам, разкажи ми го.

Айде, от мен да мине, че ти акъл нямаш да си го намериш: Слонът и врабчето нямало какво да правят и се разбрали да се нат - паднало се на врабчето първо да ее слона. Засилило се врабчето и се буфнало на слона в задника и изхвърчало през хобота! Много му харесало на слона и поискал пак! Врабеца повторил!!! Слонът бил почти пред оргазъм и поискал пак, но врабеца му отказал! Примолил се слона и врабеца склонил. Буфнал се пак на слона в гъза, слона бързо си заврял хобота в гъза и казал: - А сега циркулирай, жено дребна!!!

Много як виц! Ако знаеш още такива пусни да се посмеем, моля!

Айде намери си ги, и без това няма какво да правиш, докато се кефиш, колко си остроумен.

Е точно такива не знам къде да ги търся.

.....За пореден път се доказа, че да се опитваш да дръпнеш мечока ГРИЗЛИ за ухото е опасно за здравето в случая и за живото, така че този ислямиски боклук си получи заслуженото,...е путлерисксите гниди квичат като недоклани свине но това им остава да квичат!.....бай Дончо войни не води но когато удари, всички разбират, така изтреби над 300 бляда при операцията в Дар ас Заар през 2018 г. в Сирия, сега очисти земята от една измет и те така, но нали кремълският гном го направи президент ха, ха, ха!

Тия примери дето ги даваш бледнеят пред Хирошима и Нагасаки.

ЗАЩО ТРЪМП ОЩЕ НЕ СЕ ПОХВАЛИЛ В ТУЙТЪР ЗА БЛЕСТЯЩАТА АКЦИЯ ПРИ КОЯТО БЕ УБИТ ГЕН. СЮЛЕЙМАНИ. Тръмп отлично знае, че НЕТАНЯХУ му лепна едно убийство, което може да има огромни последици за ТРЪМП. Нали се сещате, че ако някой реши да ОТСТРЕЛЯ ТРЪМП то това ще бъде записано като ОТМЪЩЕНИЕ НА ИРАНЦИТЕ, КОИТО ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСКИТЕ БОКЛУЦИ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ КОГАТО ЕВРЕИТЕ УБИВАТ ШЕФОВЕТЕ НА ТЯХНОТО ГРУ.

Явно коментираш без да си прочел материала. САЩ веднага оповестиха, че този терорист е убит по заповед на Президент Д. Тръмп. И явно не си погледнал в Туитър, за да видиш реакцията на Д. Тръмп. Ми не коментирайте преди да сте попрочели тук-там за какво става въпрос.

Те тия не четат ами каквото им спуснат - това пействат. А за мислене - не ги търси, има кой да мисли вместо тях.

Как да чете в туитър,там на руски ли пишат,че да го прочете тази наша ватенка която 45г. е викал "да живее БКП"?

Убиването на собствените си президенти си е американски патент, освен ако сега не са решили да прехвърлят вината на външни сили - Русия им попречила да си изберат ястребката клинтовица за президент, Иран и Северна Корея им застрашавали националната сигурност.....Има една приказка - на кривия х.й вълната му пречи.

задунайски тролове ронят сълзи за муджихидините....

путя да внимава къде ходи сега...

Интересно, кои са тизи мизерни гейове миндили, които толкова са се загрижили за иранските ТЕРОРИСТИ! Интересно кой им праща "опорните точки"!

Твоите господари!

Дето ронеха горчиви сълзи докато трепеха ислям и джетата и Джихади Джон data.bg и Ал Кайда за тези козият ските педо факър и ронеха горчиви сълзи че бяха протежета точно като тях на господарите си говедарите от Америка

Наистина, с какво се е занимавал убитият в Ирак? Да не би да е подклаждал масовите безредици? Странно

100% е бил там, за да предотврати нападението на мерикаскуто пусолцво, от ислямски бандюги! Ама тъпите мериканци пак се накъкаха и го пратиха при бат Аллах попогрешка! Краварски мозик!

Значи като е ирански генерал, няма право да ходи никъде извън Иран, така ли. Логиката ти е желязна и очевидно се възприема от шмольовците в ЦРУ. Това управление някой трябва да го закрие, стана по-некадърно и от нашето ДАНС.

Нека си ходи, където ис иска, ама защо трябва да одобрява и организира атака срещу САЩ? Ако не знаеш - посослтвата на държавите се водят територия насъответната държава и атака срещу посолство означава атака срещу държавата.

Какво прави ирански генерал от Националната гвардия в Багдад , по време на масови безредици !? Това е едно ярко доказателство , че Иран и Кремъл стоят зад тези безредици , и са си получили заслуженото !

Болен мозък си

Ти по-добре чети какво ти пише човека, защото е прав. Задава въпроси без логични отговори от дружинката Рассия-Иран. Уж сме големите анти-ислямисти а всичките путински тролове лаят и хапят като чуят някой да щави Иран и терористите му. Генералчето си е получило заслуженото..сигурен съм, че друг път няма да прави така.

Болен, ама мозък, все пак може да мисли, за разлика от тебе, на който работи само анусът!

А бе Вие съвсем го ударихте през просото, пишете коментари и после реплики към тях. И мислите, че ще Ви платят за това. Грешите много! Началството Ви е уведомено.

По твоята логика трябваше да се попитаме какво правеше Викито Фак ЕУ с курабийките на Майдана по време на антиправителствени демонстрации в Киев. По тази логика и тя трябваше да бьде отстреляна май?

При първата гръко-персийска война персите, начело със зетя на Дарий - Мардоний, прекосяват Хелеспонт-а (Дарданелите), но при Атон морето било бурно, разпръснало цялата флота и издавило двадесет хиляди персийци. Разгневен, Мардоний заповядал да накажат морето, като го бичуват и хвърлят в него нажежени подкови. Май историята се повтаря.

Истината е проста. САЩ не може да си позволи война с Иран. Може само да нанесе някой удар, но не и война. Иран е някъде 75 милиона. Както коментираше един евреин Джордж Фридман от Стратфор (наричано частното ЦРУ), дори да победи, после няма какво да правят там. На такова население да поставят охрана колкото се падат в САЩ полицаи, би било финансова катастрофа. А какво да говорим за враждебно настроено население. Подлогите дадоха на Обама Нобелова награда за мир, като реално Путин го спря и предотврати война. Трябваше да дадат наградата на Путин. ;) САЩ могат да опитат старата стратегия да скарат други държави да се бият помежду си, както войната Иран-Ирак, където същият Джордж Фридман казваше, колко правилно действал Рейгън. Че така се отслабвали. Това е стратегията на САЩ. Останалите да са слаби, че САЩ да командва като империя. Затова искат да скарат западна и централна Европа с Русия. Най-много ги било страх от съюз Русия-Германия - ресурсите на едните с производството на другите. Това от 100 години. И как се опитват да създадат помежду им коридор от държави в които управляващите мразят Русия. И как в Европа можело да има война. Имаше си видеа от Чикагска конференция. Пускани в преводи на множество езици и в коментарите отдолу в Ютубето хората супер се възмущаваха как мислят американците.

Леле какъв си ми 'стратег' панелен На Жужи Късокраки трябвало дададат наградата за Мир...където изкла половин Сирия само и само да крепи сатрапа Асад отгоре Откачалка!

Наградата е уж за мир. А Обама искаше война! Трябваше да му дадат Нобелова награда за война. Фактът е, че Путин го спря. Че предотврати една война. А войната в Сирия си я имаше преди това. Докато правителството не контролира всички региони, там мир няма да има! А сега реват за атакуваните Ал Кайда там в Идлиб. Клона с бивше име Ал Нусра, Обявени преди години за терористична организация от САЩ и самообявили се за клон на Ал Кайда. Правещи там (немският) зарин и един осъден в Турция за това. Сега същите са "опозиция", нищо че не ходят на избори и част не са и сирийци. А християните изчезнали като дошла "опозицията" и католическата църква питаше къде са. Затова християните там гласуват за Асад, за да оживеят. В Алепо "опозицията" отворила пазар за роби. Евроатлантически ценности! А техен "духовник" разправя, как можело да се изнасилват несунитски жени. Това по Истанбулската конвенция. ;)

Още по малко Иран може да си позволи война със САЩ ... а иначе си прав че съюз Русия Европа е опасен и е спасението за Русия но е невъзможен заради режима там ,който не желае да въвежда правова държава по никакъв начин защото ще загуби всичко ... така че олигарсите и Путин са гаранцията на САЩ :)

Панелния "някой" се шодвизава денонощно тук и е гУем стратег и познавач-а мислил ли си дали иранския народ подържа тия брадясали попове които върнаха хубавата държава с век назад?Тук едни бивши ченгета и доносници най-вече още се вживяват в ролята на стратези за каквито са минавали в миналото и дори си вярват-айде стари боклуци пийте си хапчетата и гледайте да доживеете до по-дълбока старост а политиката и държавата е за МЛАДИТЕ-ПОНЯЛ???

САЩ винаги са ползували в арсенала си политическите убийства !От Патрис Лумумба до наши дни са избили над сто политически дейци!Това ги прави най-големия терорист в света , НО....на терора се отвръща от потърпевшата страна с друг терор ....омагьосан кръг!

Отговорът на руските страхливци щеше да е същия Гордо мълчание и леко надупване

тоя чалмосания е пръв другар на папата ленинист дето ги ближе и и им мие краката на ислямистите дето заляха европа с тероризъм

Другари, КУРнела раздава безплатно памперси. Бързо идвайте на Посерано

Това беше наложителен удар избран от много други опции ... минимални жертви и много голям ефект.Иран се опитва да изгради империя в Сирия и Ирак и ще се сблъска неизбежно с последиците от тези амбиции ... Нищо ново не ни чака от прегрупиране на сили и нов конфликт шиити- сунити и кюрди оркестриран от великите сили дистанционно . Другото което показа този удар е че САЩ следят всичко от космоса и живота на много военни е на масата на Тръмп ... САЩ ще засилват военната си сила за да удържат световната доминация защото има предизвикателство и то е Китай ,заради икономическото влияние което има по света . предстои въоръжаване на Китай и САЩ и други сили със скромни икономически възможности като Русия ще трябва да избират между въоръжаване и риск от фалит и безредици ,Иран и Турция са с подобни проблеми

Очертава се $ да възстанови позиции до 1,77лв За турската лира и рублата, зависи с кой крак са станали днес.....

Никой не бива да подценява Иран с население над 75 млн. души и територия на 1,6 млн. кж. км. Много повече от Франция- например. И подобно на Франция Иран отдавна е ядрена държава. Освен това населението не са състои от араби а от бели хора- перси и азери, които могат да планират широкомащабно и твърдо. Освен това те са въоръжени с руско оръжие, но и всякакво друго, което се продава по света. Освен това Иран не е като Ирак, където да се насират от страх при първото нападение на стелтовете, които вкарваха бомбите през прозорците и вратите. Пък и последните отдавна вече са видими за съвременните радари. Така че Тръмп може да си опари пръстите в евентуален военен конфликт. На него такъв му е нужен за да отдалечи вътрешните му проблеми по процедурата импийчмънт, за да консолидира САЩ срещу "врага"- в случая Иран. Защото по време на война не се сменя Командира. Цялата тази военно- политическа заигравка на Тръмп, обаче може и да не излезе с хепиенд. Защото, когато почнат да пристигат обратно трупове на войници и започнат демонстрации в градовете на САЩ може да излезе, че проблема е извън контрол. Дано Дончо си е направил добре сметката- докъде ще стигне!

То и и Афганистан не беше като Сърбия, после Ирак не беше като Афганистан, после Либия не беше като Ирак.... Изобщо вие русофилистиците сте една доста объркана порода помияри. Ще ги видим и тия иранци колко са велики. Скоро и те при Саддам и Кадафи, ай сиктир...

Сега, като се връщат труповете на иранските войници, някой протестира ли в Иран?

Проблема с иранците всъщност е, че там има една клика ислямисти, които с помощта на армията и полицията се държат на власт. Младите иранци (16-35 години) са над 60% от населението и едва 10% от тях поддържат тази политика. Може да се каже, че при едно нападение на САЩ нас Иран (което няма как да се случи) ще се повтори сценарият от Ирак - обикновенните хора ще се радват, че чалмосаните си отиват. Определено ще има по-добър отпор от армията, отколкото в Ирак, но пак няма да е достатъчно.

Вярно е, че Иран и Русия сме съюзници, ама как може да сме толкова жалки

иранския режим е в задънена улица от както Тръмп спря финансирането им от куклата на сорос кенийския ислямист барак хюсеин обама и сега нямат пари да финансират тероризма и изнудват Европа за 15 милиарда но и там удариха на камък ....тази година ще е последна за аятолясите плачете ганя червени бантускотове

Много се кефи Тръмп, но явно не си дава достатъчно сметка каква я е свършил. И то в Техеран. Има и още нещо, не се е допитал до хората си, а на сама глава. Че ще има продължение е ясно, но какво навярно много малко хора знаят. Върви към военен сблъсък.

""Върви към военен сблъсък."' па да върви Колко часа живот му даваш на Иран? Повече от на Ирак навремето ли ?

новината не трябва да носи радост на никой в България, понеже означава пълно мащабна война .... и никой от Европа няма да има полза .....а ние най малко ....войната която отдавна почна върви към едни по люти действия... разбира се ние вместо да се готвим ние правиха мъгла с борба срещу Истанбулската конвенция тези които го организираха това имат зависимости от хора със зависимости от чужди държави

Тръмп наш!

Путлеристан веднага заплаши да врътне кранчето на газа и свика великия съюзнически съвет - Путлер, Аятолаха, Асад, Ким Чен, Мадуро и разбира се най-личния другар Реджеп.

обаче газта у нас пада с цели 1.8 %. какъв живот!

След разпада на Рассия ще падне с доста повече проценти. И не само газта ще падне след отърваването от воденичния камък руско влияние в БГ

Рев на путлеропитеци, радост за ушите на нормалните хора !

Личи си, че плюещите по Русия редовно слушат лафовете на пожарникаря и в резултат на това мозъците им са станали с дупки, като на швейцарско сирене.

Ти па къде си виждал швейцарско сирене бе колхозник. Ручай там пясък в землянката и го прекарвай с борящник.

задунайските крепостни иначе ни плашат с мюслита и джихадисти, но под такива новини ронят крокодилски сълзи за тях.

Защото сме руслямисти!

САЩ все още си мислят, че са империя, че са пирати и разбойници, и че владеят целия свят и всички морета, и че техните престъпления ще останат безнаказани. Но това е само една халюцинация.

Да убиеш ислямистки терорист е престъпление? Може..в путинова глава всичко правилно е грешно и всичко грешно е правилно

САЩ не са и никога не са били империя. Напротив, те са бивши колонии, извоювали независимостта си. Как може съюз от държави да бъде империя?! Вече има само две останали империи на доизживяване - Великобритания и Россия. И двете ускорено изпускат въздух.

Пълни с рязани карабини да напада Америка Владимир Путин си връзва шалварите и обува високите токчета

Драги Ватни колеги, и майсотори на тролските изкуства и вербално-вентилаторната екскреция, Братски правосл...ок ок, правоверен Иран има нужда от помощ на информационния фронт. Трябват ни кандидати за батальон еничари готови да си плюят на претенциите че защитават 'християнски ценности' и да се хвърлят в битка в името на главаната цел! А тя каква е - не ви е работа да знаете.

Смени хапчетата със свещички. Може и да те поолаби.

Tи така ли правиш?

Ирански генерал, пък убит на летище в Ирак, нещо не ми се връзва. Дали е бил с цивилни дрехи?

Какво ли би се случило в световен мащаб, ако не е Русия да охлажда ненаситния американски апетит ??

Дупят червени задници и скачат от клон на клон Владимир Путин се е скрил в тоалетната

по-скоро обратното.

имаш пред ако не е Русия да разпалва война и терор ли? Ми ще си живеем мирно и ще върви алъш вериша. Но уви Русия т.е. империята на злото съществува и подкрепя терорстични режими като Иранския.

Нямаше да има руски "вундервафли", Путин нямаше да плаши целия свят, нямаше да ги има 15-те милиона сирийски бежанци от руските бомби и щеше да настъпи мир и спокойтвие! Колям кеф щеше да иа!

Докато ЕС се опитваше без война да се отърве от САЩ ... Русия и елита затъваше в зависимост от САЩ, сега те се сърдите че след като предадоха СССР и народите на СССР не им позволиха да бъдат капиталисти от световно ниво , но като цяло Путин е бавно развиващ се каквито са и ТОма ТОмов и Иво Христов....хора служили на КГБ, а КГБ е служило на ЦРУ осъществявайки разпада на СССР. Иран е предачертан да влезе в битка и единствените които бяха мъдри бяха сегашните Лидери на ЕС което не беше изгодно за КГБ-ците предатели, нито за ЦРУ ….сбълсъка между КГБ предателите и ЦРУ ни се представя като борба за независмост и се героизира, а Мъдрите ЕС полтици ни се предстсавят като Брюкселски зелки от слугите на КГБ , които са били и слуги на ЦРУ

Ти от Марс ли си паднал? Лошо. На главата си.

от Марс съм ….

Краварите и тук се намесиха!

Като гледам и иранците са се били намесили.