Посредникът за откуп Феим Чаушев се разболя в ареста

Бившият заместник-министър на външните работи Феим Чаушев, който бе задържан снощи като посредник при получаване на откуп за краден автомобил, е откаран в МВР-болница, защото е вдигнал високо кръвно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Посредникът за откуп Феим Чаушев се разболя в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О , Феимчо - теб ша та праа да умиргаш тука у пандизо - ти ша си новата ми Феичка :)) Найс ,а ? :)))

"... откраднали противозаконно колата" ЦвЦв, еба ти и професионалния речник на министър, даже вицепремиер. Галош, ти крадеш законно ли, бе, левак?

Не е ясно защо го задържат? Няма обвинение и няма в какво да го обвинят.

пак ли ти, бе мушморок?!

Ебааа циганина му нагъл! Кръвното ме беше добре преди това!!!Жалкото е, че пак ще го пуснат мангала ,като всички цигани!! Не плащат данъци,ток,осигуровки,глоби и т.н.Мен ме разкатаха от ДДС,плоски данъци,дивиденти, и т.н.Скапана държава,която не става за живот!!

в пандиза !!!!!!!! да го видим дали след месец ще е толкова ербап, колкото беше като зам.

и сега каво ще го пуснат защото се разболъл много са кишави като тръбва да отговарът а когато крадат много ербап ма всичките ви политици са боклуци виждате ли какво става цветанов удари мафиъта и веднага ънето педетаса му изкара компромати егато нещастието в таъ дарява но кои го избра този нещастник вие е кои ви е виновен пак вие

Може само да го радва, че изобщо още има някакво кръвно!

Надали това щеше да се случи при кан Крум !? Дигнал кръвно, като вземал парите, а като тъпка България не дигна ли кръвно!? Идиоти!

Бивш зам-министър на външните работи при това посредничи за откуп на краден автомобил. Дори да не било за част от откупа, това означава, че знае към кого да се обърне, за да се плати. Всичко се знае в тази страна, но все доказателства няма и престъпленията са безкрай. Това си е явно доказателство за срастване на престъпността с държава и политици. Някак мимолетно обаче мина случая и информацията с другия престъпник Йоцо, убил с бронирания си автомобил невинни. Този боклук след години отявлена престъпна дейност, сега се занимавал с пътно строителство и усвоявал пари от ЕС. Кой позволява това? Как е възможно? Какъв Шенген след като явно зад всеки политик и партия стоят подобни крадци и убийци?

ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ СЛЕД КАТО В КАЧЕСТВОТО НА МИНИСТРИ СА СЕ УПРАЖНЯВАЛИ С НАС НАЙ ОБИКНОВЕННИ БАНДИТИ. ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И БЪРЗА ПРОЦЕДУРА НА ПРАВОРАЗДАВАНЕ ПОДОБНА НА ТАЗИ В КИТАЙ.

има два варианта да вдигнем бунт и страхливците дето са в парламента министерски съвет и президенството да го обявят. А другия е просто даги бугнем тях и да го обявим.

Малееееееееееееее! Тоя от сега го виждам с цолова резба!

КАК Е КРЪВНОТО НА ФЕИМ НАД 25 000 ЕВРО Е ПОСНО ОТ З...О ПО МЕДИЦИНСКО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

ои завалла и тои дигна температура ,като ги хванат и почват кои глава кои сарце кои газ,вижте колко са мияви тя ъправници и тези хора ъправливат дарявата ,но иначе са нагли ,мижетърки такива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разболяването на ФЕИМ ЧАУШЕВ е нещо заучено през годините на тяхното комунистическо турско управление,той е лице на всички от предишните правителства,крадливи, лъжливи,обаче със самочувствие ,което им дава руското влияние,усещам ,че леко полеко ще излязат кражбите и на други от СТАНИШЕВОТО правителство,малко търпение

Щяхме да се учудим ако не се разболее. Абе хора хвърлете им на тези в ареста един чувал хлор, че то заразно тва, пък знае ли човек може и по полов път да е получил кръвното :)) как не се разболяват като пригъват кинтите.

Това е моя господар и на ДС. другар.

Веднага след скандал с този, като зам. министър , Станишев го Изрита от правителството без да се двоуми. Така се прави в Нормалните държави,след всеки скандал моментални Уволнения. Уволнени от правителството бяха и Р.Овчаров и Р.Петков-нищо ,че са ключови фигури в БСП. Помните ли? А Герб? Скандал след скандал и само замазване и простотии. И мизерия за народа. Не знам остана ли някой с илюзии да галасува за герб?

Пич, нещо или ти е къса паметта или ни правиш на улави. Потърси в гугъл за събитията от преди 2-3 години, да видиш колко "веднага" го е уволнил (вкл. и за Р.Овч, батко-братко, Румен П). Понеже дир-а няма да ми даде да постна тука линковете ето ти един цитат от новина от вестник Сега от 2008 ...В писмено изявление до медиите самият Чаушев обяви, че подава оставка без натиск отгоре, и се изкара жертва на клеветническа кампания и психологически тормоз. Премиерът Сергей Станишев пък побърза да му благодари за свършеното и прие решението му да напусне кабинета

Ако случайно попадне при нас в пандото ще му допукнем халката.

Феиме, и ти ли бе?!..

ТОВА СИ Е БГ ПАТЕНТ - КРАДЕШ,ТРЕПИШ,ОТВЛИЧАШ,ДРОГА И Т.Н . ПИПНАТЛИ ТЕ ИЛИ СИ БОЛЕН ИЛИ ЗА РИБА. ???????????????????????

а патент на САЩ. Ако незнаеш душко рекета е измислен в САЩ. То си е тяхна дума де включително кракер, хакер и още 3-4 думички с които те означават бандюгите. Ако се зачетеш ще видиш че ние имаме няколко думи за бандюгите, крадец и измамник. Всички други думи са чуждици в езика ни. Например автоджамбазин е в основата си турска дума.

Този е най-наглия мошеник. Службите му предоставиха двойна самоличност и той се вживя в двойнственият живот с пълна сила-Феим, Петър, крадец, рекетьор,-както дойде. ДС дава доживотен имунитет.

Мръсна, крадлива, комунистическо-ДПС сган!

Нашите бандити - най-кекави

Към герберистите: - Правите се, че не помните - Няколко дена след като излезе скандала с двете имена на Чаушев, той вече не беше зам. министър. Това при Станишев. Така че.... Вашият Бойко е много ниско ниво като политик и човек, сравнен със Станишев.

Чудя се ,ако беше взел 23-те хиляди евро,какво би било кръвното му?

има си хас да не се разболее

20 бона в евро - за цяла седмица пиенето... ;-D

ами в берлин какви ги е забъркал тоз агент на дс ,то явно у берлин само агенти на дс ходят

предлагам всичкки бивши богоизбрани които имат неприлично за България висок стандарт на живот и не могат да докажат по прозрачен начин придобиването на средствата да ги натоварим в 2-3 самолета от тези които Ив Костов разпродаде и ги отпратим като полския елит в безбрежната руска тайго .Там по всяка вероятност ще има място за всички тях.Стига са ни правили на маймуни

много правилно !! конфискация !!

Deutschmann е марка на евтинини немски обувки!

Недейте така - българският боклук при полския елит. Не, че не съм съгласен, но ще обидим поляците. А нашият боклук никой няма да ни го приеме. Даже Марианската падина...

на коленеее

ТИПИ4НО ЗА БЪЛГАРИЯ - ЗАЩО ЛИ ВСИЧКИ СЕ РАЗБОЛЯВАТ В АРЕСТА.А ФЕИМЧО Е ЯСНО 4Е Е ПРЕСТЪПНИК АМА ТАКАВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - НА БАС 4Е ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ - ОЩЕ В АРЕСТА ЗАПОНАХА Д АМУ С ЕКЛАНЯТА - В БОЛНИЦА ЩЯЛ ДА ХОДИ - ЕДНА ПО ДЕБЕЛА ТОЯГА И ЩЕ МУ СЕ ОПРАВИ КРЪВНОТО НА ТОВА ТУРСКО ГОВЕДО ПРОДАЖНО - НА ВСИЧКИНИ Е ЯСНО 4Е ПОЛИТИЦИТЕ СА В ИГРАТА СЪС ВСИЧКИ КРАЖБИ И ПРОТЕКЦИИ !!!

ДО ДЕДО ЙОЦО: КАТО Е ТУРСКИ ГРАЖДАНИН КАКВО Е ТЪРСИЛ В БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО?

дедо Йоцо му кажи и го остави...

Ами да е мислил на време. Да би мирно седяло - не би чудо видяло.

И аз да бях, щях да вдигна кръвно!

тоя кравно вдигнал другия пак бая се беше поиспотил цонев либеше ваобще всички мошенници на коленееее

Му набия една кожена инжекция и ще се оправи.

се вдига кръвно - много дебела е била иглата, или много инжекциите...

Редовият български гражданин като вдигне кръвно не го взимат в болница. Него на какво основание?? Защо не си пие лекарствата в килията??

Абе к'ви са ни такива нефелни управниците , бе?! Егати и болния и недъгав "политически елит". Чак се разтревожих...

Новината идва точно навреме за да отклони вниманието от много по-важни неща! А и хората започнаха да задават странни въпроси във връзка с предишната кражба на луксозния "Мерцедес" S класа на сина на министъра на културата Вежди Рашидов

аЙДЕ СЕГА да видим колко пари открадна Веждито от бюджета за да купи мерцедес на синчето си!

Сега все още ли мислите,че британски журналист е омаскарил България ?

А ние не вдигаме ли кръвно, като гледаме как ни управляват такива и решават нашите и на децата ни съдби... Многоточието си го знаем какво означава, нали;)

Колко болни хора ни управляват! А колко от тях са с БОЛНИ МОЗЪЦИ!

Информация за размишления Къде се намърда той. Та това е чужда територия! Ако не ме лъже паметта, в книгата си Маргина, Бойко и другите Георги Стоев ( "Писателят на мутрите") описа как ББ е препечелвал като посредник в преговорите между крадците и собствениците на скъпите коли.Лошият пример е заразителен!!!

тоя е турски гражданин и нямаме лраво да го съдим

Говориш глупости. Какъвто и гражданин да си, отговаряш за престъпления извършени в друга държава. Той може да гръмне брат ти в главата. Няма да го съдим ли ?

айде после пак ще говорим.

Тия престъпници много крехки, бе! Щом помиришат участък, веднага се катурват! Какво кръвно дигаме ние окрадените и колко са хвърлили топа от притеснение никой не се интересува!

Типичен престъпник! Като всички бандити, щом влезе в кауша се "разболя". Като доц. д-р Тракторов, като Маргините, като "сумиста", съветника ан агент Гоце. Или пък Вальо Топлото. Абе за който бандит там се сетите, все се разболява. Изведнаж, и то от всички най-тежко болести. Бас ловя че ако вкарат в ареста доносник Гоце, Станишката и други видни комундета масово ще се изпоразболеят. Защо бе, другари? Нали се пишехте комунисти - такива за които поетът беше казал "не човек, а желязо". Такива за чиято вяра "бронебойни патрони за нея няма открити, няма открити". Много ви разглези Партията. Станахте кекави като лайно на дъжд. А иначе навън сте много ербап.

Първобитно политическо плямпало!!!!!!!!!

Защо пропусна болнавия Паша, а и Трактора е бил приятел и съдружник на Бойко Борисов, а не и на Гоце. Алоо! Миша Бирата ми се обади пак ! А и Вучката се оказа първи братовчед на известният наркотрафикант Димитър Вучев Демби. Алоо KGB!...

да се въведе закона за изтреблението на разбойниците от преди 9-ти. да ги обесят тези паразити, които не са нужни на обществото

Не трябваше ли сега Сергей като бивш премиер да излезе и да даде коментар за този свой бивш зам. - министър ? Не трябваше ли Сергей да каже нещо и за отклонените 50 млн лв по линия на лекарствата за онкоболни през 2006 - 2009 г. или той не знае дали тогава е бил главен работодател в държавата ? Ако отклоняването на средства за лекарства за онкоболни не е някаква дискриминация , то тогава какво е ? Учудващо е, че не чуваме и т. нар. червени депутати, които обикновено цитират членове от НПК, да кажат какво е наказанието за съучастие в откупи за крадени коли ?! Или когато става въпрос за техен човек, тогава няма престъпление, а има политическа репресия ?

Само вдигате пушилка за да покриете далаверите на Герб! По-алчни сте и от предишните и от по-предишните! Имам увеличение на данъка с близо 70% на сто спрямо миналата година, а в същото време (цитат) Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум"... "Кредо Бонум" е била активна единствено покрай предизборната кампания на ГЕРБ, като е организирала дискусии за управленската платформа на партията.

Типична рекация на комунист. Когато не им е удобен въпроса започват да разводняват темата. Защо не казваш нищо конкретно по темата на статията?

Твоята работе е "А у вас защо бият негрите?"

Незнам дали Феим е вдигнал кръвното,но на повечето от нас не може да се нормализира като гледаме цените на бензина и храните.Спрете да ни баламосвате.Информирайте народа когато го осъдите,за да не се окаже,че че има пропуски в събирането на доказателства.Странно защо нищо не се казва за крадците,от коя групировка са.Но по важно е да се тръби за да се отклони вниманието от ежедневието.

Мърша... всички министри, зам и премиер министри от 3-ната коалицийка са един дол дренки - мошеници или недъгави некадърници.