Пропаднал мост погълна кола с четирима пътници

Мост над река Поройна пропадна и погълна кола с четирима пътници, движеща се по него между шуменските села Радко Димитриево и Ветрище.

Обратно в новината

Коментари - Пропаднал мост погълна кола с четирима пътници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ако беше на пет ракии и караше на бургия, щеше да прелети моста, че даже можеше да не разбере, че пада след него. Ето случай когато ниската скорост може да убие човека!

Бе, то не се знае, даже и да е карал бавно, може да го е преместил от единия крачол в другия, или го е кликнал по седалката, получава се резонансно трептене и моста е капут!

ама нали си е платил винетката,пак патят може и да го убие.

Токова се безотговорни кметовете и общинарите, че не са направили необходимото до сега този мост да се отремонтира. А ако и четиримата бяха загинали, по евтино ли щеше да излезне на общината там отколкото за ремонт? Пълно безобразие. А на пострадалите-късмет, и дълъг щастлив живот им пожелавам! Пожелайте им и вие!

Горките полицаи. Пробата е отрицателна. Моста е пропаднал. Сега кой ще е виновен? Може би АПИ? А шофьора, с винетката, фактурата за нея бегом в Страсбург, и да осъди държавата. Този мост като е некачествен, и опасен кой не е спрял трафика?

Ама моля ви се! Виновен е, че е карал с несъобразена скорост и може да бъде осъден, че не е пророк и не е успял да избегне попадението, както оня дето не успя да избяга от колата на НСО. Искал е нарочно да се хвърли хайванина. На всичкото отгоре е бил трезвен.

jizast

Американците са виновни

Каква стана тя? Оказа се че и по времето на бай Тошо се е строило пет за четири. Или може би само автомагистрала Хемус до Правец е направена като хората. Сакън да не пострада високопоставената персона на оня правешки хитрец. Ама БСП-то много знаят да им мелят устите. И то все на принципа: "Ерно си Мая знае, едно си лае". Ама не само Мая Манолова, а цялата висша партийна върхушка. Абе, комундета, какво искаш.

То на вас гробарите все БКП ви виновна, вие къде бяхте поне предпазна лента да сложите... канарчета и то нагли...

40 години издържал без никой до го пипне тоя мост.. направо отивай при "рапона" да плачеш...

според мен винивен е шофьора - защото е щел да мине по моста - егати наглеца, този мост е само за бройка , ееееее ... ако си беше стоял дом да гледа по ТВ - Б.Б. и сие - и моста цял, и колата, и децата ...

А моста "Чавдар" в столицата кога ще оправят, толкова некадърно е направен и е опасен.

Ейййй, тествали човека за алкохол та ако можеше него да изкарат виновен, а не пробития мост... нещастници!

Японците казаха,че до 2 месеца ще оправят магистралите

сега човека да осъди държавата за причинени финансови, физически и психически вреди.няма начин да не спечели

Има!Казва се "несъобразена скорост".Почти съм сигурен, че ще му тряснат и акт даже.Според полицаите винаги има виновен, а в случая няма как да глобят моста.

За какъв са му взимали проба за алкохол? Ако беше положителна навярно щяха да му напишат акт и да го обвинят, че е срутил моста. Добре, че са живи и здрави тези хора, но трябва да съдят общината до дупка.

МНЗ предупреждава, че карането по българските пътища е опасно за вашето здраве ! Бойко Борисов направи уговорката, че до 9345 година, всички магистрали ЩЯЛ да ги направИ... ако му дадем още 1000-2000 мандата :)

Спокойно другари,арматурата от моста е на вилата на др.Х,това няма да гледате ,сега повелята на партията е че всичко лошо се прави сега е едно време красота,щеш КЕЧ щеш Трудоваци и вилите на нашите другари станаха като кукли,хак да им е на днешните ахмаци.

Тук какво е направено както трябва? Нямаше да се очудя,ако на човека пробата за алкохол,беше излязла положителна,държавата да го беше обвинила,че е винавен за срутването на моста! Тук всичко е една пълна пародия! Мизерна държава! С не нормални данъци,спрямо заплатите!

И тоя мост ГЕРБ са го правили с пепел.

егати нещастниците сме! вижте в япония как хората си вазстановиха всичко след земетресението в кобе. и се обзалагам, че ще вазстановят и сегашните щети по-рано,отколкото ние нашите африкански патища. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

така е,но там са хора! тука болшинството е мързеливи роми и малоумни чалги мутро футболисти

Ами нормално да е нямало амратура. След като е паднал циганята веднага са оглозгали арматурата :)

Толкова нкачествено е строен моста, че е издържал само 40 години. А Люлин на 1 месец и вече се цепи и пука. Вия хората за прости и наивни ли ги смятате или кво?!

ВИНЕТКИ ДАНЪЦИ ТАКСИ ГОРИВА МОНОПОЛИ ХРАНА ТОК ??? Преброихте ли ги оцеляващите? Шофьорът да съди тая нагла паплач в Страсбург

ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ПОТРЕСЕН СЪМ кой ще плати автомобила на човека- некадърния мързелив чиновник, който не си е свършил работата ли. А ако имаше смъртен случай? В България остана само нагла, некадърна, мързелива паплач

Да , ама те са тествали шофьора за алкохол - да ни би той да е виновен за дупката... :)

Красота българска, боковска , гробарска ненагледна !

"Водачът е тестван за алкохол, но пробата е отрицателна. " Пита се, ако пробата не беше отрицателна, а момчето беше изпило чаша бира, например, него ли щяха да обвинят за пропадането на моста? Ама че тъпотия. То все шофьорите са виновни, че са попаднали в дупка. Вярно, да са гледали. Да се чудиш да се смееш ли или да плачеш! Сега ще ги обвинят и за падането на мостовете. Следваща стъпка - да ги обвинят и за земетресението. Правилно - колите увеличават вибрациите. Шофьорите са виновни за катастрофите, това си е вярно. Но не са виновни, че някой си е вършил работата през пръсти или е окрал половината материал.

Ако си седиш в колата, дори не си включил двигателя, но си на шофьорското място и някой хване да те блъсне и ти нагъне ламарините, а ти си пил ЕДНА бира (и си под 0.5 алкохол) - гори ти застраховката. Ти не знаеш ли? Ако младежът беше пил една бира - можеше да го накарат и да възстанови моста.

А бе, защо нищо не се казва за вината на тройната коалиция, Кадафи и земетресението в Япония. За всеки мост си има документация и изисквания за планови ремонти и те не може да са през 40 години. Аз обаче считам, че не е виновно министерството, а Станишко води партизанска война срещу нежния министър и е взривил моста - сигурен съм!

и аз тва имах впредвид

партизанска воина каза ПЛЕВНЕЛИЕВ и веднага саботаз един мост е вън от строя

е това е пълна безотговорност..как без маркировка............добре ,че хората са оцеляли, но би трябвало да осъдят виновните..........интересно ако имаше алкохол..........как щяха да се смесят нещата..........на нас природни бедствия не ни трябват...сами си се избиваме.........тия които останахме.......

какво значение има за алкохола- все пак в 0.0 h ,когато си караш и изведнъж има препятствие което не е обозначено -какво можеже да се случи? защо винаги търсиме друг виновен а не отговорните за това ?

Защото в медиите работят само пубертети с несдъвкано образование.

важното е че имаме магистрали

"Булгаристан" бяхме, а сега сме "Дупкистан"! Аман!!

И столицата с име Самоями

Генерален извод : не минавайте през мостове , които са на повече от 40 години.

.....да плащаме скъпи винетки, а от догодина и тол-такси, нали!?!?!

A dir-чета до кога няма да си проверявате новините. По телевизиите съвсем други факти дават.

ЗА да падне мостът има поне 5 души виновни.Мързеливите вън от работа!Това са съоражения които постоянно се наблюдават!

"Той обясни, че мостът е строен преди около 40 години и е изпълнен изключително некачествено в него не е сложена армировка. " Ето на това му се вика некачествено строителство - издържа 40 години ... а сега като строят качествено издържат по 2 години - справка Цариградско море ... шосе в София .... :)

Строен по Тошово и без арматура? Не е за вярване.

винаги е така - трябва да стане голяма беля, човек да загине да си размърдат дебелите задници хората които получават заплати за да свършат работата си.

Виждате ли логика - Мостът пропаднал и колата изпаднала в дупката , за това на водача е взета проба за алкохол. Ако беше положителна сигурно от пътна инфраструктура щяха да го съдят , че е направил моста да пропадне както сега се оправдават с водата.

Аз виждам несъобразена скорост. Щом не е могъл да спре преди неподвижна дупка, значи не е виждал къде отива. По същия начин би нагазил и в дърво или свлачище, попаднало на пътя.

Има някой фактори като спирачен път. Спирачен път при 50км/ч - 25м, при 90км/ч - 36м. Време за реакция при неочаквана опастност - 1 сек. Ако включим и фактора пясък по пътя(останал след зимния сезон)

Май някои хора не са карали в абсолютна тъмница по третокласен междуселски път и само се обаждат че да усмърдят форума

ти си само някой катаджия долен, за да имаш такова мнение. Те за всичко викат "несъобразена скорост" и "непредвидимо препядствие". А не гледат, че пътищата са ужасни, няма отводняване на места по магистралата, от магистрала навлизаш в кръгово ..... изобщо нямам думи

и тва без земетресеня удари ли ни 5-6 нема да остане нищо в булкгаристана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само да кажа, че това може да се случи навсякъде и без земетресение...