Селски кметове от ДПС се сдобили с луксозни служебни коли

С персонални луксозни служебни автомобили и шофьори разполагат петте селски кмета в малката и бедна община Опака.

Обратно в новината

Коментари - Селски кметове от ДПС се сдобили с луксозни служебни коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дали са много или малко колите е относително да се прецени. Интересното е обаче, че единият от тези, които са подали сигнала е бивш заместник-кмет, а другия бивш председател на общински съвет - демек, когато те са били на власт и те са ползвали тези коли и са вземали тези пари. Сега не са на власт и вдигат данданията. Защо ли?! Ами избори идааааат, борят се за кокала...

малките общини под 7000 души да се слеят с по голяма община и да няма такива раздути щатове,села с население под 400 души без кметове.те и без това няма какво да правят а получават солидни заплати.

сега като ги сменим да им се направи ревизия и при разхищения да възстановят парите и съд.всички се натискат да хванат кокала защото без да правят нещо получаваттакива големи заплати от гърба на народа.като е бедна общината защо не направиха така че да създадат работа за избирателите си.нека си погледнат обещанията които дадоха при кандидатстването за тези длъжности.

засто се взмущавате от всичко това преди не бешел така когато в обшина опака управляваха комунистите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Д - движение за П - проблеми по С - селата

Вот на недоверие искат ДПС и БСП, "Синята" коалиция ги подкрепят!!!

Поредният заблуден кон с капаци си! Не че не ги мразя циганяците, ама хайде първо се пообразовай или поне поинтересувай как и с чие разрешение се купуват коли в една община! Хайде да ти дам жокерче - закупуването на колите е капиталов разход, а такива разходи се одобряват от финансовото министерство, така че и тъй любимите ти от сегашното правителство кухарници, на които се скъсваш да им въртиш вувузели, са им разрешили на тези мангусти луксозните возила! Па ако полюбопистваш може и да разбереш що уж Режилентов преди изборите се кълнеше че ще вкарва Доган в затвора, а сега повече от година и половина и думичка не се обелва за него!!! Махни си капаците от очите бе кухар - целия народ прогледна вече, само ти ли остана бе?!

болезнено прав си!

не е луд този които яде баницата а е луд този цоито му я дава.продлема на тези наистена големи тарицати може да бъде ресен на местна почва незнам местното население засто им пусца тази аванта.та те по този начин црадат от джобовете на жителите на тази обстина.но стом таца им харесва няма лосо неца си ги търпят можеби са мазохисти,не само фанатици *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

имаше протести срещу клептокрацията -неправомерно обогатяваща се управляваща фракция и затова наречена клепто- т.е крядаща /клептомания е заболяване с компулсивно крадене,опасно за околните във всички варианти/

Ами нека това е като обица на ухото са обикновените български турци - нека отново да гласуват за ДПС! Хайде, гласувайте отново и отново за ДПС и несе оплаквайте с немотията си!!!

Те не гласуват за ДПС, а за Тройната коалиция! Да живее Тройната коалиция- БСП, ДПС и НДСВ, която ни поведе към светли бъднини!

Така е, като българите заминаха.

БРАВОС НА ДПС!!!!! ТАКА СЕ ПРАВИ ДА СА ДОБРЕ ФЕСОВЕТЕ!!!!!!!

Ами да си се возят наволя още мъничко до изборите остана!!!Нагло правителство с нагли чиновници,а пък ние народа ходим по мъките,защото тези толупи не си вършат работата-на 20.08 в София жк.Надежда пощата възрастни хора седят по земята няма къде другаде,защото вече минава 08ч.,а пък пенсий не дават,а работното им време е от 07ч. Маика чак на вторият месец от подаването на детските може да вземе мижавите си пари отпуснати от държавата ни за новороденото си дете!!!Приятно возене безсрамници нагли:)

Стега сме кълвали на гола кука с тиа измислени медии Герб си порачват община и тиа почват плуене а какво значи 500 или 1500 км това е нищо пред харчовете на партиините централи от бюджета на партиите Сега Герб не искали дарение а откаде са парите им в партиата от нас данакоплатците Не излеземели да пометеме всички боклуци и от Герб и от Дпс и от Рзс и всички които ни манипулерат ЩЕ СМЕ ЗЛЕ

Богата България може да си позволи всичко. В бедната Западна Европа да му мислят министрите и депутатите, които ходят с колела или обществен транспорт на работа.

кьор мусун табелата опачанска, а .... бир хаир :) А в новините на турски що го нямаше това, а? ....

Леле, видях го тази вечер по новините този селски тарикат с луксозните коли. Тези селяни от Опака или от ДПС са го охранили яко.

Цялата простотия на кметове с основно и без въобще образование е въплатена в наличието на 11 служебни лимузини в село без пътища. Целият просташки разгул на неграмотници и антибългари лъсва все повече и изкарва дори най-тъпите и търпеливи българи от кожата им. Да, няма да има бити на мегдана кметове, но скритата съпротива и инат ще сринат всяка власт - не познавате ли народа си?! Чудно ми е къде са здравите народни сили и млади патриоти от рода на Левски и Ботев... Не футболистите, а онези, другите. Ако сте чели за тях, което ме съмнява.

Браво !!!

Ами вихри се дедо! Вихри се, щото все зелени карти търсят за САЩ, не търсят червени карти за Виетнам или Лаос...Ами онези всичко предлагат и затова натам бягат всички..Ти да предложиш нещо?

И при нас е така имаме детска градина с 5 деца и 5 човека персонал И това ако не е разхищение!

Затова са...селски!

Какъв е този манталитет? Радвайте се, че кмета се вози в хубава кола и взима хубава заплата? Не гледай какво взима, а какво прави? Тази завист и това злорадство не води до нищо добро. Ако хората на ръководни позиции тънат в мизерия, какво остава за тези, които управляват и средствата, които разпределят Вие журналистите с тези статии насаждате само омраза, статиите ви са песимистични и карате някой хора да се чувстват като крадци. Невъзможно ли Ви се струва някой да изкара пари и да си вземе нова кола? Трябва да прогледнем, за да вървим напред!!

Само че умишлено явно пропусна най-важната контра на поста си. Че като вземат огромни заплати и имат огромни привилегии, всъщност не вършат никаква работа за избирателите си. Това важи за 90% от селските кметове, до депутати. И аз съм за това на ръководните постове да се дават големи заплати, ама трябва да се върши и работа. А не само да си гледа НЕГОВИЯ кеф, НЕГОВОТО семейство и дружки.

Ремонти на държавни жилища за депутати с пари на изчбирателите, колапс на науката, многократно по-високи -заплати на камериерки отколкото тези на млади учени, Самолетни билети за стотици хиляди лева за туристи в Народното Събрание в чужбина, трескаво използване надържавната ясла от безкрупулни типове ваъв властта - това е 133 годишната истина за България. Нещастна, под дъното, разпертушинена и свършена.

ужасно прав си!

ДА СПРЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ, САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОЗЪБЯТ И ТЕЗИ ПИРАНИ...!!!!

ТОЧНО КАТО СПРЕШ ДА ГЛАСУВАШ "ПИРАНИТЕ" ЩЕ СТАНАТ СТОКРАТНО ПОВЕЧЕ И ПО-ГЛАДНИ! Ти нещо бъркаш сметките!

Аха, по твоята логика трябва да се гласува за да продължат да си лапкат тези на наш гръб. Бойкот на изборите и всички на площадите да изчистим страната от тази измет!

Свръхкатолическа Испания протестира срещу милионите,дадени за посещението на Папата.Не им се нрави на католиците испанци,държава в криза,да посреша на техен гръб,Светия отец.Тук си харчим едни луди пари за селски кметове,за армия от чиновници,назначени в стотици агенции,депутати,харчещи парите на данъкоплатците на поразия,като за последно,Правителство,гълтащо милиарди за лукс и прищевки.Фитнеси,почивни станции,капиталови разходи за Парламента,СПА за висшите чиновници на МФ,резидеунции,телефони,коли,командировки......Другарки и другаре политици,що не отидете в едно врачанско село,напр.,да видите как ви битува електоратецът???????????

нищо ново за общини управлявани от ДПС,практика която се вихри безнаказано години на ред,раята си плаща и мълчи,защо да не ги доят.

"Раята" си трае защото знае кой създаде ДПС и им даде ножа и хляба в ръцете...Ти сигурно не знаеш?!

А ти сигурно критикуваш комунистите заа така наречения "възродителен процес".

Нещо си се обълкал:не народът ,а комунистите са крадливи!

На макар-и-един български данъкоплатец да не му е ясно какво става у нас ?! ------ Аз лично -- предлагам да го прекратим ; Сега и веднага !

Съгласен !! Сега и веднага ! ++++++++++++

Благодаря Ви !

Не се казва "автомобили", а "автомобила". Идеята на статията е толкова плитка, колкото и акъла на автора и! 1500 км. на месец е смешен пробег, а луксозен е автомобил, струващ над 100 000 лева.

Не знам защо се пишеш "икономист" - липсва ти елементарна логика. Сега смятай: Бюджетът (годишният) на общината е 1 500 000 лева. Само за заплати на общинарите отиват 60 000 лв/месечно, т.е., 720 000 лева/годишно. Ами тази община СЪЩЕСТВУВА САМО ЗА ДА СИ ХРАНИ ОБЩИНАРИТЕ, БРЕ!

Докато в БГ над 50% от населението е тъпо като дядо ти Иван, комунисти, цигани, далавераджии, дпс-ари и подобни същества никога няма да се оправим ! АМИН !!!

Пропусна ГЕРБЕРИТЕ!

според мен е 90%

Ха ха, Миуенчо се е засегнал на гербаджия:)))) И гербаджийте пеят в хора на БСП, не го ли разбрахте вече. Нито ще има осъдени нито нещата ще се променят някога!

Цялата държава е така. Като почнеш от Парламента и до най-бедното сели. КОЙТО Е НА ВЛАСТ краде, та се къса, ако ще да е само селски кмет и да има само малкото власт да управлява 1 милион лева. Представете си колко крадат тези, дето управляват десетки и стотици милиарди, като министрите и депутатите. Само за командировки и самолетни билети някакъв кретен от Герб похарчил 100 000 лева. Отделно взема заплата, отделно добавки, отделно рушвети и подкупи, отделно консултантски... А после викат: що не си плащате данъците!??!

"АЗ СЪМ ИЗУМЕН"??? ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО ПИШАТ ДРУГИТЕ: С НЕПРОУБЕЖДЕНИЕ" БГ ПРОДЪЛЖАВА С КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЕЛСКА МАФИЯ ДА БЪДЕ "ДЪРЖАВА"В ЕПВРОПЕИЙСКИЯТ СЪЮЗ+

Ето това е най-крадливата и мафиотска лумпенска партия ДПС - част от туморът на българското общество при това и противоконституционна... Подържана от Гоце ДС-то и не по малко мафиотските и корумпирани, СРОДНИ мафиотски партии БСП и НДСВ!?!?!? Тези начело с върхушките им, всичките в затвора, заедно с тяхната "съдебна" система - това е решението за истинското освобождаване на България!!!!!!

Здравей, другарко Коларова! И поздрави на цялата твоя комунистическа рода! Много на умна се направи, ама ние те разкрихме! Нали, Р-умен-а, и на 49 г.! Ама няма и 49 г. .... мозък в главата. Елементарно, Уотсън, крадецът вика: Дръжте крадеца! Е, ПИСНА МИ!!!

И при нас е така. Крадат, фучат със служебните лимузини, за нищо друго не им стигат парите са и комунисти.

Като прочета такива статии, как разни селски тарикати пилеят парите от данъците по най безотговорен начин ми идва да ги наредя до стената и ..... .

Е,пак ходете и гласувайте за БСП,ДПС .Нали много плюете ББ. Това ви се пада.Едни да карат мерцедеси и да харчат пари от данъкоплатците а други ,които гласуват за тях,да мизерстват.

Да, ама не! То Б.Б. не краде по малко, ТОЙ ГРАБИ! Я вижте какво става по митниците (Капитан Андреево). Даже само със измислената Дезинфекция, чрез СИБАНК колко пари се вливат в джоба на Б.Б.? А да не говорим за далаверите на митничарите!

добре е да се види какви данъци се внасят от турските общини.С две думи-никакви.Същевременно само за дръндар на дръндера доган се изсипаха 18 милиона за канализация.Комунисти и турци и царисти-триглавата ламя, изпила силите на българския народ.

това не незаконно в БГ да има осъден дори и морално един от тези които разрушиха икономиката на тази страна и ни разделиха и на етноси да се мразим помеждуси да треперим за утрешния ден ЧАКАТЕ ДА ГЛАСУВАМ -боц

ДПС - без коментар...

БРАВО ТАКА ТРЯБВА ТОВА КМЕТОВЕ ЛИ СА ИЛИ ЛУКОВИ ГЛАВИ - НЕ ЧЕ НЕ СА

А служителите в общината в Опака са толкова надути и некомпетентни, назначени с връзки и протекции.От друго населено място съм, а трябваше да чакам 3 часа да ми издадат едно удостоверение. Тъй като сметнаха, че нищо не разбирам от компютри и принтери, важно ми обясниха, че 5 пъти отпечатването на принтера на един и същ документ е по вина на компютъра, който вкарва грешни данни. Имаха нахалството да ми искат за некомпетентността си и двойна такса. Накрая ми връчиха документ с правописни грешки и неверни данни, който не можеше да ми послужи никъде.Но пък за тези 3 часа научих общинските им клюки и разправии. Жалка история!

Е, те са там на този пост само за да серат и крадат! За какво им е да се занимават с проблемите на хората? Сигурно половината от служителите на знаят какво е компютър, :( но мерцедеси знаят да карат!

Стига да искат, може да се разреши този проблем: на съд за разхищение и да върнат парите,а след това и затвор. А не да ми се разхождат с по 20 висящи дела и да продължават да крадат. Тези кметове също са крадци и трябва да си получат заслуженото.Независимо от коя партия са!

ето къде ни отиват парите от данъците - при селските тарикати...а после бюджета имал дефицит

Кадрите на две партии-БСп и ДПС са така деградирали в морално отношение,че се държат като завоевател в чужда територия!Спомнете се "златния клозет" на бившия премиер,невероятните "асансьорни ремонти" при управлението на Станишев,билетите на Масларова за пътуване до Корея/чии го дири там/по 16 000 евро1"спортните пътувания" на Първанов до Олимпииските игри в Сиднеи и стотици подобни!

Тези кадри да не са се родили като кадри, бе умник-Това са си българи, от същия този народ, който е известен като крадлив по целия свят.

Не народът краде, а други го крадат! И ти знаеш кои...