17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не ми е под и изпълнител, защото вместо за свършена работа му плащам на ден.

ДОЛУ ГЕРБСП!!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,прасета,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки и прочие герберопитеци гнусни ненаядени...ОСТАВКА!! Рубладжии гадни!!!

БСП вече е напълно компрометирана партия. Нинова успя. Интересното , обаче е защо толкова години подизпълнители строиха магистралните отсечки? Въвеждаме ли соца отново? Очевидното е, че тъпите говеда от БСП са напълно негодни за какъвто и да е европейски проект и само вярващи в дядо Мраз и Карл Маркс може да гласуват за герб и бсп...

публикувайте имената на тези фирми,които"текущо" ще обслужват Автомагистрали! туко виж се окаже и някои "текущи" подизпълнители станали известни с близостта си с корпулентния бизнесмен или фирми особенно приближени на властта(Трейстрой,ГБС,Геострой,ЖПГ и др.)

Как да коментират случая тези дето правиха манифестация в защита на строителите?????Кирливите ризи излизат.Един километър магистрала за над 10 млн лева.То бива кражба,ама строежа е за Гинес.

Това е комуниста

Тази жена се изхвърля в публичното пространство абсолютно неподготвена...горката. Сложно е да се казваш курнела селска пръчкова.

Както г-н Премиера заяви, тези 1.350 млрд лв са част от излишъците натрупани със отлична работа срещу контрабандата.Да, ама не! Тези излишъци са от невложени капиталови разходи предназначени за създаване на работни места.Съгласно Закона за публичните финанси излишъците могат да бъдат изразходвани само по две линии- за погасяване на държавни кредити или вкарвани във фискалният резерв. Това е по данни на един компетентен финансист.

Е, толкова ли е сложно да си проверите сами тЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР???? Стоян Беличев излиза, ЧЕ Е СЪДРУЖНИК С МАЛИНА ВЪРБАКОВА, ГИНКА ВЪРБАКОВА, КРЪСТАНКА ВЪРБАКОВА... БЕ ТО МНООО ВЪРБАКОВИ, БРЕ! СИМИ ГРУП ЕООД! И КАКВО? ГИНКА НЕ МОЖА ДА ВЗЕМЕ ЧЕЗ, АМА ЩЕ СТРОИ МАГИСТРАЛИ! ХААА-ХА-ХАА-МУУ-ААХАААХА! МИ ТО ПОСЛЕДНИТЕ ТОЧНО 10 ГОДИНИ НА ШИМПАНЗЕТО НЕ САМО КАЛИНКИ НЕ СТИГАТ, АМИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, ЕЛЕ ПЪК БУШОНИ КАТО ТИЯ ОТ ТОЛ-СИСТЕМА И ВИНЕТКИ!!!

"Държавната" "Автомагистрали" е на брата на Томислав Дончев. Милиард и половина за 134 км. път няма никъде в света. Крайбрежната хърватска Ядранска магистрала, прекарана в едни от най-суровите планини на полуострова (Велебит, виадукти по 140 м., тунели по 7 км.) струва 3 млн. евро в най-скъпите участъци. Лъжат ни и крадат като за последно. Тия трябва да ги бесим, скъпи сънародници.

Е то е ясно, че още няма официали договори с подизпълнители. През 2019 ще се проектирт 6-те участъка. Когато са готови за започване на строителствотио, набързо ще се подпишат тези договори с "нашите" фирми и грабенето на народна пара ще започне.

Ето от къде ще дойдат парите на гинка!!! не бил съдружник на гинка,а на мъжа й.. наздраве!

Ха наздраве! Най-важното сега е хората масово да гласуват за ГЕРБ! Комундетата после пак ще останат с пръст в уста, няма да имат ни един областен кмет!

Лейди Кастанети какви ги трака ?

Е нали държавата е лош стопанин??? Или е добър предприемач???

Като няма да наема подизпълнители,обяснете ни моля ви, колко души е персонала на тази държавна фирма,защото ако няма работници както няма и техника тогава какво ще правим.И последен въпрос,ако директора няма нищо общо с Върбакова,то тя какво общо има с мъжа си?

Много хитро, после няма да го търсят и за гаранция, понеже е Държавата.

Здравейте наивни, по-наивни и най-наивни сънародници ! Брокерите в агенциите за имоти ме наричат любезно "доказан строител" , защото съм се доказал - никога не са ме хващали в кражбите и измамите,тъй като имам имунитет от всеки и от всичко.В този случай не може да има подизпълнители, тъй като не трябва да има много свидетели на кражбата.Дори имаше и такъв роман "Свидетели няма да има".Като нашите вземат кинтите, ми ги прехвърлят на мен да ги вложа в някое и друго блокче/я в жк"Младост",я някъде по морето - много обичам да разоравам дюните/.Затова на мен брокерите ми викат "доказан строител" , за да се хващат разни лапнишарани на въдичката.

Томислав Дончев: Магистрала "Хемус" може да се строи и без обществени поръчки. Категорично, ако едни средства са дадени през процедура за обществените поръчки, това не е държавна помощ. ТОВА СА ДАДЕНИ ПАРИ НА НЯКОЙ, ЗА ДА СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА. :) Като кучето на нивата...За някакви си 1.35 млрд. лева.

Наем на техника и персонал е скрит договор за под изпълнение. Нека да видим от кои фирми е наета техниката! Този номер е игран.

Нека това е последното крадене на гроб. Анатема - пукнете гробари, награбеното в гробовите ви да заровят.

Това решение може само да ни радва. Въпросът обаче с безогледните кражби в държавните предприятия остава. Ще може ли автомагистрали да се справи и да си стъпи на краката?! Ако успее това ще е един хубав ден за всички българи и много тъжен за трейс, джипи и други подобни. Пожелавам им успех в търгове те в Австрия и Германия, където да ги окаушат...

покрай тея 134 киометра и няколко апартамента за каун Цветанов, пък и може за Бою къщурка с магнолии, я и на финансовия мезонртче.

Леле каква завист, какво страдание струи от към Позитано 20.

Бесепета депесетс гербобе и т.н крадене им е майката на тия измикяри!

"Държавното дружество ще строи 134 километра от магистралата". Ще строи на Мую Кую. Не можа да си построи офиси за дружеството, а само взема чужди-държавни разбира се.Ще се строи с 10 скрити ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ! Писна ми от амбициозни некадърници.

В резюме: 1. "Автомагистрали" получава договор за милиард и кусур НАШИ пари, БЕЗ ТЪРГ, заобикаляйки ЗОП. 2. "Автомагистрали" не разполага с никакъв ресурс, за да изгражда каквито и да е магистрали. Това е фирма - пощенска кутия. 3. "Автомагистрали" сключва договори с десет юридически лица, БЕЗ ТЪРГ, заобикаляйки ЗОП, за изпълнение на всички дейности по строителството на магистралата. 4. Шефът на "Автомагистрали" е бил съдружник със съпруга на Върбакова, ама не бил съдружник с Върбакова. Алооо, тия съпрузи не се ли познават изобщо, а? Съвсем в резюме: Държавната фирма "Автомагистрали", управлявана от бивш съдружник на семейство върбакови, ще разпредели милиард и кусур наши пари на разни фирми, без никакви тръжни процедури и в пълно информационно затъмнение.

Тука е заровено кучето....от този мииард и нещо което много лесно ще стане много Гинка ще избие за ЧЕЗ

Та то курни и ленчето ако не ръсят фейкове нали отдавна да са в тюрма ? Иначе , че ще има подизпълнители , ще има . Нека се преполовят сроковете и тогава ще се изберат такива за без пари да свършат основната работа .

пълна ти е каунската кратуна със семки. Нарушен ли е закона за държавния бюджет? Защо правителството цяла година е задържало инвестициоони разходи при положение, че няма и външни инвестиции? То е ясно защо - страх ги е да не се катурне опосканата държава бе гад мръснишка тиквенска. Ама тя без инвестиции една икономика така или иначе си влиза в криза задължително. Идеята е да се краде. Даже да паднат гроб, даже да идат в панделата - краденето да не секва. Ами няма да стане бе вмирисан каун.

Нормално за силно неумният червен електорат изказване. С какво е нарушен закона за бюджета бе лайномет недооноден?

Абе, съдружник със съпруга на върбакова няма не е като съдружник на Върбакова.

Нормално за комунягите. Всяка възможност за надъхване на червените мурзилки не трябва да бъде изпускана.

моЕ ли да ти серем в калимявката. Кои в НС не са комунисти? Гербавите ли? Явно камбаната те е увредила трайно.

да ти таковам попадията. Закони са нарушени тук. Няколко закона поне. Ко от туй. Наште са на власт - да лапат.

Хаха сега герберите трябва да се чудят лак да гепнат милиардите без Зоп.

Всичко е ясно ! Авромагистрали нямат нищо, сега под формата на наем на машини ще наемат подизпълнители. Зашито без конци!

сички сички повярвахме....

Министъра на Герб обяви че.....Никакви договори не са подписани... .. Другата Калинка... Зам. Министъра казва че Има Подписани договори!!?? Накрая като хванат Герб в Кражба.... Са казали и Едното и Другото. В най лошия случай двамата ще си сменят работните позиции един с друг. ... Отново.

Автомагистрали - е само с тях не бяхме крли....

А бе защо ни правят на идиоти. За материалите - добре. Те се купуват. А наема на техниката - тя си идва с работещите с нея. Какво ще работи "Автомагистрали"? Мирише на явно заобикаляне на законите. 10 РАМКОВИ ДОГОВОРА!!!!

Би ли споменал точно кои закони заобикалят с рамковите договори ?

Тая гробарска руса калинка е фалшива отвсякъде. От там всяка новина за нея е фалшива като фалшивата дясна партия герб, фалшивите търгове, фалшивите ремонти и фалшивите успехи. Според мен въпросът е НАРУШЕН ЛИ Е ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ? Друг въпрос е защо инвестиционната програма на бюджета е неизпълнена - задържали са милиарди разходи , защо - страх ги е , че може да се осерат и държат пари. Да речем не е толкова зле, но ако няма никакви външни инвестиции, ако банките вадят милиарди навънка от нашите депозити и за капак правителството не изплнява инвестиционната си програма става мазано. Това е криза - т.е. ще доведе до криза. ГАРАНТИРАМ. Другото е покрай тези пари и фирми завъртяна ли е далаверка, комисионничка и т.н. Ми аз ако съм банкер и ми докара някой 1.3 милиарда лева за 1 година на депозит аз ще му даря не 1 а 5 апартамента примерно. Няма фалшиви новини. Герб безчинстват. Гроб пазят мантрата строителни далавери като зеницата на очите си.

"Автомагистрали" ще си дигнат дупетата от бюрата и сами ще ходят да си копаят магистралата ли? Това ли иска да ми каже тая?

Автомагистрали е куха структура.. Много е интересно как ще "строи", като няма съответната техника! Сигурно ще изкарат калинката от картинката с лопата на пътя. Тия са толкова некадърни, че даже не могат и да излъжат като хората, после други им виновни!

Отговорът е много прост. "Автомагистрали" няма да строи нищо. Врътката е да могат да бъдат похарчени едни пари от бюджета за 2018, защото са останали непохарчени, а започне ли 2019, вече трябва да са от бюджета за 2019. Само че магистрала без търг не може, а време за него няма. Освен това плащането би трябвало да е за извършена работа, за която съвсем няма време. Затова хем държавата възлага на "Автомагистрали" да организира търг, хем парите излизат от централния бюджет и се водят похарчени. Счетоводен трик, в който сам по себе си няма нищо нередно. А как ще ги окрадат е отделен въпрос.

се разминава изнесената информация от куклата барби и нейния заместник нанков. за да го върне банскялийският тиквун в министерството явно той се занимава с краденето на финанси.

Не се разминава. Двете информации са за различни субекти - Гинка и мъжът й.

"Николай Нанков уточни, че има подписани рамкови споразумения с десет юридически лица за доставка на материали, наем на техника, които са за цялата текуща дейност на фирмата". Колко души работници има наети по трудови правоотношения "Автомагистрали"? За администрацията се знае - около 30 човека са. 10 юридически лица!?! А това дружество аджеба какво ще изпълнява може би?

Нека един път няма посредници по веригата а направо изпълнители .

"Нейният заместник Николай Нанков уточни, че има подписани рамкови споразумения с десет юридически лица за доставка на материали, наем на техника, които са за цялата текуща дейност на фирмата." Еми това е една от най-разпространените форми на кражба - рамково споразумение. Демек от-до. И всичко минава без поръчка. Замен министърката нищо не е отрекла, а е нарекла черното бяло.

От кога Ленчиту е специалист по магистралите. Нали наднича през оградите. Тази Върбакова им е бръкнала в онази работа.

Е и сега ако ни и покажат БАГЕРИТЕ И САМОСВАЛИТЕ С КОИТО ще построи държавната “Автомагистрали” магистрала “Хемус” -шапка им свалям !!!!

ша покажат чедо - на Цариградско шосе да протестират че някой пита

Точно това е проблемът на БСП! Държавна фирма ще строи, а не техните фирми. Гергов беше собственик на такава фирма. В БСП отново разчитат на неграмотния си електорат, за който Гугъл е смешно име на кон.

Пак се изложи ФейкЕлена Йончева !!!

Абе, проблемът с излагането в БСП е така добре подплатен финансово, че хич не ги е страх!