Коментари - Магистрала ”Тракия” може да бъде готова за лятото | dnes.dir.bg
назад

Магистрала ”Тракия” може да бъде готова за лятото

Летният сезон е реалистичен срок за реализация на АМ "Тракия", каза премиерът Марин Райков.

Обратно в новината

Коментари - Магистрала ”Тракия” може да бъде готова за лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УВОЛНЕТЕ ШЕФА НА АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА ЛАЗАРОВ И ДВЕТЕ МУ ЗАМЕСТНИЧКИ.ТЕЗИ ТРИМАТА СА УЖАС.САМО СХЕМИ ЗА КРАДЕНЕ НА ПАРИ СА ИМ В ГЛАВИТЕ.

Ах, как искам да ги заместя и тримата! Ало, министър председателя, ще те чакам на км.0+000 на магистрала "Тракия"! Така хем ще минеш с една заплата вместо три, хем мога да върша работа повече от тях и по-добре!

Ако дойдат комунягите на власт,ще си останем пак както сме от 1944г..Караме със 100км. един срещу друг и който остане жив ще живее.65 години комунизъм стигат.

Работата по магистралите трябва незабавно да се спре, а направеното да се разруши! Магистралите трябва да бъдат дадени на концесия, като държавата гарантира трафик от 30 хиляди автомобила дневно, а армията изкара българите да копат и строят безплатно. Едновременно с това стартираме и проекта Белене. Ето как даже ще бъде надминато обещанието от 250 000 нови работни места!

А ти да идеш на самотен остров и един лъв да те изяде-да ни отърве.

Цървул нешастен!!!Наистина си най кухата лейка в България

Цървул нешастен!!!Наистина си най кухата лейка в България Цвета е без значение

Щеше да е готова за Февруари, после стана за Април, след това за края на Май, сега за края на Юни! Айде стегнете се, моля! Боко ако беше, нямаше да пропусне да одреже лентата преди изборите, но сега като не е той министър, какво? Ще мързелуваме а! Знаете ли що за изнервяне е между Карнобат и петолъчката Юни месец? Искате още паметници по пътя ли? Ще спите ли спокойно, ако заради вашия бутнеж, станат през Юни (дано не станат) нови тежки катастрофи в този участък? Бързооооооооо - НА РАБОТА!!!

Тука има тука нема - Герб, ама до тука, стига толкова Герб.

Е, как няма една от стратегическо значение, която да свързва Северна и Южна България, за кого са стратегически тези магистрали?

Ще е готова, няма да е готова....

А магистрала Хемус не е ли от стратегическо значение за икономиката?

не

Кажете