Коментари - Австрийският президент съжалява за решението на Виена да блокира България за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майната им! А като ответна мярка, сега вече можем да им пуснем всички мигранти... Да видим, кой ще ги пази тогава тея европедали!

Лицемер ! Ама ходи се се снима 12 години с Меси Конгречулейшъна нали ??

За гольо и с Шенген и без Шенген е все същото. Но за управляващате мафиоти не е така. Шенген означава нови реки от пачки и кюлчета към Чекмеджетата. Милиарди.

Баси лицемерието! Никакви австрийски продукти и ОМВ-та повече!

Не съжалявате защото България няма да се пълни с чафути

Ние си омаме поговорка за това съжаление- "След дъжд качулка"! Жалко това ще позволи на русофилите отново да надигнат глава! А колкото до кюлчетата разно анонимници знаете че не е вярно , но си чешете езиците , а не забравяйте и гласуванията на наши депутати в ЕК срещу страната и добоситр нс недоволните!

Koi blokira Bulgaria: 1. Rodinata na Hitler (Autria) 2. Rodinata na Robstvoto (Netherlands)

Ти да видиш?! - съжалявал бил?! - Ако аз бях президент на България, щях незабавно , да изгоня посланиците и на Австрия и на Холандия ! На никого не бих позволил така да се гаври с България както тези мерзавци, алчни, освен за пари и печалби за друго не могат да мислят.Върха на цинизма е държава в която пиратството и робовладелството са били законен бизнес да ни учи нас на морал и закон!!!!

Лицемери са западняците, а бг е малко наивна. Същата наивност се вижда и при рашките за техните решения срещу украйна

За съжаление българският парламент не може да вземе позиция за Шенген, защото е прекалено зает да изпраща български момчета да загиват в Украйна.

Не ни е за пръв път! При всеки удобен момент на България са налагани санкции, репарации, отнемане на територии и предаването им на съседи, но нито веднъж България не била облагодетелзтвана нито от зРусия, нито от запада. Както например Гърция, на която по голямата част от днешните територии с изключение на островите са отнети от българите и са ѝ подарени. После някой да ми твърди, че нямало конспирация спрямо българите и България https://www.guidegr.com/2020/05/10/как-и-кога-гърция-придобива-територия

Много искахме , ама нямахме желание... някой да е очаквал нещо друго...

не плащайте за нищо австрийско и нидерланско.

А,какво лицемерие...Горкичкият,той съжалявал,той не знаел,а също и много бил изненадан..Бойкот на всичко австрийско и нидерландко...Лицемерието няма край..

Типичен джендър! До вчера е потривал ръце, днес съжалява! Аз живея в Румъния, тук румънците искат да ги линчуват! Има протести и петиции да се възпрепятства вноса на зърно от Украйна. Румънците още от 2014та издигат идеята за "Малък Шенген" с нас и още страни! Отдавна е време тези проекти да им се даде светлина! А тия им номера, дето искат да делят България и Румъния, пък всеки , който реши да започва работа в Европа трябва да попълва БР1 (формуляр)... хайде няма нужда!

А къде са сега и франсетата,нали по тяхна молба дадохме зелена светлина на,Северна Македония...Бойкот и за еврото..Питайте обикновенните хора на запад дали са доволни от общата европейска валута..

смешник...въпросът вече не е в това дали ни искате в шен-менген...а дали ние искаме при вас в ес..

България съжалява че Не Ви Прати Соломон Паси За да Ви Стане Депутат в вашия Парламент! Ха Хааа хаааа

Таман днес само минах покрай билата, не заредих в Синьо- зелената бензиностанция и не купих капсули кафе от майнъл или нещо такова! Скромно, от сърце! Айде със здраве! Кики ще им пазарува…

Абе че са лицемерни западняците, лицемерни са. Ама я си кажете честно, нашата граница добре ли се охранява? Нашият съд вкарал ли е в затвора каналждии? Корупцията процъфтява ли или не? Тая ограда по границата с Турция не прилича ли на паркова оградка, в сравнение с оградата между Гърция и Турция? Пращаме ли полицайчета на заколение да се борят с голи ръце и един пищов срещу пълчища мигранти? Ама честно си кажете - австрийците и рюте ли са ни виновни за тея неща? Може да са гнусни лицемери, но че тук е кочина - това също е вярно.

Вече никой да не пазарува от Австрийската OMV. Щом не ни искат в Шенген въпреки че сме изпълнили всички критерии на ЕС, ншма да ползват нашия български пазар. Пълен блокаж на техните стоки. Родината на Хитлер ни третира като втора ръка хора.

Хайде стига евродебилно лицемерие. Лявата ръка не знае какво прави дясната ли....Ние не искаме да сме във вашата корумпирана, западнала, евро кочина. Нашата държава е от векове тук в Европа а вие откога ????

OMV is not Austrian?!

Там е седалището на фирмата и там плащат данъците си в Австрия. Австрия има дял от нея.

Има защо да те е срам да си българин. И ако бях на австрийския премиер или на която и да по-разумна държава щях да спра не само включването ни в шенген, но да искам и изключването ни от ЕС. Всички сме наясно, че нашите политици, в т.ч. и подчинените им полицаи, митничари и пр. заедно с мафията прекарват не само бежанци през нашата мила родина, но участват и във всякакви други незаконни сделки. Това, че ние в нашата кочинка или сме слепи, или ни е все тая, или участваме в схемата, никога няма да възроптаем на това, че ни ш....т вески дени във всички дупки. Иначе все другите са ни виновни ...

Светска курва си ти!

В Румъния са спретнали истински бойкот на всичко австрийско! Хората се организират в социалните мрежи- махат се от банки, супермаркети и бензиностанции! Всичко австрийско под ножа! Посланика си е изтеглила Румъния от Виена! Тук рискът е да се наведем мазно на господаря като лудото кики!! Никога наведени!!!

Добре бе хора. Да приемем че нашата граница не се пази както трябва, и за това не бива да влезем в шенген. Нали разбирате че тия мигранти дето шетат из Виена преди да стигнат до двореца Шьонбрун, са пресекли и шенгенската граница. Ние като сме некадърни, и не сме ги спрели защо шенгенските супер гранични власти са ги пропуснали? И защо трябва ние да пазим цяла Европа за наша сметка? Това е все едно да искаме Хасковски, и Ямболски окръг да охраняват границата са сметка на своя бюджет, а Видинска околия само да мърмори че сме допуснали нежелани гости да стигнат до Баба Вида.

ОМВ продава наи жълтата нафта на света пълна е с биодизел и запушва дюзи горивникамери и филтри,Избягвате да влизате там.Луковичките на холандските лалета излъчват летаргия и тези номадски лалета изкореняване и забравете за тях.Накрая всичко свързано със тези две държави прокълнете живи да не са.

Австрия често да слага въоръжени и да прави границата напомняне на 1939...

Хооа,нека се обединим с Румънците и да бойкотираме всичко австрийско и недерлндско..Пишете във всички възможни социални мрежи бойкот,бойкот и пак бойкот до победата...Стига вече с тези подигравки от уж нашите западни ”партньори”Народа,трябва да се надигне притив тези безумни решения..Вън ОМВ,Била и други австрийско и холандски уж инвеститори

И никакви били или не били боклуци!

Браво! Давайте списъци някой да не се обърка да влезе и да купи нещо! Политиците са ни негодници! Сами трябва да се борим!

И днес на всичко отгоре нашите ”юнаци”в парламента гласуваха да изпратим военна ,нямапомощ на украинците...Щом Няма шенген за нас,няма да има и оръжие за Украйна..Ей така се прави..Всичко е бизнес ..

Нека всички българи да се обединим зад идеята за бойкот на всичко австрийско и холандско! Нека покажем че сме народ!

Само в била ако спрат да влизат хора, ще е нещо. Аз там не ходя, но има много народ, дето си я харесва.

Лицемерие, като че той не е от Австрия. България не граничи с Австрия, нито е виновна за големия брой нерегистрирани бежанци в тази страна. Те са преминали през Сърбия, Унгария, Хърватия, където ги бият, но към тези страни Австрия няма забележки?! Дори напротив, Нехемер е доста близък с Орхан и Вучич, а Хърватия получи зелена светлина за Шенген.

OMV е унгарска.

Австрийските фирми вече не са желани в България. При всеки удобен случай, Австрия ще бъде бойкотират в ЕС.

Какво означава да се реши с "ДИАЛОГ" да ходим да ви се молим ли ?

Слагайте в социалните си профили бойкот на Австрия и Недерландия! Някой по-кадърен дизайнер да изработи лого на бойкота! Бах ги и лицемерите еврогейски. Успех!

Лицемерно изказване от лицемерен човек и политик, който е част от цяла плеяда лицемерни еврогейове!!!!

Установете контакти с румънците, които се организират за бойкот.

Напротив, има се предвид, че за да влязат в Австрия тези бежанци са минали първо през Унгария и Словения, които са в Шенген и чиито граници с Румъния, Сърбия и Хърватия са външни за Шенгенското пространство и там контрол има!!! Защо тези хора са пропуснати да влязат и да стигнат до Австрия? Само нашата граница с Турция ли е проблемът? Абсолютно лицемерие и двойни стандарти от страна на Австрия и Нидерландия... Бойкот по всички наоравления!

Ценности! Няма що!

Подкрепям и не влизам в Шел и ОМВ и била!!!

"Можем да се справим с предизвикателствата в областта на бежанците и миграцията САМО ЗАЕДНО с НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ в ЕС." Голата ИСТИНА. Неслучайно между австрийския и българския президент има ТОПЛА връзка. :)