Коментари - Австрия задържа син на дипломат, шпионирал за Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Модерен лов на вещици.... Нарочват те, че си агент на Путин/КГБ а ти ходи разправяй, че си грък, а не руснак...

"След задържането, 39-годишният заподозрян в момента е на свобода. "... Значи Съдът има доказателства единствено за развинтeното въображение на Прокурора, но не и за "вината" на поредният набеден за руски шпионин, дето тоя път австрийците и името му не смеят да кажат че като нищо пак ще им се смеят;)

Шпиончето - в панделата до живот. Путиноидите съвсем са се разпасали - карат го, все едно им е бащиния!

ААУУУ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЕГА ШЕНГЕНЦИТЕ

Аман от напъни да изпълнят американските интереси без да им дреме за интересите на страните и народите им в ЕС

обвиняват го че пътувал набавял информация и ходил до Москва (малко преди началото на войната ) за "целенасочен обмен на информация, получена от Австрия". Тоя пишман щпион за друг начин за обмен на информация не е ли чувал, за интернет вероятно ги учат във втората година в ГРУ. Поради опасния характер на мъжа са изпратени два екипа на антитерористичното звено "Кобра", да щурмуват къща, скрита зад висока ограда и градински плет в близост до природния резерват, а после пише " 39-годишният заподозрян в момента е на свобода". Аз нещо не вдявам - пращаш така наречените "командоси" - 15-20 човека да заловят опасен руски шпионин и ..... го пускаш на свобода.

Информацията в тая статия, ми наподобава на нещо като манджа с грозде.

Забравиха австрийците как се радваха на освобождението си от Червената Армия и целуваха веригите на съветските танкове!!!

Явно хабер си нямаш с какъв ужас цивилните в Европа са бягали от червеноармейските мародери и изнасилвачи.

Баба ти въобще не избяга - отеба се!!!

К Р Е Т Е Н

дрън дрън...гру...че кога русия е водила война с неутрална австрия..къв ли интерес имат руски военни от австрийски военни тайни...италианци знам,че имат...е те затова са го и освободили...иначе не му мърдаше доживот...

Кофти е да си руски лузър. Нявсякъде си мразен и те гонят.

Кофти е с години един "лузър" да ти предава секретната информация на руснаците, хехе!

Той секретна информация не е предавал, щото е бил на социалки - тоест не е работел никъде. Квото чуе я кръчмата - това е. Руски шпионаж...

Австрийците по-друга история разправят, хехехе!

имаше най-способните уж служби и.. помогнаха ли му? Или точно обратното - службите бяха основен катализатор за процеса на разпада на съюза и заместването му с перверзна форма на шуробаджанашки 'капитализъм'.

Тихичко ...не ни занимавай с менталните си невъзможности, като не можеш нищо смислено да напишеш, пропусни, няма да ни липсваш...

Айдеее по пързалката

Изчекна се света, ей. На времето Австрия беше за всички разведки като хотел Централ във филма Джон Уик.

Пардон, хотел Континентал

Анатолий и Александрос са много близки имена.

Австрия управлява света

Шило

Бах маа му. То, без сапьорния костюм, имам същите работи в къщи. Ама не разбирам още нещо- уж го разследват за шпионаж, а е навън!!!! Що така?

Клошар на цоциал какъв достъп до секретна информация има? Работил по "настроенията сред обществото"! Та това работи всеки трол!

Който е тоя вампир Зинаида Златанова дир да й махнат плашещата снимка да сложат «+» и обратното, който е съгласнн да ни се повръща от и.

Провръща от изискания вкус на дираджиите да сложи»-«

Прилича на лов на вещици. Австрия не е някакъв фактор, който заслужава внимание. И от който нещо зависи. А и обвиненията са малко смешни по детски. Прилича на украсено отчитане на дейност. А може и да има разчистване на вътрепни сметки.

Ще се учудиш колко много зависи от Австрия. Виенските дипломати не са случайници като соц издънките на външно.

вдигнаха мерника и на гърците май... гъркиня арестуваха за Катар...

Така трябва да бъде - комунистите под ножа.

Тихичко не ни знимавай с менталните си невъзможности...Като не можеш нещо смислено да напишеш, пропусни , няма да липсваш...

Вън от Шенген!

В неутрална Австрия да бъде арестуван шпионин на велика сила е невъобразимо. Просто австрийците така са решили и така процедират според разбиранията си за неутралитет, те си знаят защо. Та явно Русия вече не минава за велика сила дори в малка и неутрална Австрия. Как за по-малко от година кремълският пишман-стратег успя да докара страната си до позицията на маргинална свадлива държавица, от която нищо не зависи?! Допреди инвазията в Украйна дори най-върлите опоненти на Русия я признаваха най-малкото за регионална свръх-сила. Днес всеки се бъзика с ватниците без никакви притеснения.

Бъзикат се с Русия тъпите тролки като теб, И то щото за това ти плащат И се мислиш за безнаказана. Утре не са решили, твоте шефове, не са ти видели сметката. За да те изкарат сакрална жертва. Умъртвена от Путин боркинята за демокрация и колониален прогрес. А Ако погледнем само един прмер, Саудитска Арабия и ОПЕК+ са изцяло в комбина с Путин и си съгласуват политиките с Русия. Ама една тъпа тролка, няма как да знае това. А БРИКС какво е това, около 70% от хората на земята. И това нищо не значи. Много си тъпа.

Хахаха, къде го тоя БРИКС бе. 70% от хората, пък само 20% от парите. Клуб на бедния циганин.

Опасен, че е на свобода. Той ако е изтински шпионин ще му хванат цървулите след това.

Сигурно и визитна карточка на Путин намериха.

Абе, комунисти, що един път не си признаете, че работите за разпада на ЕС?

А няма нужда ние комунистите да работим, ес-ето само си се разпада и по-скоро неговите ръководители с нелепите си действия и политика...

"Кобра" лов на вещици..... все ключови думи......

що не арестува сума ти бг комун. олигарси, които си инвестираха краденото таМ? Иначе гласуват против БГ!

"==Според австрийските служби мъжът на първо място вероятно е служил като своеобразен барометър за настроенията в Австрия. Твърди се, че е набавял информация за външната политика, цялостното социално положение и сигурността и я е предавал на Русия. Така че пътуването до Москва малко преди началото на войната вероятно не е случайно, а целенасочен обмен на информация, получена от Австрия.=" Пълни глупости

За глупака всичко е глупости.

Шпионинът е получавал минимални социални помощи и затова е знаел за социалното положение в Австрия. А за външната политика е научавал от новините, което е било незаменима помощ за руското разузнаване. И накрая е трябвало да лети до Москва, за да предаде супер важната и тайна информация. А след обиска са го пуснали на свобода да си се разхожда. Това го нямаше даже във филма "17 мига от пролетта", явно много са напреднали австрийците.

ZабеляZвате ли напоследък как се увеличват арестите ? имаше арести в Германия , после имаше арести в ЕС и Италия , а сега и в Австрия и всичко тва се случва с нашето любеZно съдействие ! нема лабаво , Zапочване полека лека да иZчегъртваме промосковските шпионета и раZни хибридни евраZийски мекерета !

Е като сте много по... какво на майка си вмирисаната пу.ка търсиш още в България!? Марш на фронта! Гадно укронацистко копе.е! Марш на фронта страхлива хохълска бляд!

Русский военный трол, иди нах@уй сука ебаная в рот.

Руски простотии. Вчера четох, че връщали и пионерската организация в Русия. Всичко е по план...

Скаутите в Украйна с какво ги облъчват.

НЕКА ДА СЕ ВИДИ В БГ КОЛКО ХОРА ДАЖЕ И БЕЗРАБОТНИ,СИРЕЧ БЕЗ ДОХОДИ ЛМАТ ,,ВИЛИ И ЛОГИЛИ " КАКТО В ГЪРЦИЯ,ИСПАНИЯ,ПОРТУГАЛИЯ И В РЕД ДРУГИ ДЪРЖАВИ.ТЕ ЧИИ ШПИОНИ СА ? НА ЦРУ ИЛИ ГРУ ?КВО ЧАКА ГЕШЕВ.

гешеФ лови само бабички, дето варят ракия, за друго е тотално некадърен!

Ха ха хайде новите ес-есовци начело със щандартенфюрер Урсула фон нещо си започнаха да си играят на шпиони. Игра, игра ама какви финансови потоци генерира...Всеки, който мисли за мир им е враг и долен путинист и рашист и т.н.

Да не се опитваш да кажеш, че Руzzия няма шпиони на запад? Повярвахме ти Чак за такива балъци ли ни вземаш?

Не ни занимавай с менталните си невъзможности, като няма какво смислено да напишеш, пропусни, нямя да ни липсваш...

Това защото путинистите и рашистите мислят за мир ли? Как не.

Във Виена гъмжи от руски шпион, руски мутри и руски ку.ви.

Е пълно с украинци.

И този е готвач като шпионите на Киро Тъпото. Бсш шпионаж беше готвача откраднал тайната на шкембе чорбата, да не се измиват лайната.

Европараноята срещу Русия придобива епидемични размери , но Урсула е все още на свобода, въпреки, че съпругът й е “усвоил” 300 милиона от доставката на ваксини !?

Вие даже името на " заподзрения " , не знаете. За какво да ви вярваме по нататък?

Като гледам как троловете на ГРУ са се активизирали, явно австрийската Кобра ви е бръкнала здраво в простата. С.рете кръв продажници, копейката пада и хляб няма да може да си купите.

абе деди , абе в лудницата търсят бармани.Бягай докато е време.

Чиба трол соросоиден

Незабавно да се присъпи към гонене на руски дипломати във всички страни от ЕС, САЩ, Канада и останалите евроатлантически партньори в знак на солидарност!

Параноята не прощава

Казано на чист австрийски

Нацията австриец "дала" на света фанатизирани идиоти като Хитлер, Айхман, Амон Гьот и други, тръгнала да чете морал на други. Лицемери.

А нацията руснах дала на света Сталин и Путин няма право на мнение!

Сталин не е руснак, но по принцип знанията на соросчетата клонят към 0.

Нацията руснаци веднъж завинаги пречупи австро-западните-нацистки претенции за расово превъзходство. Това нацисти като теб не могат да преглътнат още.

Като няма какво смислено да напишеш или кажеш на света , пропусни , няма да ни липсваш...

Ловът на вещици ,пропаганда и манипулациите срещу Русия са слънцето и въздуха за ЕС.