Стотици бежанци поеха пеша от Будапеща

Няколкостотин мигранти напуснаха бивака си край гара "Келети" в Будапеща, заявявайки, че тръгват пеша към австрийската граница.

Обратно в новината

Коментари - Стотици бежанци поеха пеша от Будапеща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немога да разбера, защо тези мигранти и бежанци, преминават България със скороста на влака-стрела в Япония.Какво не им харесва, колония сме на САЩ, имаме база на НАТО у нас, член на ЕС сме, имаме 240 депутати вече 25 години,добре охранени, 1000 партии, БХК и разни сороски комитетчета ще се грижат за тяхното щастливо бъдеще, защо бягат!

Напаст! Наказание за европейците. По-точно за германци и французи.

По снимките все се виждат едни здрави мъже в разцвета на силите си. Сега се позиционират по няколко стотици хиляди във важни европейски градове, после някой ще им подшушне - "джихад" и Европа ще се потопи в кръв.

Това в "Строго секретно" ли го чете ? Защоти тези " предсказания" ги имахте и в края на 70 - те и началото на 80- те години, във връзка с гастарбайтерите в Германия. Но въпреки черните ви прогнози, близо два милиона турци живеят, учат и работят в Германия, и не чух някой да се оплаква. Не плачете на чужд гроб. И това ще премине, и Европа ще оцелее, и пак ще има поток от хора търсещи достоен живот в посока Запад. В ПОСОКА Запад ! А, такива, като теб, ще продължават да броят и да предсказват глупости.

Явно, няма да дочакам времето, потоците от мигранти да се насочат на Изток, към Москва, Санкт Петербург, Сибир, Коми ... Интересно, защо ли !? Какво ли не им харесва ?

Няма, те не са луди!!На руската граница първо стрелят после питат!!! И БХК си нямат, търтеите няма кой да ги хрантути - нормална държава!!

Вярно е, че първо стрелят! Те са свикнали да стрелят на границата. 70 години стреляха по всеки, който искаше да излезе от "рая" им.

Ако лагерите бяха като тези в Полша от преди 70 години - едва ли щяха да бягат .....

Λек им път, Меркел да си ги прибере всичките и да ги храни. Защо да храни гърците, тези са по-добри бъдещи германци. И да Меркел им е длъжна, Германия е страната, кочто определя в голяма степен европейската политика на съюза. И въртя опашка пред САЩ. Тази германска баба ще бъде новото петно в германската история.

Полицията не успя да се справи с тълпата и да я удържи. Няма официални данни колко са бегълците. Според агенция МТИ те са около 300 души, недоволни от бавното разглеждане на молбите им за бежански статут. Намиращите се в лагера дали ултиматум - ако процесът не бъде ускорен и до два часа не бъдат взети решения по молбите им, те ще призоват към бягство останалите в лагера бежанци. ....................... КАТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ И СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ БУНТОВЕ ПОЛИЦИЯТА ДА СТРЕЛЯ....АРМИЯТА ДА ПОДКРЕПИ ПОЛИЦИЯТА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН!!! НЕ МОЖЕ ТЕЗИ ОРКИ ДА ИДВАТ НЕКАНЕНИ .. А И ОТ ГОРЕ НА ВСИЧКО ДА ДАВАТ УЛТИМАТУМИ И ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ!!! ДА СЕ ВРЪЩАТ ТАМ ОТ ДЕТО СА СЕ ДОВЛЕКЛИ И ТАМ ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ!!!

Нали бягат само от войната. Защо тогава не се задоволят с условия (и работа) в другите европейски държави, а искат в Германия? Дали не искат само германците да им работят. Хубавото е, че в Германия отдавна има натурализирани турци, които повече от германците ще им покажат някои неща.

Вернер Файман: Австрия и Германия са готови да приемат мигрантите от Унгария 5 Септември 2015 02:12 Агенция "Фокус" Австрия и Германия са се съгласили да приемат хилядите имигранти, които пътуват към австрийската граница от Унгария. Това е заявил в ранните часове на съботния ден австрийският канцлер Вернер Файман пред агенция APA. Файман е информирал унгарския министър-председател Виктор Орбан за решението, взето на консултация с германския държавен глава Ангела Меркел. По негови думи, то е мотивирано от спешната ситуация на унгарската граница. По-рано говорителят на Орбан заяви, че страната ще осигури автобуси за извозването на мигрантите, но те ще преминат границата само с позволението на Австрия и Германия.

А Д. Камерън заяви днес от Португалия (там е на посещение), че Англия ще приеме определен брой бежанци НО! Бежанци от бежанските лагери, които са регистрирани като такива (и преминали съответни проверки разбира се) а не скитащи се "туристи" в центъра на Европа!

Абе ако се минират морските граници и почне да се стреля на месо или пък има работа за емигрантите само в каменоломните с кирки и лопати дали ще им се идва насам към ЕУ???

Защо богатите петролни арабски държави не си вземат сънародниците. Лошо става тук. Косовизация, мюсюлманки нинджи, германците ще ги издържат със социални пари. Неграмотни, необразовани, глупави и природно недостатъчни ще гледат арабска телевизия и ще се подиграват на тъпите германци и ще ги взривяват нагло след като вземат гражданство. Трябва да се поучим от Израелския народ, който се справя отлично с харабишите. Мачка ги и ги трепе.

Мама меркел приспива тъпите немци със сладки приказки и те си спинкат и сънуват розови сънища докато...един ден дъщеря им е изнасилена от орки, по-късно синът му е обезглавен ей така защото не е извикал силно "Аллах акбар" и тогава си припомня че е виждал дядо си на снимка в черна униформа и така заспалото му мозъче почва да работи. После...винаги става така се явява някой може и без мустачки и той му вярва сляпо и верно, като куче и така се почва......

Понеже някои се правят на много жалостиви на чужд гръб ще цитирам Р. Хайнлайн: TANSTAAFL - There Ain't No Such Thing As A Free Lunch (в превод: Няма такова нещо като безплатен обяд)

Този път май ще се започне от Унгария, по една от телевизийте показаха група унгарски националисти протестиращи срещу пришълците, полицията предотврати сблъсъкът. Не бяха много но така се започва, времето работи за тях. БРАВО НА УНГАРЦИТЕ!!!

ТО4НО ТАКА - ГЕРМАНИЯ И САМО ГЕРМАНИЯ ИСКАЙТЕ , И КАТО СЕ УСЕТИТЕ ЧЕ ЯКО СТЕ Я НАПЪЛНИЛИ - ПОИСКАИТЕ СИ от баба МЕРКЕЛКА И САМОЛЕТИ , ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ЖИВЕЕ И ОБАМА . ТЯ Е С ДОБРО СЪРЦЕ , НЕМОЖЕ ДА ОТКАЗВА ,, 4е погледни липсва някои от фамилийката и,, А ПОСЛЕ МОЖЕ И ПРИ БАТКО ПУТИН ДА СЕ НАСО4ИТЕ. ВИЖ ТИ , ВЕ4Е ТРЯБВА ДА ГИ ПИТАШ ОТ КОЯ ДЪРЖАВА ИСКАТ ДА ПОСУЧАТ.

Драги журналисти. Поне малко се опитвайте да пишете истината. Шофьорите на камиона НЕ са българи. Цигани са. Криминално активни.

Изпращат се европейска воска във военните зони. Към три милиона войска стига!Със подръжка на авиация. Асад се набива на кол в центъра на Сирия, и де що има джихадисти се заличават по най брутален начин. След това останалото живо население се изнася зад една определена граница във Сирия и Ирак,след което се засипва със ядрено оръжие останалата територия където евентуално има само джихадисти!

Група белгийци организираха акция за подпомагане на "бедстващите" бежанци в "джунглата" на Кале. Ето резултатите: Een groot Vlaams hulpkonvooi bereikte deze namiddag de Franse havenstad Calais met noodhulp, maar de hulpactie is tot nader order uitgesteld omdat het er te chaotisch aan toe ging: vluchtelingen sprongen op de auto's en er zijn klappen gevallen. Ongeveer vijftig auto's en bestelwagens bereikten in de loop van de namiddag, nadat het konvooi al even uiteen was gevallen, de zogenaamde 'jungle': dat is de zone waar de vluchtelingen samen wonen in erbarmelijke omstandigheden. Van daaruit proberen de gezinnen via de Kanaaltunnel of via vrachtwagens Groot-Brittannië te bereiken. Bij het uitdelen van de eerste pakketten hulpgoederen werd de belangstelling van de vluchtelingen zo groot dat er geen houden meer aan was: jongeren kropen op de auto's, de mensen die kwamen helpen moesten zich verdedigen tegen zoveel geweld en het uitdelen is gestaakt. Het is afwachten hoe het nu verder gaat. А ето и превода: Един голям фламандски конвой с помощи достигна днес до френския пристанищен град Кале, но акцията е отложена засега, защото всичко протича много хаотично. Бежанците скачаха и удряха по колите. Около 50 леки и лекотоварни автомобили достигнаха в късния следобед до т.нар. "джунгла". Това е място, където бежанците живеят в ужасни условия. Оттам семействата се опитват чрез товарни автомобили или през канала да се доберат до Великобритания. Разпределението на първите пакети помощи предизвика такъв интерес сред бежанците, че положението стана неудържимо - младежи пълзяха върху колите, хората, дошли да помагат, трябваше да се защитават срещу насилието и разпределението на помощите беше преустановено. Не е ясно как ще продължи по-нататък. Както се казва, коментарът е излишен... Както и ляват идея, че всички хора са добри, интелигентни и добронамерени...

Хах!Нали бяха бежанци? И цветен копир ли са понесли с тях? Пък и условия поставят тц тц тц на има-няма няколко дни!А след един месец?Една година?

Ахахаха! Едни необразовани и полудиви орди направиха за смех величията на ЕС и него като цяло. Меркел и Оланд нали искат да ги разпределят "справедливо" на всички? Да, ама са си направили сметка без кръчмар. "Горките" "бежанци" искат при мама Меркел и туй то.

ПЕГИДА организира протест в Белгия на 7 септември. Ще се яват 150-200 човека. По всяка вероятност в другия край на града ще се организира контрапротест, на който ще се яват поне три пъти по толкова. А по форумите всички се тревожат за съдбата на Европа и бъдещето на децата си... Учудващо пасивни са и крайнодесните партии...

Всички младежи в добра физическа форма. Подстригани еднакво. С малко ръчен багаж. Снимките са повече от ясни -- войници облечени в цивилно облекло маршируват към австрийската граница. На офицерите им са позволили да си вземат жените.

Преди 1 год. имаше оферта от законното правителство в Сирия начело с Башар Асад. За всеки заловен терорист и предаден на представител на сирийската власт - премия от 10 000$. Така че независимо в коя държава се намирате поискаите от сирийското посолство база данни / снимки и отличителни белези/ на терористите в Сирия. Достатъчно е да уведомите посолството за задържания и да го предадете на съответния служител. Вземате си парите и друго не ви интересува. Тава са честно спечелени пари а не като се нарушават законите и се превеждат нелегално емигранти през границата.

Започнаха ултиматумите.

И защо няма мигрански поток към РУСИЯ?

VIPER

разочарован ли си ?свиквай

Разочаровън съм.А белите мечки как ще оцелеят без храна?

Щото Русия е държава и границите там се пазят. А, Европа е разграден двор.

Обяснено е вече, чети коментарите! Все пак ще ти отговоря накратко: мигрантите са два вида - джихадисти (повечето) икономически мигранти (търтеи, които искат пари без труд). И едните, и другите няма да оцелеят в Русия, щото там е лошо - и друговерците, и мързеливците биват интегрирани чрез физически труд, а който не иска бива асимилиран!

И като казвам "асимилиран", разбирай че го пращат на едно по-добро място, там горе при Рогатия.

Не пейте реквиеми на САЩ и ЕС, така разстройвате троловете на заплата с голям доход към пиндостанските НПО-та у нас! Съжалете ги тия ботове на цивилизацията, че тези дни се окъпаха в сълзи от яд, задето хубавото им свършва.

VIPER

докато има ам.посолство ще има и тролове

Горките хора

сирия има 22 милиона население а ислямска държава са 30 000 души -е защо не ги изтребят питам аз вместо да ни идват на главите на нас

Как мога да се сдобия с 2-3 000 емигранти. Искам да ги направя дървосекачи в Сибир. Осигурена работа и далече от воините. А и като ги заменя за дървен материал ще намаля изсичането на горите в България.

Месечната заплата в Сибир се равнява на дневната социална помощ на Запад. Къде си тръгнал, бе, др. Жеков? Вземи някоя русофилистия. Гладни отрепки, дал Господ!

Явно там си работил и за'тва сега си доработваш надника тук.!. По добре ли плащат мънките а?

Не става така! Трябва да им даваш помощи, да им осигуриш дом, да не ги караш да учат и работят, да се съобразяваш с обичаите и традициите им ... да им разрешиш да си построят джамии, за което ще трябва да им дадеш пари и хубаво място. И много други!

Защо Унгария да е първа страна от ЕС, в която влизат имигрантите...Не идват ли от Гърция??????

Като е казал другаря Джугашвили "Всеки проблем си има име ЕГН и адрес". Формално погледнато започват да съществуват когато влязат в някоя еврпйска информационна система, няма значение от къде, до тогава де юре не съществуват, дори и да изчезнат всички вкупо и изведнъж, няма да знаеш кого да търсиш.

Благодаря....разбрах.... от Гърция идват, но там не са регистрирани.... А като ги регистрират в Унгария...т.е. проблемът стане "наименован"...вече ще могат ли да отидат където искат????

Така де както вървят нещата, не е далеч времето когато освин "мама меркел акбар" ще започне да се вика и "Зиг Хайл"....и после що така бе маме....

Удобен случай е да си припомним закона за критичната маса. В тоя случай той изглежда така. Тия хора ще имат добро поведение, до като са малко. След определен момент, когато станат достатъчно много и достатъчно силни, правилата на поведение се изменят по техен модел. Добър пример в това отношение е поведението на циганите в България. А да видим сега, може ли да бъде избран кмет на Гърмен, без подкрепата на циганите. И ако днеска това се случва в Гърмен, утре ще е в цяла България. Приятна вечер.

Добър пример. А ето и един още по-добър - Косово...

Да излезем на протест. В БГ не искаме орки,или ще напуснем ЕС. Нямаме управляващи бг начело,които да кажат в ЕКе ние си имаме проблем с ромите и то голям. Не можем да поемем още едни такива мангусти.

VIPER

Бежанци не щете , ама нефта от държавите им с кеф го прибирате , нали тъй евродругари

това е търговия и ние им го плащаме бе ахмак прост

VIPER

Печко , кога си купувал нефт от северна африка а ?

А ние си мислехме ( така ни зомбираха комунягите), че Хитлер е проклятието на Европа, сега се оказва, че това е бивша комсомолка от ГДР!!!

тази крайност сега е следствие от онази крайност на хитлер-и двете са еднакво опасни -слушайте словакия унгария българия чехия и полша -това са страни с исторически опит които знаят какво е ислям и трябва да бъдат чути

вацлав клаус вчера беше цитиран по френска национална телевизия да казва -това е самоубийство на европа спрете ги

Меркел е Капут Капут Капут-тя самоубива Европа -патица ли е тъпа ли е?

Не знам дали Меркел е тъпа или не, но както и останалите европейски "държавници" си върши добре работата, възложена от чичо Сам. Изключение прави само Орбан, но е сам и надали ще постигне нещо, а и останалите яко го заоплюваха след като обонго "му дигна мерника". Ясно е, че това е началото на един бърз край на европейската цивилизация, освен ако се случи чудо и чичо Сам гушне букета преди това.

В момента Виктор Орбан е единственния държавник на когото му пука за Германия и Европа освен за Унгария. Всички други евролицемери и псевдополитици са затаили дъх и си траят като насрани.

Европа се самоубива с толерастията си!

тези не искаха българи, сърби и поляци и си получиха араби.

400 000 млади здрави мъже да вземат по една тояга ще избият тези 25 000 армия на мюсолманска държава но е по лесно да отидеш на готово в западна европа гарантирани пари и работа те не искат унгария и българия защото сме бедни а ние как живеем с 400 лв мизерия затова тоягата и да се връщат назад да си извоюват страната европа не е вече същата мюсолманите стават мнозинство

много си прав( а)

Един путлераст, драскащ под различни никове, ме пита защо сирийците не бягали към САЩ? Как защо, бе, невежо същество - защото гринговците са същите боклуци като вас путлерастите живеещи в Рашия?! Защо да бягат от едни агресори, че да се насадят на други? Ама много сте ми простички, бре, шамшалчета?

не бягат към Япония? А към Австралия? Но ако се замислиш, ще ти се запали мозъчето!

Кой те пита пък теб бе, тролче недорасло.

нали бягали към по-хубавия живот, бе дебилче?Това ти го пееш от обяд! Какъв по-хубав живот от Америка?И кой е този, дето не е агресор? Германия ли? Дето подпали две световни войни?

След като знаеш , че пея от обяд, защо ти трябва да грачиш като гарван а аз да не чуруликам като славейче? И викингите са били агресори, но днес, техните наследници са еталон на демокрация и просперитет. Въпросът е, че в наши дни, Путлер и Обонго нападат чужди държави.

А защо не бягат към Еквадор, а към Сенегал ?

Защото Еквадор и Сенегал са по - зле и от Путлеристан. Сега стана ли ти ясно, коп.ленце мръсно?

За тези германците ще трябва бая руски газ да изгорят. Току виж рублата скочила.

Рублата ще скочи, когато мустакатия скокне от онзи свят!

Европа вече не е добро място за живеене.Европейците ще мигрират в САЩ.Затова и еврото ще умре като валута?!

Много скоро и САЩ ще станат още по-лошо място за живеене. Ще емигрират в България. Справка- Ванга и Слава Севрюкова.

Глупости. БГ е заедно с тях и всички гадости няма да я подминат.

Чок тарапана, чок резил!Анадъм?

Анадъмо!

И на германците ще им писне от бежанци и ще им теглят шута на тези. Европа си има достатъчно проблеми сега е време и САЩ да помогнат а не само да "демократизират" и след това само терористи и бежанци.

VIPER

Лагерите , като Заксенхаузен още са изправни.Като им писне на германците , ще се сетят за тях

спомняте ли си думите "F-uck the EU"на една високопоставена американка? Ей толкова им дреме на американците за Европа и за така наречените "съюзници". А поддържниците на американците в България, въобще не мога да ги разбера. Зелена карта ли чакат, какво ли? Ние като такива послушковци трябваше отдавна да получим визи но уви :(

Нее ли редно да има референдуми във всяка държава и който искат нелегални пришълци да си ги вземат! И да ги хранятт но не с общи пари от ЕС, и паспорите на новите европейци да ги огранчават от разходки в другите страни а само в приемната!

Ами много ясно, че е редно, щом ще ги хранят с моите пари ще ме питат мен! Друг е въпроса ако мама Меркел реши да им загради парче българска земя и реши да си ги отглежда при нас! А за това какво става в Немечко май вече на никой не му пука та дори и на немците, те са бита карта вече.

да не стане като ония имигранти трагнали преди години на работа единия накрая се оказа какво опава нет кабел тука в града и си мисли за имиграцията таи кат милия са го изгонили от тях виждали в един малак град кави емигранти има и какво завист на кадарното поради факта работи неисе жив и здрав да е да си я работи ако сам я искал тая работа да сам я работил успехи мои

А, шо кажа ?!

Ко речи??

Ко?? Не.