Коментари - Обвиниха ”Даймлер” заради самолетите Юрофайтър | dnes.dir.bg
назад

Обвиниха ”Даймлер” заради самолетите Юрофайтър

Германският автомобилостроител Даймлер (Daimler) е участвал в измамническа схема, свързана с продажбата на самолети Юрофайтър на Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха ”Даймлер” заради самолетите Юрофайтър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За двете сделки в Европа с грипени има осъден посредник в Австрия за фалшиви документи , плюс откуп от половин милиард долара , платен от посредника БАЕ систем , за да се спре разследване във Великобритания, което е равносилно на самопризнание, никой не плаща половин милиард , за да се отърве от разследване освен, ако не е загазил толкова здраво, че и половин милиард загуба е по-малка от възможните усложнения от раследването. В Швеция тече прокурорска проверка също. Извън Европа -обвинение срещу бившия президент на Бразилия Люли и прокурорско разследване. От трите продажби на Грипени -сто процента криминални сделки.

...и ако Човек СЕ сепне че ИменноДаймлер влезеПърви в оназ-там Земля (на 'наште'Тук) - 'картинката' Е БезпределноЯсна.

Прост човек е тоя Даймлер, само 3 млн душнал от 2 милиарда. Да се учи от Бай Аню преден пост на Помака, които искаха да усвоят 300 милиона лева Джоб=Паръсъ от $800 млн. Навремето Джонсън набута кофчезите Ф104 Старфайтър на Япония и Западна Германия. Дадоха яки рушвети на правителствата и след това бая пилоти загинаха в мирно време- в Западна Германия около 80.

и първият официален космонавт Юрий Гагарин загина с такъв самолет.

Май летящите ковчези са руско производство?!Индия е дагубила в мирно време над 400 съветски бракми!Освен,че радарите им са слаби и електрониката им не струва!Пълна скръб!Израелците свалиха над долината Бекаа в Ливан за един ден 73 самолета на Сирия без да загубят един!

Във ФРГ 116 са заггиналите пилоти от него. Точно те са му измислили май прозвището правещият вдовици. По света около 30% от тези самолети са паднали. В Канада 46%.

симо

Толкова усилия да смажат корупцията!!!!Смазаха я!....Сега тя си върви като швейцарски часовник.

Дискретно : - командировани Зулумаджии(ки) - Има Навсякъде по Тази Планета !, като СъвсемРазбираемоЗащо - най-вече из Европа и ЕС Нещата .

Pesh0

новите български самолети , трябва да са СУ ... точно кой модел е според парите и според нуждите. Всичко друго е мижи да те лажел . Щели да продават ф 16 ами те са по зле от миг 29 ... които уж са ни стари . грипените са жалък опит ... за самолет .

И ти разбирач ще дойдеш

Всъщност - да н'би да Сте от Къртиците осигурили Схемата/Сет-ъпа/Сготвянето на Даймлер ?!

Я виж ти какви работи ставали в "на-честната", "най-некорумпирната" страна Германия?Която се скъсва да ни дава акъл как да победим корупцията! Принципът явно е:слушай какво говоря, не гледай какво правя. На мен всичко е позволено, арийци сме.

Pesh0

Даимлер , ще си заложат името на 3 милиона ???????????? аз не го вярвам . Това са измислици . Да не са нашите депутати ??

Името отдавна не е никаква ценност за евроатлантиците и либерастите. Те продадоха майките си, че за едно име ли ще се притесняват.

От обсерваторията за правата на човека съобщиха, че хакерите на Путин са и в Даймлер .

Германия почна да критикува САЩ и се почнаха обвиненията :)

Не че не вярвам на статията, но 3 милиона са жълти стотинки за компания като Даймлер. По скоро е война между лобисти.

Не можем да пробием с Грипена заради такива келеши. Вече се опитаха да ни плеснат петно в Унгария и Словакия. Сега се опитват да ни изкарат, че ще спрем производството на Грипена и вашите лобисти на САЩ са напълно активирани. Ваша си работа - щом имате грешни пари за пиляне давайте ги.

какuв грипен?!?...shведите могат и да са известни сuс стоманата, но самолетите не са само стомана.....то ако е само до стомана, то и в кремиковtsiи може да се правят самолети.... само F 117A казахме...

Е хайде сега! Ти ела да си полетим над Балтикум па да ти покажа къде какво може Грипен. Ти може и да се координираш с твоите старци F над океана или например над Айова. Ама из архипелага и фиордите стават други работи. Ела, ела.

Ааааааааа ха ха ха ха ха ха ха ! Фолксваген лъже ; Даймлер лъже ; Баба ЛицеМеркел лъже ... А Вие им вЕрвайте !

И путин лъже че сме добре. На кой вече да вярвам.

Досега НЕ СЪМ ЧУЛ Путин да лъже ...

Кога Путин е лъгал хора, пишещи по българските сайтове, ама правещи се на руснаци в жалък опит за ирония? Първо гледайте какви лъжци управляват у нас, после гледайте канчето на другите, дето поне не ги е срам да си размахат националното знаме.

,,гешефт,, е немска дума...!!!

Така е. :)) Обаче там в буквален превод Geschäfts означава бизнес. А в България знаеш какво означава. Та можеш да си направиш извод за българските "бизнесмени". Има и един друг лаф - В Англия имали бизнесмени, а в България били бизнесменТи. :))

Капитализма е най-добрата система. Тя е свободна от доктрини и се основава на демокрацията и свободния пазар. Опс, сбърках! Това май са доктрини, защото и двете не съществуват в реалността.

Разбира се, че не съществуват и все пак е най-добра.... или знаеш някоя по-добра ?

Социализмът без детските му болести. Или смяташ, че Швеция не е социалистическа страна?

Защото "гУлеми" мислители твърдят, че капитализма бил чисто икономическа система без политически доктрини и в това му било силата.

Който не купува стари Ф-16ки, които миришат на свобода, значи е нацист путинофил или просто е корумпиран. Всъщност да се опитваш да конкурираш американските компании е недемократично.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНСКИ ЦЕННОСТИ.

за ВПК на запад, то винаги означава корупция. Това са им "ценностите" на западните изроди.

Ограничен тъпак....

Тъпака си ти. Запада ще свърши зле заради алчността си.

Не може да бъде!!!! В ЕС няма корупция и измами!!! :)))

Със сигурност има. Не са ги измислили ватници и и цървули. Разликата е, че в белите държави има последствия при разкриването. В дивашките България и Сибир всичко се потулва.

У нас в Сибир Путин ни изпрати няколко губернатора и шефове на предприятия. Има и генерали. А у вас?

Демокрацията и корупцията не могат един без друг,защото корупцията е смазочното масло на демокрацията!Без корупция демокрацията не функционира!

Това е така. При диктатурите всичко отива при избраните. Ако някой от простолюдието се опита да хитрува, се заличава от света на живите.

Е моментот да спазариме десетина тенекета, па ако паднат, че ги извозиме с каруцата за скрап, нема страшно па че изкараме некой леф.

Договори за военни самолети с участие на няколко фирми и откраднали около 3 милиона ? Нашите тупани само в НДК не могат да открият следите на 30 - тина и то без международно участие- хахахахахах

не знам дали е точно без международно участие. От една страна този Боршош, от друга ЕС-то. Но иначе си прав, нямат мащаб в действията си тези от "Даймлер".

еврейоатлантическите ценности:)

Дай за източно-европейските пост-комунистически ценности. Ония там са далеч от смръдливите ти чорапи.

Това за "смрадливите" не го разбрах. Вие там в България нямате ли баньки, че се думата "смрадлив" ви е на устата? Като не искате нас питайте фините. Те могат да ви построят чудесни саунита.

Да а а а а а а а . . . май Тръмп лека - полека почна да завърта палачинката и на ЕС, нима САЩ не са знаели, че има далаверки . . . . Тръмп си иска "кесаревото" . . . . ЕС-армия ще се прави, но с хамериканско оръжие . . ."Елате вие, защото ние идваме . . " . . . . само Германия да не тръгне след Турция и да направи консорциум за МИГ-35 с Русия . . . .за сега е утопия, но времето ще покаже . . . . . за пари говорим майна, за пари, не за демокрация . . .

Докато не научим измамническите крадливи схеми на евро-атлантиците, няма да имаме техния стандарт. Ами да, то си има и пословица, че с работа не се забогатява, а с измами.

Не може да бъде! Това са все европейци и евроатлантици-демократи. Там няма корупция и измами. Измамници са само рашите и Башар Асад. Дир-а, веднага махнете тази фалшива новина! Тя е написана от Путлер!!!