Австралийски дипломати влязоха в центъра в Бусманци, където е Полфрийман

Адвокатът на чужденеца е подал молба той да бъде изведен от центъра и настанен на външен адрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има решение за предсрочно, СГС се произнесе, че забраната за напускане от 2011 е изтекла с влизане на присъдата в сила, т.е. няма забрана за напускане, и ми е интересно на база на каво му отнемат паспорта, който в крайна сметка е собственост на Австралийската държава. А и съда се произнесе, че обжалжането на главния прокурор и очакваното решение на ВКС не е предпоставка за задържането му в Бг. За България ще има много тежки последици... властите отказват да изпълнят решения на две съдебни инстанции!!! .. Незаконно задържане, незаконно отнемане на паспорт, .... тотален резил.

С този случай света за пореден път разбра колко е независим е българският съд. За съжаление тази държава се управлява от алчни бивши доносници и некадърни хора с купени дипломи.

Много поздрави на монов .....

Така като гледам, мен ме трият и блокират, а теб те оставят! Интересно, а? Ясно кой плаща да цензурират неприятните за тях отговори, хаха!

до 2019-10-15 15:23:32 ДО Mockingbird mocker (нерегистриран) : ти как си обясдняваш цензурата си, а псохопат с фес?

браво,браво,браво

на кое се радваш, а скоти? на цензурата на плевенлиев и прокопиев?

и да кажа на "толерантните", които пак забраниха свободното слово с всички средства, че не е нужно да си пиян, за да си психопат, както и обратното ... каквато психопатна е и цензурата на "толерантните", както се убедихме за пореден път, че "демокрацията" е веднъж да пробиш с ножа, после сорос те пази!

Дипломатите му предадоха паспорта. Може и билет за Австралия придружен с пари. За кръвнина не се говори. Може да се изплаща от пенсията на Полфрийман.

и така, всички били пияни, а само борецът за правда и свобода с гол в ръката нож, полфрийман - не бил! той се опитал да избяга от конфликта, най-"толерантно", но бил гонен до дупка от агресивните младежи... тогава той видял циганите как обират и насилват стари хора по селата и.. решил да ги защити...

Точно така. Чак сега ли загря какво казват експертизите и какво показва видеото.

тогава той видял циганите как обират и насилват стари хора по селата и.. решил да ги защити...

Не съм чул за такова нещо, но напълно възможно. То от тълпа пияни ултраси с депутатско детенце сред тях какво да очакваш освен поведение на недосегаеми дерибейчета.

Видеото показва как Полфрийман търчи по улиците за да догони тези които убива... на два пъти. Видеото показва хора които с подръчни материали се отбраняват от човек който си носи нож, с острие по-дълго от разрешеното за носене по улиците. А това че е напднал хора които са свикнали да се отбраняват обяснява защо предизвикатият от Джок бой е завършил само с един труп и един тежко ранен.

Тъй де! Ама здраво се отбраняват, ей! Не е шега работа да се отбраняват само 15 човека срещу един свален на земята!

значи само от "ултраси" и "депутатско(червено) детенце и "новичокът" е скалъпен, а цензурата на гей-прайда? опасявам се, че и вие не си вервате, ама нали сорос ви плаща... за да си клатите феса..

Пфхахаха, счупи тъпомера, малкия! Ама иначе си прав, да не си помислиш нещо! Сорос ни плаща, които и да сме тия ние, ама на всичките ни плаща, и то по много, знаеш ли какви пачки! По десет бона В ДОЛАРИ стартова заплата на месец, плюс бонуси на всеки две седмици, Сорос идва лично всяка Коледа за коледно парти, води ни лично всичките на специално нает за частно парти курорт с проститутки и уиски, всичко той плаща, абе тия "ние" си живеем като царе на Соросов гръб и по цял ден се смеем на бедняци като теб, които не сте на заплата при Сорос, ами при бедняка Монов!

Приятел, що не си .............. Ма..... На ,м :) ?

Кой ще му повярва, че имало хулигани расисти които го нападнали като в делото няма нито дума за това че хулиганите били цигани и той се намесил и от там подгонили него. Никой освен целия свят, с изключение на българската правосъдна система която е по зле дори от българсия футбол!

А сега главния прокурор дори нарушава законите като го държи без правно основание! Тотален разпад на държавността!

Това, че в делото, зад което стоеше Монов, нямало нито дума, съвсем не отменя фактите, които се виждат по видеото. А те са солидни като павета тия факти. По-скоро буди въпроса кога депутатът Монов ще бъде призован в прокуратурата да отговори за няколко интересни "случайни" съвпаденийца около въпросното дело.

интересно е как най-"толерантните" и "демократичните", а още и "прогресивни" сили оправдават убиство с аргумента, че "те и "нашите" не са стока". ама инак не дай си сорос да кажеш, че не приемаш престъпленията на определени групи от населението, насилващи старци за два лева от и без това мизерните им пенсии... че тога ва ела да видиш как играе ножа на полфриимановците по ип адрес...

Нашите дипломати някога ангажирали са се с българин, излежаващ присъда в чужд затвор. Някакъв незначителен австралиец вдигна цялата съдебна система на балон, за да излезе предсрочно. Което е показтелно за поведението на тази раса в световен план. Убийци и лаладжии.

Цял свят се надигна в тяхна защита само Путин си траеше!

Напротив. Руски димпломати нееднократно работиха активно за освобождаването на медиците и дори назначиха руски медекип, който проведе собтвено изследване за това как би се случило заразяването, в което ги обвиняваха.

поне едно изказване на Путин в тяхна защита! НЯМА! От американска ИМА!

Има, има. Не лично от Путин, но на него не му е работа да взима думата от устата на назначените по въпроса руски експерти и дипломати. Само не разчитай, че аз ще ти показвам как да ползваш Гугъл, хаха!

Австралийците не са отделна раса. Пък това, че собствените ти дипломати хич не ги е*ава, ако има българин в чужбински затвор, само говори що за качество е твоята собствена "раса" в световен план, да го кажа на твоя собствен език, че евентуално да успееш да схванеш.

полфрийман тръгнал по света с гол в ръката нож да се бори срещу "десните" екстремисти и който не мисли така получава една гора минуси. манипулацийката е пълна и очевадна. и не е само по медиите, а върви и в съда на цк на бхк - гнилите ябълки.

го приветстваха с дъжд от павета.

А какво ще кажеш за нашите хлапетии които са били пияни и дрогирани и са започнали първи да го нападат ?

пияни и дрогирани били , а полфрийман е бил трезв, въоръжен с нож и дори се е опитал да избяга от тях, ама те го настигнали... айде сега ми разправете и приказката, дето учителката замеряла децата с чинове и черни дъски... рано е за лека нощ...

Полфриман е имал под 1 промил.

Факт, че Полфрийман е бил трезвен! Експертизата го доказа. 0,15 промила не е алкохолно опиянение. Срещу 2.75 за Монов и компания. Пък другото можеш да го видиш по видеотата, ама като не вярваш на собствените си очи, кой ти е виновен.

Явно , действително е имало самоотбрана , нашите пиШлемета не са чак толкова чисти !

А монов с 3 /три /промила и не само ....

Кво стана, бе МВР-то?

А междувременно членове на същата агитка като ония, които твърдяха, че те си седели мирно и тихо в нощна София, пък Полфрийман дотичал от нищото и ги нападнал, вкараха България в зверски скандал с хулиганско расистко и нацистко поведение на стадиона.

България НИКОГА не е имала колонии и НИКОГА не е нападала чужди държави. Нацизма е по-доброто изпълнение на Комунизма. Днес ти се ползваш от продуктите на Сименс и Фолксваген....създадени от Хитлер. Ползваш аутобаните и ЕГН(лагерен номер) създадени от Хитлер. Всъщност американската ITT създава лагерния номер за Хитлер. Хитлер е Председател на германската РАБОТНИЧЕСКА националСОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия.

Не разбрах, расизъм ли проповядваш?

Не разбрах, расизъм ли проповядваш?

Абе льольо, аз какво казвам, ти какво разбираш! Евала! Ако от цялата тая работа разбра само "расизъм" и реши, че това е същността на въпроса с обвиненията към Полфрийман, явно акълът ти е колкото на агиткаджиите, че и способността ти да се оправдаваш - също.

Добро утро! Трябваше Председател на ВКС да ви каже, че не изпълнявате собствените си съдебни актове.

Съдебния състав е незаконен, следователно решението е незаконно

Ми подай сигнал в прокуратурата като ти е незаконен.

Ти как разбра, че съдебния състав е назаконен? Едно п(т)иченце ли ти пошушна?

Незаконнен - друг път

и тогава се казва "неизвестни хора". Ако посмееш да се защитиш, тогава си виновен ТИ!

Тюх, язък! Трябваше вчера да го пуснат, че да иде на мача с братовчедите си и да им посоли манджата за "инсинуирания" расизъм!!!

Ало, юристите, вас не ви ли е грижа за правовата държава, защо мълчите?

Вижда се краят. Полфрийман да напуска! След него ББ...

орангутаните от Националния стадион вчера!

Приятелчетата на Монов барабар с него и трите прасенца