Австралия се присъедини към дипломатическия бойкот на Олимпадата в Пекин

Правителствени представители няма да отидат в Китай за тези игри, само атлетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече очаквано и пуделите на американците Австралия, Канада, ЕС и Великобритания ще заджавкат в същия хор.

Затова пък пекинезът Рассия върти угоднически опашка та дано китайските му господари го забележат и му се усмихнат снизходително -най-голямата награда.

Освен атлетите няма да е зле и цивилни агенти с тях, кой ги знае дали няма да духнат към някоя свободна държава.

Едно , че целите на олимпиадата не са да разединява. ДРуг, че уйгурите симпатизират на ИДИЛ и си го заслужават. Трето - важен е спорта и спортистите. Политиците да си седят у дома - ще спестят разходи на домакините.

На кой му пука за политиците, те нямат място на олимпиадата, това е форум на мира. Сащ-саните и техните курви на повикване само дрънчат оръжия. Важни са спортистите, които соа се подготвяли за тази олимпиада.. Политиците нямат място на подобни форуми. Иначе бай-дърника весели хората с нелепото си поведение...

Тези пък кой ги пита? Кво става с аборигените? А Кво става с индианците? А Кво става със Северен Кипър?

Най-важните участници на Олимиада са олимпийците! Останалото е малко излишен пълнеж, който е чудно за какво е там или някакъв опит пак да си разиграват скришом игри под масата.

Заради глупостта на политиците, ще страдат спортистите, които са се подготвяли с години!

Забавно! Америка пръдна, да видим сега колко държави подлоги на Америка ще се насерат. Още очаквам и България да бойкотира олимпиадата.

КОГА ЩЕ ИМА САНКЦЙЙЙ КЪМ АМЕРИКА ЗА БОЯ НА НЕГРИТЕ ИЗОЛИРАНЕ НА ИНДИЯНЦИТЕ.

Австралия- страната с едно от най-големите нива на расизъм, дискриминация и нарушаване на човешките права спрямо коренното население- аборигените- прави бойкот на Китай заради нарушаване на човешките права на малцинствата там.

много важно, ще ме изкефи после ако Китай им направи някой въртел с визите и великите им спортисти не отидат на олимпиадата хаха

Щом спортистите ще ходят, всичко е ок! Проблeм е обаче, че някои тенесисти ще бойкотират Australian Open :)))