ЕС взима пример от Австралия за имигрантската криза

Австралийският премиер Тони Абът заяви, че е имало контакт между правителството му и ЕС на "официално ниво" относно имигрантската криза в Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - ЕС взима пример от Австралия за имигрантската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали Австралия бомбандира съседите си и дали организира държавни преврати в Средиземноморието по подобие на подчинения на ционистите от ФАЩ Еврейски съюз?Как се случи така,че правителство наследник на англосаксонците,изтребили местните жители да обявява "Суверенни граници"?Няма ли ООН която да изгони тези "австралийци" /ако трябва и насила/ от континента?Оня австралийски виагра глупак искаше да се бие с Путин!Англосаксонският краводер си мислеше,че е на селския мегдан.

Аналогично, в България трябва да се приеме закон, който да забрани даването на бежански статут на емигранти, навлезли от посока Турция!

Трябва да се знае, че турската жандармерия, която е част от турската армия и е въоражена с автоматично оръжие, пази границата на Турция с България, следователно няма никакъв проблем българската войска да пази нашата граница. Чудовищната некомпетентност на Плевнелиев, който каза, че нямало да позволи армията ни да пази границата, защото от другата страна нямало армия, не подлежи на коментар. Ако не предпиемем спешни мерки, скоро милиони араби, африканци и азиатци мюслмани ще навлязат на наша територия, което ще значи реален етнически и религиозен преврат, след който българите ща станат угнетено малцинство на територията на вече бившата си държава. У нас вече за 43% от децата ни българският език не е майчин. Вследствие на емигрантския ураган българите ще станат много бързо малцинство, защото почти всички емигранти изповядват праволинейния ислям, а според Корана мъжът е длъжен да е два пъти седмично с жена си, предпазването от бременност е недопустимо и нивата на раждаемост са много по-високи от тези на европейските народи. България ще стане територия на хаоса, с огромно мюсюлманско мнозинство от араби, африканци, цигани и турци и свиващо се българско малцинство. Това няма да притесни никакви политически фактори извън България, защото в Европейския съюз вече всеки се спасява поединично от емигрантския потоk

Чехия обяви, че няма да позволи някой да й налага дали да приема и колко бежанци да приема. Същото направи и Унгария. Виктор Орбан открито обяви, че Унгария няма да се превръща в бежански лагер и твърденията за съществуването на мултикултурното общество са абсолютна заблуда. Румъния прилага политика за ограничаване до минумум на бежанците. Съди и депортира проникналите на нейна територия обратно у нас. Страната дава бежански статут само на 10 % от искащите и прави всичко възможно да върне обратно 90 % от тях

ТОРПЕДОНОСЦИ ТРЯБВАТ ...ТОРПЕДНИ КАТЕРИ!!!За защита на границите на Европа!

200 хиляди само в италия. просто не мога да си го представя и това повечето си е сган. съжалявам, но е така.

ами и тука плъзнаха- всеки ден вече виждам черни по улиците- на площадката с децата вече има арабчета и негърчета ...завземането на Европа започна във всички държави,да се махаме от тоя съюз ,май ще е по-добре

ше ви ебем стръка и продажна медия, сменете тая снимка и сложете оная с кюмурите от вчера!!

И тук така. Ако искат да останат в гетото при мангалите и нямат право да напускат. Или в БОБОВ ДОЛ в мините на Ковачки.

Вижте по-голямата картина - става въпрос за ресурси! Арабите освен петрол нямат нищо, а той свършва! В Китай война няма, а имат десетки милиони емигранти по света! Освен ресурси, се иска и умение да градиш и развиваш, да създаваш условия - това го могат малко народи!

Всичките тези страни са демократизирани от америка и тия емигранти няма какво да търсят в европа ,ако има да ходят да негодуват и да търсят убежище да заминават за америка,но наще п-ци нямат кораж да го кажат високо и на глас!

Откъде имат пари дори за трафикантите. Повечето вече нямат жилища и живеят с 20$ мес.Истината да не се окаже още по-зловеща. Направили са ги евтини донори на органи

Идеологията, която изповядват повечето хора се нарича колективизъм. Според колективизма тези от нашия колектив (нашистите) са по-важни от тези от другия колектив (вашистите). Обичайна практика е нашистите и вашистите да си организират войни помежду си, да се избиват, да се мразят. Това е естествено човешко поведение.

Ислямска държава е рожба на управляващите във Вашингтон и Лондон, които с унищожението на Ирак първо като държава и след това като народ и общество, извършиха грандиозно престъпление срещу човечеството. Точно както Пол Пот и неговите Червени кхмери, ИД е резултат от терора на Запада, упражняван от користолюбивия империалистически елит, който не се замисля за последствията от действията си. Вината му никога не се споменава в нашите цивилизовани общества. Ако ви е интересно прочетете какво пише АВСТРАЛИЙСКИ журналист за войните.

Това е само част от проблема и такива "фоби" като тебе се дерат до прегракване да ни накарат да мислим, че само Сащ са виновни! Забравяш местната корупция, арабския мързел, ислямското промиване на мозьци от самите араби, неконтролируемата раждаемост като животни, липсата на ресурси, истинска икономика и умението да се гради просперираща държава! Вместо да дадът отпор и да бранят земите си, арабите тичат наготово също като циганите! Тия 12 милиона мюсюлмани не са дошли последните години - те напират насам от десетилетия!

Нанайчец!!! Еврейско-гейските чиновници са отказали "Австралийският способ" и ще продължим да се пълним с араби и северно африканци, на които им се живее за по- есно в Европа. А ето какво прочетох наскоро: По сведения на полицията в датския град Одензее, членовете на най-голямата мюсюлманска общност в Дания, която се намира във Волсмьосе на остров Фюн, са започнали насилствено да прогонват местните жители. Мигрантите от ислямски страни целенасочено извършват престъпления само против датчаните, за да ги принудят да напуснат острова. Остров Фюн, наречен някога от Ханс-Кристиян Андерсен Градината на Дания, изглежда ще престане да бъде такава градина за самите датчани, пише сайтът BT.dk. Имигрантите-мюсюлмани, които вече трайно са се установили да живеят тук, активно изтласкват местните жители, като използват насилие. Ако вашата фамилия е Хансен или Нилсен и живеете в Одензее, особено в района Волсмьосе, рискът да бъдете ограбен е няколко пъти по-голям отколкото, ако се казвате Хасан или Али. - Грабежите на етнически датчани се засилиха особено през последните няколко месеца разказва офицер от полицията в Одензее, който моли да не се споменава името му, за да не бъде уволнен. В този процес изглежда има расистки мотиви. Резултатът от зачестилите престъпления срещу местните жители е, че вече коренните островитяни започнаха да напускат родния си край. През последните 4 месеца официално регистрирахме около 150 грабежа, 90% от които са извършени срещу етнически датчани. Мнозина млади престъпници открито признават, че искат да направят Вольмьосе само свой. Миналата година имахме случай, когато едно датско семейство беше подложено на вандализъм и грабежи по няколко пъти седмично, докато накрая си натовари багажа на камион и напусна дома си. Всъщност, повечето грабежи изглеждат като вандализъм и тероризъм и напомнят отмъщение или заплаха. Това ли искаме и у нас?

ааха,първо разсипаха Либия и направиха цветна революция в Египет,сега ще връщат корабите....

Виновни са "цивилизованите" държави със своето лицемерие и надменност. Като доведоха слугите си от бившите колонии предположиха, че рахатът им на господари ще продължи. Когато гражданите им/джихадисти/ участваха в избиване на мирни мюсюлмани, но решаваха техните цели пак мълчина. Когато в сърцето на Европа пак "цивилизованите" си затвориха очите за АОК. Не знаехте ли, че това е едно джихадистко гнездо, вярвахте че това са едни местни албанци, борехте се за свобода. Знаехте, но бяха на ваша страна. Когато в Сирия се рушеха християнски храмове и колеха местни пак бяха добри. Абе нали са против Асад, а той не ни играе по гайдата. Въоръжавахте ли ги, обучавахте ли ги. Ахааа, ама заклаха американски и английски граждани. Е тогава настана УЖАСЪТ.

Абе къде сме се наврели в този Евросъюз, населен от самоубийствени идиоти, които дори не искат да защитават териториите си от нашественици? Да вземем да се измъкваме оттам овреме, преди да са ни повлекли и те със себе си към унищожение! И без това досега сме на загуба от членството си в ЕС!

само да попитам: вие като мразите мигрантите, имигрантите, емигрантите, циганите, европеиците, американците и т.н. има ли нещо да не мразите или даже и себе си мразите?

всичко мразят! и себе си мразят,и децата си мразят и така....българска работа!

Истината е, че мразим само мюсюлманите. И има защо. Вие видяхте реакцията на хората при бежанеца от Украйна. Ако дойдат сирийски християни, отношението на хората ще бъде друго. Просто не щем мюсюлмани и това е. Защо идват тук, когато в Турция няма война и имат обкръжение от същата религия. Какво искат от нас - да ги храним, а може би и джамии да им построим. И ако сме идиоти да го направим - след години ще принудят нашите деца и внуци да ползват тези джамии. БАСТА!

не знам защо пропусна в списъка американските мекерета,като тебе и останалите от проституираща мрежа???

проституираща мрежа? ти от коя си? че името и снимката дето си сложил нещо не пасват...

Правилна е идеята, но докато стане решение на брюкселската бюрокрация /а и не ми се вярва да го приемат/, ще е късно за страни като италия и българия-разбира се по добре късно от колкото никога. Чудя се само защо никой не коментира причините за тази масова миграция-отварянето на войните в сирия, йемен, либия и т.н. За това безспорен принос имат САЩ -най "демократичната" и най "миролюбивата" страна в света и техния сателит Саудитска арабия! Само траен мир в арабските страни и близкия изток може да прекрати масовата миграция!

пич проблема не е само америка. тия хора там няма кво да ядат а се размнояват като мишки

А каква е разликата м-у връщането на корабите, връщане на превозни средства на границата или връщането на бежанци самостоятелно прекосяващи граничната бразда?!

оворите за море -спре ли потока от там ,тръгват по суша -т.е. към нас

Защо в заглавието на статията пише за ИМИГРАНТИ,после за БЕЖАНЦИ,а накрая стават МИГРАНТИ ?!?! У нас,каква категория според вас пребивава ?

"Могат да се завърнат в страната си, да живеят в островните лагери или пък в Камбоджа - бедна страна ..." Ролята на Камбоджа най-вероятно ще е за нас. Вярваме в "нашите политици" !!! Ще си докарат и от това нещастие парици на наш гръб.

И аз си го помислих същото. 100% ще е така и вече почнаха с локумите как имало изоставени села където никой не живее и имигрантите ще им дадат нов живот. Само че не се замислят едно нещо кой им е направил такава страната от която бягат? Като отидат на друго място със техния коран няма ли да направят същите зулуми?

Правилно. Сега джагалите знаят че качат ли се на кораба после имат 99% шанс да засмучат от социалната система на ЕС. Ако се знае че ще бъдат върнати просто никой няма да тръгва

Трябва да ги потапят както правеха САЩ през 60те години.

ти явно си от потопените :)

решение! Правите морска блокада на Либия и на североизток и всички кораби с пишман-емигранти-ислямисти обратно по родните им места. Никой няма право да чука на чужда врата с претенции да бъде пуснат в къщата, само защото не му е хубаво у дома. И защо в крайна с/ка "убежище" търсят ислямисти, а не християни?! Този впрос трябва да бъде зададен в ефир на еврошаманите...

Много правилно ! Ха дано ! Връщане обратно - без право на коментар !

Точно както Австралия прави - обратно с корабите им, и никакъв крак да не стъпва в Европа. Какво значи, страдаме, търсим добър живот??? Ами тогава и ние да атакуваме елитните държави и да искаме да ни осигурят добър живот, защото тук живеем в най-бедната държава на Европа. Тази напаст от араби, негри и всякакви други, носи със себе си зарази, инфекции, криминални деяния, престъпност, неграмотност, и най-опасното: терористите нахлуват с тълпите безпроблемно.

наи-добре е да ги насочат към русия. тя има огромна територия, огромни природни ресурси, и наи-правилната в света демокрация :::)))

да, съгласен съм с минусите. това не може да се нарече демокрация

ДА ВЪЗПРИЕМЕМ АВСТРАЛИЙСКИЯ НАЧИН НА ПОСРЕЩАНЕ - OUT, GO BACK!!!!! ЗАЩО ДА ГИ ПРАЩАМЕ В РУСИЯ??? В АМЕРИКА - ПРИ ТЕЗИ МРЪСНИ ЛЪЖЕДЕМОКРАТИ, КОЙТО ДОВЕДОХА СВЕТА ДО ТАЗИ ИДИОТСКА СИТУАЦИЯ!!! ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ С КОРАБИТЕ СИ - ДИРЕКТНО В С А Щ - ДА СИ ПОЕМАТ СВОЯ ДЯЛ ОТ ЦЯЛАТА КАША, КОЯТО ЗАБЪРКАХА!?!?!?!?!!?!?!?!?!?

Ами не съм чувал Русия да се е опитвала да демократизира Сирия, Либия и Ирак. Да си ги вземат американците. Нали все са човешки права дрънкат

Някой чувал ли е за тайната бомба на Кадафи. Поинтересувайте се и ще разберете. Бежанска вълна в следствие на наложена демокрация от страна на САЩ и нейните подопечни. Ха Ха Ха

Австралийския опит е неприложим. Има голяма разлика между Австралия и Европа. В морето около Австралия плуват едни големи бели акули, които решават въпроса с пришълците по природосъобразен начин, ефективно и без нужда от финансови разходи.

Да спасяваш индивиди, чиято религия повелява рязане на глави и убиване с камъни на различните от тях, е меко казано "малоумие"!Като се поокопитят, първо си търсят "правата".Изграждат затворени общности.Интегрират се единици.Задълженията остават за глупаците европейски.А един чичко (чичо Сам му викат) потрива доволно ръце отвъд океана и чака тъпеливо...

Австралийският премиер явно е умен човек, който знае как да защити държавата си. ЕС лидерите обаче, играят по чужда свирка и са на път да съсипят Европа, прибирайки хиляди имигранти. На изборите за ЕП трябва да избираме само националисти, само те са в състояние да стопират имигрантската вълна.

Мога да предложа нещо още по-ефективно: сателитно следене на цялото африканско Средиземноморско крайбрежие и пълна морска блокада на линията на териториалните води на съответната държава със силите на НАТО - поне най-после да видим някаква полза и ефект от съществуването на тази организация. Всички плавателни съдове да бъдат прихващани на тази линия и връщани обратно. Не е много в унисон с международното право, но кой ли днес обръща внимание на тази подробност - освен това може да се оправдае с хуманитарната си цел. Второ - лагери на африканска територия под охраната на ООН или НАТО - всички бежанци да бъдат настанявани там.Освен това щабът на "Фронтекс" трябва да се премести в Лампедуза, а не служителите му да гонят к...те из Варшава. И така ...докато не е станало късно.

E, с малко юридически финтифлюшки може да се приложи определението за нелегален пътник дефинирано в конвенцията Фасилитейшън оф Интернешънъл Маритайм трафик... а стоауей-те безапелационно се връщат в родината им.

"Могат да ... живеят в островните лагери" Ми да, и Европа да заселва имигрантите на съответните острови: Кипър, Крит, Сицилия, Сардиния, Корсика, Малта и Британия. И на остров Ман.

Предлагам по-добра дестинация - остров Манхатън! Там ще са си баш "у дома"...

... пропусна о. св. анастасия (болшевик)...

какви европейски ценности, какви пет лева. Абе ай сиктир. Ами тя и Русията е в Европа, защо не бягат там - или там няма европейски ценности.

Е-е-е-е...просто там няма гейропейски и евроатлантически ценности...

бабиното, пазенето на границите на Русия с оръжие не е международен скандал- това да си го чувал от главнокомандващия си. Ти нямаш защитени граници. Турция ще те пази, АМА друг път. Когато България е една окупирана държава, ти си се загрижил за Русия. Ако на наша територия пазачите ти от нато кажат толкова чужденци, бежанци, джихадисти ще приемате, толкова ще приемаме. А събудете се и мислете за България, не за Русия.

нямаме ли си безпросвени цигани, та искаме още. Като гледам тези емигранти - явно раждат деца като нашите цигани - не са чували за предпазни мерки, колкото повече деца - толкова по-добре. Те нас ще ни асимилират.

Ей лигльовци ,вземете твърдо решение ! ЗАЩО ВСИЧКИ АРАБИ НЕ СЕ НАСОЧАТ КЪМ ....ДУБАЙ, ОАИ И ДРУГИТЕ БОГАТИ ЗАЩООООООООООО!!!!!!!!

Преди 1 месец зададох същия въпрос на специалист по бежанците и миграцията. Отговорът беше: защото Кувейт, Дубай, ОАЕ и т.н. имат специална политика към мигрантите. Разбирай: блокираща политика към мигрантите. Браво на държавата Австралия! Не е лицемерна като евробюрократите и трансатлантическите им ментори.

Доколкото знам австралийският опит е да ги връщат обратно към индонезийските или филипинските острови, а не да ги конвоират до континента Австралия. По европейски това означава да ги връщат обратно в либия или потапят още край африканският бряг!Другото е лицемерие. Ами в Черно море кой ще ги "спасява" или ще ги настаняват в Сл.Бряг или Созопол като туристи вместо руснаците. Навремето с Кадафи бяха постигнали съгласие между него и Саркози и берлускони да либийците да ги спират поне голяма част от тях като д-вна политика,сега такава държава няма, а либия е както пред 4-5 века и викаха Пиратският бряг.

да, бе, помня... се едно вчера беше!

Няма нищо по-безумно от европейската толерастия - да спасяваш тези, дето един ден ще те унищожат...

Тъй, значи за проблем който се разраства още от 1965 година Европата се е сетила да иска акъл от Австралийците... Браво значи на евро администрацията че въобще се сафиряса, че тия на които искат политкоректно да им викаме Мигранти, от дребен Емигрантски поток се превърнаха в пълноводна Политическа река. Апропо преди 70-на години едни други нелегални емигранти, след няколко кланета извършени над автохтонното население, си заформиха независима държава върху прочистените територии...

Едно време в училище събирахме стотинки за бртския китайски народ, братския камбоджански народ, братския виетнамски народ и незнам какви още братя. Даскала по рисуване казваше: Голяма кур...ва била тази нашата майка България бе. Я колко братя си имаме. Сега - същата работа. Ще помагаме на емигранти щото си нямаме проблеми.

humfry

Да не пропуснем и факта, че българските работодатели имат нужда от свежа и евтина плът, която да експлоатират, така че за тях бежанците са добре дошли!

humfry

Стига се оплаквахте! Не стига, че страната е в демографска криза, а вие ревете срещу свеж прилив на енергия!

humfry

Предлагам Германия да спонсорира една 20 метрова стена и дебела поне 6 метра, която да е разположена по границите на ЕС. На тази стена да има вишки, прожектори, картечни гнезда, камери, а от външната страна минирано поле с широчина няколко километра. Ограда да се патрулира от безпилотни летателни апарати и киборги със свастики. Задължително и озъбени добермани, на които им текат слюнката. На бежанците препоръчвам да емигрират чрез телепортиране, така ще могат да се телепортират директно в Камбера или където пожелаят.

Голям майтап,Подкрепям!

Всяка жаба да си знае гьола! Които от където е!!!

Задокеанските терористи и слугите им от ЕС да си оправят "демократизирането" на тези държави и хората да си стоят по домовете. В противен случай СКОРО ще ни докажат, че европейските ценности изискват бурки или само по пера. Тогава ще разберем какво значи да тръчкаме по света и да налагаме кой как да живее. В повечето случаи "цивилизованите" го правеха с КЪРВАВИ ПРЕВРАТИ, насилие, с разрушения, със зверства. Тук не е като при кокошката и яйцето. МНОГО Е ЯСНО КОЕ Е ПЪРВИЧНОТО.

мигранти - Думата не е открита в речника. Нямам думи просто, как систематично и целенасочена се обезличава езикът ни.

Явно Диа казват,че орките мигрират като птици, но завинаги.

Не чакай. До като я сложат в речника няма да те има и племето ни също.

ЕС трябва да помисли за изграждане, финансиране и уравление на бежански лагери в страните, от които идват тези изстрадали хора. Говоря за страни като Либия и Тунис. След това схемата е ясна: 1. Спасяват имигрантите 2. Връщат ги в страната, от която е отплавал кораба им - естествено при едни нормални, човешки условия на пътуване. 3. Настаняват ги в управляваните от ЕС лагери. 4. Който има право на бежански статут - след съответните процедури заминава за ЕС, а който няма - за страната, от която е дошъл! Просто, ясно и хуманно, но трябва воля и работа!

Най-добре ще бъде САЩ да престанат да висят на вратовете на управляващите в тези държави и хората да си оправят държавите. Ирак, Либия, Сирия..Концентрационни лагери не е решение поне за 21 век.

Не съм расист но ЕС трябва ясно да каже на останалия свят, че но може да помогне на всички. Бялата раса е застрашена и да бъдат така добри тези, които се молят на други богове от Христос да си седят у дома.

Какво бяла раса! Половин Париж и половин Лондон са черни, кафяви или бежови.