Авиокомпании от цял свят заобикалят небето над Залива

Ограничението първо въведоха САЩ заради "засилване на военните действия" в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно защо не го заобикаляха над Донбас, явно Урките са искали от безсилие да направят мръсно на Русия.

Браво! Хубав въпрос! И логичен. Стига човек да има глава на раменете си, а не тиква.

Персите са древен народ, преди Жриста, оцелели във времето. Пак ще оцелеят. Животът е вечен, мени се природата.

Вайна? Опять за Родину?

Тъпо, чак дрънка! Иран са на две крачки от нас. Москва също не е далеч. Само Сорос си има скривалище...

А, ама що така бе? Не знаете ли какво се прави в такива случаи? Отклоняват се самолетите точно над зоната на бойните действия и за по-сигурно им се нарежда снижаване за да му е по-лесно на капитан Волошин. Питайте украинските диспечери.

Аааааааааа ха ха ха ха ха ! Ама те от доста години насам И УКРАЙНА заобикалят ! Няма да уточнявам що ... Е , И ? ? ?

Прост руски троле, не си прочел флашката си както трябва. Не заобикалят Украйна, а измислените републики, зоните, които рашка-просташка се опитва да открадне от Украйна, и където пияните руски орки свалиха малайзийския самолет.

Говорих с бат` Дончо, току-що. Казах му, че според Цвета - Пекинската Патка от Виетнам граничим с Иран и може да пострадаме. Той взе от дума. Преди малко изчетох , че се е отказал да нареди военни действия в района на Ормузкия залив. А бе някой знае ли къде е този залив или да питам Ппатката ?

Бай Дончо, изтряскай ги с две атомни бомби чалмите и ще се насерат!

абе не се знае кой и де има подготвени за ответния удар атомни бомби... товеа не са ти анимациите, дето две бомби и край на Иран. два града + известна територия около тях... и после един по един ще почнат да светят хамериканските градове... ще се изкопат от времето на студената война разни бомби в куфарчета и тн.. а пазар ще има....

е де, и сега как евреите ще крият фърчопланите си? насила ги накарахте да си стоят по летищата...

не ги мисли Еврейте . техните самолети си летят без проблеми.

При обстрела на дрона е имало пътнически самолет на по малко от 40 км . като знаем каква заря правят чалматите бойци при стрелба с руско оръжие е по добре пътнически самолети там да не летят .

tonk11

А запита ли се какво прави разузнавателен американски дрон в ешелона на пътническия трафик? Що е там? Що застрашава цивилен полет по този начин?

как точно дрона застрашава пътнически самолет които се намира на 40 километра ?

Ка Ел Ем = (KLM) ? Не знаех.....

Кой от мнногото, бре Викторе? То мрзел и простия валяло в ДИР-ниа, ама твоята прелива, прелива!!!

stankow

Божа работа са природните бедствия. Но за да стане обстановката нетърпима в някой регион, нужно е да се намесят американците :D Именно американците, каква работа имат край бреговете на Иран ? Ама имали интереси. Ами добре, а защо другите да страдат заради техните интереси ? Иран какво да прави, да си свие териториалните води ? Да има повече място за американските дронове !?

Че каква работа имат Руските бомбандировачи край бреговете на Европейския съюз бе маймун ? През няколко седмици съобщават за прихванати руски самолети около границите на ЕС.

ами то са си и руски граници... тренират пилотите! щото както е тръгнал света - май ще им се отвори работа. ти от бомберите не се страхувай... като дойде време да ги ползват - те само ще се дигат от летищата, пускат ракетите и ще кацат за презареждане

Иванеее Иване, я хвърли един поглед на атласа че явно си лабав по география

tonk11

Ми ако не знаеш Русия е в Европа. Всъщност 40 % от територията на Европа е Русия. Комшия е на Ес. Ти като се прибираш у вас минаваш ли край вратата на комшията? Или караш през терасата? А сега ти ми кажи де точно е общата граница на фащ и Иран?

Бай Доньо пак ще сее мир от небето. Без резолюция на ООН, без обявена война... нищо. И останалата часъ от света си трайка... Само мустачките му липсват на бай Доньо... Като капак на всичко, празноглавците може да го изберат за втори мандат. А ма то нормално, те са си ограничени...

Чудя се дали в Руския парламент ще отварят бутилики с шампанско когато Тръмп спечели втори мандант ? май Хилъри щеше да бъде по добрия вариант ..а мурзлики ?

за кво са ти мустаци, когат си дошъл на власт с програмата: дойчланд, дойчланд убер алес.