Коментари - Авария спря парното и топлата вода в част от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква пара се върти в главите на "СПИСВАЩИТЕ" новините ? Пара отдавна не се ползва отоплителни инсталации към ШЕЦ и районните отоплителни централи. Господа журналист,ограмотете се.

lu4ka

Нема да се плашите! Няма ток и топло, ама има банани.

Готови сте за Шенген!

Почувствахте ли промяната? Тя ще ви стопли, трайно, необратимо и окончателно! Ха честито!

Хахахах, тия изедници от топлофикация, хем дерат по девет кожи, хем те осъждат за 50-100 лв. без да те уведомят, хем, ако си плащаш всичко изрядно, на изравнителната сметка пак трябва да плащаш, хем те държат на студено. Екстра. Откакто се разведох с тая паплач, песен си пея. Колкото изхарча, толкова плащам. Няма сградни инсталации, неплатили съседи, изравнявания и т.н. простотии. Тоя тумор е за радикално отстраняване. Или поне да се отнеме монопола. Ама, лапаницата е големичка. Бая.

Що бе, по времето на герберастието от Фандъка и Боко бяха едни от най-големите и продължителни аварии на ТЕЦовете в София! Особено след профилактика! Даже Каскета ги разследва, ама разбираемо не стигна доникъде! Я обясни къде е промяната от това положение?!

Дали да очакваме хапливи подмятания че отново са изненадани ползвателите на топлото. Лично аз нее съм изненаданЧерни тръби,изработени от претопени метални отпадъци, заровени по 30 -40 години в земята. Подложени на електрически и химически влияния. Спират даден участък за ремонт -не за подмяна на тръби; скъпо е. А започват кръпки на кръпките. Очаквано местата останали сухи да почнат да корозират, в близост до заварките корозията почва почти веднага. Следва запълването с вода и едно незабравимо пукане, чукане, хлопане (възможен теч на нови места причинено от хидравлични удари; ми тя и нова тръба е възможно да се скъсаа, пробие, спука. За каква изненада да става въпрос