Атлантическият съвет иска ракети "Пейтриът" у нас, за да се пазим от Русия

Да се започнат незабавни преговори за придобиване на още осем самолета F-16, апелират от организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На долния жид сюлейман пашов нящой да му каже, че пари няма!

Глупостииии!!! Стога простотии!!!! Пейтриът са нищо! Не трябва да се дразним с руснаците, толкова е просто!

Фискалния резерв на Фончо по данни на МФ, в млн.лв.: Септември 2020-13,491.2 Октомври 2020- 13,105.0 Ноември 2020- 12,276.0 Декември 2020- 8,525.1 Януари 2021- 8,562.1 Февруари 2021- 8,496.2 Март 2021- 7,764.4 : Па̀ри нЕма, действайте!

ИДИОТИИИИИ.........

Атлантическият съвет на България е една противо Българска организация финансирана от запада -

hahaha

Атлантическият съвет помни ли кой юомбандира София 44 година и защо?

Защо Атлантическият съвет на България не премине Антлантика и да се живее спокойно в УСА , къдеот има бол пакети Пейтриът?

А Кой ще плаща?

Да си ги заврът в мазните задници тия ракети и да се изтрелят към кравария!

Обявяваме война на руските окупатори!!! Нека руското мекере от Демоктратична България Христо Иванов да каже какво ще прави, хали се прави на натовец и европееец! Чаалгопитека от Учиндол какво ще измучи? За президента Радев знаем,че е руска подлога, сега той ще ни забавлява с поредните си алабализми.

ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ И РЕЛИГИИТЕ - ЙЕРАРХИИ И БЮРОКРАЦИИ, ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Ако държавите и религиите изчезнат от света, много идиотщини изчезват заедно с тях. С какво са допринесли бедните държави за света? С какво са допринесли богатите държави за света? Освен да създават проблеми, постоянни психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително програмиране на останалите от шепа "хора" чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии", безсмислени йерархии и бюрокрации), епидемии и войни, те нищо друго не правят. Държавите и религиите носят със себе си най-различни суеверия, които спъват твоята интелигентност, твоята визия, твоята способност да бъдеш свободен човек тук и сега. Едно нещо е сигурно, старият тип човечество умира. Ние можем да накараме хората по света да разберат това, тогава новият човек може да оцелее. Новият човек е гражданин на света, няма да има държави и религии, тези безсмислени днес йерархии и бюрокрации. Новият човек е религиозен, но няма да има никаква религия. Нещата трябва да се преподават по научен начин, а не по суеверен начин, както е правено досега от държавите и религиите, само тогава има възможност за бъдеще на това човечество. Ако предприемем сериозна стъпка срещу опасностите, пред които е изправено човечеството, има възможност за нов човек, за по-добър човек, по-естествен, по-здрав, по-религиозен в бъдеще. Eдин свят без войни, без нации, без държави, без религии, без безсмислени йерархии и бюрокрации. Един мирен, любящ свят, свят в търсене на истината и реалността, която е винаги и само, тук и сега, а не там и тогава, както винаги представителните политици и религиозните лидери - йерархии и бюрокрации (държави и религии) ви обещават от десетки стотици години. Тези проблеми сa създадени и наложени безусловно и постоянно от шепа "хора" (привилегирован елит и паразит, лидер и останалите - господар и роб) чрез обществото върху останалите, този паразит който е реален собственик на държавите и религиите, ако тези проблеми не се решат незабавно, бъдещето на това човечество е невъзможно.

Докъто няма Пейтриът не сме мишена на Русия, инсталират ли ги ще станем !

Атлантическия съвет да си ЕПМ!

"Пейтриът" и F-16 са безсилни срещу "Искандер", "Кинжал", "Циркон" и "Калибър".... Интересно как ли ще ни помогнат, ако недай си Боже имаме безумието да тръгнем на война срещу руснаците???? Атлантическият кръжок са обикновенни лобисти, които най-вероятно ще вземат комисионна от подобна сделка. Оттам идва и целият им зор....

Да се забрани на НРО и всякакви държавни структури да всяват омраза към друга народи-държави.

ахахахахааха роби плащайте копелета, къде сте тръгнали да си правите пътища, болници, училища? Я веднага няколко милиарда за ракети и самолети, че ако ви нападне Русия, ще я победите с тях! Да знаете! 100% ще победите. Деба тъпите копелета сте, щото зная, че ще се вържете и всеки един от вас ще плати за всяка частица от тези ракети с образованието и здравето на децата си.

А защо и телевизиите, бе мухоморки?

Какъв е тоя глупав съвет и кой му дава право на такива изказвания. Да си ходят оттатък атлантика да го пазят с патриоти.

Неутралитет, неутралитет и пак неутралитет.

Ненормалници, какви ракети, каква опасност от руснаци, марсиански, ескимоси и всякакви олигофрени... Та ако руснаци или американци, дори и някои от съседите ни биха искали да ни нападнат, то за няколко часа ще ни приключат!!! Айде, по-кротко с такива тъпотии! Явно, някой пак търси сладка далавера...

Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я! Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика - Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! Йордан Йовков, "По жицата"

Съгласен

незнам какво става... побъркаха се! докато четях си мислех че е някаква шега...

Аз искам руски ракети С 400 да се пазим от Турция.

Малоумници, ние сега не сме мишена . Само Пейтриът ни липсват да привлечем вничание.

Неправилно поднесена новина за червенодупести шарани.

Незабавно да се премахне "атлантическия съвет"...сбор от малоумници!!!!

тия ще поискат хранене, пиене и еване сите от тоя съвет ги пращаме за камериерки, сервитьорки и компаньонки на афроамериканците

ico_all

Соломон Паси, Иво Инджев, Асен Агов, Найо Тицин, Елена Поптодорова и не на последно място Бойко Борисов - ПОМНЕТЕ ги хора за да си платят!

Краварите си сътвориха робовладелски строй

Нкйй

Кои са тия идиоти?

окъде се пръкнаха тез умници, да искат да плащаме какво ли още, знаят ли че има гладни деца у нас, има болни хора, които не могат да си купят елементарни лекарства, а някои се самоубиват за а не се измъчват повече, най-добре е тоз измислен съвет да си гледа работата и да не ни вменяват глупости, при все че не можем да си платим и хляба дори, безобразие е да се търди че сме зависими от Русия, всеизвестно от кой сме зависими

Мили боже, прочетете част от коментарите под Фейсбук публикацията.... Направо изтръпнах, това са болни мозъци....

Турция будет с нам

К’ви са тея педерунгели уееее ?

Аз искам антибългарски организации незабавно да се разкарат и да не заемат позиции по суверенни въпроси на Република България! Да си купуваме само скъпо американско гориво нали и да предплатим нова партида измислени самолети сй сиктир бе!

Не разбрах едно - с Русия ли ще се бием и защо ?

т. 19: Всеки който знае повече от 3 руски думи и някога си е бил в СССР / Русия или е разговарял с руски турист у нас - незабавно да бъде разстрелян на място. ......... Атлантически съвет в България? Как родолюбиво звучи това. Нещо така мило и родно...

От къде на къде вие ще решавате съдбата на българите продажна долна сган. Искаме референдум в България за това да излезем от Нато или не. И попитахте ли българския народ гадове мръсни да ли са съгласни с вашите извратени искания. Да горите в ада предатели долни.

А къде са първите осем ф16. Шкембе войвода последно караше едни СУ27 от втората световна.

Нескрита Пета колона на САЩ в България Атлантически съвет,трябва веднага да бъде обявен за Чужди агенти,и изхвърлени от от България обратно в САЩ!! Те са български граждани рабоши в полза на Чужда държава- чужди шпиони.

Като ги платим в аванс пак картинки ле ще получим или вече снимки.

Онова дребното еврейче Сол омон ли си мечтае тия неща ? Да не се разреве още един път като му го наврат отзад.

Единстено точка 4 е добра идея,другото е за боклука.

Дали има достатъчно жилетки за връзване, че случаят с тези типчета е спешен....

този съвет не представлява никого, не е избран от никого, не избиран от никой бг орган или избирател и не е финансиран от България. всяко подстрекаване към въвличане България във военен конфликт се счита за държавна измяна!!!! обесването е задължително, ако не се извинят и саморазпуснат. като искат самолети да ги купят със собствени пари! Най бедната страсна е умряла за ф16 от 1974!! пукбете до един в тоя съвет вашта ма мица гя у рска!

Къв е тоя атлантически съвет, ние сме на ЧЕРНО МОРЕ! Не сме на атлантика! Да вървят да си.....на атлантика!

Да се забрани Атлантическия съвет , които и да са те - явно се занимават с противодържавна, предателска, унищожителна политика.