Прокуратурата отстрани следователката, разкрила данни за атентата в Бургас

Прокуратурата отстрани следовател Станелия Караджова от екипа разследващи атентата в Бургас. Това съобщиха от Бургаска окръжна прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отстрани следователката, разкрила данни за атентата в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хе верваите на ничо нити че следователката е оцтранена нито че имат нов портрет терприста чиста евреиска игра *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То ако беше въпрос на национална сигурност досега да сте го разкрили. То не беше пътувания до САЩ за ДНК справки и ЦРУ сводки. Компютърни симулации, а сега и цял автобус ще се гърми пробно. В крайна сметка милиони изхарчени и нищо не знаем. Предайте материалите на Израел. Ще ги намерят и ще ги гръмнат веднага без да се замислят.

Ей много комунета с може би раздадени лаптопа от Позитано имало. А може и да не са толкова много, а да чатат безспир. А може и действително да са много, но за съжаление много необразовани, невъзпитани и най-вече с голям потенциал от гадни думички. Не завиждам на БСП. Какво ли би казал възпитания председател на ПЕС.

Цецо, Куме, а отменя ли се поръчката до Интерпол да издири лицето, в което до преди 3 дена следствието виждаше участник в атентата на летище "Сарафово"?

В автобуса е имало и една жена-преводачка или екскурзоводка, която в момента на взрива е била около шофьора отпред.Така и не стана ясно какво стана с нея, жива ли е още, какво точно е видяла-а не може да не е видяла и даже вероятно е разговаряла с терориста.Пълна мъгла....защо ли я скриха....Нали съм глупав и не се сещам.

Междувременно той (Главният секретар на МВР Калин Георгиев замина на посещение в Израел, ЗА ДА ДОКЛАДВА на службите в страната свършеното от българските власти. Е това вече е наглост. Кой командва това правителство? Сеге ми стана ясно защо Николай Младенов е назначен за външен мниистър на България. Та сопед редица публикацци той казармата искара в Израел. Всеки ден в БГ дтават убийства, грабежи, кражби, а гл секретар на МВР докладва в Израел... Мамицата ви герберастска!

Върнете жената на работа, долни национални предатели и продажници! И пратете циганите на полето да работят...

Ужас!! Тази женица сякаш е разкриха данни за Ли Харви Осуалд или Джек Раби, участвали в убийството на Джон Фицджералд Кенеди, през 1963 година в Далас, Тексас!!!Цвъ-Цвъ, смешен и жалък, мълчи, че вече само като отвориш уста и чупиш тъпомера!!!

Нищо ново,Тиквата в действие,то и на децата е ясно, че цялата им клика са еврейски и американски слуги.Той Плевнята вече и не го крие даже.Хаха, срам за България!Падение!

А изнасянето на информация по следствени дела от Цветанов как ще бъде санкционирано? Той дали е искал разрешение от наблюдаващия прокурор за медийните си изяви по конкретни дела?

Много обичате да се бъзикате тука с думичките. Не са я "ОТСТРАНИЛИ", а са й възложили нови задачи. По хитрата ви предизборна тиквена терминология всяка седмица всички магистрати, полицаи и чиновници ги "отстраняват"!

Какво стана с френските командоси набити от селски ергени в с. Коиловци.?Цв.Цв. защо нищо не съобщи за този случай. Или за него България е територия , в която всякакви арабски цигани, подготвяни за диверсионни действия могат да си щъкат и правят каквото си искат у нас???

Ей колко си заядлив - еми нямам инструкции още бе.

Значи, може да си разкажем всичко на САЩ Европол, Интерпол и Мосад, но когато лъсне малко истина пред безпомощните българи това е лошо? А дали този атентат не е извършен именно от някой от тези, пред които се изповядват нашите властващи? Правилно е да се пази тайната на разследването и не е уместно да се разгласява каквото и да е, но леещата се коректност е направо отвратителна. Твърде много ни идват случаят със сестрите в Либия и този атентат. Ние сами трябва да се саморазправим с терористите, а ако трябва трябва да се въоръжим и да участваме по безмилостен начин в операция по разгромяването им. И все пак, кой има повече финансов и политически интерес от този атентат? Защото ние твърде много губим от него.

Уволниха следователката защото не им играе по гайдата. Чичо Сам и Израел са поръчали терористите да са от Ал кайда, хизбулах и от Иран, а шофьорските книжки на заподозряните са издадени в щата Мичиган САЩ. Е ,това не биваше да прави следователката ,защото разкрива една от мръсните игри на ЦРУ.

Личи си в случая кой на кого е началник.

НАГЪЛ!

А тази мутра на снимката едва ли се усеща колко непремерени изказвания е правил,колко лъжи е изсипал по разни медии.

Криминалният роман за случая го е написал Г.Лилов"Дуел"-преведена е и на английски.По едно предаване говореше за някаква турска яхта,акустирала на варненското пристанище.

Кукукукукукукуккукукуккку!!!!!!!!! На снимката , но войната ни е в кърпа вързана.САЩ и Израел не желаят да чакат.ВСАЩ,Борисов: И Обама ,знае кои са и аз знам кои са,но трябват твърди доказателства за разследването.Той се съгласи с мен и ще помага". А следователката каза истината:Самоличността на извършителите не е разкрита". Така няма как да кажем на света -Те са от Хизбула и поръчителя е ИРАН. Духайте супата и всичко на гърба на бъгарина и на България се пище.Спомнете си теракта с/у ПАПАТА.Кой ни нагрочи за извършителе-първите приятеи сега -ЦРУ и САЩ.

защо жените не пишат криминални романи? - защото не могат да запазят името на убиеца до края. всички се чудих ме как така хилари ни подари спешно 4-ри изтребителя ф-1ш. доиде за един ден от америка и на слеващивт ди замина и никои не позназа защо а как ли е станало при небостъгачите??

Двете кули в Ню Йорк си ги взривиха собствениците им, защото беше нужен повод за войната в Ирак и ремонт на небостъргачите. Американският игрален филм, "Трите дни на кондора" от 1975 година, е показал заради какво са ексцесиите в арабският свят. /фосилните горива/ Юл Браун (1922-1998) - Илия Георгиев Вълков "НЯМА СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА, ИМА КРИЗА НА НЕВЕЖЕСТВОТО!"

Добре си се зомбирал!Продължавай в същия дух и ще си повярваш, че си Хари Потър!

Защо беше й беше нужно да говори?Егати "следователката".

защо жените не пишат криминални романи? - защото не могат да запазят името на убиеца до края.

Писах го и преди седмица, когато за сефте написаха, че почват проверка срещу следователката, ще го напиша пак. Пълен абсурд е твърдението, че тази жена САМОСТОЯТЕЛНО е изнесла информацията. Със сигурност е имала "карт бланш" от ръководителите си за това интервю, както и какво точно може да каже и какво да не казва...Но, типично по нашенски, сега ще го отнесе заради рахатлъка на някой...За съжаление едва ли ще има куража и смелостта да излезе и да каже истината / и въобще не я обвинявам за страха с тия хунвейбини на власт /.

И аз доло горе написах същото, ама кой ли мисли. В потвърждение на това гл. комисар Калин Георгиев е на "работно" посещение в Държавата Израел. Така е по медиите. Защо се слага пред Израел и "Държавата" ми е чудно. А иначе съм сигурен, че нашите вече им е ясно кой са организаторите и кои е извършителя на атентата но това не съвпада с интересите на наши нови "братски" разузнавания - ЦРУ Мосад и затова се чудят какво да правят. А истината е че обявят ли която и да организация /примерно Хизбула/ за извършител и това не вярно, тогава дупе да ни е яко.

Така е, в България никой не носи отговорност за нищо. Вината винаги е колективна.

"правоналагащите действия" вече започнаха.

И аз съм възмутена, но от това, че цецо не излиза с изказване за кумецо? А следователката казала истината и набързо я уволниха.

Така е като се "разминава" с официалната позиция на "големият брат" отвъд океана...

ШУШУМИГИ-ТОЙ, НИКОЛАЙЧОТО МЛАДЕНОВ И ЗА КАПАК БОЙКО СТРАХЛИВИЙ.

"Отстраниха следователката, разкрила данни за атентата в Бургас" Като гледам заглавието и до него снимката, е съвсем ясно под чие нареждане е станало това.

деер

ГЕРБ има само женски бушони и един мъжки, но не се разбра за него бушон ли е или се е полакомил в даден момент!Много ми е интересно какъв мъж трябва да си , за да може да се измъкваш само с жени от трудни ситуации! Ами то ако се прегледат журналистическите записи , да не се окаже , че ББ и ЦЦ са за разстрел?!?! Смях...Ами то, ако нямахме АЕЦ, щяха да ни бомбят повече от Сърбия по време на войната с тази компетентност на управляващите от 89г насам!

Е, това е вече безобразие! Цвъчко Цвъков прави новина - "голем праз", и някаква следователка обира пешкира. Защото повтаря това, което самият Цвъчко разгласяваше охотно наляво и надясно още преди 3 месеца. Не сме го забравили как, като говорител на министерството, даваше комюникета какво е разкрило следствието. Пълен непрофесионализъм от физкултурника-партизанин. А защо се мълчи (като с нас.ани гащи) за визитата му в САЩ (с БоБо) и нелепите резолюции на парламента преди седмица???

Какво си играят сега на секретност? Месеци наред тия 3-4 души са се разхождали необезпокоявани из страната, а сега когато са се изнесли навън, че казал някой нещо и голяма тайна издала! Неграмотници!

Е веднъж да кажат за шофьора българин

Тази жена е допуснала гаф и е отстранена от разследването, така,че не я ожалвайте толкова - така ще се научи, че колкото и да те разпитват нахалните журналя, не трябва да се изкушаваш да покажеш,че знаеш много! Справка С.Кобурготски.

Форумът пак се е напълнил с хейтъри дилетанти, които много искат да научат нещо специално докато щракат на клавитурите! Само че такава информация НИКЪДЕ не се дава преди да е завършило разследването, пък като чета всички знаят кой закъде заминава и защо, т.е.много знаещи ,а се гневят, че не им казват каквото им се иска.

А къде беше, когато любимецът ти ЦвЦв, разгласяваше ежедневно какво е разкрито. Скрий се някъде и чакай да те повикат.

Ей и ти пък - не се ли сещаш - сега са му превели парите и трябва да си ги заработи. Той, за разлика от нас, дилетантите е професионалист.

Ей на това му се вика милиционерщина до дъното на костите.... така се наказва по някой публично, за да имат другите страх/ не за да работят в екип, а за да се страхуват за всичко което правят/- така са лесно манипулируеми.... Защо сме такива овце бе? Явно защото овчари ни "управляват"- продукта е само един- ОВЦЕ! За нищо не ставаме като народ , след като едни тъпи милиционери ни разигравят и правят на ненормални/ но те са наледници на бившите комунисти, на БКП, на БСП.../ с една дума нищо не се е променило от социализма само с тази разлика, че всичко стана зверки брутално към народа!!!

Горката женица - отстраниха я, защото КАЗА НА ЦЕЦКО, че атентаторите на са 3,5-на!!! Нали помните - дори и след "помощ" от братските служби Цецко каза че са 3-ма ИЛИ 4-ма!!! Средно - 3,5!!!

Главният секретар на българското МВР щял да отиде в Израел да докладва.Значи той не е никакъв гл. секретар,а секретарка.

Лесно ти е на теб,но като те изправят на килимчето в Израел и САЩ бързо ще потвърдиш това,което ти подскажат

тхкмо се зарадвахме че нещо е разкрито, а то маи нищо.

Всички коментиращи са фенове на Хизбулла!!!!??? Еввала, машалла, ашкоонсуул!!

Нима? Аз не участвам в тая война, нямам нищо общо и не желая страната ми да взема ничия страна.

Ти не желаеш,но ще ти наложим мир според нашите интереси

Аз съм марсианец и не желая да ме безпокоите!

И НАРОДА Е ВЪЗМУТЕН ОТ ТЕБЕ,НО ЩЕ ТЕ ИЗТРАЕМ ДО ИЗБОРИТЕ!!НАМЕРИ ЛИ СИ НАЕМАТЕЛИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ?!

ТИ ОТИВАШ, БЕЗ ПРИСЪДА, В ХОТЕЛ "ПАНДИЗ ПАЛАС". Толкова много далавери имаш Цецо кумецо, че забрави за небе без "каре" и за костюм без "рае".

ГЕРБ се готви да вкара България във война с Иран! Израел и САЩ са се договорили Боко Тиквата да обвини Иран и Хизбула за атентата в Бургас за да си запази властта и тайната за тъмното му миналo!

Този човек на снимката е много грозен! Направо ми се повръща като го гледам. Тиквеник в риза, това е той!

Викат му поялника, понеже носа му имал формата на поялник :)

Във ВИФ му викаха "цецко-трътката"

Цветанов бил възмутен, а ние оклеветените ,обругани и поднесени с "коментари"пред жълтите медии какво да кажем?Цветанов се изцепва и огласява на всеослушание ОПГ /манафи/ заловени от неговите "черноризци"от ГДБОП.Имена,адреси,семейно положение,роднини всичко наравно и с фотоси лъсва на жълтите страници огласени с "коментар"на най добрите му "следователи"наравно със снимки на голи "какички" и фотоси на пениси и вагени!След всичко това оклеветенитевече са обречени на най тежки обиди и най тежките предварителни наказания!Това е абсурд в разследващата ни система и СЪСЪТ остава под давление на "цветановите"перекендета!На въпрос как е възможно всичко това ,което е против констутиционо да се случи ,като по този начин се излага на сериозна опасност и живота на едно дете чиито родител е омаскарен ВСС отговаря с писмо до Европейския съд ,че това действие не е извършено от тяхна страна.Остават именно тези хора на Цветанов да дават обяснение или самия той !

Всеки опит да се измести вината от Хузбула ЩЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН И НАКАЗВАН. Дори САЩ ще ни помогнат да докажем, че имено Хизбрула е извършила атентата и ЕС да обяви организацията за терористична. СЛЕД ТОВА ВОЕННАТА АГРЕСИЯ СРЕЩУ СИРИЯ МОЖЕ ДА ПОЧНЕ. Ето как Борисов ще ВКАРА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА. Честито на всички Българи. За да е сигурно гласувайте пак за Герб.

Нещо не разбирам,самата следователка каза,че информацията е съгласувана с надблюдаващия прокурор,така,че не би трябвало да има проблеми

Ако се разрови..ще излезе гнилак тук!!

Главният секретар на МВР Калин Георгиев замина на посещение в Израел. Заааааа дааааааа ДОКЛАДВАААААААА за свършеното от българските власти при разследването на бомбения атентат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧЕ ЕВРИЩУГИТЕ СА НИ НАЧАЛНИЦИ ЗНАЕМ. АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА !!! А

Като си подготвихме предварително транспорта и ги прибрахме всички за една вечер,сега да проверим да не сме забравили нещо

И мен това ме изуми в цялата тая оперетна история : )) Така се е залетел да докладва ??? на израелските служби , все едно е подчинен на мосад . Или е ? Ако е , що ние му плащаме ?!

Не може укриването на информация от суверена да се толерира ,а хората които имат смелоста да говорят да бадат наказвани!

И ОЩЕ КАК?!

Не трябва, но може.

val55

Атентатът стана в БГ, чий го търси в Израел. Би трябвало представители от техните служби да дойдат в БГ. Откога почти всички министри и МП рапортуват на САЩ и Израел. Това правителство започна най тайната и подмолна война срещу собственият си народ, пренебрегвайки достойнство и чест. Оказаха се елитни политически про.............

Отива за да кажат очи в очи какво да говори! На всички е ясно, че трябва да се изопачават данните по правилния начин!