Реакции в Русия и по света след двата атентата (снимки)

Светът осъди остро атентатите във Волгоград. Русия е под засилена охрана. САЩ, Франция и Великобритания й предложиха помощ в борбата с тероризма. ООН също осъди терористичните атаки, но изрази увереност, че Русия ще се справи и сама, без помощ.

Обратно в новината

Коментари - Реакции в Русия и по света след двата атентата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин провежда акция в момента с 4000 души специалисти от тяхното МВР, а бат Боко не си мръдна пръста за атентата в Бургас и чакаше нареждане какво да каже от Хамериканското посолство, от Босфор посолство и от Чифут посолство.

Мдаа, начало сме на нова война - между християнство и ислям. От изхода на сблъсъка на религиите ще се решава бъдещето на цивилизацията. Подкрепям Путин и Русия, защото от събитията в последните години се вижда, че последният бастион на нашата културна християнска идентичност е руската държава.

ЩО ЗА БУТАФОРНА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ТОВА ООН!!! ВМЕСТО ДА ПОСТАВЯТ УСЛОВИЕ НА ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ БАНДИТСКИТЕ СИ РАДИКАЛНИ СЕКТИ , ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО ИЗПОВЯДВАНЕТО НА ИСЛЯМСКАТА РЕЛИГИЯ, А СТРАНИТЕ, КОИТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯТ - ЩЕ СИ ПОДПИШАТ ЗАПОВЕДТА ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. ЗЛОТО СЪЩЕСТВУВА САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЗАЩОТО ДОБРОТО МУ ГО Е ПОЗВОЛИЛО!!!

Атентатите в Русия за последните 3 месеца са вече четири. Три във Волгоград и един в Пятигорск, където загинаха още трима руснаци. Атентатите започнаха след знаковата среща на саудитския принц .... Султан с Вл. Путин. Тогава саудитецът предложи на Путин, срещу 50 млрд долара, да не подкрепя Башар Асад и безпроблемно провеждане на зимната Олимпиада в Сочи. С уверението, че ислямските терористи в Кавказ са под негов контрол. Руският Президент не влезе в договорки и естествено отказа. Срещата завърши скандално за саудитския принц, на който бе посочена вратата. Саудитска Арабия сега е в лоши отношения със САЩ, защото Обама не удари Сирия, с Катар, защото катарците се оттеглиха с финансовите си подкрепи и с Русия, която помага на Сирия и пречи на арбските геопроекти. Не случайно Руският Президент проведе внезапно бойно учение, с всички родове войски и цел - Саудитска Арабия.

Олимпийските игри в Сочи също струват на Русия около 50 млрд долара. Колкото е предлагал и саудитския принц ...

САЩ са предложили помощ на руското правителство в сферата на сигурността при подготовката за Зимните олимпийски игри в Сочи след двата самоубийствени атентата във Волгоград. Готовност да помогне на Русия във връзка със събитията в Волгоград също така изяви британският премиер Дейвид Камерън. Редица страни и международни организации изразиха своите съболезнования във връзка със случилото се във Волгоград и направиха предложения за разширяване на сътрудничеството в борбата срещу тероризма. Съветът за сигурност на ООН излезе с декларация, осъждаща взривовете. Предполага се, че атаките във Волгоград са били осъществени от ислямистки екстремисти, и че тяхната мишена са Олимпийските игри. Ами много ясно...как иначе ще изпъкнат? Нали са техни хора - бомбаджиите.

Организаторът на атентатите по цял свят предлага помощ!Безочливо!

Службите му тичат след събитията а те са цели 2броя атентати!!!!Ако беше Сталин всички шефове на служби на разстрел!В ПРЕВАНТИВНАТА работа е гвоздея на програмата за службите!Камери за няблюдение суперкомпютри с всички данни за всеки и спътници!Но най -важното са парите плащани на доносниците и информаторите!Старата изпитана от векове система всеки следи всеки и донася!Контролирай контролирай и пак проверявай!А който се отпусне разстрел!Така Сталин създаде силна и модерна държава!Сегашното руско разузнаване е срам за занаята!Да ги изненадат и толкова жертви на хора!Срам!Да не говорим за българските "Дюнер разузнавачи "!И "Дюнер-политици"!Чака те или салмонелоза или траурна агенция"Пак заповядайте"

Направо най-модерната държава им създаде евреина Сталин.Ти да не пишеш от някой психодиспансер?

Не всички мюсюлмани са терористи, но защо всички терористи са мюсюлмани?!

Браво!

Много слабо клише.

Путин си прави сам атентати в Русия за да въведе новия световен ред - военен комунизъм. После никой не може да влиза в Русия нито да излиза и в петък за да отидат на село ще подават заявления в общината и ще ги изслуша комисия и айде тогава разрешение за село ...

можеш ритуално да се гръмнеш с ножа..на никого няма да липсваш такива като тебе с лопата да ги ринеш

Такива като теб не трябва да се наричат хора.Дори и животни.

Точно такива боклуци като теб ходят на т. нар. 'протести"!!! Всички там са твоя акъл!

Не искам да изглеждам параноик,но за мен това е начало на новата война,която някои наричат безконтактна.Според мен този атентат е организиран от подопечните на Сауд.Арабия и Катар.Дали Сащ и западни държави имат отнощение -не знам,може би това става без тяхно знание/одобрение.Само напълно ненормален може да предизвиква руснаците по-този начин-брутално,в един-град-символ и пред Нова Година!Такива неща не прощават даже скандинавците!

ти братко си невероятен тъпак!

Би ли обяснил какво имаш предвид?

да те попитам кой създаде ал кайда и кои страни нападнаха Ирак,Либия,а сега искат да нападнат и Сирия,всички гореизброени страни бяха светски а сега какви са? ислямски подчинени на шериата!

Понятията Вяра, Религия, Църква не са едно и също, това са различни неща. Вярата е нещо лично. Религията пък е нещо свързано с обществото и с властта в него. Бог е вярата ни в него. Монотеистичната вяра ни казва, че Бог е един за всички ни, независимо как и на какъв език го наричаме в сърцето си. Религията ни учи,че името на Бог е само едно и ни казва кое е то. Чрез вярата Бог ни казва бъдете смирени, аз съм любов. Религията ни заповядва: бъдете божии войни, защитавайки Правата Вяра, а всъщност се касае за нечия човешка власт. Религията е идеология на дадена Власт или на домогващите се да се сдобият с власт използвайки вяра. Тя оправдава властта на Властта и нейните властови методи. Какво прави религията опасна?-това е властта, обикновената човешка власт и желание за власт. За какво ви говорят понятията кръстоносци и Светата инквизиция, за любов и смиреност ли?, или за борба за власт, когато християнската религия е била част от Властта, когато е била идеология на средновековната европейска власт. Какво го прави така опасен исляма? Това, че в ислямските държави е идеология и част от Властта. Там, където е разпространен е най-малкото използван от сили с претенции за власт. Какво е църквата? Това е институция ръководеща религиозната идеология. В светската държава със светска власт църквата и религията са отделени от държавата и Властта, а също така и от образованието. В светската и демократична държава не могат да съществуват религиозни и етнически права а само граждански права еднакви за всички! Но това е дълга тема.

Ами нормално и естествено е, че всеки вид в природата се стреми да запази чистотата си. Хората не правят изключение. Затова, когато Брюксел докара с рейсовете в България няколко десетки хиляди негри от Мали и араби от знайни и незнайни страни, а в същото време антибългарското изчадие Кристалина се появи и каже, че те ще ни оправят демографската криза, нормалният човек не само трябва да потръпва, а да направо да получава позиви за повръщане.

Следвал съм няколко години в Москва. Най-отговорно заявявам, че мнозинството руснаци (не всички, разбира се!) са най-големите боклуци на Земята. Повечето ми състуденти, бидейки руси и със сини очи гледаха на чернооките и чернокосите като на някаква по-низша раса, досущ като нацитата, срещу които така самоотвержено са се борели предците им. Нарицателното за нас беше "чорние". Абсолютна измет, не ми ги венцехвалете тия нищожества, че и сега като видя рус руснак и ми иде да му направя някоя аркада отстрани на извисения славянски поглед!!

Така е след като нито диплома взе нито русокоса и синеока рускиня те погали

Сега какво да правим като си чорний боклук. Какво правиш в Москва? Да си учил в Пристън ... Там щеше да бъдеш белий боклук. Навсякъде си едно и също ... както и във форумите

Хейтъре, най-вероятно това отношение е било поради личните ти качества, които личат от поста ти. И аз съм учила в Москва, и аз съм с кестенява коса, но такова отношение не съм видяла. Напротив, точно обртното. С много от тях и до ден днешен поддържам прекрасни отношения, всяка година ме канят на гости. От руската нация съм запазила само добри спомени.

Явно са те преценили добре по умствения багаж. Аз също имам приятели и бизнеспартнъори от Русия. Никой не ме нарича боклук. Явно боклука си е боклук навсякъде - и в Москва , и на Антарктида.

Там е работата, че не преценяваха по умствения багаж. Айде, да речем че аз съм някакъв дебил, така ще е по-удобно за проекциите на русофилите във форума. Обаче имаше едно момче - грузинец, блестящ компютърен специалист. Беше първенец на курса си, може би затова и го мразеха толкова русите и синеоки сволочи. Един от тях веднъж ми каза, цитирам по памет, че той и приятелите му избягвали да общуват с него, защото им бил под интелектуалното ниво, забележи, "как и все остальньiе кавказские " - това го помня дословно.

Боклук като теб е мразен на всякъде!

Проекции, проекции...

защото най- големия русофоб след кръволока Троцки, е Карл Маркс, който през 50- те години на 19-ти век, пише: В Русия, тази варварска нация има такава енергия и такава активност, каквато напразно се търси в старите монархии. Славянските варвари са природни контрареволюционери, затова е необходима безпощадна борба, не на живот а на смърт за унищожение на славянството с безпощаден тероризъм". Ето от кого се учат нашенските хейтърчета, да не говорим за Хитлер, който казваше, че славянството е тор за немската раса. Както и да е историята отсъжда кой, кой е. Дано по скоро настъпи ерата на Водолея и да изчезне омразата между хората.

пише се Черныe ... а ти си такъв парашутист че чак не си струва да хабя даже електричество и да навлизам в полемика ! А ако знаеш история щеше да знаеш и от къде се е движило и Славянството и християнството .... цъкни тъй както цъкаш на мишката в гугъл за да насреш нещо да видиш история то е ясно че за книги немаш време...

Сочи'2014 = Мюнхен'1936. 'Бьет'са!

Феноменално ! (И ! - а ся де ?!)

Защо започна да кудкудякаш феноменално ??? За Мюнхен, за Берлин или за Сочи ??? Много истини, много нещо ...

Да не би вместо "Мюнхен 1936" да си искал да пишеш "Берлин 1936" или "Мюнхен 1972" ?? М?

И сега като се замисля и като познавам руснаците, отговора ще бъде реципрочен и може би много по-брутален. Мир на праха им на всички жертви

И С ПРАВО .

Прав си, започна се: Москва. Във Волгоград, след терористичните атентати, се провежда антитерористична операция с участието на над 4000 сътрудници на министерството на вътрешните работи, съобщи РИА Новости. Във Волгоград личният състав на полицията и военнослужещите от вътрешните войски служат в усилен режим. От сутринта се провежда операция Вихър-Антитерор, в която са задействани над 4000 сътрудници на министерството на вътрешните работи и военнослужещи от вътрешните войски, заяви официалният представител на оперативния щаб на Волгоградска област Андрей Пилипчук. По неговите думи в града действат 268 издирвателни групи и 142 контролни поста. В хода на работата специално внимание се отделя на местата, където се събират хора, в това число гари, търговски центрове и други обекти, добави Пилипчук. Цитирам агенция Фокус

Само идеите на комунизма могат отново да сближат и умиротворят народи те населяващи тези евроазиятски територии.През зимата на 1942/43 г.дядовците на сега мразещите се внуци са пречупили врата на човеконенавистниците от Германия.Мястото е същото ,но града се е наричал Сталиград .Ръководител на държавата е бил Сталин .Намерете такъв човек без мазни олигарси до него,възстановете идеите на маркс и ленин и нещата ще си дойдат на място.

Ох, Божка, Божкаааа, Божка...

Божка, днес пи ли това, което ти беше предписал психиатърът?

Ти-как успя,да изпълзиш от нафталина,бе?!

Фактите не се одобряват или неодобряват, драги съфорумци!Те се приемат такива, каквито са!

списък на 10 начина за манипулиране с помощта на медиите. 1. Отвличане на вниманието. 2. Създават се проблеми, а след това се предлага начин за решаването им. 3. Методът на постепенното прилагане. 4. Отлагане на изпълнението. 5.Отношение към хората като към малки деца. 6. Да се атакуват емоциите на човека в по-голяма степен, 7. Да се държат хората в неведение, като се култивира посредственост.. 8. Насърчаване на гражданите да се възхищават на посредствеността. 9. Засилване на чувство за вина. . 10. Да се знае за хората повече, отколкото те самите знаят за себе си.

Прав си, ВСВ я прекратиха САЩ и веднага започнаха СВ.

Ти нищо не разбираш

Хан Дудук, Русия пусна нова атомна подводница ,,Ал. Невски "с много ракети на борда.

Ти направо търсиш по вола жиравче. Има доста по-логични обяснения.

Хан Дудук, хамериканците можеше да си стоят в Хамерика и ВСВ пак щеше да свърши. И нямаше да изтребват нови милиони хора по света. Всъщност от хамериканците вече нищо не зависеше.

Ако позволите - а янките не бяха Треснали заксенхаузенската 'печатница' и заводите с онея (изчезващи в полет от поглед и радар) прототипи на луфтвафето - ...не знам Как би завършила Изобщо.

Голями сте какалашки, красньi/e ! - пояснение : А. В Заксенхаузен е унищожена Най-Голямата И Досега 'печатница' на долари Б. Тези самолети де-факто са били нещо като днешните стелтове, хариери и СУ-та (ама в Едно)

Благодарение на САЩ? Ок, щом казваш. Няма да спорим с последна инстанция. Русия изобщо няма роля за завършека на войната както казваш. Сега да не помислиш че съм русофил. Не че ме притеснява особено, но ще спестим на читателите излишни безсмислени тиради по темата.

ей не си пиеш хаповет и това е

Става дума. вече не ха американци и руснаци,не за тоталитаристи и демократи,а за абсолутно патологични случаи за релогиозно промити мпозьци в усуга на определени крьгове от домогващи до власт.Между тях са и уахабити и краини удейски фанатици с власт в САЩ и руски-азиатски олигарси и американо-европейски монополи с глобалистични домогвания.От тяхния абсолютен егоизьм и алчност произтича тероризма.А у нас продъл жаваме да крещим за и против.Смешни ставаме!

Ако не се лъжа - Всички-Ние Българ(к)ите Вече станахме Спартанци, Spartan ! --> надявам се Съвсем-Скоро да Станем И AthenaPalades !!! (а Не да си отидем мърцина ала Леонида)

Шваба

Зависи от Спартанството - Вайшопското или Древното?

Май НОВИЯ РЕД ще дойде по рано отколкото се очаква, а той е ВОЕНЕН КОМУНИЗЪМ

Ааааа - онази филмова Поличба с Бълок и Сталоун ли имате предвид, Колега ? - Е, тогаз няма-как - станахме отма Същите ! (т.е. по-добрите-Ни половинки - Сандра, а остатъка - Силвестър)

Ба ! - ами то комай Действието е точно през 2014та !!!

пишете за военен комунизам.анализ:комунизам!!!автоматично го сварзваме сас русия!!!военен???нещо като хунта!!! това искате да си мислят другите.в русия -военен комунизам!!!имаме битка между дарявният капитализам и световният банков фашизам-ционизам!!!

Размишленията на Дървосекачът за монетарната система и свободният хамерикански човек може да претендира за ,,мъдрост,, на вековете ...

Благодаря Ви ! (макар че Тези Всеобщи Истини комай Ги знае Всяко хлапе) Та понеже казвате сте за Conference : - бихте ли подали Следващия откос ? (от Въпроси де :-)

А са ! - ся подприкритийно ли шъ пуцатье с палчета ? (Ха кажете !, па ако ще И бероновски ил костовски да сте)

Съветската империя се срина.Варшавският договор умря.И как да се оправдаят пред данъкоплатците огромните разходи за мегаслужбите,отбраната,тоталното следене и подслушване,за космическата отбрана?Ами "Да разлаем кучетата".Саддам беше сатрап,но проруски ориентиран.Намериха ли му ядрените оръжия!?Кого пратиха да воюва в Сирия-най-светската,верски и етнически толерантна арабска страна?Пратиха бившите талибани,муджехидини,косовари,всяккава арабска,пакистанска,афганистанска,косоварска ултрас-агитка от ислямисти и радикалисти.Кой разпердушини бивша Югославия?И какво се роди след Дейтън и Рамбуйе?Ислямските Босна и Херцоговина,плюс ислямско,албанско Косово.Кой го направи-САЩ,Германия и Британия.Кой върна радикалните молли в Иран на власт през 1979г.?Франция и Германия.Става дума за мноооого пари,задкулисни игри,петрол,влияние,търговия и нищо лично.

Някой знае ли кога се появи радикалния ислям? На мен ми се струва , че това се случи малко след караха на социалистическия блок, наречен за пред овчиците от Горби с красивото име "перестройка". Горби изигра своята роля в историята и тази роля не му беше възложена от руснаците. Руската заплаха беше неутрализирана в голяма степен. И точно тогава според мен се появиха и радикалните ислямистки учения. Защо обаче се случи това, не мога да си отговоря. Каква е връзката или е просто случайност?

Бих очаквал да чуем мнението на Колеги, които Реално Са (сега или били) в зони с ислямски радикализъм ! (, така че да Ни Научат как да Не го допускаме да припари-Дори до Земите-Ни)

Ха да ме научите как да Ви/ви чета по палчетата ако обичате !

агентите като излезнат в пенсия ,живеят в страната работодател!!!горби е в германия!!!случаино???не смиятам!!!руски дисиденти се варнаха за да умрат в русия , а последният главен секретар избра германия!!!

именно ИЗРАЕЛЕВИ, а не еврейски ... Браво, сам се опровергава!

Няма по-големи античовешки злодеяния против човечеството от извършените от хамериканците. Като се започне с геноцид на коренното население в Америка и изтребване на местните жители, връщане на робовладелческия строй в хамериканските земи чак до 19 век, безкрайните завоевателни войни с милиони жертви и страдания по земното кълбо, употреба на ядрено оръжие над мирно население ... и т.н. ... та се стигне до днешните войни и атентати ... Историческото зло на света се нарича САЩ

Тя политиката е все една: огнена вода, стъкълца и кютек.... Какъв дълбок смисъл имаше в изказването на ББ, че е прочел само "Оцеола", ама никой не иска да го разбере

Изказванията на ББ винаги имат дълбок смисъл ... много дълбок смисъл за стъкълцата и за огнената вода.

ама ББ и "Оцеола" ли е прочел освен "Винету"...то по-учено ще се окаже момчето бе

Даде, само че САЩ е държава. Не можеш да обвиняваш всички американски жители за това. Тези деяния се вършат от конкретни хора.

Що да не четат? Нали са християни и почитат Библията... Май наистина ти трябват пари, за да ги вложиш в по-добро образование...

На всяка мандажа, говно.

Много дълги години,чрез ЦРУ,се водеше дългата студена война,битката срещу комунизма и за защита на всеобхватните американски интереси.ЦРУ обучи и даде на муджехидините ракетите "Стингър".И ги финансираше.Преди Буш да обяви Бин Ладен за враг номер едно,ЦРУ си сътрудничеше с него в борбата срещу съветите в Афганистан.Режимът в ислямски Пакистан,също не е цвете за мирисане,но и там американците имат"интереси".Да не говорим,с какви масови убийци и диктатори,са се съюзявали и подкрепяли в Пара и Латинска Америка,само и само в името на свещенната война с комунизма.Целият неофициален Арабски полуостров бълва нетипичен и радикален ислям,но пък са съюзници на САЩ.После,кифтетата се обръщат,но е късно и нещата са извън желаният контрол.Ще има ислямски тероризъм,и още как!

Да, просто е умилително да четеш тук как великите западници и демократи се радват, че някой избива руснаците. Ама то това е да си демократ (от САЩ или ЦРУ). Достатъчно е да мразиш определена държава, народ или управление - и тогава всяко убиство и насилие там е оправдано: "Така им се пада"! .... А иначе ще ми проглушат ушите с разни ценности и човешки права, демокрация и справедливост. Ех, по нищо не се различават от терористите. Само дето носят други костюми и вратовръзки!

Всъщност ти си много прав.Няма никаква разлика в античовешката същност на комунизна и радикалния ислям!

Bъпрос: Kои? Oтговор: Pодните олигарси с руски капитали зад всеки един от тях!

++++...++..+ !

родните хамсии са нищо пред световните акули!!!виж някои филм на alex jones!!!стига сте ни замаивали само с нашите!!!

КАТИНСКОТО КЛАНЕ:В клането загиват много полски войници, офицери, представители на интелигенцията, едри собственици цветът на полската нация. Сред жертвите са общо 16 генерали, 1 адмирал, 24 полковници, 79 подполковници, 258 майори, 654 капитани, 3420 подофицери, 7 армейски свещеници, 3 едри земевладелци, 1 принц, 43 служители, 85 редници, 131 бежанци; 20 университетски професори, 300 физици, няколко хиляди адвокати, инженери и учители; повече от 100 писатели и журналисти и над 200 пилоти.

Да, това Е Доказан Факт, Колега ! НО ! - нека Сме Тотално-Откровени : ---> това Зверско Клане е извършено в резултат на Договореност между Сталин и Хитлер.

В руските разсекретени архиви от Гурбачов, Хитлер не се споменава:)

МИЛИОНИТЕ, погубени в ГУЛАГ и по цялятя държава, СЕДЕМТЕ МИЛИОНА украинци, оставени да умрат от глад при пълни хамбари с жито, но пазени с оръжието на Сталин...

И какво общо има този факт с вчерашните атентати и загиналите хора във Волгоград? Това някакво оправдание ли е? Ако утре някой взриви вашия блок (докато ти си спиш в леглото) и после ни припомни как българите на Крум са изклали византийците във Върбишкия проход...

както варви , само русия е виновна !!!като споменаваш за катин напиши нещо и за хитлер.савременните германци са негови потомци!!!след воината колко бивши хитлеристи бяха в управлението на германия!!!за мен и булгария всички патища водят кам турция!!!

За първи път чувам, че цар Давид е говорил руски! Това е откритието на века!!!! )))

Vibudhi

Давид не е "еврейски" Цар! Както и Йерусалим не е еврейски град!Както и Исус и неговото семейство не са евреи! Явно ти си много добре запознат с "еврейските писания", но не знаеш че нито Давид нито Соломон са "евреи"!В древността не е имало "евреи" а Юдеи и хора изповядващи юдаизма.Много по късно ги таричат евреи.На евреите им е удобно да четат пренаписаната и изопачена от тях "история" и Библия! Но, Истинската История ИДЕ и никой не може да я спре!

Предлагам : А. Да оставим Русия на Руснаците/кините. Б. Да оставим Америка на Свободните. В. Да оставим Враждите на Враждуващите. --> И ! - просто да Започнем да Бъдем Тези които Сме - Стопан(к)ите на Кръстопътя на Тази Планета. ----- Намирам Позицията на ООН за Воистине-Праведна.

Vibudhi

Искаш да кажеш , да оставим Америка на "свободните" РОБИ!?

Ако не се лъжа - Абсолютно Всички Хора по Тази Планета Сме 'роби' на монетарната система засега. (Засега !)

Точка Б. "Да оставим Америка на Свободните". Това ще спечели награда за бисер на годината" Боже колко мъка има по този свят възкликвам с въздишка, и поклащам смутено глава.

Виждали ли сте Воистине-Свободен/на ? (А че за свободни се опитват да минат кви-ли-не - Напълно Ви подкрепям !)

И Божият Син - Христос ги е казал тези слова веднъж: Дайте Кесаровото на Кесаря; Божието дайте на Бога... А за ООН не съм много съгласен, че си измиват ръцете, защото тяхната работа е да се занимават международно с подобни действия на насилие, а не да казват за едни, че били ползвали отровни вещества срещу нарпда си, без да имат доказателства, а тук, техните хора да провокират народа, както извършиха похотливите си деяния през не много далезната 1917 и да обръщат гръб на собствените си задължения, като не следят за мира. Нали самите те са дело на Масонските, кръвожадни и безскрупулни банкери с давидовите звезди. Не могат да се измъкнат с тези думи и да оставят да последват още атентати. Тази им постъпка ги прави в заговорници на бомбаджиите.

Благодаря Ви ! (В оценката-ми за Позицията на ООН имах предвид че Няма да пращат сини каски.)

Vibudhi

Аз не вярвам в "Наивността и Невежеството" на тези, които защитават Тероризма дори в Интернет! Я ми обяснете, какво правят Българските Служби? Нямат ли компютри и интернет, специалисти!? За Службите за Сигурност Няма Почивни дни! Няма "Анонимни" драскачи в Интернет! Ако искат могат да ги издирят и хванат!

Поне формално-напълно адекватни реакции от целият Свят.Ичкерия иска пълна независимост от Русия.За да могат абсолютно свободно,тамошните кланове,да търгуват с наркотици,хора и оръжие.Плюс останалата контрабанда.Интересите на едни много богати петролни държави,финасират промиването на мозъците с радикален ислям на местните глупаци.И съвсем умело,ги правят камикадзета,уж,в името на Аллах.За да убиват невинни хора.Ненормалници.

Хамериканците са подстрекателите за извършване на тези отвратителни атентати ... Що народ избиха в Ирак, Либия, Сирия ... и навсякъде по света.

Ест петрол,ест радикален ислям.Нет петрол,нет радикален ислям.

Не е точно така, но така изглежда пречупено през призмата на световните медийни агенции за масова дезинформация.

Vibudhi

Тези, които защитават терористичните атаки не само в Русия...не са по-различни от самите терористи! Това са хора с промити мозъци! В Русия терористите идват отвън и са обучени и финансирани от вън! И всички приказки за "борба" за"освобождение" са пълна ИЗМАМА! Както казват Руснаците НЕ НАМ!Цялото Поволожие и Киевска Рус по-късно, са част от Стара Велика България! Атаките срещу Търговските центрове във САЩ е финансирана от същите Банкери! Тези които го знаят това вече са твърде много....Съвсем "случайно" в кулите близнаци не е имало нито един евреин по време на атентата!?Всички "случайно" си били взели отпуска в този ден!? И един от тези военни специалисти, който написа няколко книги разкриващи Истината за този атентат, беше убит заедно с цялото си семейство преди 1 седмица в САЩ!

освен че русия е на територията на велика българия е едно освен това в русия живеят поробени милиони волжски българи на които не им се позволява да се нарекат така и ги наричат татари :)

Това си е дело на руснаците за да не ги обвинят в агресия.Не ви ли прави впечетление че терористите не са дегестанци или чеченци , а са руснаци приели наскоро исляма.Защо ли са го приели и след това се гърмят?

порaчителя на атентатите е путя. именно за това, че проговори за истинските извaршители на припиваните на "чеценсите" атентати, беше ликвидитан литвиненко с полонии!

Дрън-Дрън! Преди месец лидерът на ислямистите Доку Умаров (ако не знаеш кой е - провери в Гъгъл) призова публично за терористични атаки с цел проваляне на Олимпиадата в Сочи. така че не измисляй небивалици за това, кой поръчва тероризма в Русия.

понякога като гледам хора като теб благодаря на всички богове за сегашните световни политици и че не са на твоето ниво :)))) знаел кво да се прави идиот!

мисля че това е друг случай: "В части 3727 (рота связи) при штабе внутренних войск по Северо-Западу РФ, солдат заставляют на профессиональной основе заниматься проституцией. Молодые люди обслуживают армейских генералов и офицеров ФСБ, ездят по вызовам и ходят в места, где за сексуальные услуги платят приличные деньги. "

Няма никакво основание за сравнения между терористичните атаки срещу САЩ, Англия, Испания и тези извършвани в Русия. Както няма и основание обобщеното говорене срещу "тероризма" по принцип. В Русия няма истински ислямски религиозни фанатици. В русия воюват хора, под знамето на исляма за националното си освобождение. Всичко друго са алабализми. И нека Силата да е с борците за Свобода!

Че те и талибаните от Ал-кайда в Афганистан се бореха с американците за национално освобождение. Тези в Чечения какви националисти са като там е пълно със саудитци, пакистанци, йеменци, алжирци и прочие? Същото е в Сирийската АнНусра. Ти наистина ли вярваш, че става дума за национална борба, а не за ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ?!? - ако не знаеш какво е халфат - виж в Гугъл...

Афганите се бият до смърт за свободата си със всички нападнали земята им и с англичани и с руснаци ...Чечените се бият за свободата си от поробването им от руснаците до ден днешен.. и това, че в Чечня понастоящем се бият и мюсюлмани от други националности, не прави битката за свобода по-различна от борбите на балканските народи срещу Османската империя... българи са се били рамо до рамо със сърби, гърци и т.н. фини са участвали във войните за освобождение на българите ...българи са участвали във войските на Гарибалди за обединение на Италия...сам Левски е казвал, че ако доживее освобождението на България, ще отиде да се бие за свободата на други поробени народи...фактът е един и това е, че Руския империализам държи народи с различна национална идентичност в зависимост която тези народи не приемат и отхвърлят... докато рашките не проумеят много погрешната си политика спрямо кавказките народи -ще страдат

преди няколко години избухна скандал при който се оказа че руски генерали са си избирали войници за секс от най-елитното поделение на армията им тва по повод руските гейове!

Въпросът е в това, че Русия забрани със закон извратенящината по улиците, което я издига много в очите на обикновения българин, а и на всички нормални хора по света.

Говорете ни глупости, ние виждаме какво правите - пуснахте 11 хил. мюсюлмани за три месеца. Между тях може би поне хиляда са терористи. Необходимо е малко време и ще се задействат. Това се случи единствено поради покварата и некадърността на сегашното правителство на БСП(ДПС).

Ние не ги пуснахме, а Брюксел просто заповяда на едни от подлогите си - станигеевата партия, да държи границите отворени, за да може да се напълним с негри и араби и геноциданад българите да стане още по-увасяващ.

11000? Това са данни от преди 1 месец и повече. Вече колко са? Оттогава какво, никой не е влизал в България ли? Вече нищо не се пише никъде за бежанците. Лъжат ни здраво и никой не знае какво се случва в момента!

Във всички времена, по всички земи и народи за висша добродетел се счита да помогнеш на бежанец, на бедстващ човек, независимо от националността и вярата и племенната принадлежност... Във посткомунистическа и иначе "християнска" България човек да потърси помощ е нещо като наказание и за българите и за чужденците. За мен обяснението е едно... страх от чужденеца, липса на християнско състрадание и съчувствие... иначе казано ... комунистически увреждания на върху значителна част от индивидите на емоционално, психологическо и ментално ниво...

За вълци в овчи кожи, за змия в пазвата... чувал ли си.

канибал