Премиерът: Тероризмът няма оправдание

С думи на Левски премиерът Пламен Орешарски се обърна към близките на загиналите и пострадалите от атентата на бургаското летище преди година.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Тероризмът няма оправдание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текстът на английски език от няколко реда има поне 4-5 съществени грешки, преводачите са били абсолютно неадекватни в случая. Дано да се направи корекция, защото това е излагация. Иначе, и паметникът и отдаваната почит на жертви от тероризма, навсякъде по света се приемат най-човешки и със съчувствие. Пишещите простотии във форума явно или не са нормални, или са привърженици на Хизбулла. Човек е длъжен да склони глава пред това чудовищно посегателство над живота на невинни хора.

Абсолютно, жертвите трябва да заведат дело в Хага и да осъдят държавата Израел, която ги е използвала като инструмент, за измама на ЕС, която да обяви Хизбула за терористи. Друго дело за измама, че Израел се опитва да мами други държави. Всичко това е чудовищно и е несъвместимо с човешкия морал. Пиаркампанията по прикриване на израелските злодеяния също е несъвместима с човешката същност. Израел трябва да бъде изхвърлен от ООН и обществото на човешките държави.

Като изловиш евреина в измама и кражба, той писва веднага: антисемити, идиоти, луди, теории на конспирацията. Аз съм честен и почтен евреин. извинявай, ако съм те засегнал, но такива са фактите. Стой си в Израел и не си навирай носа в България и няма да има проблеми. То по-горе пише добре какво сте ни направили евреите. И днес виждаме какво правите много добре. Колкото и да си мислите, че всичко ви е скрито покрито.

"Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност" В.Левски Орешарски: тероризма няма оправдание и цитира Левски. ...Сугарев приет в болница, 4 от децата му също започват гладна стачка... ...Няма да се правим на маймуна в огледален образ ...реплика на Путин, визираща тероризма.... Орешарски, кой е терориста, Сугарев или ти, като премиер? ...да се правим ли на маймуни в огледален образ, г-н премиер!? ...Орешарски, осъзнаваш ли, какво казва Левски?...братство всекиго!.... Това ли ТИ е БРАТСТВОТО г-н премиер?, Да ....умират хора, да се палят, да гладуват, да протестират, за да те махнат от власт!? ....Това ли Ти е политическата ВЯРА г-н премиер...ДА ВЪЗПРОИЗВЕЖДАМЕ ПАРТИЙНА ОЛИГАРХИЯ!? Да се правим ли на..... МАЙМУНИ в огледален образ? Да , Не!? ....Каква Ти е НАРОДНОСТТА, г- премиер....след като ТУРЦИ и ЦИГАНИ управляват България? ...Орешарски, осъзнаваш ли, че УМИШЛЕНО причиняваш СМЪРТ на българи с действията си!? ....ходи да четеш философия, че олигархичната ти "кометентност", ще ни доведе до гражданска война! ямх:експерт

По-тъп от евреин няма как да съм. Това е долната граница. Еталон и образец за измама и мошеничество.

Защо да е странно да запазим дипломатични отношения с Ливан? Една измислена групировка от 10 човека въоръжени с три кутии пиратки и бутилка лакочистител имат и естествено драгите ни социалисти, които никога не са склонни да изолират политически държавата ни предлагат да им теглим една майна на всичките ливанци. Е, партията щом казва, трябва да мразим ливанците.

деер

Аз предлагам да се включат в списъка и българските партии....

Потърсете в гугъл: Какво са направили евреите за България За да разберете защо трябва да бъдат махнати от България възможно най-бързо. И България да прекрати всякакви дипломатически отношения с тази държава.

Палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин * На 09,04,2013г палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин, извършено от въоръжени израелски групировки през 1948 г. и довело до масовото изселване на палестинци от техните домове поради страх от последващи подобни нападения, съобщи информационна агенция Уафа. Над 300 мъже, жени, деца и възрастни палестинци са убити от еврейски банди, ръководени от бившия израелски премиер Менахем Бегин. Масовото убийство е осъществено въпреки мирното споразумение, сключено между жителите на палестинското село и управата на съседните еврейски заселнически селища. Село Дейр Ясин е било разположено в западните покрайнини на Йерусалим. В последствие то е почти изцяло разрушено, а върху неговите останки е построен еврейският квартал Гиват Шаул.

Сус бе евреи. Налагай си кирливите парцали в пустияната.

Бруталното ти оставане на поста министър-председател също няма оправдание.

А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА СТОТИЦИТЕ ИЗБИТИ МИРНИ ЖИТЕЛИ В ПАЛЕСТИНА, ИРАК, АФГАНИСТАН? ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ Е ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ!

Затова съм на мнение, че правителството трябва да продължи да си върши работата, а не че имам някаква далавера от БСП или ДПС. - Ето и сега, предлага човекът балансирано решение на Сарафовският казус - ще си сътрудничим с чуждите служби за изясняване на случая, но и държим на добрите отношения с Ливан. И еврейски звезди сложили, и полумесец, това е справедлива и балансирана политика, не е ли така.

Ние че сме малка държава, малка сме. Ама и политиците ни са духльовци.

ГОВОРЕТЕ С БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ СИ. На тези възрастни хора трябва да се гледа като на жертви. В активните си години те не са живели в демократична държава. Сега реално не участват в социалния живот, нямат и познанията за новите реалности и на практика не могат да се ориентират.

Другарю Премиер, Каква работа имате вие на това мероприятие? Налягайте си червените парцалки и работете за родината за която уж толкова милеете, вместо да се разхождате напред-назад пак за наши/народни пари! Срам и позор сте заради вашето безхаберие и малодушие към българския народ!

Сега около този "мемориал" през месец, ако не всяка седмица ще идват евреи. Уж да почетат паметта на загиналите? Разбира се, че тероризма няма оправдание и незнам някой българин да не го осъжда! Но не разбирам, защо българските политици са толкова плиткоуми. Кой ще пази тези няколко камъка да не ги опикае препил арабин.( все пак е летище- минават всякакви) И защо излишно се насаждаме на гнева на арабите! Бойко Борисов взе неутрална позиция докато серГЕЯ се скъса да защитава Абдула, Хизбула и незнам си още кого, а сега се обърна на 180 градуса!

Братство всекиго, без да гледаме на вяра и народност Оставка, еничар небългарски долен. В БЪлгария са важни интересите само и единствено на българите. За това тази държава се нарича България. Отиди кретен орешарски в Израел, и им кажи, че тиу гоят, добитайът искап да те третират за равен. Ще те погледнат като луд и ще те изгонят. Абсолютен кретен. С такова мислене и принизяване на българите в държавата ни, нямаш правото да си български премиер. За 234 години толерастия кой от къде дойде ни се качава на главата. В България е важно мнението на българите. Всички закони и правила, трябва да се приемат така, че да защитават интереса на българите. Ако евреите си имат интереси, да ходят в Израел да си ги упражняват. За турчеещите се има Турция. Ето това изказване на Орешарски окончателно ме убеди мен лично, че този не може да защити българския интерес и не е подходящ за премиер на България.

А според Вагинин дали е така? Откакто е станал атентатът говориха , че не е дело на Хизбула, след като спечелиха се видя истинската им позиция по куп въпроси. ХИзбула, Швейцарското Правило, Плоският Данък, Сидеров, Аец Белене И МНОГО ДРУГИ.... Дойдоха на власт за да се краде. ОЛИГАРСКИ БОКЛУК СИ БЕШЕ И БОКЛУК СИ ОСТАНА, ПИТАЙТЕ КОЛЕГИТЕ МУ, ЖАЛКО ЧЕ НЕ ГО ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНО.....

Доста странни са действията на нашите политици. Загинаха няколко евреи на българска земя (защото Израел и Палестина са във война, а тя е от векове), и ние ще се претрепем да търчим като палета около тях. Нищо чудно те да построят мемориал със сто метров паметник там, да се затвори летището и ние да гледаме като идиоти! Питам: Защо този Премиер или Председателя на Народното събрание или друг виден политик, не отиде на погребението на петте деца от Елин Пелин. Една жестока трагедия по вина на лошо възпитане на родител и деца. Всяко година даваме над 700- 800 жертви по пътищата и никой не взема сурови мерки с което поне половината ще останат живи. Г-да Властимащи, вземе пример от САЩ! Вчера видях осъден рецидевист на 665 години заради две доказани убийства и други непризнати от него. Ето за това, вече месец и половина цветът на България обикаля по улиците!Ето за това не ви искаме да сте във властта. И ще ви прогоним като недобити псета! Защото: Вие сте лъжци! вие сте подкупни!. Вие сте нехайни! Вие сте алчни! Вие сте злобни!. Вие сте безсъвест! Вие сте продажни! Вие сте петно в калта!

Ти май не си наясно: 1. Никога не казвай "загинаха няколко ..." независимо евреи палестинци или др. народност; 2. Това е ВОЙНА, ПРЕНЕСЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ!, и жертвите можеха да са стотици (сред които представи си и твои роднини); 3. Жалко за тези деца, но какво да направим - да ги превърнем в национални герои за това, че са се напили и катастрофирали? Подобре да се благодарим, че не удариха друх автомобил или не се врязоха в автобусна спирка, да загина повече невинни.

Ами тогава да им дадем българска територия, нещо като тепих, за вечно ползване, да се бият докато свят светува, а ние да избягаме всички на запад! Гдето ще ни хранят хората, щото сме милозливи! Слушай, бе, еврейски капут, защо не идеш да се биеш в Израел! Ами си се сврял тук, на българска земя, като плъх!

На протеста са боклуците,понеже фандъкова не си изпълнява задълженията.Терористи са които провеждат такава държавна политика,че тормозят целия свят и където и да ги елиминират все са го заслужили

ОЛИГАРХСКИ БОКЛУК, ИЗЧЕЗНИ!

евалана Б.Б не съм гласувал за него,но постъпи мъжки,ксто си подаде оставката и предотврати кръвопролитие.явно ГЕЯ и БЕЯ искат това да стане.Ако това стане нека да предопредя,че както взехме тел.номера,така знаем и адресите им както в БГ така и извън БГ.Също така техните охранители нека се замислят че и те имат семейства и да не се стараят много .

Само 100 - на ветерана от Чечня и Авганистан. Стигат, да ви се подмокрят гащите. Само приятели, лесно се събират.

И хубаво да мислите, когато се правите на "терористи". То от Педал, такъв не става.

Интересно, че точно тези, които сега ни управляват, миналата година, след атентата, в края на лятото подскочиха, че предното правителство обяви резултатите от разследването на тер. акт в Бургас и обвини Хизбула. Имаше жестоки пререкания в парламента, даже изданията на Хизбула цитираха Станишев, който с пяна на уста заявяваше, че Хизбула няма нищо общо с атентата. Как пък толкова бъзо завиха на 180 грд.?! Не, че защитавам миналото правителство, просто се учудвам на непостоянствити в мнението на сегашното.

Искам да живея в свободна държава.

Абе всички искаме това, ама руския ботуш не прощава, и където е минал - трева не никне. А Орешарски здраво му се е надупил.

Евреин. що лъжеш като дърт евреин. Я сравни каква е била България преди 1989 и каква е сега, след като ни мачка 24 години американска кубинка. Държавата ни е съсипана и около 2 милиона българи са прогонени като емигранти. Нали евреите това искате. За това правите 24 години жесток геноцид над нас. От космическа държава се опитвате да ни направитте бананова държава. Долен лъжлив евреин.

Вече е късно да излезеш с достойнство от ситуацията....

Заминавай си! Никой не те иска.!

Вече 5г. лихвите в България са високи заради картел. Ако креди се дават на 10%, а депозити са на 3% тогава 7% марж*40 млрд=3млрд и за 5 години са 15 млрд лв, които се губят и лошите кредити са още над 10 млрд. Орешарски, Калин Христов, Мариела Ненова, Цветан Цалински, Анрей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, и другите от рисърча в БНБ, както и Петър Чобанов и други политици и икономисти са с контрол на съзнанието на мрежата на Мтел и подкрепят регистрираните около Австрия Банки (Уни, Райф, ДСК) като мафия. Те умишлено подготвиха кризата, като искаха да ме накиснат и мен докато работих в БНБ с контрол на съзнанието. В пряк разговор ми отговарят, че "в България е така", "това се големи банки, които те не могат да контролират" или Чобанов "какво искаш - космически кораб ли да построим в България". Нали с Орешарски, Чобанов пряко загубиха 2/3 (20 млрд според Евостат) от фондовата борса - като фин. мин. и шеф на фонд. борса.

Отивай на седянка да чепкаш на Доги вълната, к.пут използван!

Ореховски, Ореховски, не се бутай у шамарите с изказвания, кой да бъде обявен за терорист и кой не!!!!! Освен това, защо не благодари на израелците, че след атентата се държаха, като омбашии на българска територия, като с действията си унищожиха голяма част от нужните за разследването от българските власти улики!? Няма достойни българи държавници в България, всичките сте гъзолизци...........................!

Г-н Примиер. Вие бяхте уволнени от народа преди месец. Моля да не си играте повече а да си подадете оставката незабавно!

Левски е казал и друго: "Най-много са виновни чорбаджиите."...

Грозно е, когато престъпник ситира национален герой...Извратено е някак си...

Ако неграмотен СИТИРА,дали е по-добре?

Техническа грешка, извинявам се. не съм неграмотен, ок?!

позволете ми да чувствам тези така наречени протести като истински терор. мисля обаче, че тази статия не е нужно да се интерпретира отново в посока протести, циркове и прочее.

Подай си оставката, наглец!