Атанасова: Радев беше като подгряваща група на Борисов в Русия

Президентът размрази отношенията с Москва след 10 години, отвърна депутат от БСП

Обратно в новината

Коментари - Атанасова: Радев беше като подгряваща група на Борисов в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пак ли се появи? Само като я видя получавам непреодолимото желание да бягам през девет планини в десета за да се скрия от това недоразумение.

Избягвам да коментирам ГЛУПАВИ хора , и затова теб ще те подмина с ЛЕКОТА !!!!

Бойко е готен,но разни пачаври му подронват реномето.Трябва му добра и компетентна съветничка,бих се ангажирала безкористно!

Южен Поток, ако стане, няма да е това което щеше да бъде. Руснаците казват, че ще построят цялата тръба за тяхна сметка, но-о-о хъба ще бъде в Сърбия.

Интелигентна колкото обувките си.

Радев се очертава като следващият Премиер. Тиквата проста ще бяга в Нев Йорк.

Деса простакеса. Радев отиде да ви обърше лайняните задници от преди 5 години.

Stan Stan

И Радев като е "подгрял" Путин и сега Борисов какво ще направи с него, още топъл, топъл ? Ще му каже да обърне "Турски поток" към Варна, където го чака хъбът ? :)

Обявявам конкурс и преброянане -Колко патриоти искат да умрат за Родината?

Не ми се говори за...политика!

Тази Черна Мамба плюе „Новичок “ на поразия ! Да каже как мъжа и стана богат за един неин мандат ,като Депутат от Гроб !

Тя простотия по хората оди, баба. И по приказката най-бърже съ разбира!

Тъкмо се чудех коя от двете е по-тъпа: Захариева или Атанасова, и вчера везните клоняха към атанасова, Обаче днес Захариева е ненадмината.... Сложно е...След 30,05 ще станат много повече, ще се включат и други бек вокали...

Тази още ли е влюбена в ББ?

вари го -печи го,тъпото си е тъпо,оди си на село да пасеш патките ,кои-ще уточняваме на място,щот ти за друго не ставаш,не ставаш...

Тази жена е много зле.

ЛОШОТО Е, ЧЕ СЛЕД ПОДГРЯВАНЕТО, КАКТО ВИНАГИ БОРИСОВ ЩЕ ЗАМРАЗИ ВСИЧКО. В ИНТЕРЕС НА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.

И защо се нуждаете от подгряваща група, президентът така или иначе има само представителни функции и не може да сключва и подписва договори.

веч от втора страница.. Чети чадо, чети преди да пишеш... Азерскио гЪз идва по ПЪРВАТА тръба вече... АМА САМО ДО ТУРЦИЯ!!! Засега ша идват само 8 млрд до Турция, в АНАДОЛА.. За ЕВРОПАТА азерскио гЪз ша заидва кат са пусне и ВТОРАТА МУ ТРЪБА къде 2020-та година.. Щото до 2025-та година АЗЕРСКИО ГЪЗ по двете тръби на ТАНАП е с обем 16 млрд. на година.. Ама тях са си ги заплюли още отсега страните-инвеститори в тръбите - ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ и ИТАЛИЯ... Ама ша оди в ГЪРЦИЯ и ИТАЛИЯ.. Пък требе да се пусне и тръбата ТАП.. Пък АЗЕРИТЕ обещават чак след 2025-та година да пуснат по ТАП и ТАНАП гЪз и за другите страни... (И да та светна още малце - 2025-та изтича и 30 годишния договор на Газпром с АЗЕРИТЕ. За азерска газ.)

Не плюйте тая проста тутка. Тя толкова си може Това е нейното ниво - чалгаджийка - в образованието си, в работата си , в " креватната политика" . Тя не може да мисли като политик, като депутат, като отговорен човек, а само с термините на простаците. Дай и да се гаври, да се чаври, да плюе.

Ами, моето мнение е, че е ПЕПЕУС - кръстоска между Пепелянка и Усойница.

Тази от чий креват изпълзя отново?

Питай в блиц, там много я обичат под всяка тема (сигурно с известно основание:)

Уважаеми българи,прочетох коментарите Ви. В общи линии нещага стоят така-каквито коментаторите ,такива и Атанасова и Банчев ,само дето са по-обрани и им липсваат обидните етикети за лейки и тикви . Свестете се бе,хора! Нека и двамата-и Радев ,и Борисов да работят в една посока и тя да е в интерес на България. Ама тоя бил свършил по-малко,оня по-вече-това не е да го мериш на кантар че да кажеш кой колко е свършил. Те да докарат газ директно в Българияя и Атомната дето затрихме толкова народна пара да се построи-пък тогава и паметник ще им построим.Един до друг,ухилени,може и прегърнали се. Президента има правомощията да отваря пътищата, а е ясно че изпълнението ще го прави Борисов. Какво толкова не разбрахте-има разделение на властите и дано всеки един си свърши работата за наша полза, а не да се ритат по кокалчетата. Не плюйте нито по единия,нито по другия-това е все едно да дажете че едната Ви ръка е по-добра от другата. Дано и двамата си свършат добре работата!

ааа неее, за пътищата не съм съглаасен, самоо ББ има правомощия да отваря... пожиpнено, всякакви...

Ама що го казваш на нас, Малев. Нали затова я критикуват тая ненормална и неадеквартна тетка - какво търси и защо обижда

Още едно безмозъчно се изказа !!!

Атанасова, лейко куха.В случая президента е като импресарио.Договаря концерт на гладния ви чалгарски ансамбъл.И ако маааалко пипе ви е останло в тиквите, ще се възползвате да захлебите.Пропуснете ли. Радев ще договори много скоро ново и под негова диктовка правителство в което вие няма да бъдете. и

- Смятам, че посещението на президента Радев е добър сигнал за възобновяване на пълноформатните руско-български отношения - каза президентът Владимир Путин ...след което се обади на Меркел и нареди: - Прати ми оня клоун Боко, да му кажа какво трябва да прави, за да не го пусна по пързалката!

Както казваше Иван Славков - тръгнало с мечките мед да яде! Това същество, което си изкарва хляба като ръси простотии по телевизиите и от парламентарната трибуна, седнало да ми коментира президента. Жалко за Борисов, щом разчита да му лъскат имиджа такива неосъществени и плиткоумни сътруднички.

Ами Борисов не може да разчита на друг тип хора. Те са достатъчно умни, за да не се цапат с тая работа. Само без мо ъчните Фандъкова, Атанасова, Менда, Цецка и издънката на политнагаждащото се семейство лила дебела го правят.

Тъпаци, писна ми от вас.Радев и радевчета, Бойко и бойковчета що не си съберете антуражите, клакьорите, роднините и цялатя придружаваща ви сволач и да се махате.Това всички Десита ли са с по-малко от милиграм мозък.

За среща на Радев с Путин се заговори преди година. Тогава само смел мъж като Радев, можеше да застане гордо и да каже: Такива са интересите на България - добри отношения с Русия! Точка! Това в момента е калпав кризисен ПР, който цели рейтинга на цар Тиква да не падне по 10%, след срещата на Радев с Путин.

г-жата пак доказа какви калпави песове тия гербаджии-калпави ,злобни и мнооого тъпи-а за нея -думи нема,от тъпо -по-тъпо ...говедо...

1. Тиквата 2011 в Панорама: АЕЦ БЕЛЕНЕ е проект с национално значение. Без Белене сме загубени. Националната ни сигурност е заплашена. 2. Тиквата 2015: Белене е един гьол! 3. Тиквата 2018: Ще строим Белене! Белене е дъ бест... за крадене!

Ама пийте си хапчетата бе, господа управляващи....

То вярно е, че трябва да си пият хапчетата, но и гласувалите за тях също.

Драга ме ДЕСИСЛАВА, предполагах, че сте тъпо парче.Последната Ви изява обаче ме убеждава в нещо съвсем различно.Категорично доказахте щото е възможно в българския парламент да има и БЕЗМОЗЪЧНИ същества.

С термина "безмозъчно", като здравен министър, Атанасова, беше отговорна за не една българска трагедия. И тогава тя действаше умишлено.

Не мога да преценя, коя пт двете е по-тъпа: Атанасова с последното си изказване, или Захариева, с изкавазването, че трябва да гоним руски дипломати?

както е казано - и двете дядо попе -:)))

Yann

Атанасова явно не е наясно с правомощията на институциите в България. Ние не сме президентска република и Радев не може да поема ангажименти за развитието на каквито и да е енергийни проекти и пр. Това е в правомощията на НС и Министерски съвет. Сравнението с подгряваща група е меко казано неуместно и неуважително.

Точно преди месец, гербероидните отпадъци говореха, че Радев бил комунист и слуга на Путин, затова щял да се срешне с него. Палачинката се завъртя, Меркел и Макрон ходят при Путин през ден и са накарали Тиквата да отиде да се поклони на Император Путин. И най-смешното е, че отпадъците се опитват да умаловажат смелото решение на Радев и да излъскат имиджа на Мутрата от СИК! Лично аз се радвам, че със сигурност Путин готви на Тиквоча хиляди унижения. Ще започне със закъснение 1 час и нагоре, после ще видим. Всички, които го познават, казват, че няма човек на когото Путин да е простил предателство. Тиквата няма да е първи. Със сигурност.

За тази единствения начин да влезе в новините, е да се изяви като ковра-усойна на чужд гръб. Да ме прощават дамите. Такива депутати с полезни дела няма как да ги запомним.

Много е смешно как се правят на "опоненти". Иначе са си съвсем едно и също. Надпреварата между тях е единствено кой по-бързо и повече ще угоди на Путин.

Ей, туй Десито ие многу умну и компитентну, гордеимса с ниего защоту ие от нашия край !

отношенията на Борисов С Русия никога не са били лоши. Бяха лоши тези на Костов. Само преди 4 месаеа Борисов се изказа неколкократно че санкциите с-у Русия не се отразяват добре и подхвърли че трябва да паднат. Никога не е казвал че Русия няма да стои Беляне, каза че Беляне е корупционен проект погълнал много пари , визирайки енергийното лоби. А ЗАБРАВИХТЕ ЛИ. Миналата седмица на срещата не европейските лидери каза нещо такова - ако вие изоставите Балканите то може да се обърнем към Москва. Тйю че другарят не е прав. Деси да не го ревнува.

абе пу...а си е Борисов. Политическа въртиопашка.

Радев не беше подгряваща група, просто егото на Борисов се нуждаеше от лакмус как руснаците ще приемат последните идеи на Бойко за рестарт на отказаните от него руски проекти... пък и някой с авторитет трябваше да му уреди време за среща в натоварения график на Путин;)

Това за българския казан е абсолютно вярно. Когато нещо хубаво се случва - Радев възстанови политическия диалог с Русия, очаква се Борисов да възстанови икономическия, веднага се обаждат беквокалките да о..ат пейзажа. На Борисов почна да му става ясно, че ако иска да остане в историята трябва да направи нещо и за България. И във външнополитически план се справя доста добре, не може да се отрече. С Президента сега вървят в една посока и това е правилната посока. А такива като тая голяма бяла птица, човекът-апартамент, разни еко-терористи от БСП и всякаква подобна паплач продължават да ни дърпат в блатото.

жената. Тя толкова може. Иначе И Радев и Борисов са от едно тесто, затова е не мелят много. Ето, сега Борисов ще се просне на килимчето, даже дето се казва и програмата на БСП изпълнява- ще строи белене, прибрал е под крилото си националистите, Сидеров, Семеонов все приятели на Русия, ДС доносника Каракачанов направи министър. Поне Радев не се клепа с такива посредственици. Ама никога не е късно и за него.

И Радев се клепа с боклуци в обкръжението си. Хайде да не ги изреждам поименно.

А ма Десо Десо,колко си проста не е истина!!! ХО ХО ХО

да бъдеш подграваща група или разносвач на шербет. Абе щеше да си кюта във ВВС сили като пенсионер и да си оножда подчинената си, за която нямаше да се ожени ако не беше представен за президент. А за това че стана президент трябва да целува ръка на Боко, ако не беше представил Цецка Цачева - най- отблъскващата фигура в политическия ни елит щеше да види президентство през крив макарон.

Отношенията с Русия са много важни. Важни за икономиката и производствата ни, които не са рентабилни в Европа или не са достатъчно високотехнологични. Жената иска да омаловажи визитата, но не е лесно да се изтъпаниш пред целия им елит, при положение, че от 10-тина години бълваме само помия в посока Москва. Никой не разбра, че руснаците са диви капиталисти и тая романтика от комунизма си замина. Просто бизнес, а ние имахме и трябва да имаме от техния пазар изгода.

Десо, мийте ги тия п-тки, ма!

потвърждава, че страда от умствена недостатъчност.

Ами .....да изпрати тебе бе кокошко оскубано.Всъщност -кой иска твоето мнение................./между теб и мен ще затоплим отношенията -само под юрганя/ съгласна си нали..........

Прегледайте днешната руска преса, само в Известия е отбелязвана новината с десетина изречения и снимка, доста трудно откриваема.... Бг е малка и незначителна страна, толкова сме смешни с нашите провинциални боричкания на русофили и русофоби, "македонският синдром " за национално величие здраво ни тресе.... кой го интересува Бг. и нашите комплекси... Обикновенния руснак все още ни нарича "братушки" и ни приема като близки, сродни.... и нищо не знае за нашите седесари...

така. само глупак може да каже че сме малки и незначителни. Не ние сме стратегически възел на Балканите.Русия не мисли за нас като за друго освен като загубена приписана от нея територия от 1879 г. Тъй че въпросът не е в русофили и русофоби.

Стратегически е нужникът ви на село, г-не...

тиквата каза че била тежката артилерия на герб.некакви от охраната на боко я онодвали и после си разказвали какви са ги вършили.

Президента Радев е Ледоразбивач,който разби леда,създаден от управляващите през последните 10 години.Сега вече конвоят може спокойно да върви към Москва.Борисов ще е първият който ще се възползва от прокарания от президента Радев път.