Атанасов: За да бъдем силни на местните избори, да направим първата крачка на парламентарните

Успехът за следващите избори е да намерим онази формула на участие в тях, която да ни позволи да излъчим силно демократично реформаторско управление, коментира председателят на "Да, България" Христо Иванов

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: За да бъдем силни на местните избори, да направим първата крачка на парламентарните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Атанасов, и Иванов са в политиката само, за да бъдат те добре, не народът. Хората го разбраха това и затова подкрепата им пада стремглаво.

Ама че за глупави ни мисли. Пенсия некадърна!

Защо не цитирате и сталинистката му реплика, изречена с революционен патос: " Или ние, или те! " А най-добре и вие и те - в канала.

Ражда се обединение на американските подлоги

Американски боклук недоклатен.

Ако се обединят ДБ и ПП, а и Спаси София, хората на Бабикян, ще направят един добър резултат на изборите. Но първото място си е за отбора на най-големия политик, за отбора на Меси! Ние обаче ще ги поканим в управлението, за тях второто място няма да е фатално!

Гнусното гномче пак се е исра...ло

Яко, много мерише

Старец белоглаяои ряпа взе да вади,а манета се бе предатели,няма нищо по долно от това да предадеш нацията си.Сиганин да си звучи гордо на фона на тия *айнари.

Поне ще е лесно на тези избори - или ПП/ДБ или политико-икономическо-прокурорската мафия с техните ДпС/Герб/БСП+патерици.

На ПП/ДБ общо им дават 30 %, колкото и на ГЕРБ!

Урод до урода мила моя майно льо. Аве гледам някви фейс групи избирате кухни и плочки обикаляте с месеци, а управляващи на сляпо. Парадокс.

Този ДеБел ДеБил смята , че служебните правителства били опасни за демокрацята ! Не съм сигурен , но предатели като този съм сигурен , че са опасни за БГ ! Самолета и за Кравария ! Всички от ДБ !

Това една пародия на човек.

Наистина ли ще трябва да избираме все измежду политически трупове и все с комунистически корени?

Вашата крачка е само навън ! Махайте се няма нужда да се снимате по плажовете! Да си късате фланелки пред телевизии за влезете в парламента! Никои за нищо не ви вярна! ПАК ЛИ ФОРМУЛИ БЕ ДРУГАРЮ !

"Днес трябва да обсъдим първо по какъв начин ДСБ ще участват в общото усилие за вземане на властта в държавата, заедно с нашите коалиционни партньори от "Демократична България", заедно с нашите партньори от "Продължаваме Промяната", заедно с всички хора, които искат радикална промяна, заяви той." Лъсна им философията, ще вземат властта., нищо друго не ги интересува. Жална и майка на България и българите с такива властолюбци. Тези хора са политически кастрирани, те не могат да произведат нова политика която да изведе Б-я от кризата. К.Петков доказа че е политически кастриран, взема властта и направи куп бели, Атанасов, злобен, коварен, опасен, Иванов, муха без глава, не знае какво иска.

Страх ги е валякът ГЕРБ да не ги смаже.

То па един влак!

"Обединение"-зов на отчаяние,безсилие и страх от изпадане от люлеещата се лодка.Вкопчили са се един за друг като удавници за сламка.

Кефя му се на тоя урод. Само заради него вотът им е наполовина.

Събраха се,генерал Гном и другаря Рашков.Кръвта вода на става другари! Да им честито на самонареклите се "градска десници".Нищо дясно няма във вас,вие сте откровени комунисти и мошеници.Сран ме е от вас "сини" другари!

Само ристо дополя е с едни гърди напред по кеазимодоввщина!

Тоя гном защо не се скрие и защо мислят че пак ще влязат във парламента повдига ми се от такива боклуци

Разчитат на това, че хората няма да излязат да гласуват и те ще се самоизберат.

Дами и Господа политици! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че това, за което се борите на изборите е само едно работно място. Трябва да работите, а не да властвате. Или мислите че ще бъдете властелини на БЪЛГАРИЯ?

Събраха се - соросоид , популист, соросоид, популист... Ако пак излъжат надода да гласува за тях, значи си заслужаваме хала...

Прост по-прост най прост Мравояд Про100Киро Г-л Гном

Боклук до болука наредени на снимката. Всичките червени комсомолци.

Генерал Гном се опитва да се държи като Иван Костов. Само дето е много ниска топка. И циганина Костов се оказа доста по умен от него. Гнома го хванаха с насран гъз. И сега се оказва че парите от Нексо не били 100 Хил, а четири пъти повече. Поне за толкуима документи. Колко са взели пари мез документи, дявол знае. Добре насрал си се. Случва се. И в най добрите семейства. Защо трябва да се обясняваш непрекъснато. За да ти видят всички насрания гъз. Даже и тези дето не са разбрали да видят че си се осрал. Ами иди някъде на скришно място. Позабърши се , поизплакни се, обуй си нови панталонки и така излез. Ама не да обясняваш че съвсем мъничко си се изпусна. А генерал Гном какво. Хванаха го с насрания гъз, а той лъже . И маже. Размазва лайната, с надеждата да не протече. Да, ама то смърди. С хрди, та не се трае. Пък и цветът отзад един такъв особен Жълто кафяв, с тъмно кафяви оттенъци. Абе за всички е ясно че се е насрал. Само той самия не го е разбрал....

Хаяско, направо сте хвани единия, удари другия! С фенер да ви бяха търсили, нямаше да намерят толкова откъсани индивиди!

Напред с Гнома към победа.

Гноме гейски днес направихте последната крачка към екарисажа повече никой няма да чуе за вас и Ристьо пъпчивиа

Никога не вярвайте на малък, злобен, кисел човек. Това е профила на диктатора.

Днес цял ден Герб и ПП делят ДБ. А Нинова неиде лежи с разбито сърце.

"Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят."

Лумпени които си отебаха с държавни пари. Финансирани от Сорос продажници. Крадци и мошеници. До вчера червени, днес бембени. Индивиди без един реален ден трудов стаж. Проклети да сте!

Милиционерска сг.н. Всичко за кокала и себеуреждане.

Да ви не врътне пак крадлив дедо Мони?

Да, май сърфистите са получили поредната, но актуализирана с оглед инфлацията финансова инжекция. Да признаеш пред началството своята некадърност и слабата ефективност на проект за милионни не е по силите на нито един кариерист и службогонец Сега ще се осъществи обединение на два проекта с опция за приобщаване на още няколко. Нещо като Големи Яйца- Жълтък, Белтък и Черупки, натрошени от живота. Филмът е стар, режисьорите, сценаристите, главните и второстепенни герои са професионалисти, поддръжка от авиацията и артилерията ще имат, както и логистична поддръжка и корекция на посолствата, които просто са загрижени за демокрацията у нас и по света. Ценя старите, прекрасни класически филми. Този не е от тях.

т.е. гадно гномче...

Нека всички се помолим за някоя заблудена Оркраинска ракета да думне в парламента ама когато цялата измет са там да си гласуват великденските бонуси. На всички парламентарни хлебарки им желая гадна и мъчителна смърт , да изстрадат мъките на народа който ограбиха и продадоха

Атанасов щял да обръща курса на нашата държава!!! Ако сега курсът ни е евроатлантически, накъде смята да го обръща? Към Русия? Към Китай? Глупак.

Не разбирам защо са минусите. Просто прочетете изказването му. Не съм го измислил аз. Журналистът го цитира.

Троловете на ГЕРБ станаха разногледи хахааааааа

Смях на един луд педал

ДБ нямат избиратели и трябва ракета носител . Затова яхват ПП с надеждата да използват гласовете на техните заблудени избиратели. Ха дано се домогнат да вземат бухалката.

Вашата първа крачка трябва да бъде и последна, продажници безродни. Към Терминал 2, с еднопосочен билет и забрана да стъпвате на тази територия като военнопрестъпници. Вие и подобните на вас унищожихте земята и народа на българите... Дори и костите ви не бива да мърсят повече свещената ни земя! Вън!

Този е най -противният.

Най-простия

Абе ген. Гном и комунистически прокурор какъв курс на управление ще обръщате с не по мое мнение шарлатани и измамници и с човека получаващ указания от джиповете на олигарсите? И искащи уж съдебна реформа с послушен главен пеокурор и прокуратура в изпълнителната власт! Нищо добро не ни очаква от обединение на партии на олигарсите!

Горчиво

То, българите, ако искаха промяна, нямаше да гласуват за БСП за ВНС, нямаше да забравят какви катастрофи им донесоха комунистическите правителства, но си ги избират на принципа " ако една човешка система е тъпанарска, тя винаги се движи по инерция".

Леви или десни - трябва да работят за България. Тия работят за да ни натикат във войната, за чужди интереси и собствен джоб и его.

Във война могат да ни вкарат само путинистите.

Демократична България" да се ЗАКРИЕ Атанас Атанасов да не се занимава с политика

Дб и пПП,са абсолютно неудачници..Плащат им пари да съсипват България..За няква демокрация дефинират ..Тоз клесс,го снимат от долу да изглежда голям клессд..Хехе..

Не съм съгласен.