Коментари - Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й | Днес.dir.bg

Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й

Ротационен министър-председател е разумно и допустимо в името на важните решения. Най-добрият шанс е правителство на малцинството с конституционни гласове, заяви депутатът от ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й | Днес.dir.bg

Коментари

Още едно нищо не значещо изречение. Доколкото разбирам, тя ще е сама в този кабинет, съставен не от нейната партия. Позицията не предлага достатъчно влияние. Как ще го използват този капацитет?

Ще използват капацитета на габриел като фалшив доктор по политология ли?

Капацитет у тая куха лейка??? По празни локуми и безмислени дрънканици като тези произнесени от това недоразумение не бях чувал

Щом са казали от Козяк ще се вземат.

щяли да използват капацитета и....кой капацитет- лапащия ли..

От Герб и за ППДБ. 15 милиарда са това! А и после няма как да търсят отговорност!

Чашата с търпението,унижаването иронията ПРЕЛЯ!Комунистическите КОПЕЛЕТА,като Възраждане,БСП,ДПС и подобната "царска сбирщина"-мндсв издълбаха дъното и се заровиха него.Хвала на тез "ЮНАЦИ"........

В Англия като не отида на работа/клок карта/след това в офиса ми задават много много въпроси и пр едварително съм обречен! Кога ще ги стигнем Мароканците???

Браво, няма ли да е унизително за Мария Габриел и за партия Герб-СДС? Защо трябва да си играят със съдбата на българите? Всички да не гласуват, за да не се подиграват с гласовете на своите избиратели. Народе опомнете се, станахме за смях!!!

Пунта Мара е невероятна духачка Ако я сложите да да духа на ветрогенераторите България ще почне да изнася ток

Аман от ротационни курви и педераси в нашата страна.

ㅤ

"...Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й" На кое от двете? :-D

на празната папка, или на нещо друго кухо

Той и Тиквата това ви предлага! Правителство на ротационен принцип. Сега е той като го свалите или свърши мандата, ходим на избори и тогава е следващия :)

Ротационен премиер, ротационен председател на НС , ротационна Лена , аман от ротации ,от тая промяна ме заболя главата

атовете си траят, магаретата реват!

тия копелдаци за пореден път показаха , че тях не важи Конституцията на България . Къде в нея пише , че има премиери на ротационен принцип или , че втория трябва да управлява вместо първия , а не заедно с него когато имат близки програми ? Радев , гадино , да пукнеш дано дето ги докара тия от ПП.

А къде в конституцията пише първия трябва да управлява.никога герб. Хахаха

ротационен премиер, вие вече за мезе го взехте това управление

и после като първия вземе решение, втория да каже - аз такова решение не съм взимал и така нататък - размиване на отговорност !

ПП и ДБ взеха да си правят гавра с България! Министър председател на ротационен принцип такава простотия никога не е имало в българската история!!!!! Тея не мислят за България тези се подиграват с България!!!

Нашите избиратели не са дали съгласието си да правим коалиция с ПП и ДБ следователно няма как да ги подкрепим но може да работим заедно ако правителството на ПП и ДБ мине и бъде подкрепено в парламента! ГЕРБ няма как да гласува за правителство на ПП и ДБ но ако мине това правителство може заедно да гласуваме и приемаме някой закони и програми! Това е от централата на ГЕРБ официалното становище! Или със камъните на ПП и ДБ по главата на ПП и ДБ!

Време е за изчегъртване на ПП-ДБ.

ГОШО ТЪПОТО СЕ ИЗКАЗА.

Коалиция не искали да правят с ГЕРБ а в същото време те искат да бъдат подкрепени от ГЕРБ що за наглост и безочие е това от страна на ПП и ДБ! Ако ГЕРБ подкрепи такова правителство тогава ще ги призная за малоумници! ПП и ДБ се подиграва с ГЕРБ! Никаква подкрепа за тези мошеници!!!!!

Да се криеш зад желанията на избирателите си и да хвърляш страната в пропастта на политическата криза голямо геройство ли е? Кои избиратели визираш-тия от жълтите павета или младите имигранти, които са си устроили живота в лошата чужбина? И двата вида избиратели не им пука за България. Ако им пука, да дойдат да гласуват тук да докажат че са патриоти. Истински милеещите за майка България оставиха костите си по баирите през сръбско-българската война, върнаха се от чужбината, да защитават Родината си. Вие какви българи сте-по паспорт само сте българи. Много ви е весело ,че две години колата на страната върви само със задна скорост ,тотален хаос и беззаконие. Не е веселба ,момченца, един ден народа ще грабне пръчката и ще ми нашари дупетата, вразумете се. Дайте си сметка колко сте малко и незначителни .

какъв капацитет бе братя и сестри. Това на 2 магарета сламата не може да раздели. Ама така е гласиваш за партия а там избират такива без капацитет за да може вожда да е най-умния и най-красивия.

Нейният капацитет е точно толкова пълен, колкото папката.

За сведение на незнаещите ротационен премиер е нещо като двама любовници на една жена.Лошото е че накрая тя няма да знае от кого е бременна...

Ами то в ПП вече има такъв прецедент...

Ротация като шопска шмекерия за заобикаляне на вота и пазене на Борисов от възмездие!Селски тарикати като макетата!

Тия, като заговорят за "капацитета" на госпожата герберско-брюкселска калинка и тотално ме губят. Говорете с думи прости - спуснаха ни я от по-горно място, ние и така сме с подвити опашки - брюкселски кадър е, ще я изтърпим, ако и да е тъпа...

Какъв капацитет има тази госпожа?! Или Атанас е имал предвид "капацитет"?

По-голяма глупост от ротационен министър-председател не бях чувал... ей на това му се вика "иновация". Не знам друга държава в света която да се управлява на смени. Как точно смятат да стане, от понеделник до сряда премиерът ще е от едните, от четвъртък до събота от другите... а в неделя почивка? И премиерът на променкаджиите като нареди да арестуват шефа на гербаджиите ще седи 3 дена в ареста докато дойде реда на неговия премиер?

Това може да измисли компанията на Лорер.....

капацитета и като шамандура

Странно, дали копейките които плюч Мария Габриел имат по-високо образование от нея ? Избщо имат ли някакво ?

Тя пък Габриел едно образование има и експертиза, "ум да ти зайде"!!!

Мария Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Хаджидимово. През 1997 г. завършва Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“, Кюстендил, а през 2001 г. придобива бакалавърска степен по „Българска и френска филология“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Продължава образованието си в Института по политически науки в Бордо, Франция, където изучава международни отношения, история на европейските институции, политическа социология, сравнителна политика. Завършва магистратура по „Сравнителна политика и международни отношения“ в Докторската академия по политически науки, Бордо през 2003 г. От 2004 до 2008 г. е помощник научен изследовател в Института по политически науки в Бордо, Франция. Преподавателската ѝ дейност е свързана с темите за процеса на вземане на решения в ЕС, политическа социология и международни отношения. В екипа е на 2 международни проекта – по Европейска програма Equal 2004 – 2008 „Ценности и икономика – равенството в професионалната дейност и социалната и солидарна икономика“ и Международна изследователска програма „Парламентарното представителство на национално и европейско ниво“ с ръководител Оливие Коста Колко копейки могат да се похвалят с нещо подобно или поне наполоивина от това ?

Не виждам тук нещо за хвалене. Поредният чиновник, търсещ държавна службица, без реален опит и компетенции! С такова CV тази мога да я взема да подрежда папките в архива и да и подобря френския!!!

Да го преведа на български - госпожата е била на свободна докторантура с длъжност подобна на нашата "асистент". Взела е някой входен изпит. Последен е оженила и са я "уредили" на висок пост. Пет пъти повече уважение заслужава съпругата ми, завършила немска и българска филология в Пловдивския университет е преподаваща в една от елитните гимназии в града. Защото труда на съпругата ми е видим и лесно измерим ( на матурите по немски). А госпожа Габриел какво е постигнала?! Довела е празнодумството до нови висоти?! Разтоварила е ресора по иновации от почти всички, защото в ЕК са я видели , че за нищо не става и са прехвърлили работата другаде... Да не говорим, че е срамно комисарят по науката на ЕС да няма докторска степен...

То пък у Кюстендил една гимназия, да не говорим за българската филология у Филибе мухахаха, куха е като хралупа у тунел хахахах

Имат някои РАБ ФАК и след това се започва с доцентура и професура по партийно му:))))

За две седмици завършва Харвард, Оксфорд и Кеймбридж..

Фалшиво СV на Габриел жирафа. А вишуту в П У то не ми го хвали щото става за да си избършиш гъзо !

Капацитета на Габриел да ръси неграмотни глупости говорейки за технологии като комисар беше почти неизчерпаем. Последното, което поиска бяха алгоритмите на чата, които са публикувани от три години. Щяла да го спира ако не ги били дали.

Пенсиите що да не са важни.? Младите избиратели на ппдб са далеч от мисълта за пенсиониране, те са млади, умни и здрави все още. Естетиката им е много важна. Те могат да живеят в палатка на някой протест, няма значение, че любимата им баба естетически, нищо че е пенсионерка им носи топла баница и минерална водичка.

След 6 месеца я камилата, я камиларя. 49 НС ще си остане само с първия министър-председател - този от ППДБ. Втори няма да има.

пиленца при Баце...

Както е тръгнало ще почнат да си сменят и жените!!! На ротационен принцип!!!!

Аз кога може да се запиша за Ленчето, да я погъделичкам по мустака с моя РУК хахахаха

капацитетът на Габриел Капацитет на куха лейка - около 10л.

Това с обема на пикочния мехур ли или без?!

Единственото смиелено нещо е, да се съберете и да обсъдите и приемете различен изборен кодекс, с който да спре порочни кръг от поредсрочни избори. Това е напълно осъществимо и много по-възможно, отколкото смешни напъни за правителство с втория мандат, което е ясно,ч е няма как да стане.

Правителство на малцинството - аз ще управлявам, а будалите ме подкрепяйте. И кое малцинство ще управлява по-точно, защото те са пет в този парламент. Последните пет парламента е все така. И в следващите петдесет парламента пак ще е същото, ако я карате по този начин. Егати депутатската логика!

Е имало разумни в ПП

Е как ще използвате капацитета на празна папка?

Евала на Боко, пък ако ще да го наричате и Тиквата. Ще се сниши, ще го изперат, и пак на бял кон след няколко години, още наесен с местните избори. А ПП-ДБ са поредните пътници към небитието на бълггарската политика. Оттук нататък, забравете за мантрите да възпрем възраждане. Точно с такива безпринципни съглашения ще ги направят зорлен и първа политическа сила, избрани сл път и от много разочаровани поддръжници и на герб и на пп, следвани от герб и ББ втори, а ПП милите не се знае дали и 4% ще прескочат. Но нейсе, гледали сме го и този филм, нищо ново на небослкона на бг политиката.

Не се знае какво са решили задокеанските кукловоди, но скоро ще видим. От вътрешните фактори нищо не зависи.

То вече всички институции минаха на ротация... Главен прокурор, министър председател, председател на парламент ,депутати. Само президента все още се държи. Комедия.

Всичко почна от Лена.

Бат Наско фатай пътя за Ст Загора и продължавай да са праиш на голямта работа убитак!

Тоя отвратителен мазник...

С гнусен привкус на безпринципни договорки и натиск отвън.

с една дума сте готови да седнете на тиквата на оная му работа да го изперете и почистите

Става все по-екзотично да се състави нормално правителство с ясна подкрепа в българския парламент. Идеята за ротационен министър председател ми звучи като колективна безотговорност...накрая всички ще си измият ръцете и ще кажат....той ми каза така да направя сочейки с пръст другите.

В момента НС се опитва да си разшири правомощията.

Славов, изявлението ти е безумно, пълно с противоречия и издава липсата на елементарна обща култура. Как ще търсиш политическа отговорност от експерт? Експертът е политически независима фигура - казва, че "това е бяло, онова - сиво, а третото -е черно". Толкова. Експертът изпълняващ политически поръчки не е експерт, защото вие може да искате той да каже, че всичко е бяло, а ако не го направи, тогава ще му търсите политическа отговорност. Напр. експерт по финансите, може да каже, че влизането на България в еврозоната ще донесе х-ползи, у-негативи и z-рискове. Но вашата партия иска той да каже само за ползите, а останалото да си го претрае или данаправо да излъже, че няма негативи и рискове. Какъв експерт би направил това? Само продажникът, политическата подлога. Що за идиотизъм е това "естетически" да харесваме или не даден закон?! Приетият от вас закон отговаря на моите виждания и интереси и аз го харесвам, ако не - не го харесвам. Подвеждаш, лъжеш нескопосано избирателите си Славов! Трябвало да реши правителството важните неща. А какво е маловажно, бе Славов? За теб пенсиите може да не са важни, но да е важно да плащаме 60% от стойността на всеки снаряд, който отива за Украйна (както го правим в момента - ЕС плаща само по 40%). За пенсионерите обаче важни са точно пенсиите, а не снарядите за Украйна. Кое е важното - да свалим Гешев или да приеме НС бюджет или удължаване на действието на стария за да не боксува държавата? Ама за вас търсенето на конституционно мнозинство за да свалите Гешев е най-важното. На второ място е Украйна, а останалото - е останалото (образование, култура, енергетика, здраеопазване, селско стопанство и т.н.) няма време да бъде решавано, щото не е важно. Нагли сте, Славов, твърде нагли!

SirBob

Адмирации за коментара.

А парите с които ЕС плаща, от къде са? :)

Политическа отговорност значи сладка ,,работа" в някое консулство в чужбина. За предпочитане в топлите страни.

на някаква кандидат-магьосница, която са я изхвърлили от колежа по магия, понеже с безумните си бъртвежи е изпотрошила всичко е подпалила дори брадата на Дъмбълдор на изпита...

Ротация или куролация?

Коментари - Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й | Днес.dir.bg

Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й

Ротационен министър-председател е разумно и допустимо в името на важните решения. Най-добрият шанс е правителство на малцинството с конституционни гласове, заяви депутатът от ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Атанас Славов: Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й | Днес.dir.bg

Коментари

Още едно нищо не значещо изречение. Доколкото разбирам, тя ще е сама в този кабинет, съставен не от нейната партия. Позицията не предлага достатъчно влияние. Как ще го използват този капацитет?

Ще използват капацитета на габриел като фалшив доктор по политология ли?

Капацитет у тая куха лейка??? По празни локуми и безмислени дрънканици като тези произнесени от това недоразумение не бях чувал

Щом са казали от Козяк ще се вземат.

щяли да използват капацитета и....кой капацитет- лапащия ли..

От Герб и за ППДБ. 15 милиарда са това! А и после няма как да търсят отговорност!

Чашата с търпението,унижаването иронията ПРЕЛЯ!Комунистическите КОПЕЛЕТА,като Възраждане,БСП,ДПС и подобната "царска сбирщина"-мндсв издълбаха дъното и се заровиха него.Хвала на тез "ЮНАЦИ"........

В Англия като не отида на работа/клок карта/след това в офиса ми задават много много въпроси и пр едварително съм обречен! Кога ще ги стигнем Мароканците???

Браво, няма ли да е унизително за Мария Габриел и за партия Герб-СДС? Защо трябва да си играят със съдбата на българите? Всички да не гласуват, за да не се подиграват с гласовете на своите избиратели. Народе опомнете се, станахме за смях!!!

Пунта Мара е невероятна духачка Ако я сложите да да духа на ветрогенераторите България ще почне да изнася ток

Аман от ротационни курви и педераси в нашата страна.

ㅤ

"...Габриел ще връчи празна папка, но ще използваме капацитета й" На кое от двете? :-D

на празната папка, или на нещо друго кухо

Той и Тиквата това ви предлага! Правителство на ротационен принцип. Сега е той като го свалите или свърши мандата, ходим на избори и тогава е следващия :)

Ротационен премиер, ротационен председател на НС , ротационна Лена , аман от ротации ,от тая промяна ме заболя главата

атовете си траят, магаретата реват!

тия копелдаци за пореден път показаха , че тях не важи Конституцията на България . Къде в нея пише , че има премиери на ротационен принцип или , че втория трябва да управлява вместо първия , а не заедно с него когато имат близки програми ? Радев , гадино , да пукнеш дано дето ги докара тия от ПП.

А къде в конституцията пише първия трябва да управлява.никога герб. Хахаха

ротационен премиер, вие вече за мезе го взехте това управление

и после като първия вземе решение, втория да каже - аз такова решение не съм взимал и така нататък - размиване на отговорност !

ПП и ДБ взеха да си правят гавра с България! Министър председател на ротационен принцип такава простотия никога не е имало в българската история!!!!! Тея не мислят за България тези се подиграват с България!!!

Нашите избиратели не са дали съгласието си да правим коалиция с ПП и ДБ следователно няма как да ги подкрепим но може да работим заедно ако правителството на ПП и ДБ мине и бъде подкрепено в парламента! ГЕРБ няма как да гласува за правителство на ПП и ДБ но ако мине това правителство може заедно да гласуваме и приемаме някой закони и програми! Това е от централата на ГЕРБ официалното становище! Или със камъните на ПП и ДБ по главата на ПП и ДБ!

Време е за изчегъртване на ПП-ДБ.

ГОШО ТЪПОТО СЕ ИЗКАЗА.

Коалиция не искали да правят с ГЕРБ а в същото време те искат да бъдат подкрепени от ГЕРБ що за наглост и безочие е това от страна на ПП и ДБ! Ако ГЕРБ подкрепи такова правителство тогава ще ги призная за малоумници! ПП и ДБ се подиграва с ГЕРБ! Никаква подкрепа за тези мошеници!!!!!

Да се криеш зад желанията на избирателите си и да хвърляш страната в пропастта на политическата криза голямо геройство ли е? Кои избиратели визираш-тия от жълтите павета или младите имигранти, които са си устроили живота в лошата чужбина? И двата вида избиратели не им пука за България. Ако им пука, да дойдат да гласуват тук да докажат че са патриоти. Истински милеещите за майка България оставиха костите си по баирите през сръбско-българската война, върнаха се от чужбината, да защитават Родината си. Вие какви българи сте-по паспорт само сте българи. Много ви е весело ,че две години колата на страната върви само със задна скорост ,тотален хаос и беззаконие. Не е веселба ,момченца, един ден народа ще грабне пръчката и ще ми нашари дупетата, вразумете се. Дайте си сметка колко сте малко и незначителни .

какъв капацитет бе братя и сестри. Това на 2 магарета сламата не може да раздели. Ама така е гласиваш за партия а там избират такива без капацитет за да може вожда да е най-умния и най-красивия.

Нейният капацитет е точно толкова пълен, колкото папката.

За сведение на незнаещите ротационен премиер е нещо като двама любовници на една жена.Лошото е че накрая тя няма да знае от кого е бременна...

Ами то в ПП вече има такъв прецедент...

Ротация като шопска шмекерия за заобикаляне на вота и пазене на Борисов от възмездие!Селски тарикати като макетата!

Тия, като заговорят за "капацитета" на госпожата герберско-брюкселска калинка и тотално ме губят. Говорете с думи прости - спуснаха ни я от по-горно място, ние и така сме с подвити опашки - брюкселски кадър е, ще я изтърпим, ако и да е тъпа...

Какъв капацитет има тази госпожа?! Или Атанас е имал предвид "капацитет"?

По-голяма глупост от ротационен министър-председател не бях чувал... ей на това му се вика "иновация". Не знам друга държава в света която да се управлява на смени. Как точно смятат да стане, от понеделник до сряда премиерът ще е от едните, от четвъртък до събота от другите... а в неделя почивка? И премиерът на променкаджиите като нареди да арестуват шефа на гербаджиите ще седи 3 дена в ареста докато дойде реда на неговия премиер?

Това може да измисли компанията на Лорер.....

капацитета и като шамандура

Странно, дали копейките които плюч Мария Габриел имат по-високо образование от нея ? Избщо имат ли някакво ?

Тя пък Габриел едно образование има и експертиза, "ум да ти зайде"!!!

Мария Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Хаджидимово. През 1997 г. завършва Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“, Кюстендил, а през 2001 г. придобива бакалавърска степен по „Българска и френска филология“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Продължава образованието си в Института по политически науки в Бордо, Франция, където изучава международни отношения, история на европейските институции, политическа социология, сравнителна политика. Завършва магистратура по „Сравнителна политика и международни отношения“ в Докторската академия по политически науки, Бордо през 2003 г. От 2004 до 2008 г. е помощник научен изследовател в Института по политически науки в Бордо, Франция. Преподавателската ѝ дейност е свързана с темите за процеса на вземане на решения в ЕС, политическа социология и международни отношения. В екипа е на 2 международни проекта – по Европейска програма Equal 2004 – 2008 „Ценности и икономика – равенството в професионалната дейност и социалната и солидарна икономика“ и Международна изследователска програма „Парламентарното представителство на национално и европейско ниво“ с ръководител Оливие Коста Колко копейки могат да се похвалят с нещо подобно или поне наполоивина от това ?

Не виждам тук нещо за хвалене. Поредният чиновник, търсещ държавна службица, без реален опит и компетенции! С такова CV тази мога да я взема да подрежда папките в архива и да и подобря френския!!!

Да го преведа на български - госпожата е била на свободна докторантура с длъжност подобна на нашата "асистент". Взела е някой входен изпит. Последен е оженила и са я "уредили" на висок пост. Пет пъти повече уважение заслужава съпругата ми, завършила немска и българска филология в Пловдивския университет е преподаваща в една от елитните гимназии в града. Защото труда на съпругата ми е видим и лесно измерим ( на матурите по немски). А госпожа Габриел какво е постигнала?! Довела е празнодумството до нови висоти?! Разтоварила е ресора по иновации от почти всички, защото в ЕК са я видели , че за нищо не става и са прехвърлили работата другаде... Да не говорим, че е срамно комисарят по науката на ЕС да няма докторска степен...

То пък у Кюстендил една гимназия, да не говорим за българската филология у Филибе мухахаха, куха е като хралупа у тунел хахахах

Имат някои РАБ ФАК и след това се започва с доцентура и професура по партийно му:))))

За две седмици завършва Харвард, Оксфорд и Кеймбридж..

Фалшиво СV на Габриел жирафа. А вишуту в П У то не ми го хвали щото става за да си избършиш гъзо !

Капацитета на Габриел да ръси неграмотни глупости говорейки за технологии като комисар беше почти неизчерпаем. Последното, което поиска бяха алгоритмите на чата, които са публикувани от три години. Щяла да го спира ако не ги били дали.

Пенсиите що да не са важни.? Младите избиратели на ппдб са далеч от мисълта за пенсиониране, те са млади, умни и здрави все още. Естетиката им е много важна. Те могат да живеят в палатка на някой протест, няма значение, че любимата им баба естетически, нищо че е пенсионерка им носи топла баница и минерална водичка.

След 6 месеца я камилата, я камиларя. 49 НС ще си остане само с първия министър-председател - този от ППДБ. Втори няма да има.

пиленца при Баце...

Както е тръгнало ще почнат да си сменят и жените!!! На ротационен принцип!!!!

Аз кога може да се запиша за Ленчето, да я погъделичкам по мустака с моя РУК хахахаха

капацитетът на Габриел Капацитет на куха лейка - около 10л.

Това с обема на пикочния мехур ли или без?!

Единственото смиелено нещо е, да се съберете и да обсъдите и приемете различен изборен кодекс, с който да спре порочни кръг от поредсрочни избори. Това е напълно осъществимо и много по-възможно, отколкото смешни напъни за правителство с втория мандат, което е ясно,ч е няма как да стане.

Правителство на малцинството - аз ще управлявам, а будалите ме подкрепяйте. И кое малцинство ще управлява по-точно, защото те са пет в този парламент. Последните пет парламента е все така. И в следващите петдесет парламента пак ще е същото, ако я карате по този начин. Егати депутатската логика!

Е имало разумни в ПП

Е как ще използвате капацитета на празна папка?

Евала на Боко, пък ако ще да го наричате и Тиквата. Ще се сниши, ще го изперат, и пак на бял кон след няколко години, още наесен с местните избори. А ПП-ДБ са поредните пътници към небитието на бълггарската политика. Оттук нататък, забравете за мантрите да възпрем възраждане. Точно с такива безпринципни съглашения ще ги направят зорлен и първа политическа сила, избрани сл път и от много разочаровани поддръжници и на герб и на пп, следвани от герб и ББ втори, а ПП милите не се знае дали и 4% ще прескочат. Но нейсе, гледали сме го и този филм, нищо ново на небослкона на бг политиката.

Не се знае какво са решили задокеанските кукловоди, но скоро ще видим. От вътрешните фактори нищо не зависи.

То вече всички институции минаха на ротация... Главен прокурор, министър председател, председател на парламент ,депутати. Само президента все още се държи. Комедия.

Всичко почна от Лена.

Бат Наско фатай пътя за Ст Загора и продължавай да са праиш на голямта работа убитак!

Тоя отвратителен мазник...

С гнусен привкус на безпринципни договорки и натиск отвън.

с една дума сте готови да седнете на тиквата на оная му работа да го изперете и почистите

Става все по-екзотично да се състави нормално правителство с ясна подкрепа в българския парламент. Идеята за ротационен министър председател ми звучи като колективна безотговорност...накрая всички ще си измият ръцете и ще кажат....той ми каза така да направя сочейки с пръст другите.

В момента НС се опитва да си разшири правомощията.

Славов, изявлението ти е безумно, пълно с противоречия и издава липсата на елементарна обща култура. Как ще търсиш политическа отговорност от експерт? Експертът е политически независима фигура - казва, че "това е бяло, онова - сиво, а третото -е черно". Толкова. Експертът изпълняващ политически поръчки не е експерт, защото вие може да искате той да каже, че всичко е бяло, а ако не го направи, тогава ще му търсите политическа отговорност. Напр. експерт по финансите, може да каже, че влизането на България в еврозоната ще донесе х-ползи, у-негативи и z-рискове. Но вашата партия иска той да каже само за ползите, а останалото да си го претрае или данаправо да излъже, че няма негативи и рискове. Какъв експерт би направил това? Само продажникът, политическата подлога. Що за идиотизъм е това "естетически" да харесваме или не даден закон?! Приетият от вас закон отговаря на моите виждания и интереси и аз го харесвам, ако не - не го харесвам. Подвеждаш, лъжеш нескопосано избирателите си Славов! Трябвало да реши правителството важните неща. А какво е маловажно, бе Славов? За теб пенсиите може да не са важни, но да е важно да плащаме 60% от стойността на всеки снаряд, който отива за Украйна (както го правим в момента - ЕС плаща само по 40%). За пенсионерите обаче важни са точно пенсиите, а не снарядите за Украйна. Кое е важното - да свалим Гешев или да приеме НС бюджет или удължаване на действието на стария за да не боксува държавата? Ама за вас търсенето на конституционно мнозинство за да свалите Гешев е най-важното. На второ място е Украйна, а останалото - е останалото (образование, култура, енергетика, здраеопазване, селско стопанство и т.н.) няма време да бъде решавано, щото не е важно. Нагли сте, Славов, твърде нагли!

SirBob

Адмирации за коментара.

А парите с които ЕС плаща, от къде са? :)

Политическа отговорност значи сладка ,,работа" в някое консулство в чужбина. За предпочитане в топлите страни.

на някаква кандидат-магьосница, която са я изхвърлили от колежа по магия, понеже с безумните си бъртвежи е изпотрошила всичко е подпалила дори брадата на Дъмбълдор на изпита...

Ротация или куролация?