Атанас Семов: И на 12 април Брекзит няма да има

Обединеното кралство трябва да участва в европейските избори, смята професорът по право на Европейския съюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб 50 е наел платени грачещи и пишещи тролове, 2 апартамента, а дали са продадени на айтиспециалиста на цц един бог знае, врътки, както знаете на малоимотни цигани, така че затъмнение през тия 10 години.. А за Брекзит герб е съгласен да си останат на полето завинаги, а и като няма и от как през май заминават на аспержи или ягоди, дойдоха си за 3 месеца да си починат от умората, а са с ВО, оправете си образованието, няма нужда от тях, а от

тея, от юкеят, не требваше ли първо да си гласуват браксита и начина и чак после да занимават европата с това. Вече не знаят какво искат. Че и нас ни прават на разногледи шизофреници. АЙде къш! Още на 28-ми! Час по-скоро вънка бабето със деменциа.

поредния соросоид който да каже нещо,а то иначе ако не си такъв не може да си на такава служба.

Напираха, а сега, както каза една минувачка в репортаж, всички там трябва да търпят тази агония. Не само на 12 април, въобще няма да се случи, но това пък ще отприщи местния национализъм. Шотландия е готова да се чупи от Обединеното уж кралство, Уелс и там се възродиха някакви закъснели националистични повеи, да не говорим за Северна Ирландия. Страшни проблеми си създадоха сами, сега да си сърбат попарата и да излизат вкупом, ще оцелеем и без тях. И без друго у нас не сме видели нищо добро от там, само пияни разюздани баби и дядовци в курортите ни, футболни ултраси - побойници и убийци или сбъркани собственици на селски имоти без пари.

А бе, не ги искаме откачените островитяни. Какво само им уйдисвате. Да се махат по-бързо и въобще да не стъпват в Европа.

иска им се.. на всички “експерти” по евро нещо си, посират се от ужас, само при мисълта, че ес ще се раззпадне! обяснимо -след разпадс, те ще са експерти по... нищо

И на коча камбанките продължават да се клатят,, ахамм да паднат ... хихихи. Я отиди се изкъпи при крокодилите, ще ти стане по-добре.

Да прав е че няма да има на 12 Април, защото ще си е на предвидената дата - 29 Март. Това да не ви е говорилнята България бе анализаторчета. Ето ви какво следва: Надлъгването приключи. Тереза ги надхитри и прецака всички...и се добра до това което искаше - изход без сделка, а тя вече е на прага. Онова което ще последва е изпреварващ и съкрушителен удар към тези които я мислят за глупава, и слаба и мислят че ще я бутнат. Излиза и прави изявление, че така както е пожелал британският народ Великобритания излиза на 29.0.2019 без сделка(просто това е волята на хората и те са зад нея), няма да има трето гласуване на сделката. тя няма да го допусне и го загатна. Вместо това задейства планът ''Yellowhamer''(нещто като положение при извънредни ситуаци, или по скоро военно положение), ) Всъщност този план от Понеделник официално влиза в действие по план. 3500 военни са поствени вече в повишена бойна готовност а командният центрър е в бункер предвиден за военно временни ситуации. Всички козове и властови лостове са в Тереза Мей и изпълнява волята на народа. Какво му трябва повече на един лидер.

Залагам 10:1 , че няма да напусне март. 5:1 АПРИЛ И 2:1 до края на годината. ИМА ЛИ МЕРАКЛИИ. Сериозен съм

29март. 1 стотинка! сериозен съм, приготви си 10

ще я сменят, но след 29ти. искат тя да поеме всички обществени негативи. борис джонсън е следващия

Тук бъркаш. Изигравайки този ход (брекзит без сделка на 29.03) и стабилизирайки страната - напомпаване на пари, сваляне на данъци тип Сингапур, и премахване на много мита на вносни стоки което ще доведе до падане на цени - тя ще е на гребена на вълната. Ще покаже, че всичките зплахи,че излизайки Англия ще се срине са били лъжи Нещо повече ще я обявят за един от най-успешните политици в историята на страната и ще спечели следващите избори. Ще има време да направи това - освен ако тя самата не пожелае да си подаде оставка. Никой не може да я бутна в следващите 10 месеца. По закон след вот на недоверие такъв повторен не може да се иска през следващите на 12 месеца. А тя преди и след нова година отсвири и вота на недоверие на нейната партия и на опозицията. Също така една от целите й - не афиширана - е след илизането без сделка е да отсвири по-голяма част от имигрантите от ЕС. Нищо че им се обеща статут. Жокер: Като се обеща, зашо не им се даде досега, а се чака Брекзит датата и тогава ще може да се кандидаства. Преди 2-3 седмици Алберто Коста внесе предложение със закон да се гарантират правата на ЕС гражданите там, независимо как ще напунсе Англия. Тя го уволни, по точно принуди да подаде оставка. Нещо да стана с това предложение? И още, няма как Англия да даде статут на всичите 3.5 милиона ЕС имигранти там - автоматично след 1 година всеки един от тях потенциално би могъл да кандидаства за британско гражданство, просто няма как да стане това. Тя не обича имигтрантите и това е основата причина от самото начало да се стреми към изход без сделка - за да се справи с тях без никакъв преходен период и договорки. Един факт: като вътрешен министър преди това тя криминализира отдаването под наем на жилища на нелегално пребиваващи и въведе солено глоби за наемането на рабоа на такива - безпрецедентно до тогава

Този смешник, на когото гориха чучелото заради автобусите и NHS? Халал да им е, ще Илядат с него. Мбухахахааа.

чи работаа по прублема ,ама некой ми напишува пу куи прублем ... а я му напишувах ... ЧЕ БЪРЗО БЪРЗО ЩЕ НОМИНИРАТ ЕВРОДЕПУТАТИ ... И ТОВА Е РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА .

Със зъби и нокти Брюксел и висшите чиновници се мъчат да оправдаят високите си постове и охолен живот, като наказват всяко инакомислие. Всеки, който се отклони от тяхната линия е порицан. А Великобритания е оцеляла и била водеща сила винаги, а дано преживее и раздялата с Жан-Клод Юнкер и Мими Габриел...

ине само тогава ами никога нема да има

казах ви да потопите островите, а не да храните травеститите! ама вие кога сте разбирали български, а?

До “2019-03-24 22:09:42 Гущер (нерегистриран) Тя приема в Курило засега.“ Глу8пак, в Курило никой не може да ти даде точното правно основание, защото няма правни и логически аргументи предвид заболяванията на лицата, които пребивават там. Пак те питам- защо обсъждаш материя, която ти е непозната и защо ме нападаш с лични обиди, вместо да кажеш ясно- не, не си права, защото.../ или да, права си, защото? Най- много обичам, когато лица, незавършили 8 клас като теб, се пробват да се подиграват с нормални професионалисти...

Глупакът си ти всъщност. От къде ми знаеш класовете - осем ли са десет ли са?! Адвокатите обикновено не изказват решения без да се запознаят с фактите. Доказателство, че ти си псевдоадвокат, аматьор. Такава ли искаше да станеш като пораснеш? Жалко.

Ох, не мога повече. Смея се с глас. И наистина отказвам да повярвам, че осмицата е реална личност. Дира просто се гъбарка с нас или ще поставят пиеса "Брекзит" в Сатиричния и някой от сценаристите се упражнява със сценария.

къв брекзит, бе? кой вампир е изпуснал жертвата си, а?

на тоя тъпан баща му беше писал една тъпа книга за Япония, а той пък пише глупости за Великобритания. Абе ахмак, да си чул,че думата тряба върви само в казармата? И кой си ти, за да кажеш какво трябва или не на британците?!? Ти едва ли знаеш за себе си , без да ти диктуват на ушенце!

Не ми блъскайте минуси, а ми дайте правните си аргументи и възражения:) Може да не ви харесва коментарът ми, но в такъв случай чакам правната ви аргументация. Проблемът започва в мига, в който ясно лъсне незнанието ви и става ясно, че се пробвате да говорите на професионален език, който никога и никъде не сте изучавали и не знаете смисъла и съдържанието на правната терминология...

Госпожа къде можеме да се консултираме на живо? Ще си платим колкото трябва.

Тя приема в Курило засега.

ще си изхабиш и времето и парите за едното нищо. Дано поне джумбуш си направиш.

Тоя ередит уволни Боце и сега ще реши международните проблеми !

Тоя не каза ли,че ако изринат боклука,на никого няма да липсва

ДЕС ЧЛ.50 ПАР. 3 Договорите ПРЕСТАВАТ ДА СЕ ПРИЛАГАТ спрямо засегнатата държава от датата на влизане в сила на споразумението за оттегляне, ИЛИ, ПРИ ЛИПСА НА ТАКОВА, ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД НОТОФИКАЦИЯТА, ПОСОЧЕНА В ПАГАГРАФ 2 /ТОВА ТИ Е БРЕКЗИТ БЕЗ СДЕЛКА- бел. е моя/ , освен ако Европейският съвет в съгласие със засегнатата държава-членка не реши с единодушие да продължи този срок.

сега да кажеш нещо на български с малко думи и поне малко смисъл.

Че тя друг език освен български и френски(жестомимичен) знае ли? Ахахаха

Ми не мога без заплащане- адвокат съм и имам професионално изкривяване;) Казано просто- ДЕС дава няколко правни хипотези, ясно изброени в чл.50 пар.3 от ДЕС, а извънредното решение на СЕС дава право на о.к. да оттегли нотифицикацията, депозирана в ЕС, едностранно- т.е. в изпълнение на нейният държавен суверенитет. По-ясно от това - в кантората ми, след платена законна такса за предоставяне на правен съвет.

да има на 5 арил , щто след 5 дни ще е реалност, ГЛУПАКО!!!

Brexit

Article 50 2. Държавата-членка, която реши да се оттегли, нотифицира за намерението си Европейския съвет. В съответствие с насоките, дадени от Европейския съвет, Съюзът договаря и сключва споразумение с тази държава, с което се определят редът и условията за нейното оттегляне, като се вземат предвид рамките на бъдещите отношения със Съюза. Това споразумение се договаря в съответствие с член 218, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз. Съветът сключва споразумението от името на Съюза, като действа с квалифицирано мнозинство след одобрение от Европейския парламент.

Е- и? Какво точно искаш да кажеш и защо просто не напишеш чл.50 пар. 2 от ДЕС? Хайде сега- дай и правното основание на чл.50 пар. 3 от ДЕС- защото в него е предвидена правната хипотеза “брекзит без сделка“:)

Работа на бг шофьор в немска или френска транспортна фирма: след първата работна седмица шофьора е на някой паркинг и прави 24 часова пауза кабината, следващата пауза от 45 часа е прибран в базата и прекарва паузата забележете в кабината. На разположение има баня и пералня, за което се счита че, си е в къщи! Кои са лицемери вие си правете изводите!

проф. Семов само на снимка. това кой е баща му може и да му е помогнало съвсем в началото, но баща му не е учил право английски френски руски и говоримо немски плюс още няколко славянски езика, нито му е защитил професурата нито му е защитил работата във Франция. Не на последно място мисля че той е и най добрия специалист по европейско право заедно със сина на Корнезов. ако превозвачите се обединят и наемат качествен екип по европейско право може и да успеят.

Проф. Семов е синоним на ЕРУДИТ. За разлика от него английските- и европолитиците са боси и затова са непредсказуеми.

Вие сте му роднина, личи си по патоса. Но това не го прави по-кадърен, отколкото в действителност е. Знаете ли в колко европейски държави името Софийски университет означава нещо? Знаете ли каква тежест има то в Европа? Запитайте се същото за някои от професорите в Оксфорд, Кеймбридж или Сорбона. О, да, професорите в Тиранския университет, вероятно, са също много добри и кадърни. Иначе добре е, че подкрепяте вашия роднина/близък. Поздравления за това!

беше ми преподавател през далечната 1997 Не е читав има умствени отклонения някаква тиха лудост Не го сравнявайте с баща му Марко Семов

До “2019-03-24 20:39:25 oIo (нерегистриран) Плащат ми в паунди на мене....“ Да видим дали на 12 април паундите ти няма да станат за тоалетна хартия:) Що се отнася до “плочките пред цум“- тцъ- не позна- не съм проститутка, а адвокат и работя в кантора, чиито помещения са моя лична недвижима собственост. Хайде- отивай да ринеш фекалиите на сър-овете- в крайна сметка- за това ти плащат във “великите“ паунди:)

Еленко Манатарката и той е адвокат, в собствена килия, пардон, кантора. На втория етаж в южното крило на Курило. Твоят офис е до неговия, доколкото разбирам от (дез)информацията, която бълваш нон-стоп. Няма да те наемат за трол. Не знаеш английски, а и освен това си много злобна. Unreliable! God save the queen!

Съветът ми не беше да отидеш да се цаниш за проститутка пред ЦУМ. Абсурд! Надценяваш се. Не си представям някой нормален мъж да те пожелае. Със сигурност не си привлекателна, а отвътре си грозна и злобна, вероятно и стара. Предложих ти да събираш стотинките от пода в ЦУМ или около него. Адвокатстването едва ли ти носи минимална заплата.

Брекзит е като апартамента на Цецко. Актове от 1968 г, разрешителни от 2005г,заменки,замазки,шпахловки, платен 2018 по цени на 2010. Оттече се, та се не видя.....

За превозвачите е ясно , че ще го духат ! Не е заради пакета Мобилност , а защото всички държави-члени са подписали спорозумение с което се задължават да намалят въглеродните емисии с 30% ,а това няма как да стане с камиони които нито си знаят км , нито си знаят години ! Крайно време е да забравим , че български камиони ще вървят в ЕС !

Брекзит е ташак френгия! А бг превозвачите ще го духат!

Европейски избори в UK?! Едва ли и едните, и другите ще си го причинят...

В Лондон ще има второ гласуване за трети референдум, и втори референдум за трето гласуване, след което ще има трето гласуване за второто гласуване на третия референдум за третото гласуване, след което ще има второ гласуване на третото гласуване за втория референдум за третото гласуване, след което...

Този пък какво разбира от право и по-точно от международно право. Навремето във варненския свободен имахме два курса по право на ЕС и международно право, и там обсъждахме идеи ако страна членка желае да напусне съюза. Този тук обаче ги говори несвързани...

Тъ8пак- постоянно твърдя от 4 месеца насам, че “....Достатъчно е една държава да не ратифицира Договора, за да не влезе в сила",- само брекзитърските трол8ове не го разбрахте. Сега ви го каза професор по конституционно право- но и това не може да те убеди, просто защото и ти си тр8ол и то- платен тр8ол!

Плащат ми в паунди на мене. Ти ходи стържи стотинките от цимента пред ЦУМ. А и обичаш много да обиждаш. Личи си че си злобна кучка, която всеки момент ще я тресне някой рак от злоба.

е доктор по европейско право и доктор на юридическите науки ,Ръководител е на Международната магистърска програма по право на ЕС в Софийския университет. През 2012 г. става носител на Катедра „Жан Моне“ на ЕС (Jean Monnet Chair) – първият досега в Софийския университет Автор на 7 книги по право на ЕС и повече от 50 статии, съставител на 12 научни сборника. Директор е на Фондация „Институт по европейско право“. Гост лектор в Университета Бордо-ІV „Монтескьо“, Франция; Европейския университетски център в Нанси, Франция; Юридическия факултет на Загребския университет, Хърватия. Автор на редица публикации в български и международни издания, сборници и книги. Заместник-председател на Българската асоциация по международно право. Можеш САМО да му дишаш прахта....

Добре, че баща му е Марко Семов, не щото е много кадърен. Пък и СУ отдавна не е това, което беше. Там всеки близък става доктор, доцент, професор... студентите им на същите безкрайно неграмотни и прости. България е с умряло образование, стига сте се прехласвали по титли. Университетите са ни КУХИ!!! Кухи са и титлите!

кохезия или имплозия.

Kenn1111

Може да е професор но определено не по право и още по малко по международно.България няма каво да договоря или да се прави на интересна.А и пакет Мобилност е в интерес на хиляди работещи в тази област.Единствено собственицците на камиони не им изнася да направят работата на служителите си по човечна.

План С за брекзит. Всички държави, членове на ЕС, с изключение на Англия, напускат ЕС. Англия остава единствен член и няма нужда да напуска ЕС!

Защо професоре трябва да работим на изедници на монимална заплата, защо семействата ни да не живеят в Европа, а децата да са ни образовани? Има ли такъв колега който да предпочита кабината пред хотела? Смешници, сами ще си карате камионите.

Еми отиди с умозаключенията си и убеди всички в Брюксел, а после в Уестминстер, защото те не можаха да свършат тази работа. Може би ще е най-добре да идеш и из северна и централна Англия, да поговориш с гласувалите на референдума.

Мене въобще не ме вълнува брекзитът.

Какво става, ще има ли Brexit ?

Тотално фиаско на политиците и в ЕС и в Англия! Абсолютни некадърници, които се интересуват само от заплатите си и от комисионните за различни сделки. Доказаха, че не знаят какво искат, че не могат да постигнат това, което искат/не искат, че не са кооперативни, че не поемат никаква отговорност за нищо. Формулата им е, да оставят всичко на самотек, те нещата сами ще се оправят. Могат само да лъжат, да вземат подкупи, и да протакат! Пълно морално, духовно и мисловно разложение на управляващите!

От скоро, в Британия, нито тенисът, нито футболът, нито мастурбирането са популярни спортове. Най-популярният спорт е "Дай да се караме за Брекзит!". Предимството на този спорт е, че няма край, и няма победители, а само победени. С други думи, това занимание е само за мазохисти!

в Европа и БГ ни натрапват НЕПРЕКЪСНАТО и САМО ТАЗИ ГЛЕДНА точка колко Губи Британия с напускането и НИТО ЗА МОМЕНТ с какво сбъркаха еврогейците, за да прогнят Британия и КОЛКО ще загуби ЕВРОПА от излизането на БРИТАНИЯ. Такава комунистически еднопосочна команда за вяра и убеждения нямаше и по времето на соца. Както и това, че който не иска мюслитата под строй да идват и завладяват Европа, значие е ПОЛУЛИСТ, комунист и всички земни грехове, по-лошо и от Орбан. За Истанбулската конвенция да не говорим - ако не приемаш джендърството, както направиха и се прегърнаха Борисов и Станишев на тази тема, значи си комунист, русофил и т.н. Според тях САМО ШМЕРКЕЛ!

на 12 април Великобритания ще бъде свободна и лицето на снимката гледащо ..странно може да напише мрънкащо обяснение

е изключително ерудиран, образован и умен човек...Един от малкото, от много малкото...

Да, един умен и ерудиран човек, който като кандидат президент ни обясняваше, че имало законов начин президентът в България да уволни министър председателя и той при евентуалното си избиране щял да уволни Бойко Борисов. Е, нямахме възможността да видим как ще го направи, тогава за президент беше избран Росен Плевнелиев...