Атанас Атанасов: За съжаление за пореден път отиваме на избори

Управляващата коалиция на среща в МС за възможността за реализация на третия мандат

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов: За съжаление за пореден път отиваме на избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този хамелеон да ходи на майка си у п..........

Рецидивисти! Доживотен ще ви е малко. Колко милиарда народни пари потрошихте за няма и една година и се готвите да прахосвате още. Само Пиночет за вас гадове мръсни.

Ти гноме може да съжаляваш, хората не ....

Имаш право да съжаляваш. Защото, като ви гледам теб и Хр. Иванов, може ДБ да не влезе в следващото Народно Събрание.

Е КАК ТАКА ? НАЛИ кур-НЕЛИТО КЕ ПРАИ КАБИНЕТ ? НЕ И СКЪРШВАЙТЕ МЕРАКА !

Гномче оцъклено, заминавай си за Разград!!!

Наско, за съжаление пак такива подлоги като теб, ще се намърдат в управата на България и резултата ще е същия, дори по-плачевен, защото одъртяхте, оглупяхте и вече за нищо не ставате, ама се нареждате на власт! ПФУ !!!!

Тежко комунистическо минало , прераснало в зависимости. И това ми било градската десница? Не това е градската левица.

Защо за съжаление ?Може пък след изборите да дойде пак ГЕРБ и това е добре за България.Да,градските комунисти може и да съжаляват,но това не е проблем на България

Този болшевик да се сърди на Радев. Президентът е виновен за блокирането във всички сфери в България. Такова чудо сме имали с Жан Виденов.

tejierwjikdsakjldas

И най-съжаляващите ще са от ДБ

Как се е загрижил този генерал. Та тя България по принцип е на дистанционно управление, няма значение кой е поставен там за да имитира демокрацияи да краде колкото може. Вероятно това пак няма да са ДБ , и това радва всички нас.

Не е за съжаление, а за щастие. Всички се надяваме вас да ви няма в бъдещия парламент, тогава всички ще са много по-склонни да преговарят нормално.

ДАЛИ и на тези избори ще избират машините , а не Избирателите?

Имаш предвид , дали ще се берат цигански гласове или ще се броят само действителните ....

Май само Слави Трифонов ИМА ТОПКИ--каза в ПРАВ ТЕКСТ----Царят е гол-кой разбрал -разбрал.....

Ти НЕ, надявам се!

Защо ли някои съжжаляват, че ще се ходи на избори?

Тази сутрин един дебил от ДБ каза по бтв, че инфлацията била неприятна за българския народ.

Друг дебил от дб по нова каза: материалите са качени в интернет, който иска, може да ги ИЗВИДИ. Това може да го каже само недоучен индивид

И това са хора, които неистово искат да ни управляват. (да се разбира - парите от ЕС)

Бивши комунисти няма. Ти какъв беше до 89-та, че те направиха прокурор?

СЪЖАЛЯВАШ , ЧЕ НЕМА ВЕЧЕ ДА СМУЧЕШ ГРЕШНИ ПАРИ ОТ НАС ! ПФУ , " геренал !

Съжаление за ДБ и ИТН

Не слушай социолозите. отсега са почвали да те манипулират за кой трябва и за кой не трябва да се гласува. ИТН ще бъдат и в новия парламент.

За ваше съжаление. В изборите няма нищо лошо - народа трябва да си упражни правото на глас и да си избере политическите представители - какво съжалително има в това? Друг е въпросът че това не сте вие очевидно.

За ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ отиваме пак на избори! Защото догодина - пак на избори! Ако ти харесва, и да не ти харесва, ще настъпиш пак същата мотика!!! България ще върви на автопилот през близките години. Ако си мислиш, че управление със служебни правителства е управление, това е все едно да се возиш в Москвич с управление от компютър без шофьор!

Е добре - в интерес на дебата - управлението от последните 6 месеца, ако бъдеш честен и откровен със себе си - беше ли правилно, съобразно с интереса на Народа и полезно за България? Че аз може и да съм се объркал - но виждах основно чужда политика, политическо боричкане, хаотични решения, реваншизъм и смело теглене на външни заеми. Да добавиш нещо конструктивно към това?!

да ти имам мозъка

,,... управление със служебни правителства е управление, това е все едно да се возиш в Москвич с управление от компютър без шофьор!...." А компютърът да е даден на ремонт .

Кво ли още ще скалъпите, само и само да протакате до изборите

Измекярите да пускат кокала и с шут в гъза да не припарват повече до политиката!

А кой ще го захапе като го пуснат как мислиш? Ти? Блажени са вярващите!

Сбогом

Бивш комунист, мекере и доносник от Държавна Сигурност!

Най-после глътка въздух - власт без ПП! Сега временно ще се успокоят малко нещата, но е важно клоуните да се маргинализират и повече никога да не ги видим начело на държавата. Мисля, че служебното правителство може да помогне в това отношение...

с "въздуха" от отходната тръба на мутри и мутреси. Ами гълтай си въздуха. Наздраве.

В думата клоуни ли се разпозна, планктон?

Пак избори, пак безвремие. На някого му е изгодно. Да му се върне за всяка грешно заработена стотинка.

Дребни, злобни гномчета. Всичко и всички са им криви. Само да се погледнат отстрани.

За съжаление на вас, че няма да ви има , сбръчканяци нагли !

ТИЯ-НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ-ЕВТИНИ ПРИСЛУЖНИЦИ(ГРАНТАДЖИИ),ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА:ДС-МЮРЕТО КОСТОВ,СА БИЛИ В КОАЛИЦИЯ С КОГО ЛИ НЕ! САМО ДА СА НА-СОФРАТА! КОСТОВ БЕШЕ В КОАЛИЦИЯ(ОДС),СЪС: ДС(ВМРО+ДПС),РИСТЮ И ТАНАС,С:ГЕРБ,ВМРО,ПП,…СЕГА И С-КОМУНИСТИТЕ!!! ИЗВРАТЕНО Е ДА ИМА,ДОРИ ЕДИН ГЛАСУВАЛ ЗА ТИЯ-ДРЕБНИ ТЕРИКАТИ-НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ!!!

КОЙ ПОДКРЕПЯ МРАВОЯДОВ ЛИ- "АЛО,МАДЖО В ЕФИР НА БНТ, ОНЯ В ЧЕРНАТА ДЖИПКА СПРЯНА ДО НС С КОГОТО ОБСЪЖДАХА КУЛТУРНИТЕ ПРОЕКТИ ЗА ПРОТЕСТИ В ЗАЩИТА НА ПРОСТО КИРЕ

В изборите няма нищо лошо Когато ГЕРБ управляваше тия кретени се въргаляха по паветата и изборите бяха хубаво нещо.нСега са лошо....БСП ДБ и ПП да не влязат в парламента ще е най добре.

КАКЪВ Е ТОЗИ СТРАХ ОТ ИЗБОРИ?!?!?!?! Изборите са върхова форма на демокрация!!! Във България сульо и пульо ни плашат с избори! ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ Й ДА ВИДИМ! След тях да се види кой колко подкрепа има и да се мисли! А такива, като ДБ са пълни мижитурки! КОЙ ГИ ПОДКРЕПЯ??? Може ли който и да е нормално мислещ човек да одобрява съюз с КОМУНИСТИ?!?!?! ДБ прекрачиха някой граници да си носят послудствията! НО СЪЮЗ С КОМУНИСТИ И ДПС не мога да простя, а ДБ целуват дъто на БСП(комунисти)

Да дадеш на изроди с липсващи души право да гласуват. Ега си и тръпката, а?!

ТОЯ ПОЛИТИЧЕСКИ СБИРТОК ИМА ДВЕ ВАЖНИ ЗАДАЧИ И ЦЕЛИ ДА ПРЕДИЗВИКА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И КРАХ НА ДЪРЖАВАТА- Е ВЕЧЕ ВИЖДАМЕ ЧЕ НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА А ДА Я ПУСНАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СОЧАТ ГЕРБ И ГО ОБВИНЯВАТ ВЪВ ВСИЧКО

ТОВА Е ИСТИНСКО:САДО-МАЗО(ДОЛНОПРОБНО)’!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО,ДА ИМА-“СИМПАТИЗАНТИ”,НА:ТАНАС,РИСТЮ,ЕДНОСАНТИМЕТРОВОТО ЧЕЛО-МИРЧЕВ(ПРИЛИЧАЩ НА ШОПАР),ЛГБТ-РАЗГРАДСКОТО СЕЛО…??? ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВРАЩЕНИЕ Е,ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ТАЯ-СБИРЩИНА,ЗА-“ГРАДСКА ДЕСНИЦА”!!! ТИЯ СА-НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ ВЪВ ВСЕКИ СМИСЪЛ! ДАНО ИМ Е ПОСЛЕДНО!!!

Представям си ти какво представляваш - ...???!!!!

Къпя се редовно! Не съм се-ОСВИНИЛ! Иначе-Красотата е-ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ!!!

Няма защо да съжаляваш Атанасов , което човек сам си направи , никой друг не може да му го направи! С вашата безпринципна коалиция и некадърно управление на Харвардските мошеноци стигнахте до тик! Това е реалността колкото и да е горчива за вас!

тъпак и недочовек няма. Много ли те кефи принципен олигофрен, дето единствения му принцип е да си пълни шкембето и са продава за 5 лева в името на ...шкембето си?!

По жизнен стандарт последни, по брой комунисти, генерали, академици и професори първи

Насе,ще гледате народното събрание през крив макарон !

БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ Я ЧАКА ГОЛЯМ КРАШ ( КРАХ) ... ВЕЧЕ ДАЖЕ И СЛУГИ НЕ МОГАТ ДА РОДЯТ

Млъкни че пак си оакал целия форум с некомпетентността си.

Време и е да отпътува към вечните ловни полета. Проблемът е, че докато чакахме краха и, и нашето време идва. Утехата е за справедливост ПОСЛЕ. Не сме я виждали, ама знае ли се....

Пинокио Атанасов, И за пореден път, ДБ няма никакви шансове за успех!

Какво лошо има? Суверенът ще си каже думата!

Ако трябва както се казва избори до дупка, накрая ще се получи нещо

Абсолютно "ЗА" "суверенът" да си получи това, което заслужава.

Съжаляваш защото оттичаш. Прости гъдулки сте. Естествената коалиция е ГЕРБ, ПП, ДБ и ИТН. Това беше казал избирателя. Но нали сте тикви, обявихте дружно червени линии без ГЕРБ и се заиграхте с курни. Пълни идиоти. На ви сега, изчезвате един по един. Накрая ГЕРБ, ДПС и БСП на терена. И не се чудете, това са единствено партиите със сериозни структури. А ДПС и БСП са едно котило и може да докопат заедно властта. Ще има пак целувки по устата на площада. Излъгъхте за престъпленията на ГЕРБ, за да вземете гласове. С нищо обаче не сте по-добри. Прецакахте здраво избирателите

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Да, ама врътка нотариуска и трупка имоти

ПОНЕ ПРИ ГРОБ И ДПС ИДЕОЛОГИИТЕ СА ЧИСТИ .. БАЙ БОЙЬО Е ТВЪРД МУТРО-ФАШИСТ ... А РОМА АХМЕД ИСМАИЛОВ АХМЕДОВ Е ТВЪРД СРЕДНОВЕКОВЕН ФЕОДАЛ ... НЯМА ГИ ЛИГАВЩИНИТЕ НА ЧАЛГАРИ , ДЕБИЛИ от БЪЛГАРИЯ , ЦОЦИАЛИСТИ И ПРОСТО ПИДЕРАСТИ ... ДА СИ МЕШАТ ИДЕОЛОГИИТЕ

супер.

Голям резил за пореден път в България! На тази криза която се задава и избори…Кой ще ги плаща бе помияри?! Обикновения българин,който страда! Овце келави!

Кънчо аз нали ти казах че си идиот! 300 млн. за избори или още 9 млрд. кредит за 9 дни които никой не ги знае къде са? Избираш ти!

Добре бяхме тръгнали с изборите, ако не бяха направили измъчената коалиция, а бяха направили нови избори, може би щяхме да сме по добре

И кои са помиярите избирателите или избраните

Всички национални предатели, които се продадохте на Вашингтон за долари си вземете ВЕЗЕЛИНА и разтворете Бузки----Възраждане идва !

Разкарай се с това израждане. Нали бяхте Атака в един момент и какво. Все същите идиоти сте. С кой ще се коалирате. Само ДПС остана.

Аман от клоуни!

Този управленец ме впечатлява с простотията си.Българи,дай да си подберем поне веднъж кадрите.Всеки от неговата кошара.Но тези трябва да ги махнем.

ИСКАМ ДА ПОДАРЯ ЗЛОТО ДЖУДЖЕ АТАНАС .... ЗА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ НА СЕВЕРНОКОРЕЕЦА .... В ЗНАК НА НЕСЪКРУШИМАТА ДРУЖБА МЕЖДУ БЪЛГАРИ И СЕВЕРНОКОРЕЙЦИ ....

Щом Атанасов го казва, значи е за добро.