Коментари - Атанас Атанасов: Ще предложа на колегите да се върнем на преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Танас джуджето и Уди кълвча и задниците си няма да обършат ако не им наредят от Козяк.

"даваме си сметка, че обществото не иска избори", това ясно показва колко е неадекватен генерал Гном. Обществото иска избори не може да ви гледа! Влез някой път в градски транспорт, без охрана, да те видим колко си смел!

Ако не успее да ги върне за преговори, гнома казва последно сбогом, което ще е фатално за него.

Е стига толкова, зорлям ги направиха милионери

Обществото си дава сметка,че джобния генерал иска да стане председател на народното събрание.Така ще получи право на пенсия без таван.

Обществото е отвратено до краен предел от поредния ви евтин пиар, ненаситна алчност за власт и придобивки. Доказахте, че не сте нормални европейски партии, а поредните абсурдни тоталитарни формирования. До кога смятате да занимавате обществото с менталните си проблеми на показ?

Гноме, а ти защо не си дадеш сметка че влязохте з управлението с измама и че никой не.може да ви понася вече? Върнахте на бял кон Борисов в политиката, реабилитирахте ДПС и е.з тях задника не.можете да си избършете. Айде потъвайте в небитието като предишните ренегати .....

си дават сметка, не обществото, а именно ТЕ не искат избори защото резултатите от тях ще ги пратят директно в отходната яма!

Хора осъзнайте се. Това е един евтин цирк, с цел да се отвлече вниманието от нещо друго което ще влезе скоро в ход.

ПП искат преговорите да продлжът докато стане на тяхното!

Жабока си иска началническото място в службите.

Генералчето уреди курвата си за здравен министър, Бойко му обеща да е председател на НС то, и той обърна филиите! Да ви и у боклуците!

Дано на следващите избори да не излезе да гласува нито един човек. Това заслужават българските политици.

Вън, във вън .....да ви бера лайката!!!!

Казва всичко! Само вижте високомерието и безпардонността в погледите им! Дали може да се вярва на такива хора?

Колкото и нелепо да е, за съжаление, след като изгледах коментарите на БСП, ИТН и Възраждане, не виждам друг вариант за България освен ГЕРБ + ППДБ с подкрепа на ДПС за по-сериозните неща. Така наречената опозиция са тотално неадекватни и говорят само някакви популистки лозунги. Трябва да го разберат от ГЕРБ и ППДБ, че и нови избори ще доведат до подобен резултат, че коалиция между тях да е единствения възможен изход. Вярно е, че при едни нови избори, поне 10 депутата от ППДБ ще се прелеят към ГЕРБ, защото в хората остава усещането, че на ППДБ не може да им се угоди и следва искане след искане от тяхна страна, а отстъпките са предимно от страна на ГЕРБ. Казвам го с ясното съзнание колко ми е противен Бойко Борисов, но май Промяната започват да го бият и него и Пеевски.

Глупости

скрий се Манго.

Обоснови се ако имаш някакви доводи

Заглавието да се чете така:Ще целувам задници само да съм във власта

По-скоро го разбирай : .... и на умрело куче свирки ще правя , само да се скрия от Магнитски ...В европейския съюз се питат как Росинант / Гаргамел / Габриел от послушна бездарница в Брюксел стана " лице на мафията " в родината на Мунчо и Коколинчо !?

ПП-ДБ правят скандал след скандал и нищо свястно не са направили. Дори не прочетоха Конституцията а я изкормиха. Каква обаче е истинската причина за последния им вулгарен скандал остава в мъгла?! Министрите дето УЖ "не ги били питали дали искали" е просташка лъжа защото имат подписани заявления за 18 месеца. Единствената видима причина е Тагренко-Магаренко, но да блокираш цялата държава за този боклук е пълна изпаткалост. Излиза, че ОЗВЕРЯВАНЕТО на пепе-дебилорастите е, че в списъка има министри на Герб. Това потвърждава убеждението, че тия хайвани са дрогирани за власт и пари и вече са загубили човешки образ.

това е изображение на висша степен измекярщина,а някои даже и гласуваха за тях:(((

И с кого ще преговаряте бе, другарю гном? С Буци, дето го арестувахте, с Марчето, дето "не става за премиер" по думите на КирЕ КанАдецо? След вчерашните ви приказки, днешните наколенки за енти път потвърждават че Посолството командва парада...

Малеее, какви физиономии! Тримата глупаци и техният антураж. Ами сега, на къде да въртим палачинката, че изгоря!

Асен Василев - финансов министър???? Този човек закопа България. Все сме имали некадърни финансови министри, но той постави рекорди -Във фонда за енергийна сигурност липсва 1 милиард -България изостава с две плаащния по ПВУ, и вече е ясно, че няма да получил пълиня размере на второто плащане. За ПВУ има рсрок - 2026 година- Ние сме поели ангажименти - например закупуване нови мотриси трябва да стане до две години. Вече е ясно, че двете поръчки за мотриси няма да отнемат по-малко от 25 и 33 месеца. т.е. ние ще доплатим най-малко 1 милиард, за завършим проектите по ПВУ. - Пътна сигурност за 2023 са наложили глоби за 444 милиона. През- 2022-2023 от тях са използвани ...32 милиона. Финансовият магьосник АВ ги е вкарал в общия бюджет, за да запълва дупки -Асен Василев не преизчисли трите години 2012,2013,2014 когато "индексира" пенсиите - Асен Василев бави плащания с по 5-6 месеца -Асен Василев работи без буфери. Никой министър от Муравей Радев досега не е работил без буфери. И този човек ще бъде финансов министър?

Чалга културата в българското общество доведе до там да се случи това ,което вдяхме на конгреса на БФС.Там едните кандити в лицето на Бербатов,Стилян Петров и Мартин Петров предложиха визия за европейско развитие на българския футбол,но делегатите избраха досегашната визия за селския футбол в България.Същото упражнение в момента го прави и Винету но за сметка на цялата държава.

Естественно че ще "клекнат" !!!! Нали ако има ИЗБОРИ всички тези американски мюрета ще са ЗАД БОРДА!!!!!! Как ще изпуснат кокъла-толкова пари има за крадене!!!!! Само от Здравната каса са 8 МИЛИАРДАААА , Това наистина са много пари !!!! Хората НЕ ги ИНТЕРЕСУВАТ !!!!!! Важна е ПАРАТА!!!!!

Това не са американски всезнайковци - това са кадри на руските служби изпратени там като пета колона , и върнати тук . Цялото им управление не доведе до нито едно положително нещо -само скандали и неадекватни решения . Нали се сещате кой има властта и възможностите и е от полза за този хаус в България .

Джудже, не се мъчи с тези тъпаци бе! Няма нужда да им препоръчваш! Те не разбират! Карай да си върви!

не е за изпускане, иначе после вкъщи цървули

Значи Боко тиквата така хубаво ги върти тия на шиш, че чак кеф да ти стане, каквото и да изберат все ще е грешно, ама ми се струва че избори няма да има бокича е наясно че тези са малоумнини и по добре с тях след това те ще си изгорят, ако са други трябва да мисли нови приоми да ги върти, добър филм врътнаха ще падне рейтинга на издуханите ралита с тези драми, не се обичаме ама ще се вземем в името на народа и неговото благо

Мазна банда измамници!!!

Алчни, махленски, продажни палячовци. Държавна власт и управление на държавата няма. Има само диви и безбожни чорбаджии и примитивна, комплексирана рая. Всичко читаво се е изнесло, а онова което не е могло да се изнесе ще бъде убито от раята. За жалост раята не може да остави дори нормално поколение. Масова психопатия и социопатия.

Много хрисим станал тоз мушморок!

Йода

Вчера ПП-ДБ си позволиха недопустими определения. Асен Василев нарече Мария Габриел "красивото лице на мафияга". Напомни, че СГС осъди Кирил Петков, че крещя "мафия, мафия" по адрес на Слави Трифонов -за публична обида. Кирил Петков я нарече "негодна за премиер". Понеже той, който падан с вот на недоверие след 7 месеца е много годен. Кирил Петков постави рекорд - дойде с огромна подкрепа от 167 гласа, а стана най-бързо падналият премиер. И то след като му дадоха жълт картон с председателя на Парламента. Малко е странно той да определя кой е годен за премире. Атанас Славов показа колко "добър" юрист е. Той каза, че Мария Габриел е извършила незаконен и противоконституционен акт. Нека каже кой член от Конституцията е нарушила?

Герб са предложили на ген. Атанасов да поеме поста шеф на ДАНС и той отказал. ОЩе ли от ПП-ДБ твърдят, че Герб не искат реформа на службите?

Атанас Атанасов гнома, мисли за голяма пенсия, не и за държавата. Доказа го, с провалите на ПП.

Няма премиер който може да работи с министър като Асен Василев, след тежката обида към него. Асен Василев е политически труп, вън, от властта. Дори и ако неискреното му "извинетие" се приеме от Габриел, петното върху българското правителство остава.

Тези ПП са адски нагли и гнусни. Да си ходят.

е кой от всички в тези "преговори" не е нагъл и гнусен?

Защо тези на снимката изглеждат, като „зрънца“ от помощно училище, „хванати в крачка“ и строени пред директора на съответното училище, в случая - Кенет Мерда_н? (много често употребявана дума от италианския език) п.с. може би защото и в действителност са такива.

Вчера ПП направиха една доста правилна стъпка- показаха пред цяла БГ каква измама са ГЕРБ. В момента ГЕРБ са в доста деликатно положение, защото им излязоха мръсните ризи. Ако обаче сега ПП/ДБ подновят разговорите и/или почнат да се извиняват, край, директно отиват в канала и за пореден път изпират ГЕРБ. Но това ще им е за последно. Оттук на татък трябва втвърдяване на тона- връщане към първоначалната идея за борба против ГЕРБ/ДПС, чегъртане и т.н. Само по този начин ПП/ДБ имат някакъв шанс да си върнат доверието. Иначе замминават като използван памперс

Пеевски казал - лично изготвих споразумението с Кирил Петков. Христо Иванов всеки ден идваше в кабинета ми. Сега излиза, че ДПС е врагът. Няма да стане.

Денков - бяхме съгласували почти всички имена без едно и три-четири параграфа Къде е драмата - първо Тагарев. ДБ и ПП много държат на него лично Костов е звънял на Борисов да го моли Тагарев да остане. Все пак според Борисов се разбрали с Гаджев да се ротират на 9 месеца. -второ - ПП поставили условие министър Румен Радев да стане шеф на БЕХ, за да има равнопоставеност. Герб са казали добре, но нека за да има равнопоставеност имаме участие в НАП и митниците -трето службите. Припоомняма че още преди две седмици КП размаха едно споразумение, според които реформите в службите трябавше да станат за седем месеца (до края на годината) и Мария Габриел да носи отговорност за всичко. Герб искаха крайният срок да е края на 4 годиншият мандат (2026) и Габриел и Денков да носят съвместна отговроност.

На всички е ясно, че таз дружинка ще прави "чеверме" с боко и пеефски, а сега се опитват да изкарат срама и унижението по-малък, но се получава точно обратното...

СБОГОМ

Тия копаят дъното, но не са виновни те, от Посолството ги въртят на шиш......

Че то на Кокорчо шиша му харесва

файтон хора са тия смешници, всичките с никове в политика на хардуерния форум. Там всеки може да ги напсува в очите.

И какво стана сега - едните се оказаха глупавите и излъгани крадци, а другите и крадци и лъжци!

жужето защо не се извинява? още ли мисли че ще им се размине и този път?!

Здравейте! Правя игрален филм, действието се развива в психиатрична клиника. Спешно търся статисти - за пациенти. Някой има ли телефони за контакт с лицата от снимката? Бюджетът е добър. Няма да са разочаровани. Работата не е натоварваща. Просто да изглеждат естествено- като на снимката. Пишете в репликите.

Направи тези малоумници на маймуни пред цяла България и ги накара да му се извинят. Тези са абсолютни подметки. Много под нулата

ПП и ДБ усещат, че се отива на нови избори и това ги влудява. Изборите ще ги смачкат, резултатите им ще са плачевни, а другите партии ще запазят позиции. ПП и ДБ преди 9 месеца изиграха ГЕРБ, вземаха властта и се самозабравиха че така ще е напред, ние ще командваме, но Борисов им заби такъв шамар, че видяха звезди посред бял ден. Борисов е категоричен, делим властта още 9 месеца, ние командваме, а после ще мислим.

как се казваше "дебелия задник на мафията" който не понасял "красивите лица на мафията"? Само питам, не пипам.

За коалицията на шарлатаните законите и конституцията са като сборник с картинки за преразказ и тълкувания! Да заминават на избори, на тях със сигурност ще изгубят минимум 40% от местата в Парламента. Това би трябвало да ги успокои малко от препиването и преяждането с власт.

Явно са им наредили от посолството да почват пак да се целуват и да правят политически оргии. Иначе са отговорни да си запазят властта.

Я най добре отидете да оближете задниците на Тиквата и Свинята.Имате опит.От години ближете задниците на краварите.Свикнали сте и май ви харесва.

Снимката на статията преди или след пиенето на "мазно турско" кафе е ?