Атанас Атанасов: Ако има трети мандат, той ще отиде в ДПС

Едва ли Движението ще покани ДБ да участва в негов кабинет, каза лидерът на ДСБ

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов: Ако има трети мандат, той ще отиде в ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ продължават да си правя илюзии, че ще бъдат част от кабинета.

Генералчето за пореден път бълнува

Ама тия от ДБ много са си повярвали! Няма такава наглост! Че какво ще направят ако те получат като предпоследна партия като брой депутати в парламента, мандат за съставяне на правителство? За следващите избори им препоръчвам да обърнат по-специално внимание на малките населени места из страната а да не разчитат на главния си електорат, съсредоточен предимно в центъра на София.

Най-сетне, това очаквам ! Нека за министър-председател от ДПС да бъде предложен известния и уважаван от всички нас господин Делян Пеевски - млад, масивен и перспективен, креативен и когато се налага - друса маслините по 24 часа до пълен откат !!!

Верно бе, той е хрисим е сговорчив !!!

Умен е шефа на разградската десница!

много пък му разбира главата на генералчето

Закривайййй !!! Този парламент е мъртво роден посредством фалшификациите на машинките за гласуване.. Директно на нови избори с хартия - Възраждане взема едни реални 30-40 % и прави правителство, което да ни откачи от прекомерните зависимости налагани от САЩ и ЕС.

Стига сте давали мандати на руските партии в нашия парламент, аман вече.

Да го духа БКП. И децата им, и внучетата.

Такива като Атанасов трябва да си отидат завинаги от политиката.Той има определено старчески синдроми,също и уста Христо Иванов Бендер.До вчера всяка дума казана от Атанасов беше Бойко е такъв,ние с герб няма да говорим. Хора,Бойко се отегли,Доган се оттегли.Това трябва да направят и другите опозорили парламентаризма в Бг.Защо господин Атанасов не каза нищо за огромните дългове и пари похарчени от кирил и Асен ,потвърдени и от Румен Овчаров.Или ако 100.200 милиона са нищо за тях добре.Но за бедния българин да не питаме. Трябва затвор за такива политици!

Хора,Бойко и Доган НЕ са се оттеглили , а управляват , крадат и лъжат.

В БГ се натрупаха много политици, които са изяли критично количество бой от Бойко Борисов и това ги озлобява! Мислят себе си за умни а него за прост / всъщност е обратното/. Това ги кара направо да озверяват! Та не Габровски, Христо Иванов да беше предложен за министър председател пак щяха да го отхвърят

Мандат ако получи ДПС , значи го получава Путин и агентите му там и ще прави правителството Митрофанова.

Още не сме се освободили напълно от руското иго, което ни наложиха през 1944г.

Абе Танасе ами ти от гей стана долен педераст сопри се малко бе леш

Путин иска да управлява България и плаща на доста партии в парламента-ДПС,ГЕРБ,Възраждане,БСП,Яневата партия.Има медии , сайтове.

Аз съм на мнение, че хората които постоянно живеят в чужбина да не гласуват. Все пак като гласуваш избираш как да се харчат парите на данъкоплатеца. Демек държавата като една фирма и гражданите са акционери и решават как и кой да управлява тази фирма. И тук идва въпроса.... Защо някой който не плаща данъци, не внася в пенсионните фондове на България. Е защо този човек да решава МОИТЕ данъци как да се харчат. Като аз си давам почти половината заплата на тази държава под формата на различни данъци.

За неразбралите : партиите субсидирани от американската левица на джо байдън (не от америка - а от ЛЯВАТА партия на америка) като ДБ и ПП не ги интересува българския интерес. Те се интересуват от Затоплизма, ЛГБТ и правата на мургавите. Това им е идеологията. Така че те искат да ви направят много по-бедни като затворят тецовете и аеца, искат да заменят белите хора с араби и африканци, и искат Истанбулска Конвенция в училищата. Мисли малко !

За неразбралите : партиите субсидирани от Русия на Путин като ДПС, ГЕРБ, Възраждане, ДПС, Янев не ги интересува българския интерес. Те се интересуват от това Бъългария да си остане задунайска губерния на Русия. Това им е идеологията.

Русия още владее България и трябва да се освободим вече.

"Разчитам на г-н Денков, той е един умен човек, мек и диалогичен." Дори една идея по-мек,отколкото трябва :)

Путин е решил да прави правителство с който мандат му падне, я с ДПС, я с ГЕРБ, я с БСП. Сега си има служебно със закапечето Донев.

Жълтопаветната сорос левица са хората които тикат цялата власт в ръцете на президента на решетников вече цели 2 години. Така, че сороските левичарски тролчета нямате право да говорите за путин

А вие русофилистиците искате България да е още задунайска губерния на Русия и васал , а вие да папкате рублички.

ДПС е най-обикновена банда крадци и мошеници, ГЕРБ са същите.

ДПС е на дистанционно управление на Путин, Путин ли ще прави правителство?

Менерал Атанасов ли пита? Дето с Христо Иванов взеха пари от Божков , за да свалят Гешев? Не се ли продаде бе сопол Атанасов?? Късай пагона не го заслужаваш. Разжалвам те на редник като редник Радев. Ако имаше чест и доблест, щеше да се изпариш

Доган и Борисов са мафиоти, Атанасов е роза при тях.

ДПС не са партия , а мафиотска банда, какъв мандат , какви 5лв.

я съм лизнат от Господ и гадаем. Некои викат,че Господ не ме е лизнал а изплюл, ама не им вервайте

Неграмотен си бе тъпак, във всяка дума има грешки.

я съм лизнат от Господ и гадаем. Некои викат,че Господ не ме е лизнал а изплюл, ама не им вервайте

"я съм лизнат от Господ и гадаем" не е на български език , ти откъде си бе ръб.

мое да съм ръб, ама не съм късоврат,гном с изпъкнали очи

ГЕРБ - Не трябва да приемат никакви срещи никакви разговори с ПП и ДБългария. Каквото повикало - такова отвърнало. Това са отвратителни хора . Гласувах за ПП и ДСБ на последните два избора - няма да направя следваща грешка . Това е РАУНДЪП - като се напръска с него - трева с години не расте. ОТВРЪТ.

Как само ги реди приказките като комунистически пропагандатор-70% от населението иска редовно правителство.... Защо тогава не подгрепихте Габровски а като дойде вашия ред се сетих те. С вашите 87 гласа срещу 113 на Габровски. Този мигащ гном не си дава сметка че дните му в НС са преброени

тоя пак с неговите манипулативни лъжи и гадания на боб и карти Таро. Третия мандат отивал в ДПС, по тоя начин ни внушава "злото" Беров и Пеевски, а всички се заклеха "никога с ДПС", опорките "Доган" и "Бойко" вече се изтъркаха. Въпрос на милицонерско IQ на кота нула

Всички 240 дущи показахте ,че нямате качества да ръководите не само парламен , а магарешка каруца ! Висите на заплати и пунтирате дейност, от един дол дренки за боклука !

Очаквам до няколко дни Бойко Борисов да се оттегли от ГЕРБ и от политиката и даде възможност за съставяне на правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Абе пекинез наскО, вие не сте по-малки боклуци от другите. Няма ли кой да гръмне този парламент с една ракета и да се приключва.

Колко им е лесно, на тези политически дебили, ''ако не става тук, ще прехвръкна - там''.... Вие нормални ли сте?! А, искате, народът, да ви гласува доверие?! Вие не можете да отстоявате позоция повече от 2 месеца. Освен, ако не е платена, де. както е в много случай, когато се борите за чужди интереси - да прокарате еврото, за да обеднеят хората. Да купите чертежи на хартиени самолети, без да изчакате първата партида. Да козирувате на нагло-саксонците, в стартираните от тях войни, включително и тази в Край- На. Да си разпуснете армията и да поканите чуждо куче лозето да ви пази. Да унищожите икономиката, като разпродадете парче по парче на безценица, всичко... Това умеете, вие, ''господа'' народни представители. Нещастници! На заплата + процент. Що се отнася, до ДПС, тази етническа структура, защото това НЕ е партия, трябва да е ВЪН от парламента.

Идиоти

Дано ДБ и ПП са вън от политиката.

Абе давайте го мандата на Веса Пияндеса от сайта "Афера", на Барека(сега е безработен) и на оня дебелия Николай Марков - полковник ли е, подполковник ли е, майор ли е - така и никой не можа да разбере досега. Тия тримката били решили да праят ПП "Меч". Веса Пияндето го била решила това на три бутилки водка и половинка гроздова.

Ти 'оди си заключи заплата в чекмеджетата на оня тулуп от Банкя или им ги преведи с пеевски в КТБ, а може да ги пратиш и на зеленски........Внесрто на дъпъст направо на Пеевски да връчи мандата зеления смръдлив малоумен шарлатанин и чорап от резиденството

А ти в кой клас спря да ходиш в помощното училище, бе, неграмотен малоумнико??? Бас държа, че е било във втори клас. От де все такива идиоти ви намира Копейко Копейката???

Абе, кретен, сараите на крадливия Сопол, по-малки ли са?! Това с акражби, в какво ги влагат, няма значение, виждат се от космоса!

Само Веса ще бе оправи ! Да прави партия смело !

Селското стопсанство е сринат, крави и овце емигрират към Гърция, няма да има качествена храна, депутатите са мишоци, съветниците на президента-кьорав тъпанар.... Тласкат хората към Копейкин!

Абе Атанасов, ти направо го закопа академика бре! Денков според Атанасов бил "мек и диалогичен"!? Как ще наречеш един кандидат за премиер мек бре Атанасе? Хах мога да кажа отсега, свърши се и с втория мандат, да избира Радев третия, че да се приключва с тая агония и напролет на избори отново!

меката китка са редовите от ПП , а академика е "мек лакет"

Тримата са ми познати от някъде, някаква анимация беше, особено единият, по носа го познах...

Мани го тия, вратаря им ги е слаб. Казват по северозапада.

Ами за това той е на власт и стабилен, а те няма да видят власт. Българите на минимални заплати биха искали да видят каква част от депутатските си заплати групата на ДБ дари на Украйна. Или като опре до личното и идеалите умират. Продажни във свичко.

За Христо и компания иде реч по К.Кеворкян! Сребролюбието и зад маска не може да се скрие. Жалки човечета.

Всички карти вече са свалени и българинът иска още едни избори където знае вече за кого гласува

и да ОТЛОЖИ с 5 години ЗАЛИЧАВАНЕТО на България лев! ще му се наложи да забрави изобщо че са българска политическа партия, да забрави изобщо, че ще ходи на избори за да ги спечели!

Глупости! Третия мандат традиционно ще бъде даден на Курнела, а тя ще го върне на момента с мазна усмивка на лице

Внедрените агенти за разбиване на дясното Христо Бойкикин, генерала болшевик Атанасов, който с ушите си чух в “Панорама” как предлагаше Бойко Рашков за Главен прокурор, както и бай хуя Радан Кънев са внедрени агенти за разбиване на дясното. През 2017 година два месеца преди изборите се разцепиха умишлено и оставиха над 300 000 души без представителство в парламента. Аматьорите са те, ако си мислят, че с Мутрите, ИТН и БСП ще правят реформи. Борисов пак ще се окаже прав, че тези партийки ще счупят държавата и за всичко това е виновен пРезидента Радев, който разедини нацията, лиши я от диалог и я тласна към хаос и Евразия!

Разедини хората Лойко Мастисов, който така насити пространството с простотиите си, че хората ги държи Н-ти на брой избори!

Атанасов, ДПС са трета политическа сила, колкото и да не ни харесва и няма как те да нямат роля в управлението на страната! Досега действаха задкулисно, чрез инструкции от Сараите. Сега могат спокойно да се изявят и на яве, пак казвам колкото и да не ни харесва това!

Прави лошо впечатление, че за премиери все избират знакови лица на пропагандата за ваксиниране, така беше и в първият опит за правителство, така е и във втория. Явно здравната мафия си точи пак зъбите.

Абе, какво стана с “въстанниците” и смрадливите протестъри от миналата година дето 5 човека блокираха кръстовищата! Нали бяха “народа”? Май суверена ги изчегърта! Що пари се потрошиха от олигарсите и Мафията за протести и бомби! Мая изчезна, Хаджи Генчо адвоката на дявола “бореца за демокрация” дето хвърляше домати, яйца и пилешки бутчета, сега гледа като припикано мушкато! Що хранителни продукти отидоха зян. Тогава при Борисов всичко беше евтино. Сега при Радевата хунта цените на храните са космически и ме е яд за тоновете домати, хиляди яйца, риба и пилешко съсипани от “въстаниците” Можеше сега да нахранят с тях децата от приюта на отец Иван! Комунисти и мафиоти, сър!

Деа и тоя Радев - вдигна цените на цяла Европа с хунтата си. ЮК и Германия са в Рецесия заради него!!! Да те....!

Доживях “Демократична България” на Иван Костов открито да влезне в коалиция с БСП наследник на бившата комунистическа партия. Загиналите българи за свобода и демокрация, лежалите в концлагери патриоти и родолюбци ще се обърнат в гроба.

Ти от женен за партийна секретарка и бивш преподавател по соц политикономика какво очакваш?

И Ко стана? Денков го прежалихте, а? Човека толкова се стара, кара дечицата да си бъркат по носовете на минусови температури, навън , пред училище, после ги кара да плюят е едни пликчета. После, като му омръзна, направо ги затвори по къщите, да не харчат ток на държавата.. И вие такъв човек да отхвърлите !!!

Така беше - пълна гавра и позор с Българските деца и учители, и родители. Подобно издевателство над Българското училище и просвета не е било! Това не са българи! На хората поддръжници на Денков - всичко сторено страдание и унижение над децата ни, над учителите ни, над университетските преподаватели, да им се върне в двоен обем!

Айде....джа....ако трябва и в дупитата ще си бърката малките сополанковци вирусоразпространители

всичко знае нищо не може