Подпалиха вестник, препечатал карикатури от ”Шарли ебдо”

Германски вестник, препечатал три карикатури на пророка Мохамед от френския седмичник "Шарли ебдо", сутринта стана мишена на нападение със запалителна бомба.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха вестник, препечатал карикатури от ”Шарли ебдо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вай, вай, вай завалиите! Къв чеп ги чака-а-а-а, има време. Ще търсят гроба на Хитлер да му целуват г.за!

това никога няма да се случи в бг защото нямаме журналист и никои бг естник никога няма да препечата тези карикатури,не им стиска и нямат куража на 3 годишно хлапе

Запалването на германския вестник е наказание за кражбата на интелектуална собственост - да препечата карикатури на друг вестник! И тези ми били европейци! А на мен ми продават компютъра с инсталиран виндоус. Аз толкова виндоус имам в къщи, вече ще го подарявам на социално слаби.

Този път не е имало никои , а следващият ?????????

Религиите разделят хората. Трябва да се ограничи влиянието им върху обществения живот до възможния минимум.....

По-голяма недомислица не бях чувал. Ами че атеизма не е ли религия?

Христианизация на Европа. Който от мюслите не иска - шут и вън от Европа....

Като си християнин,кажи по какво се различава православието от католицизма???? И от исляма също?

Това скоро може да стане и в България, АКО НЕ ИЗРИТАТ арабските пришълци- терористи обратно в Турция и Азия. България няма пари да изхранва собственото си население, а какво остава за някакви АРАБСКИ пришълци- Крадци, просяци и Терористи. Да ги извозват към Турция тия Пришълци.

То и такива като теб е хубаво да изритат, защото от популистки приказки ми е дошло до гуша.

Моли се, че имаш гуша! Че ония може да ти я клъцнат ако не сложиш феса!

Трябва да се осъзнаят реалностите- мюсулманите вече са твърде много и влиянието им не може да се пренебрегне. Западът допусна немислимото. По- лошото е, че от алчност ще продължи да го допуска. Евреите си получиха държавата, време е мюсулманите да си отидат в Мека и Медина завинаги.

Ами ти знаеш ли колко мюсулмани има в Русия бре?На Запад има по малко отколтоко на Изток. От алчност ли са там? По скоро Запада, трябва да преосмисли прекалено толерантния си стил спрямо такива хора.Който не спазва законите трябва да бъде изритан от Зпада-искаш забрадка, потури, чалма-иди в Саудитска Арабия примерно.

Какво повече да добавя,хубаво момче,ама турче!Генът им им пречиии,няма как да се замени,проблемът е в главите им!

И с какво точно е етнически нетолерантен коментара? Че казва истината?! Без притова да използва обидни думи и да изопачава фактите. Именно това лицемерие, което демонстрирате под чужда диктовка, ни докара до сегашното положение.

Вярно ли е, че в Америка е забранено на негрите да се казва негри ( че се обиждали), а черни. Според мен това са инсуниации, все пак Америка е най-демократичната държава. Да живее свободата!

Че, ти в тази демокрация нямаш право да подлагаш на съмнение. Ако се усъмниш в размерите и описанието на еврейските лагери, такива каквито се представят днес (тоест усъмниш се в холокоста) подлежиш на съд. - тоест със закон е забранено съмнението в холокоста :)

западна Европа е неприемливо да се казва "негър". Особено в Германия. Казват "цветнокож".

ако не бе подарил България на сталин, в Германия щяха да работят не турски, а Български Строители, ръководени от Трънски Майстори !!!

Историята! Турцизацията и ислямизацията на Германия е умишлено изпълнен план, като на немците им се внуши, че се нуждаят от гастербайтери, които тайно са индоктринирани да не се интегрират с немското общество, превръщайки се в "спящи клетки", които ще бъдат използвани в удобен момент.

на юдеите, илюминатите и техните деривати ???

Точно пък в Германия няма от какво да се оплакват, тъй като самата Меркел публично и официално застана срещу гражданите от ПЕГИДА, които се обявиха срещу ислямизирането на Германия. Самата Меркел е за ислямизирането и това са плодовете! Все пак мнозинството е с Меркел и това е свободата да избираш!

Истинският проблем са турчетата, които така и не можаха да се интегрират в немското общество. А и как биха могли? Може ли мулето и коня да бъдат в един впряг?!

Могат си! Но не и с дръгливото магаре-олицотворение на крадливия и мързелив българин!

Колкото до българина, с него не можете да се мерите. Има други хора, които са го оценели, които не са лъжица за вашите уста. Нямате място сред цивилизованите хора. Колото и да ви е мъчно, нещата стоят така. А вас ви използват като маша с/у това човечество и вие не се усещате...

Точно вие другари демократи, трябва да сте чували за "ислямската дъга" в началото на така наречената демокрация, включваща и Родопите и района. Е, те сега ще я видите, но се запасете с малко повечко вазелин. А бат ви Боцко първи ще духне в братска америка при женичката си. А ако не ви е ясно, мюсулманите са владели до испанско.

Това дира го трие като ужилен.

може и като трижилен.

Точно ислямската дъга я прокарва ДПС с вечния си съюзник и коалиционен партнер БСП а последно и атака на Сидероглу ефенди , който пръв ще духне във виличката си в Австрия .

мохамед,мохамед ама всички ходеха при ванга на моабет

Някой да е виждал Исус, Пророка, Буда или друг измислен за бог. Но да убиваш и да те убият заради измислени богове е глупаво. Истината е ,че зад религиите стоят търговски дружества.

Я вземи да прочетеш нещо за Буда.

Докато повечето хора мислят като теб за Исус,Мохамед,Буда,дотогава ще има религиозни войни. А търговските дружества използват точно това мислене за да създават конфликти,войни и да насаждат страхове у хората. Ако не си,сега е времето да прочетеш и разбереш учението на Исус,Мохад,Буда,Дънов,Лао Дзъ,Конфуций. Няма да получиш пари или материални изгоди,но ще разбереш себе си,света чрез доброто и вярата. Жалко за нас хората трепем се помежду си от хиляди години по расови,религиозни,етнически,социални и други измислени причини,а е нужно съвсем малко-вяра,че всички сме еднакви и Бог е във всеки от нас за да живеем в разбирателство и хармония със себе си,света и Бога.

Че ти си същия религиозен фанатик е ясно. В моментът, в който някой изрази съмнение или критики към твоята религия и веднага го охарактеризира като НЕВЕЖ и НЕПРОСВЕТЕН, като по ВТОРА РЪКА ЧОВЕК. Е разбери, че не всички вярват в твоя или кой да е друг бог и това-не ги прави по-различни от теб.

понеже някои питат защо от вестника се гаврели с мемед-факт е че са пускали карикатури иза христяни и евреи! докато сценаристите на слави се гаврят изклучително и само с православните попове..не че много от тях не заслуяват но никога няма гаври с католически свещеник равин или дс не говорим за ходжа?!? мишоци!

С кой еврейски бог са се гаврили шарлитата ? Много ще е интересно да се знае. Или са се гаврили с английската кралица, знае ли някой за дейността на тези извратеняци в тази насока ?

понеже някои питат защо от вестника се гаврели с мемед-факт е че са пускали карикатури иза христяни и евреи! докато сценаристите на слави се гаврят изклучително и само с православните попове..не че много от тях не заслуяват но никога няма гаври с католически свещеник равин или дс не говорим за ходжа?!? мишоци!

Нямат ли си друга работа журналята,та се занимават с Мохамед?Или някой им нарежда да го правят.

Проблема е, че Мохамед се занимава с тях и все не му стига!

друго си е преклонената кратуна, нали.. !?

....следват калашниците....

Ама защо се гаврят с Мохамед .И в германия ли е пълно с болни шарлита ? Ужас ,тези гейове,провокатори и шарлита изроди са плъзнаи из цяла европа и настройват хората едни срещу други. Рушат единството на европа.

отворете малко прозорците на оборитеалиоо, съвсем сте се спаружили

За кое единство говорим? Май за "един е Аллах"? Някой питал ли е ордите от Азия и Африка защо всъщност идват при друговерците - дали ги харесват, дали споделят техните ценности и начин на живот, искат ли да станат част от това? Не, разбира се - това е същото, когато тумби циганчета обикалят къщите след нова година със сурвакнички, знаейки единствено че така ще получат нещо!

Странно, кога прииждащите орди ти искаха съгласието да се "единиш" с тях, кога се съгласи та сега плачеш?!

1. Свободно движение на хора?! - не става, всички искат да отидат на най-доброто място с което неминуемо го разрушават! - движението само на базата на икономически интереси е взривоопасно! Трябва да има нещо повече което да обединява хората в нации и държави освен парите! - равенство няма и не е имало! Единствения вариант е безчувствени и безпристрастни машини да решават вместо нас! Човек е ирационален, пристрастен и противоречив! Най-важната наука е тази за БАЛАНСА! Това е изхода за човечеството - всеки катаклизъм, война и бедствие са признак за нарушени баланси! Трябва да можем да кажем стига и дотук на всичко - на раждаемостта, на движението, на алчността, на развитието! Това не е застой, а вечна промяна към реалностите, винаги преценявайки балансите и нашето влияние върху тях!

баце, ти нси доообре. Човека е малоумна маймуна и никога нема а каже стоп. Обаче, има машини дет ше го спрът. Ядрените бойни ракети, потопите, и други неща. Унищожавай. Че не се издържа.

Сега знаем защо ордите от Азия и Африка напират към Европа! Европейците станаха жертва на собствената си глупост, алчност и лицемерие! Тези катаклизми са необходими, за да може Стария континент да намери нов път, нова идентичност! Връщането към Природата е верния път - там всичко е в баланс и хармония! Лъва не убива ако не е гладен, хиената не отива да живее при прайда, няма безразборно размножаване без оглед на ресурсите, има територии, няма излишна жестокост, няма алчност! Европейците са заслепени от идеите без оглед на реалността - свобода, братство, равенство са просто категории, които вечно се опровергават на практика!

OK - няма днес да те убивам - защото още не съм "гладен", НО УТРЕ - ти сам го каза УТРЕ ВЕЧЕ МОЖЕ !!!

Глупостта не се засища лесно - пробвай пак!

Обаче друг като тебе е вече гладен и ти му се струваш добре загладен и свеж! За него може СЕГА - ти сам го каза!

Човек е повече от животно! Какъв баланс какви 5 лева - ако ти си Гнуто?! Нееее - Ти си лъвът (убеден си в това) - и тогава "твоя Баланс" ти върши работа. Добре от мен искаш да съм Гну - и твоя "баланс" - трябва да ме успокои, ще ме ядеш само ако си гладен!!! Ееее Неее - с чиста съвест бих те надупчил между оченцата - Е ТЕ ТОВА Е МОЯ БАЛАНС!!!

Причините за ислямизацията и негъризацията на З. Европа са основно две: 1. Бившите метрополии Англия и Франция правят жест към бившите си колонии и приемат почти всеки пожелал да се установи на тяхна територия. Впочем това им е "подсказано", че трябва да го направят, като своеобразно изкупление. 2. Ислямизацията и негризацията на З. Европа е част от един гео-полит-стратегически план, натрапен на европейците от световните кукловоди и правителство в сянка, с цел дестабилизацияатаи маргинализация на Европа и ЕС! И сега вече сме свидетели на плодовете на то зи план. Западноевропейските политици и ръководители послушно станаха изпълнители на тази политика. Всичко друго, с което ни заливат медиите, тв шоута и бомбастични изявления на един или друг политик, само служат за отвличане на вниманието.

Твърде опростено и банално! Кое е това световно правителство, къде е плана, кога си го чел? Има много фактори - наивност, алчност, непознаване на манталитета и прочие! След като си така запознат защо не направи нищо, не публикува "плана", не предупреди "заблудените"? Света е твърде сложен, многолик, населението гони 8 милиарда, събитията постоянно ни изненадват, политиците постоянно ни показват, че грешат и някои си мислят че има някакво гениално, всемогъщо, скрито в сянка правителство, което мести пешките с невероятна прецизност! Дайте факти бре конспиратори - как ги разбирате тия работи! Вземете открийте и вечния двигател та да разбием енергийната мафия!

Да забранят сатирата! Слави Трифонов да се обезглави

Гнусен акт, но това, което се случи в Киев и Одеса бе много по-гнусно, направено от християни, а отзвука бе в определена посока. Пак двоен стандарт.

Направено от ФАШИСТИ подкрепяни от комсомолския секретар Меркел. Може би наистина не е имало 45 г война в Европа заради това, че Германия беше разделена.

Това че Украйна иска, Русия да спазва договора, които е подписала за гарантиране от нейна страна на границите на УКРАЙНА, Вие, наричате ФАШИЗЪМ!

Наистина ли сте толкова тъпи?! Това, което беше направено в Украйна на Майдан и другаде, беие дело на ЮДЕИЗИРАНИТЕ ХАЗАРИ, прикрити като християни! Вземи прочети малко повече за това кои са водачите на тази "революция народна" и кои стои зад тях - не се иска много акъл за това! Целта е заграбване на богатствата на Украйна, избиване на християни от християни, защото те са гои - добитък и стесняване на вражеския кръг около Русия, където живеят и много достойни и умни хора, наред с мафиоти, комунисти и всякакви боклуци!

Прав си, не се иска много акъл и ти отговаряш на това условие!

на Майдана украинците показаха среден пръст на Руските олигархични мераци за възстановяване на империята на злото.Потвърждение е наглото анексираненаКрим и разпалване на безмислена братоубийствена война в Източна Украйна де факто водена от Русия

Днешна Русия - Е Откровен Завоевател-Злодей.

определено идиот, който не може да схване, че Русия винаги ще е по-близка на християнска България отколкото юдеомасоните от САЩ!

ТЕЗИ ПРИМИТИВНИ и МАЛОУМНИ ГАДОВЕ НЕ ЗНАЯТ, че френския седмични "Шарли ебдо" публикува НЕ САМО карикатури на МОХАМЕД- БРУТАЛНИЯ УБИЕЦ, но и на Христос, и на Папата! "Шарли ебдо" беше и най-големия критик на френското правителство и го усмиваше, усмиваше френското общество, усмиваше Европа, усмиваше САЩ!

Значи възможно е, американците или по-точно евреите да са терористите.

Хвърлете дори-Бегъл поглед из Лавините карикатури И относно Кнесета ил Равина, Колега. ... Всъщност - според Вас - George Wolinski - Е какъв ?!

Хвърлете дори-Бегъл поглед из Лавините карикатури И относно Кнесета ил Равина, Колега. ... Всъщност - според Вас - George Wolinski - Е какъв ?!

Напълно Ви подкрепям !

Не е разбрал кое е за усмиване и кое не. Ккаво лошо е напрвил Мохамед на някого, за да го усмива?! Неадекватно е! Много фриволно и неадекварно и е грешната форма на свобода. Не се прави по този начин. САЩ усмивай, понеже има за какво. Но Мохамед не е за усмиване. Христос не е за усмиване. За усмиване са онези, които опошляват тези личности, като изпозлват имената им и символа, който преддствляват, за грозни цели. Оказва се, че карикаторустътите са влезли в същата зона, както и пошлярите. Е...

Никой не осмива, Мохамед и Христос? Осмиват се техните привърженици ? И толкова ли е немощен БОГ (едва ли) та трябва НЯКОЙ от негово име, (без да е упълномощаван ) да раздава, справедливост.

Това че са се гаврили с майка ти - го оправдаваш с това, че са се гаврили и с баща ти ли ???

Не се подавайте на провокациите на шарли. Шарли е опасен за вашето здраве,бъдете толерантни и добри. Уважавай за да те уважават.Не разделяй а обединявай ! Не бъде шарли ! Не марширувай за шарли, защото неговия марш е марша на прикмехулника,който марширува за правото си ,да те убие с думи и с куршуми , в същото време крещи безумно, "Не на терора" ,аз съм свободата. Шарли е с лицето на Дантон , жестокостта на Робеспиер и лицемерната подлост на Марат. Хора бдете ,Шарли хвърли първия камък срещу нашиа общ европейски дом !

Спонтанният Апел JeSuisCharlie - Е на Всички Хора по Тази Планета ! - просто Вижте картата на Света с Отразената Реалност, Колега. (Извинете !)

малоумнико!

подкрепям!

Помните ли? Ракета на НАТО изби 15 сръбски журналисти. Телевизията в Белград рухна до основи. Тогава никой не заплака ни Европа, ни БНТ, ни Би Ти Ви, ни Нова

Ама тогава Америка "спасяваше" косовските мюсолмани от сърбите в техния си съюз бивша Югославия. За да живее Америка, трябва келепир.

НИКОЙ ОТ НАТО НЕ Е бягал по улиците на Белград с калашников в ръка, стреляйки по жени и деца, КРЕЩЕЙКИ "НАТО аккбар"! НАТО бомбарира Сърбия, за да спре Милошевич, понеже сърбите избиваха гражданите си в Босна, в Косово, в Хърватско! Тези МЮСУЛМАНИ-ТЕРОРИСТИ избиват заради МОХАМЕД, ДЕТО ГО НЯМА! МАЛОУМНИКО ПРОСТ!

Нещо не си в час. Явно си проспал тези времена, тогава "по погрешка" или защото не им пука, американците бомбандираха и България. То бива да си гъзолизец, ама чак толкова е направо отвратително. Да не говорим, че същата година изсъхнаха и дървета у нас и всичко. Ама нейсе, трябва да се покажеш какъв мизерник си, не те здържа, а.

Това е официалната версия, за тъпаци като теб. Милошевич беше екзекутиран. А на тия приказки може да вярва някой афро-американец, дето не му пука. Не ни ги разправяй на нас тия, че ми иде да те пребия с царвула на майка ти.

Не приемам обидните квалификации към непознат човек! Мненията могат да са противоречиви, защото истината винаги има две лица, поне на това ни научиха американските филми, които бълват нашите телевизии. Във всичко май вече трябва да се търси невидима провокация и е доста трудно обществото да определи в кого точно е вината за дадена трагедия.

Ти това видя ли го и ли така казаха по телевизията. Защото аз тези неща съм ги гледал отблизо, а няои мои познати са и участници в тези събития. и знам много добре кой кой избиваше. Като сърбите избиват мюсюлманите, защо Косово е албанско и сърбите там се броят на пръсти?

че тогава по телефона американците са предупредили,че сградата ще бъде атакувана да могат хората да се изнесат,но отговорен алужител е затаил предупреждението.Целта на американците е колкото може по малко жертви.На терористите в колкото може повече.На путинистите да се изопачава истината и да се изкарва черното бяло.

Насилието ражда насилие (освен сред българите, на нас ни харесва). Толкова години Америка "спасява" - сравнява със земята богати на петрол аробски държави, убива деца и жени, срива цели градове и остава хората там в един ад след въздушни атента.., атаки. Е как се търпи това? Само българин след наводнени, може да го понесе.

ми кат знаят, че ония се дразнят, няма ли кво да публикуват, ами са се захванали с това. То и ако не са тия дет са внос във Франция, кой ше им секси обратните?!

И аз се дразня от воя на имамите им, обаче не отивам да им взривявам джамията. Дразня се от вродената им простотия, ама не съм заклал никого щото не ми спазва моите права. Като се дразнят марш от там от където са дошли. В Европа е така. Като не им харесва марш обратно, а не да си налагат техните правила на Европа.

Не се подавайте на провокации без значение дали сте мюсюлмани,християни,будисти,хиндуисти и т.н.Разбирателство нека има,защото всички сме хора и всички имаме само по един живот. Глупаво,страшно и противоестествено е да живеем в свят на войни и убийства. Бог ни е създал хора всички и ни е дал божествената си искра на всички.Нека нея я разпалваме да гори все по силно,а не пламъците на войната и омразата. С всеки атентат,жертва,убийство на религиозна основа-определени борсови индекси скачат или падат някъде,но от това вие не печелите нищо.

Всички са хора, ама според мусулманите само мусулманите са хора, останалото са гяури. А да убиеш гяур според тяхната религия не е грях. Като да заколиш овца е. Така че, като искат да ги смятат за хора, нека първо те да смятат останалите хора за хора, а не за гяури. Да не говорим, че тяхното е дискриминация на религиозен признак. Мусулманите дискриминират всички останали религии.

Да. - Да живей България, Българ(к)и ! Единна. Силна. Преуспяваща. ОТ и ЗА Нас-Всички. --- Колкото до Воистине-Тикерите и Воистине-Търговията - КОНТРОЛ.

Америка стои в основата на всичко. Ако не бяха разбутали Сирия нямаше да има Ислямска държава, хиляди бежанци идващи към нас и прочее. Общо взето на арабите им писна от САЩ, на мене също, тръгнаха да оправят Ирак, Афганистан, Сирия, Египет, Либия и прочее, а всъщтност навякаде настана хаос. Всички тия държави си имаха един диктстор но се знаеше кой държи властта, а не като сега хиляди банди и групировки едни от други по малоумни и опасни. Америка е далече, да му мислим ние. Цяла Европа е послога, не само България.

Религията е средство зо контрол и противопоставяне - елементарно е за разбиране. Бог няма нищо общо с идиотизма на масите.

Да. ... Добавете И партиите И Целевото/Оркестрираното Крадене, И ! : - пред Всички-Ни 'блесва' Реалността Днес у Нас. (Браво !)

Според мен, няма кокво да се шляят тия из Европа, ами да хващат пътя към ХАмерика и да си решат проблемите на място.

Америка стои в основата на всичко. Ако не бяха разбутали Сирия нямаше да има Ислямска държава, хиляди бежанци идващи към нас и прочее. Общо взето на арабите им писна от САЩ, на мене също, тръгнаха да оправят Ирак, Афганистан, Сирия, Египет, Либия и прочее, а всъщтност навякаде настана хаос. Всички тия държави си имаха един диктстор но се знаеше кой държи властта, а не като сега хиляди банди и групировки едни от други по малоумни и опасни. Америка е далече, да му мислим ние. Цяла Европа е послога, не само България.

Скоро в Европа не е имало революции. Как ли ще се казва следващата и срещу кого ще бъде?!

Хубавото е, че ние българите сме задължени да сме етнически толерантни. Не са казали тия от ИД, не сме започнали да им площаме и тока и социални издръжки.

Може и парламентарно представена партия да имат у нас, нали си присвояват земи и училища правят тук, под носа на Боцко.

Каква е тази свобода, при която Бойко Борисов участва в марша в Париж, а на националният фронт на Марин льо Пен е забранено. Евала, браво, ашколсун и машшала! И БОЦЕ, не забравяй да си вземеш и ПРАСЧО... ДЪРЖАТЕЛЯТ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ... По-голяма ТЕЖЕСТ ша имате в марша...

Срещу Рупърт Мърдок е повдигнато обвинение за изказване за мюсюлманите...

А някой тука няма ли "да шляпне" карикатурка.. Пророкът на плаж..нудистки!... Е па то -кво - нищо!

ti sreshtu ventilator sral li si

С Терористи - Не се преговаря. - това Е. Другото - Са детайли.

Какви терористи ,бе дървен??! Около тебе са само дървета...и някой храст!?

Грешите, Колега. ---> и Защо казвате го правите ?

При положение, че толкова много 'експерти' се изказаха по въпроса за тероризма, ще попитам следното : Ако се тръгне по реките Тигър и Ефрат , до коя държава ще се стигне и дали определени тайнствени кръгове , които искат да контролират света и които се самоопределят като масони , не желаят всъщност населението по реките Тигър и Ефрат да бъде преместено в посока към Северна Европа, за да може те да се преселят там / покрай Тигър и Ефрат / ? Не е ли това голата истина или някой ще каже, че това е конспиративна теория ? Какво ли ще каже сега А. Меркел за станалото в Хамбург ? Един журналист каза, че причината за станалото във Франция се крие в 'толерастията' . Дали пък не е прав ? Населението на планетата вече гони 8 милиарда ... Дали скоро няма да настъпи световен глад ? Еднополовите семейства могат ли да оставят поколение ? - Помислете сериозно по този въпрос ! Защо стана 'модерно' мъже с бради да носят поли ? - Това по законите на природата ли е или напротив и кой има интерес от създаване на хаос в природата ? Защо за убийство на човек вече дават по 2 години ефективна присъда / евентуално / , а за 'обида' на религиозна основа или за нестандартна сексуална ориентация приеха закон за 4 години ефективна присъда ? - Мислете логично защо е всичко това ! П.П. Някой още ли вярва на Б. Б. ? Кой му дърпа конците ?

Приветствам Вашата Явна Подкрепа ЗА Двустъпковата чрез де-факто Взискването на Стартиране на Работните Групи по Ред-и-Сигурност И - Международно/Глобално Позициониране, Колега ! ... А Въпросите, зададени тук от Вас - Взискват Реалното Участие на много Хора. ..... По моите-Скромни Книги (и Записки де ;-) : А. Антисемитизмът - Е Първосигнална разновидност на Селективния Расизъм. Б. Хора има във Всеки Народ. Магарета - тоже. В. Толерантност - Не значи Непременно-толерастия. Друг Е въпросът че Всяко Добро - Често Е Неразбрано или Осра...тиит. Г. Ляворезбови елементи - има Всяко Общество. Дори Древните. ...което Не означава да хукне Човек да се опедерас..тиит/олезбос...тиит . ...а колкото до оня и Вся там-таковата 'наши' - Е тЕ Таквиз ЖУВОТНИ - Светът Никога Никъде Ни е виждал Ни е чувал.

Тези "дейци" се явяват сега като съюзник на "сепаратистите" в Покрайната!?!? Бе, ще излезе тя една...