Цачева отрича задкулисни договорки с ”Атака”

Не като повод за празник, а като знак за сериозен размисъл председателят на Народното събрание прие отпадналия по стечение на обстоятелствата пореден вот на недоверие срещу правителството.

Обратно в новината

Коментари - Цачева отрича задкулисни договорки с ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацо, и на тебе ти лъсна дирника. Школата на Тато в БКП си казва думата. От теб комунистка не стана, сега очевидно става ясно че и демократка не си. Не може един демократ в 21-ви век освен далаверите с финикийски знаци, да върти и далавери с идеи и принципи. Тази опростачена България на ГЕРБ продължи и задълбочи катастрофата на дясното, вкара страната в трапа под дъното и породи нови леви идеи. Защото не може да се търпи повече тази вакханалия на ненормални алчни и разпасани типове и типеси, разорили ни с екскурзии до далечни дестинации, привнесен лукс и чифтета на гол корем.

Естествено, че ще мълчи, като партизанин на разпит - така е възпитана от партията кърмилница. На мен оправданията на тая стругарка ми звучат, като "Не е вЕрно и беше отдавна". Чудя се само лумпени ли останаха тук, че продължават да пробудват подобни съчинения.

Тази госпожа защо не обясни какво допринесе разходката и до Япония за българските пенсионери, за болните за които постоянно се търсят средства за лечение, за безработните, за децата по домовете, а тя сe разхожда по света за сметка на умиращите от глад?

Да пукна ако лъжа .