Овчаров: Не са ни изиграли за вота на недоверие

Не са ни изиграли. Не сме очаквали, но не бих го драматизирал толкова много, заяви пред Нова телевизия депутатът от КБ Румен Овчаров по повод оттеглянето на подписите на депутатите от "Атака" от искането за вот на недоверие към правителството.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров: Не са ни изиграли за вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ ИЗПОЛЗВА известната неграмотност, която демонстрира средния българин по технически въпроси...А също и неговата склонност към далавери, за каквато той(средният българин) смята производството и износа на ток. И тъй като "атомчиците" 50 г. промиваха главите на народонаселението с гръмки фрази "ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА" и прочие, та средния българин не вижда, че царят е гол... И 70% от него иска да се качи на тоя влак - далаверата "ядрена енергетика"! Но НЯМА КОЙ да им позволи на КОМУНОИДИТЕ този референдум с предизвестенкрай - вижте колко хубаво е, че ГОЦЭ овреме се запъти към безвремието...А Плевнелиев и Боко говорят за енергийна ефективност и, за ужас на газовчиците, газова диверсификация...

Много ми е интересно, почти никой не говори за реалния Бг. интерес, руско влияние и кражби на "комунягите" повече ги интересува...:))) Кво руско влиание, какви 5 лева, Бг. е в ЕС, НАТО, скоро шенген, еврозона, кво руско влияние, болни СДС-мозъци...?

До КОМУНОИДА Иво - Нет, дорогой, просто повдигам това, което смятам за важно. За да могат другите да сравнят приоритетите...

Какви кражби бе момчета...най-много се краде от пътища и метро, особено метро, а нашето най-скъпото в Европа...:)))) къв АЕЦ, на простия задник на днес управляващите...

КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ вие, че Борисов е корумпиран. А в мен се пробужда следния въпрос - може ли да подозираме някой че е КРАДЕЦ, след като се ОТКАЗВА да участва в НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАЖБА(АЕЦ-БелеНЕ) в новата българска история(може би в ЦЯЛАТА ни история...)? И на всичкото отгоре 70% от народонаселението ПОДКРЕПЯ тази КРАЖБА? И едва ли не НАСИЛА го карат да КРАДЕ, а той се ОТКАЗВА! А същевременно доказаните КРАДЦИ вият на умряло, че се спира строежа! Щом КРАДЦИТЕ вият, този вой е музика за ушите ми!Вийте, КРАДЦИ! Вашият вой е доказателство, че най-накрая май се намери един управник, за когото КРАЖБАТА не е единствена цел!!!

Писането с големи букви издава комплекс за малоценност - ха дано ми повярват.

"70% от народонаселението ПОДКРЕПЯ" казваш Ти ! Да така е,Народа е твърдо За АЕЦ Белене ! ГЕРБ са Твърдо Срещу АЕЦ Белене! ->>>= ГЕРБ е Срещ Българският Народ ! Извинявам се на останалите пишещи тук ,че те прочетох и ти отговорих :( Беше за последно.

Кой краде обаче? Американските ТЕЦ Марица Изток продават принудително тока на НЕК на цена 136 лв/МВч, докато НЕК го продава на ЕРПтата за цена 74 лв/МВч. Така НЕК губи от "сделката" по 62 лв/МВч плюс 9 лв за пренос. Като умножим тези 71 лв/МВч по 1500 МВ по 7000 часа годишно и се оказва че американците ни крадат с близо 800 милиона лева годишно. Които пък се вземат от АЕЦ Козлодуй който продава на НЕК тока за 42 лв/МВч.

Какви ли комисионни е прибрал "Дългия Инкасатор" за да се случи АЕЦ-а? Дали не го е страх, че Вовата Путин ще си ги поиска обратно? И затова така неистово пищи? Вече си признава, че щяхме да дадем 20 млрд. евро! А се говореше, че централата щяла да струва 20 млрд...лева! Значи тоя КРАДЕЦ и неговите началници в Москва са планирали да ни изтръскат с двойно по-голяма сума!!! Господ здраве да му дава на Борисов и вече имаме лакмус - който е за БелеНЕ, е от най-големите КРАДЦИ в българската история!!!

Този КРАДЕЦ, когато го питаха с какви пари отрочето му се обучава в един от най-престижните университети, отвърна така - големи компании са се надпреварвали да му дадат стипендия, защото бил явление в интелектуалния елит на човечеството... Няма по-нагъл и отвратителен КРАДЕЦ от това човекоподобие! Дали ще доживея да го видя следствен и да виси като простосмъртен пред следователите и прокурорите, а не да му идва прокурора на крак в кабинета, както ставаше, докато беше министър в НАЙ-КРАДЛИВОТО ПРАВИТЕЛСТВО в българската история!?

Г-н редакторе,щом ще триеш след това-защо публикуваш?Прилича ми на проституция.

...строителството на 8(осем) Нови АЕЦ !! Вече имат 10 АЕЦ + 8 нови =18 АЕЦ ? Естествено ,че може да предположим,че Англичаните са толкова Прости,Тъпи,живеят на различна планета от ГЕРБ .... Англичаните Дължат по 40 000 лв. на човек . Българите дължат по 5 000 лв. на човек . Това е външен дълг на държавата . Но тъпите неуки Англичани , Строят Нови АЕЦ , защото си нямат ГЕРБ да им каже ,че Не Трябва !! ГЕРБ ще си идат със клеймото на най-разрушителното управление за България, в последните 100 години !

А Занзибар строителството на колко нови АЕЦ-а започна? Щото ние по стандарт сме по-близо до тях, отколкото до Великобритания... та като ще сравняваме, поне да е съизмеримо.

Като ни затворят цялата АЕЦ Козлодуй след 5 години ,ще си останем с газовата централа-сън на ГЕРБ+Сините и Без газ !? Ще ни остане обаче, и Банда ГЕРБ,която без проблем, ще Произвежда Газ ,от Затвора след традиционните фасулени гозби там ! Ще ни остане и СлънцетоБоко,вярно вече бе з Ореол да ни грее,но със запазени пожарникарски умения ,нужни за охрана на Гъзопровода ГЕРБ-газова централа ! Сините ще са Резрвен екип и ще Попръцкват когато падне налягането . Стандарт не се прави с Убиване на Стратегически проекти, стандарт се Унищожава така ,ако въбще го има !

Проблемът не е в това ,дали ще мине вот или не.Жалкото е че от 120 гербрски депутати нито един не изрази противно мнение .Изключено е при това разделение на общественото мнение да е нямало такъв.Сините гласуват чисто политически.Всъщност даже тук в ДИР самозвани икономисти си правят упражения по икономика на атомни централи.До сега нищо конкретно като аргументи. Три години се движим по една и съща пързалка.Бойко казва :Това е лошо, и целият медиен и политически слугинаж запява с пълно гърло:Това е лошо.

"Депутатите " на ГЕРБ ,всъщност, Никога не са представлявали Избирателите си , ре са обикновени Чиновници на заплата при ГЕРБ,изпълняващи бездушно,заповедите на Кликата на върха в ГЕРБ ! Всички 117 депутати на ГЕРБ, в деня на влизането си в Парламента-2009, Подписаха и Предадоха Оставките си на Борисов ?? Беше Задължително за да ги Наемат на работа в ГЕРБ !

"Румен Овчаров отново посочи колко е важен проектът АЕЦ "Белене". Вярвам му на сто процента. За него и мафията около него наистина е важен.Пък и комисионни трябва да се връщат,май ?

Защо този безскруполен тип не каже колко комисионни е взел, за да живее в такъв разкош, ми иска още да пълни гушата.Ако не участва в далаверата БЕЛЕНЕ, ЗАЩО не я построиха толкова години? ЗАЩО?

Днес Р.Овч. ни предложи СОБСТВЕН анализ на доклада на HSBC. Ako този доклад потвърждаваше наистина тезата му, защо се въздържа да цитира конкретно части от доклада, а ни предложи негов анализ? Утре в поредното ТВ студио ще се появи друг политик и ще ни предложи други тези, различни от тези на др. Овчаров и също толкова убедено ще ни навира в очите неговия си анализ. И така : излиза, че "истината е въпрос на гледна точка".

Ако Р.Овч.и сие не бяха дали тези пари за Беляне и ако не бяха предоговорили изгодния договор за газ с тези милиарди можеха да се оправят всички панелки в държавата,да ама не те оправиха себе си.

това с панелките и връзка с атомната енергетика е ясно само в провинциалната глава на т.н. президент....

това звучи, като крилатия лозунг от 80-те години. "Икономиката икономична, дело на всеки" ...! Нали е готино....?!:)))

Не е реално да се очаква от Бойко и сие да строят АЕЦ, на тези хора мирогледът се простира до запълване на дупки по пътищата...така, че въпросът бе отдавна предрешен. Проблемът е, че след 2020 г. без атомна енергетика, нашата Родина ще се превърне в толкова значима, колкото сега са Албания и Македония. За добро или лошо, Бг. е енергиен фактор в региона, жалко, че нямаме друг отрасъл в икономиката, който да е конкурентоспособен, носещ приходи и стабилност.

Теб пък кой би могъл да те изиграе, "играч" такъв!!! Ама то всеки майстор си намира майстора и... назаем брашно, тъпкано се връща!

Ако бяхме нормална държава, тоя мафиот отдавна да търка наровете на централния...., а не да ми се пъчи наляво-надясно! Предател мръсен, мекере на руската енергийна мафия....

Наистина сте "кукумицин" с невъзможност за мислене и разсъждения

Ти ли го каза червен подлизурко

"Румен Овчаров отново посочи колко е важен проектът АЕЦ "Белене". Според него за 60 години експлоатация на атомната централа бихме спечелили 200 млрд. евро." Въпросът ми е: колко от тези милиарди ще отидат в джобовете на родните ни политици? И колко ще останат за народа? Някой наема ли се да сметне?

Тезо 200 милиарда ще отидат в собствениците на АЕЦа. Т.е. ако Българската държава има 50% от АЕЦа, то тя ще вземе само 100 милиарда.

А парите от добива на шистов газ!? За нас отровена природа, а за ШЕВРОН тлъсти финансови постъпления!

...и ние сме много ,не ни подценявайте и най-важното сме мислещи...

Овча глава !!! Като бяхте на власт защо не я построихте а се правите сега на ощипани булки. Нали уж казвате че сте имали излишък и можехте спокойно да плащате разходите по АЕЦ, а напротив сте теглили заем и след вас да си скубят косите.

Овч. деноксира договора за газ сключен от правителството на Костов ,за внос на по-евтин газ с което загубихма един милиард евро,да млъкне и да отиде в апартамента си във Виена.

глупости! всички сме наясно колко са ни овътрили бсп-то с това белене проклето! щяха да спечелят само тези, които реват сега за кокала! а именно- крадливата банда от бсп

Кои сте тези всички? Защо не бяха огласени резултатите от проучването на HSBC? Защото не са изгодни на управляващите.

Много сме!

Наистина си хахо, както и всички гласуващи за БСП. И за да разбереш колко си тъп вземи един най-обикновен калкулатор и сам сметни: Проектната мощност на АЕЦ Белене е 2000 мегавата (подчертавам проектна, защото реалната всъщност е по-малка) . Ако се продаде всичката енергия, а това е невъзможно парите, които ще се получат за нея са: 1 квт/ч - 0,1лв. 2000000Х 0.1= 200000 лв/чХ 24 ч = 4 800 000 лв. за ден Х 365 дни = 1 752 000 000 лв. за година без да се смятат разходите за гориво, заплати .... . При цена на централата с лихвите до момента, в който бъде пусната в експлоатация - 10 мил. евро имаме 10 000 000 000 Х 0, 12 (колкото е лихвата) = 1 200 000 000, но вече евро годишна лихва, което се равнява на 2 346 996 000 лв. само лихва на година. Натам колко ще ни е загубата на година можеш сам да я сметнеш. Всъщност сутринта лъжливия Овчар беше сметнал загубите за целия период на експлоатация на централата, но я представи като печалба.