Сидеров: Наблюдатели от ”Атака” на референдума в Крим

Петима депутати от „Атака" заминават за Крим, за да бъдат наблюдатели на референдума, който ще се проведе в неделя, обяви в парламента Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Наблюдатели от ”Атака” на референдума в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атака отива да подкрепи народа, народа, който се бори против западния разврат...Само, хора като Вигенин- родоотстъпници могат да не признаят думата на народа, референдума!!! Но така е като приема заповеди, а не мисли със собствената си глава- да влезе в Интернет да се поинтересува малко, да се образова този глупак колко са жертвите,как са изтезавани,как са убивани,как под дулата на оръжието депутатите са държани като заложници и се е гласувало с картите им, как се нахлува с оръжие във всички държавни учреждения, как убийците от Майдана след това са назначавани за министри и военнослужещи, какви заповеди и закони издават!!! Този тъп ли е или на тъп се прави...? Хората от Атака, които заминават за Крим са достойни българи, а на другите ни управници не им прави чест това, че нямат точна и ясна позиция по случая даже. много мъжка постъпка, браво, поздравления на хората от Атака и най- вече на Волен...

Много мъжка постъпка, достойна за уважение. Поздравления на Атака, доказаха, че не само ги е грижа за сънародниците си там, а и че са единствените, чиято позиция не зависи от жажда за пари и власт!!!

Пълна подигравка с демокрацията с Путиново-Сидеровски привкус Днес в Крим се провежда референдум за отделянето му от Украйна и присъединяване към Русия. Наложиха го руските окупационна войски под командването на Путин . Окупационните власти са определели да се гласува с два бюлетина и на двата пише ДА. На първия само ДА, на втория също ДА с присъединяване към Русия. Ето това е демокрация по Путиновски! Най-отвратителното в случая е позицията на Сидеров и останалите наши патриоти. Сидеров щял да приеме референдума. Ние всички знаем за руската зависимост на Сидеров, който си получава финансите от руската банка АЛФА със смесени българо- руски олигархични капитали и работи за руските, но не и български интереси. От същата банка получават парите си и другите патриоти и конкурента на Сидеров-партията на на двамата собственици на телевизия СКАТ- НФСБ. Питаме как нашите патриоти веднъж не заплакаха за българските интереси, а плачат за Путиновите? Как не помислиха нито веднъж, че отделянето на Крим е огромна опасност за България?! Ердоган от години гради неоосманска политика за възстановяване земите на Османската империя в сегашна Турция и само чака някой да размести границите на Европа, за да вземе Югоизточна България. Не случайно преди месец Ердоган развя в интернета карта на нова Турска република България с означена на нея цяла Югоизточна България. Няма какво да го спира, вече цяла Странджа е населена с 90% турцизирани цигани, Васил Божков продаде Бургаската корабостроителница с 7 000ха земя на Турция, Ердоган има най- голямата армия в Европа, половината му промишленост произвежда оръжие трябва да го харчи, вече развя в нета картата на Нова Турска Република България!!! Но за ставащото на Южната граница и в България Сидеров и патриотична дружина са слепи? За тях парите имат единственото е ПАРАТА независимо, че минава през трупа на България! По какво Сидеров се различава от останалата мутроолитархична пасмина в парламента ни? По нищо, той е един от нея и това нека бъде сигурен, че това един ден ще му каже лично народа, като му даде един як шут от политиката. Даже ще го изправи заедно с останалата пасмина пред народен съд за продажна на Българските национални интереси. Коментар на Идея за България

Като толкова много им харесва на атака в русия, да се преселят в сибир.те вземат РУБЛИТЕ, но искат да са в париж. ТОВА СА ПРЕДАТЕЛИТЕ АТАКА

Продажни еничари!

Ох, олекна ми! След като тук направиха заплатите по хиляда евро, отмениха всички концесии, забраниха новините на турски и изпълниха всички мечти на поколения българи, сега е редно да помогнат и на братушките!

Психарят от Лясковец,още от 2010г. е създавал проблеми.МВР не си е свършило работата и ето до къде стигна историята-един убит и трима ранени.И психарят от Атака отдавна провокира,но МВР-то и управниците се правят,че не го забелязват.Интересно защо?!

Този психар с бялата коса е на всяка манджа мерудия. Сега пък ще ходи в Крим. Все пак Крим е по близко от Куба и ще излезе по евтино на българския данъкоплатец

Сваляте гащите и ласувайте пак за БСП и ГЕРБ съответно за еврогейовите и американски подлоги.

За БСП никога, защото са си генетични комунисти За ГЕРБ не е по - различно А колкото до Европа и САЩ не подлежи на коментар. Проблема не са те а, че тук е пълно с малоумни комуняги, а В АТАКА са се събрали само психясали такива.

Тези пак са си помислили ,че ще пият и ядат в някое заведение и няма да плащат.Другото е предтекст.

Луд умора нема !

Като идат, ша съ връщат ли ?

абе няма да си гледат нашата каша,дето са я забъркали...на нас Крим ни е най-малкия проблем,точно пък ние какво се бъркаме,където не ни е работа..

тука вече всеки със 100 последователя се изказва

Болене, кой те пита тебе и твоите мършави дупетати - физкултурници и руси кухи лейки?

Не знам как са се заблудили някой пишещи тук. В Крим има около 200 000 татари които изпълняват поръките на Анкара. И дума не може да става, че подкрепят Русия в този момент. Татарите обявиха, че ще бойкотират референдума и даже заплашиха с партизанска война. Но мисля, че като им се дигне стандарта след отделяне на Крим от Украйна ще си седнат спокойни на задниците.

Да заминава и Болен заедно с тях и да не се връщат повече, петоколонници тук и без това си имаме в изобилие...

Колко долен продажник е тоя! Бил нациоалист, а ще ходи да защитава друга държава и други интереси! абе алоо, ти България оправи ли, та ще ходиш в Украйна??? Ааа забравихме, че паричките и на БСП и на АТАКА, ДПС, ББЦ идват от едно и също място - Русия!

Браво Волене, само така. Трябва да помогнем на руснаците да си върнат Крим и Източна Украйна, както и други земи, а те ще ни помогнат да си върнем Македония, Беломорска Тракия и т.н. Само Атака .

оле,оле ...врели некипели..точно пък Беломорска Тракия,гърците така ще ти я дадат че...

ЗАЩО КОГАТО КАНДИДАТСТВАШ С ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА И НЕ ТЕ ОДОБРЯТ БОЛИ НЕ БОЛИ ТИ СИ ТРЪГВАШ МАКАР И С ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ НО ДОСТОЙНО КАКТО НАПРАВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ГОРДО СЪЩО И ГОСПОЖА ФИДОСОВА!!! ТОЙ ДАДЕ ПРИМЕР НО ГОСПОДАТА ОТ КОАЛИЦИЯТА МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАТ ТОЗИ ЖЕСТ НО КАКТО ВИНАГИ НЯМАТ ДОБЛЕСТА ДА ПОСТЪПЯТ ПО ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН!!! ОСТАВКА!!! НЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО!!! САМО ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО!!! НИЕ СМЕ ЖИВЯЛИ И СТРАДАЛИ ОТ ТЯХНИТЕ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ!!! ЖИВОТА Е МНОГО КРАТЪК НЯМА ВРЕМЕ.ТОЙ Е САМО ЕДНА СЕРИЯ ВТОРА НЯМА. ВМЕСТО ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА БОЛНИ А И МНОГО ДЕЦА И ТО ОТ ТАЗИ СТРАШНА БОЛЕСТ НА ВЕКА РАКА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЛЕЧЕНИЕТО ИМ!!! А НИКОЙ НЕ Е ЗАСТАХОВАН ОТ ТОВА!!! ОСТАВКА!!! НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ ПОВЕЧЕ ОНЗИ ОТГОРЕ ВИЖДА!!!

ВОДКА, ТИ ЩЕ ХОДИШ ЛИ?ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ТАМ Е ЗА МЪЖЕ!АКО ХОДИШ, ВЗЕМИ СИ ПОВЕЧЕ ЧИФТОВЕ-НАПОЛЕОНКИ!!!

Ако се проведе Референдум в цялата Кърджалийска област за преминаването му към Турция, той със сигурност ще е отрицателен бе тъпънар.

незнам защо си толкова сигурен,по-добре да не се стига до там..

да отбележя че в бг няма турска автономна област каквато е криим и всякакви сравнрня за референдум в кърджали или разград са смешни

"Атака" щяла да признае... :))) Ами, тогава да ни извади от ЕС, да увеличи заплатите и да докара Рая на земята. Явно всичко от него зависи. :)))))))))))))

Да необходим е референдум за прекратяване на членството на България в ЕС и НАТО. Но простотиите за които пишеш по отношение на заплати и т.н не е само с желение.

А ако се проведе референдум за независимост на Кърджали и евентуалното му присъединяване към Турция ще изпратят ли наблюдатели?! Мале, колко са прости родните политици!

Волен пак изневерява ан доганя с путин :D

Сидере искаш ли диверсификация на газта???? Убеден съм че се радваш на 100 % ни зависимост от Москва и високите цени.Рубльо!!!!

IIот къде ще я взимаш тази газ? Чехльо говореше глупости в Катар. Ти как ще диверсифицираш, от къде, от Иран ли, през Турция?

Днес в Крим се намират вече 20 български доброволци, съобщи телевизия Ал Джазира тюрк", като се позовава на свои източници от разузнавателни служби.

Това е инициатива, която ще предприемем след 16 март, когато е референдумът за присъединяване на Крим към Русия. Референдум, на който аз, г-н Чернев, и варненският общински съветник Костадин Костадинов, ще бъдем международни наблюдатели по линия на неправителствената организация Център за геополитически анализи със седалище в Берлин. След като мисията ни, като международни наблюдатели приключи на 16 март в Симферопол, се връщаме в България, и ще започнем подготовката за заминаването на българската група, каза Костадинов.

Аз отдавна вече не се съмнявам в руско-турската ориентация на Болен Лидеров. В Крим има голям брой кримски татари, които също подкрепят присъединяването им към Русия. Ама дали Болен Лидеров като отиде там няма да поиска и техните имена да сменя? Едва ли.

Емигранте, можеш ли да ми преведеш на разбираем език, какво искаш да ни кажеш. И дали въобще знаеш самият ти това. Жителите на Крим искат да направят референдум, за да определят сами своето бъдеще. Волен решава да ги подкрепи. Тебе лично какво те засяга това, та чак и мнението си казваш. То интерсува само теб, така че, го запази за себе си.

Да обичаш България и да подкрепяш Атака са взаимно изключващи се неща.

Подлъгвайте се да гласувате за калинкоразвъдници, риформатури, мераклии за майдани, мегдани, размирици, слугинаж за ЕС, НАТО, Хамерика и други такива ДЕМОНкрати!Здрав ви път!

Това е много хубаво, само се чудя защо то другите партии не се интересуват особено какво се случва с Украйна, нали нас също ни засяга това.

Сидеров, този референдум противоречи на КОНСТИТУЦИЯТА на Украйна, ако в България турско-говорящите решат да проведат референдум за автономия на Кърджали или Разград, Търговище или Шумен да чакаме ли от Турия да дойде подкрепа и наблюдатели за " РЕФЕРЕНДУМА " Абе голЕм рубладжия е този Сидеров, явно откъде идват парите, иначе има много на други места , където трябва да се защитават Българи, ама май сте слепи.

В Чикаго също имат нужда от подкрепа. Отивам наблюдател.

В Крим се изсипа цялата мърша да узаконява произвола на Путкин и КГБ

Руснаците не са свине, а наши освободители. А ти си грешка на природата и неблагодарник. Би трябвало, ако родителите са нормални българи, да ти счупят главата за това, което пишеш.

Крим ке падне. В руски ръце.

АТАКА са националисти, ама руски.Не се подлъгвайте да гласувате за тях...

За да я има сега България, трябваше да положат костите си 200 000 руски солдати. Волен подчерта-не брюкселски, а руски.Това не се забравя.

Червена кратуно - личният състав на действуващата руска армия тогава е около 270 000 души.Как така са загинали 200 000, глупако.Според теб е загинала почти цялата армия.

Само Сидеров и царя се изказват адекватно по проблемите в Крим. Тъжна картинка.

и на двамата от там им идва финансирането, така е , който плаща музиката , той я и поръчва.

Твойто също ли идва от някъде? Ако да, дай нещо адрес, координати (може и GPS, нямам претенции), да се наредя и аз за някой лев, че тука от монитора нищо не пада.

Руски националисти ще наблюдават как руски солдати правят избори. Ще съберат и някоя рубла.

Къде ще ходи Сидеров, ами той е следствен и ще има делза хулиганство.На такива хулигани е забранено да напускат страната.Или ще бяга при путкин...

В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ СИДЕРОВ ЩЕ Е В ГРУПАТА НА ДПС...ГЛАВНОТО ЗАПТИЕ

ТЕРТЕР, твоята компетентност и обективност впечатлява. Така наречените татари в Татарстан надават глас. Ние не сме никакви татари. Българи, българи сме. Но мусюлмани. А това, че други българи, дошли на Балканите, са станали по политически причини християни е съвсем друга тема. Но определено Крим не е Украйна.

италианеца, какви мусулмани са били българите на Кубрат, когато още го е нямало Мохамед? да, трудно е да се търсят и четат историрически документи, а да се декламират нескопосани съчинения е далеч по-лесно... неадекватен отново си.

браво волене най-накрая да измислиш нещо добро за нацията-тия тъпунгери ще направят да нямаме газ, петрол и ток -ядреното гориво ще се свърши и после! БРАВО И АЗ ИДВАМ!

Пръв ви път и хубаво ще е да си останете там.

атака ще спечели изборите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОТВИЛ СИ СИ КРАКАТА...ЩЕ НАСТИНЕШ

ционискя балон се спука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти си си отвил междукрачието, явно очакваш нещо повече от настиване да ти се случи...

Обяснявам за тези, коио могат да четат, за другите е излишно. Сидеров е всичко друго но не и комунист! А това, че много негови изказвания са правилни, нищо не означава. Той и Жоро-шпагата имаше някои правилни приказки, ама не е комунист. Между Крим и Косово има огромна разлика. Косово го заграби Албания на основата на демографско превземане. А никога не било нейно! Докато Крим е бил руски от векове. Резултатът от референдума е напълно непредсказуем. Но ВАгинин априори не го признава, защото знае какъв ще е. Което означава само, че според него Крим е руски. Апропо, то и според историческите сведения от 17 век е така. Руснаците го завладяват през 17 век от нас, от българите, като ни наричат кримски татари. И продължават и до ден днешен да ни наричат татари, живеещи в Татарстан. Та, господа, да резюмирам. Най-голямо право за присъединяването на Крим има Русия. Ако референдума не е в тяхна полза, то следващата държава, която трябва да предяви претенции към Крим е България, но не и Украйна. Обаче това изисква най-напред да изгоним с тояги такива мръсници и социал-предатели като ВАгинин. На Украйна, през 50-те години, Крим го подарява простакът Никита-кукурузник, погазвайки всички международни правила. Тоест, ако Украйна повдигне гласец и ако международната общност спази собствените си правила, то трябва да върне Крим на Русия. За да се възстанови справедливостта и правовия ред в света. Ако Русия не пожелае да конституира това решение, то следващите които трябва да предявят своите права сме ние - българите, тъй като Татарстан влиза в състава на Руската федерация. Прочетете историята, господа! Прочетете, за да не сте награмотни като онова недоносче Вагинин!

ти не бъркай малоумието с продажното слугуване. и комуняги и герберасти уж все 'умници' нали, но работят против българския интерес, продажна пасмина са.

Сръбски паравоенни се присъединиха към проруските сили в Крим, съобщава Ройтерс. Брадати мъже с камуфлажни униформи и черни шапки от кожа, въоръжени с ножове, проверяват трафика по пътищата, които свързват регионалната столица на Крим Симферопол и пристанищният град Севастопол. Братислав Живкович, един от командирите на сръбското Четническо движение, ултранационалистическа група с корени в друг район, обяви, че е естествено за тях да пристигнат Крим, за да помогнат на своите руски братя. Групата на Живкович, която е от пет активисти, има за цел да патрулира в Крим заедно с казаците. Нашият мотив е да предложим морална подкрепа на руския народ в Крим и тяхното право на референдум, и нищо повече от това, каза той. През вековете руснаците са ни помагали, те са ни давали подкрепа, дори и сега в Косово, така че ние дойдохме тук, за да ги подкрепим, поясни Живкович.

комуняги и герберасти (все боклуци лакеиски), няма смисъл да се морите, потите и хабите. референдум ще има, и Крим ще се отдели съвсем кротко от украйна. защото и управлението на Крим си е легитимно, и народа ще си каже думата. по-важен е въпроса, КОЙ признава нелегитимните терористи в киев? това е позора на днешния ден!

Може и така да се случи, но все още не е ясно. Ясно е само, че Вагинин не го признава. Крим е ръски, спор няма, а Вагинин е недоносче пикливо и тук спор няма!

Сидеров подчерта, че "Атака" ще признае референдума в Крим Сидеров, майн фюрер, със сигурност , аз лично ще призная , че сме нормална държава, и нормален народ, ако ти и такива като теб, след това изказване се озовете в най-близката психиатрична клиника или в затвора.

Господин Петров, благодарим, че ни осведомихте за вашето мнение, но никой не се интресува от него

С още по-голяма сигурност и мен не ме интересува вашето мнение.

Петров, това с Волен и лудницата е писано вече хиляди пъти. Ставате отвратителни. Измислете нещо ново или верно за Волен, което да не сте писали до сега. Трудничко е, нали?. Стига с тая изтъркана грамофонна плоча. Ти лично какво имаш против, жителите на Крим да кажат какви се чувстват? И какво точно те засегна, че Волен ще ходи там? Що не си гледаш работата говедо, ами политик ще се пишеш.

Чичо , това че си от Батак, не означава че трябва обиждаш абсолютно непознати за теб хора във форума.Ако имаш теза изложи я , ако няма какво да кажеш не казвай.А кой е говедо и на кой му липсват първите седем години другите ще кажат.Просто не се излагай с начина на говорене.

Как ще си изкажеш мнението под дулото на руските автомати, я малко по- сериозно си помислете, как ще гласувате, ако и тук има дула на автомати, естествено, че Путин е изпратил там своите хора...

България официално заяви че не признава този референдум , като какви отиват тия наблюдатели , не като български граждани , и да не бъдат допускани обратно в България !

Какво става когато фашизма се обедини с масонството. От една страна трябва да има прекален национализъм .. някога велика страна изпаднала в депресия трябва обясни проблемите си със световен заговор. От друга страна трябва да има олигархични кръгове държащи концесиите на природни ресурси с непрозрачни процедури. Алексей Милер и Дерипаска са бетонирали монополи, които с помоща на Путин са непоклатими и могат да експлоатират Руския народ толкова колкото той може да понесе. И когато светът се обърне срещу тази сбъркана симбиоза трябва да се създаде конфликт който да поляризира настроенията на руския народ и да бъде убеден, че е мразен от целия свят.

Интересно руско име, Алексей Миллер и Дерипаска! Същото е и у нас, Паси, Вигенин, Инджев, Стоянов, Софиянски, Станишев, Николай Младенов.

Лошото за тия в ЕС е, че нещата са прекалено прозрачни за да има някаква реална полза от финансово естество. Ако тия в Русия имат стотици милиарди тия тук са доволни на заплата офисче и един път седмицата интервю по някоя телевизия. Разликата е голяма щото в ЕС водата не е мътна и рибата не се лови толкова лесно.

Спартак, много усложняваш нещата бе, приятел. Тук няма място за академични лекции. Ти само ми посочи някоя страна, където са стъпили американците и да не са потекли реки от кръв. И да не са започнали да се стрелят довчерашни приятели. На тая наглост и паталогична агресивност трябва да се срожи край. И ето, сега си намериха майстора. Майстора им се казва ЦАР ВЛАДИМИР.

Има една тънка разлика между Русия и Съветския Съюз. За разлика от Русия Съюзът беше организация с идеали събрал десетки народи представени и с право на глас при взимането на решения. Дори Руската империя от преди октомврийската революция е била съюз базиран на многонационално разбирателство. България освобождават Руснаци, Финландци, Литовци, Украинци и Белоруси. Половината от пълководците са с европейски произход. Никога Русия не е била толкова близо до фашизма.

Точно така , а защо не казваш имената на едни други европейци които разкатаха мамата на българския народ , като Сюлейман паша . Европа никога не е била друга за нас освен ФАШИСКА

И за да си дойдем на думата за умствено изостаналите,нека последните се изкажат,защо руската не-хунта ,на както го пишат по света Адолф Пу, забрани сайтовете в ,,свободна Русия'',критикуващи последния?Хайде лъже-,,демократи''.

алоооооо 'бореца за северо-атлантически ценности', иди учи Турция или Китай как да не забраняват сайтове.

що не пишеш на родния си език,а цапаш с жалките си меки китки българските сайтове?Я оди при слабоумствените си недоносничета.

За някои хора свобода и демокрация означава всеки да прави, каквото му харесва. Само че това не е вярно. Затова са създадени правила и закони. Всички хвалят САЩ колко свободна и демократична държава са, но действителността го опровергава. Достатъчно е да гледаме американски филми - там лъсват много истини.